Wall Street als van ouds. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 28/04/2023 06:40
Banken crisis is eigenlijk niet weg geweest. lees verder op
https://www.xea.nl/advies-dag.php?type=toon&id=300-47562

En een Premier van Nederland wil zijn eigen belang redden. Wat een mentaliteit! Schuld met Groningers afkopen met Belastinggelden!

Bij Vroege Vogels(16.4.23)
hoorden wij zojuist een docente in actie voeren, dat geeft de democratie ondersteuning zie zij. reactie XEA.nl
Uit welk subsidie potje worden die mensen betaald!?

De Dow 33,826.16 +524.29 +1.57%
De Nasdaq 12,142.24 +287.89 +2.43%

De agenda voor vrijdag 28 april
1 ste kw. cijfers Recticel en Cofinimmo
Werkeloosheid in Duitsland
In de VS de loonkosten over 1 kw. 2023.

- Rio Tinto acquires high-grade scandium project in Australia. lees elders meer

AFM
bemoeit zich met het Witwassen steeds vaker.
MAAR waarom krijgen wij van XEA.nl geen bevestiging over onze "KLACHT van sept. 2023 ga voor meer naar
https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-45757

Ook op ons verzoek, wie controleert het achterblijven van Jaarrekeningen ter deponering bij de KvK o.a. Oranjewoud over 2020 die nog steeds niet is goedgekeurd door een AVA !?
Wij hebben op 11 jan. 2023 dat verzoek gedaan bij de AFM en OOK weer geen antwoord van de AFM gekregen. Ook nog steeds niet over de klacht over onze test bij het Lokale CTAC van 2 aug. 2022
Wij zullen overgaan met een inbreke stelling deze week.
Laat de AFM eerst eens een vorm van dank uitten, voor mededelingen die hen ondersteunen.

Nu onze reactie op dit verhaal.
Sanderink wil terug als topman bij Strukton.AMSTERDAM - Gerard Sanderink wil zo snel mogelijk terugkeren als topman bij zijn bouwbedrijf Strukton. De eigenaar, weggestuurd door zijn raad van commissarissen (rvc), vecht achter de schermen tegen zijn schorsing. Intussen dreigen de commissarissen met een rechtsgang. Een beslissing van de Ondernemingskamer leidde er eind vorig jaar bij Centric nog toe dat de 74-jarige ondernemer uit Twente helemaal de controle over het it-bedrijf verloor.
reactie XEA.nl

Deze BESTUURDER heeft lak aan de nog zittende aandeelhouders van Oranjewoud.
Aangetekende brief d.d.14-2-2022 van ons, liet hij niet behandelen in de BAVA d.d. 22 maart 2022 over de gang van zaken en de vragen over cijfers diversen jaren.
Cijfers van Strukton werden door Mazars over 2020 wel gecontroleerd, maar NIET over het gehele Bedrijf Oranjewoud. Mazars weigerde ons iets te vertellen over de waardering van de ca. 208 BV's die Oranjewoud bezit. Het was een voorlopige schatting over de cijfers 2020 vertelde Mazars en een Algemene Vergadering van AANDEELHOUDERS (Later AVA)is nog steeds niet geweest over die cijfers en de goedkeuring ontbreekt.

Valt het jaar 2020 wel of niet (meer) onder het toezicht van de AFM !?
Het is nog een jaar dat onder de beurstijd van Oranjewoud valt.


Het E - gebeuren, auto's, fietsen, scoters, vrachtwagens en Schepen, leidingen/kabels, etc. zal wat gaan vragen voor de toekomstige energie voorziening in de wereld!?

EEN soort grondstof zal heel belangrijk zijn om dat te verwezenlijken en dat is KOPER!

Welke analist(en) houden hun klanten daarvan op de hoogten!?

In de media
Bestuurders zijn de WEG kwijt.
Het is absurd hoe Nederland met zijn landbouw en met zijn landelijk gebied omgaat. Het meest efficiënte en innovatieve sector ter wereld met de minste uitstoot per hectare. Het stikstof probleem bestaat niet en het is een door Nederland gecreëerd probleem. Lees daarvoor het boek "De Stikstofluik" van wetenschapsjournalist Arnoud Jaspers. Verwonder U en val van de ene verbazing in de andere als U dit boek leest. Un luister naar Rob de Wijk, hoogleraar Internationale betrekkingen in "College Boer" op bijvoorbeeld You Tube. Onze bestuurders papegaaien elkaar na, zijn volledig de weg kwijt en zijn bereid onze meest innovatieve sector voor "wens natuur op te geven"!
Het is nog niet te laat om het desastreuze beleid te keren!

H.K. te H.

Het kabinet Rutte en vooral deze persoon, wil de langst zitten Premier zijn, maar dat is ie al, maar de slechtst bestuurlijke en meeloper van iedereen om dat doel te halen! Eigen belangen eerst, ten koste van het Landsbelang!
Schamen, de inhoud van dat woord kent Rutte niet.

Oorlog, waar is die niet in deze schijn wereld!? De Club van RUTTE hadden niet door dat zij al lang weg moesten zijn!! En nog steeds niet, met zo'n uitslag hadden, als HOLLANDSCHE AANDEELHOUDERS verwacht, dat RUTTE & zijn CLUB per direct hun zetels zouden aanbieden bij de KONING.
Beschamend, maar dat kwam niet op in de "HOOFDEN" van de club bestuurders.
Hoeveel "borden moeten de BURGERS nog meer aandragen"!?


Het CDA had de knuppel in het "hok" moeten gooien, wilden zij het "geloof in zichzelf nog hoog houden"!

media,
Derk Jan Eppink (JA21) over onhoudbaarheid euro, opt-outs vs Nexit, noodplan, verkiezingen en NAVO.
Ook gaat hij in op wat de strategie moet zijn voor Nederland om uiteindelijk eventueel uit de euro te stappen. Hier is momenteel in de Tweede Kamer geen meerderheid voor te vinden. Stap 1 zou moeten zijn niet meer akkoord te gaan met nieuwe noodfondsen. Derk Jan zegt dat het belangrijk is dat we als land in ieder geval aan de lange termijn denken en ons voorbereiden. Verder gaat hij in op hervormingsinitiatieven als de Matheo Solution van André ten Dam en praat hij over de noodscenario's die klaar liggen sinds de euro-crisis in 2010. Ook bespreken Derk Jan en Paul de Nederlandse en Europese defensie en de rol van de NAVO. De sabotage op Nordstream komt ter sprake alsmede de oorlog in Oekraïne.
Beluister de video van 1.10 uur minuten op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/derk-jan-eppink-ja21-over-onhoudbaarheid-euro-opt-outs-vs-nexit-noodplan-verkiezingen-en-navo/

media,
Verwende politici negeren democratie.
Na de ongeïnteresseerde premier, staatssecretaris Van Huffelen (D66). Zij negeerde een motie van de Kamer tegen een Europese digitale identiteit en gaf in Brussel daarvoor goedkeuring. Van Huffelen vertaalde het ’nee’ van het Nederlandse parlement in een ’ja’ namens Nederland in de EU. Alsof de volksvertegenwoordiging niet bestaat. In het debat daarover afgelopen donderdag bleek weer hoe onkundig ze denkt en werkt. Ze wist niet of ze in strijd met de Grondwet handelde. Het was Pieter Omtzigt die de ernst van de zaak raak samenvatte: „Als we dat hier niet stoppen, gaat de regering te pas en te onpas over de Kamer heen lopen bij besluitvorming in Brussel.”

Aan het bleue D66-Kamerlid Dekker-Abdulaziz dat niet weet hoe Europese wetten zich verhouden tot de nationale wetgeving, legde Omtzigt met engelengeduld uit wat de amateurs van D66 kapotmaken: „Hier geeft D66 als democratische partij het wetgevende instrumentarium uit handen aan de regering, ook als de meerderheid van de Kamer het anders wil. Vindt D66 dat verstandig?”


Klimaat Fanaten
Uit de Financiële Telegraaf van 9 april 2014*
Klimaatprofessor Stapt woedend op!
New York, woensdag Professor Richard Tol is op hoge poten vertrokken uit de klimaatpanel van de "Verenigde Naties. Tol kan zich niet vinden in de "negatieve conclusies van het laatste VN-klimaatrapport". De gevolgen van klimaatverandering worden volgens hem enorm overschat. "Het panel wordt bestuurd vanuit milieubeleid, NIET vanuit de wetenschap".
Eind vorige maand publiceerde het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties zijn vijfde klimaatrapport. De belangrijkste conclusie en waarschuwing luidde:" mocht er wereldwijd niet snel iets veranderen in het klimaatbeleid, dan gaat het klimaatbeleid om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen verloren.
Maar volgens Hoogleraar klimaateconomie Tol is de toon van het rapport 'alarmistisch en apocalyptisch'.
De gevolgen van klimaatverandering worden"overschat"!
"Die overschatting wordt in de hand gewerkt door een zelfselectie van auteurs en referenten in het panel", zegt Professor Tol. Hij is per direct opgestapt.


*Nu 8 1/2 jaar later is de hetze nog veel meer "aangedikt" door een nog grotere zelfselectie van auteurs en referenten! (red. XEA.nl)

Pensioenen
Ook een zeer complexe zaak, en dan de betaling van de toekomstige pensioenen, ook nog afhankelijk maken van de BEURS??? WAT een verstand!!!
De huidige beurssystemen zijnONBETROUWBAAR en daarom wilde de Euronext dhr B. niets met onze klacht van 2 augustus 2022 weten (lees te maken hebben! Dat zou ook voor het nieuwe "Pensioenstelsel" niet goed overkomen.

De Tweede Kamer heeft over de nieuwe pensioen regelingen gesproken en het groene licht gegeven! Het oude pensioen stelsel overboord!? Ja.
Geen enkel land heeft bij een wijziging het oude opgenomen in het nieuwe pensioenstelsel. Dat moet Nederland ook niet doen, want het werkt en om NU iedereen een eigen "pensioen potje" te geven is niet haalbaar. Wat moeten zij met al die toekomstige "data" doen en verwerken voor iedereen!?

Wie controleert dat en hoe gaan ze met dat geld om!? Nu gaat er al zoveel fout! Wij begonnen met niets en nu lijken de jongeren uit onze pot verdeeld te krijgen. "De huidige generatie ouderen hebben de ouderen", toen het AOW (per 1-1-1957 en de weduwen met kinderen per 1-1-1959) gefinancierd", die hebben er nimmer zelf aan betaald en ook nog voor "hun eigen pensioen gespaard",zonder te klagen !! Nu wordt er door de verwende jongeren "steen & been geklaagd", dat zij tekort zouden krijgen aan pensioen!
In de jaren 1950-60 mochten de oudste van het gezin doorstuderen, want meerdere kinderen door laten leren was niet te betalen voor de ouders. Alles moest uit eigen portemonnee betaald worden. Geen studie financiering etc. etc.!
Nu gaat het straks gebeuren, dat uit de pot van onze ouderen, geld gestort gaat worden, waar zij zelf "nimmer" voor gewerkt hebben.
De Kamerleden hebben geen "weet" van dit bovenstaande schrijven, hebben veel Kamerleden incl. Mijnheer RUTTE hebben een HEEL "slecht" geheugen! Neen is het meestal, dat kunnen wij onze niet MEER herinneren, hoor je zo VAAK!


Ook een zeer complexe zaak, en dan de betaling van de toekomstige pensioenen, ook nog afhankelijk maken van de BEURS??? WAT een verstand!!!
De huidige beurssystemen zijnONBETROUWBAAR en daarom wilde de Euronext dhr B. niets met onze klacht van 2 augustus 2022 weten (lees te maken hebben! Dat zou ook voor het nieuwe "Pensioenstelsel" niet goed overkomen.

Dagelijks zien wij "gestuurde" omzetten, waar niet 1 maar meerdere "luchtjes". aanzitten. Daarom wilde de AFM, een falende toezichthouder, geen bevestiging van onze klacht geven. De AFM doet NU of wij geen klacht over manipulatieve handelingen van Euronext op 2-8-22 te Amsterdam, NIET bij hen gemeld hebben.

zie deze klacht aan de AFM op https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-45757

Waar zien wij nog prijsvormingen door "vraag & aanbod"!?
Nauwelijks nog, vrijwel alles gestuurde omzetten", algoritmische systemen door computers gestuurd. Bijzonder, want bij het Hoogovens SCHAAKTOERNOOI werd er op "COMPUTER GESTUURD schaken gecontroleerd, ten strengsten verboden en diskwalificatie zou het gevolg kunnen zijn. Bij Effectenhandel kan & mag alles!
IS dat niet vreemd en onze test op 2 augustus 2022 bij het lokale CTAC bewees het grote ONRECHT, niet elke opdracht wordt uitgevoerd zoals dat BEHOORT!!
Falend toezicht en andere kant opkijken is een mogelijkheid van bijzondere omzetten.

EURO
Nederland moet direct uit deze "waardeloze munt eenheid" stappen. Heeft geen garantie bij failliet gaan. Geen enkele EUROLAND staat garant als het mis gaat. Nederland moet de zwakke landen met nog enkele landen onderhouden.
De regeringen Rutte hebben ook nauwelijks opgetreden tegen de "gelukszoekers", die passeren bij hun doorgang ook andere EU landen, DAAR moeten de gelukszoekers geregistreerd worden en dat hebben de Regeringen Rutte nauwelijks de hand aan gehouden. D66 spant daarmee de "kroon"! Deze twee zaken direct uitvoeren, anders wordt Nederland een "onleefbaar land"! Nederland kan alleen de gehele wereld niet redden. Wat doen Assad & Erdogan!?


Dan mag men in het NIEUWE Pensioenstelsel niet afhankelijk worden/zijn van een organisatie die manipulatieve handelingen toelaat/toestaat! De AFM verzaakt haar PLICHT! Door onderzoek en handelend op te treden.
WETEN de TWEEDE KAMERLEDEN dit wel!? Daar twijfelen wij heel sterk aan!

Je mag Pensioengelden/uitkeringen niet laten afhangen van een "ONBETROUWBARE " beurs, waar het TOEZICHT een falende partij is. En Euronext de andere kant op kijkt.


Ook laat Euronext partijen toe(lees) neemt in de AEX op, waar het bedrijf nog niet haar degelijkheid heeft bewezen. Zoals in het verleden, minstens drie jaar met winst gedraaid, een degelijk management en een juiste "balans verhouding"!

De WOL van mevrouw Brink heeft dat duidelijk laten zien, dat dat een "vereiste is voor toelating in de AEX"!

De beurs straalt tegenwoordige geen degelijkheid meer uit! Afhankelijk van willekeur en het gebruik van algoritmische systemen, die niet meer te volgen zijn en computer gestuurd door poortjes dicht e/o open te laten, voor transactie die gewenst zijn. zie nogmaals de klacht aan de AFM op https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-45757

Over duidelijke manipulatie!

Want als je later plots een lager pensioen krijgt en de kosten stijgen, dan is dat een enorme tegenvaller! Verwacht niet dat de Regering dan zal bijspringen.

Dat zien we nu in Zuid-Limburg, de Mijnen werden gesloten en nog steeds treden er scheuren op aan woningen en de Regering kijkt de andere kant op!
Zoals Euronext dhr B. niets van onze klacht wilde weten en ons doorstuurde naar onze bemiddelaar.

Beloven is mooi, maar als er straks problemen zijn, dan zijn er geen daden voor een oplossing"!

Mijnheer de Groot (D66)
hield gisteren (6 dec.22) een Bull shit verhaal in de Tweede Kamer, Koeien kregen teveel eiwit gras en daardoor kwam er teveel van dit & van dat in de melk en urine/gier, er daardoor waren koeien eigenlijk dagelijks "ZIEK"!!
Voor de radio vandaag tussen 16.30 -17.00 uur werd de Groot (D66) Finaal onderuit gehaald door wettenschapers/deskundigen. Deze mijnheer de Groot klets dus veelvuldig uit z'n nek!


LIST & BEDROG!
Op maandag 28/11 van 11.30 tot 12.00 uur bij Sven, Mijnheer de Groot uit Woudsend (DD66),
vertelde, dat Brussel die uitkoop van 120% als Staatssteun ziet, in gevallen van "gedwongen uitkoop" kan dat oplopen naar 120%.
Dus worden er "Fabeltjes" verteld. Ook hoorden wij dat Rutte weer voor de "KLAS" wil gaan staan als hij premier af is! Gelooft U dit!? Wij niet, want 13 uur stond hij te liegen, dan verlies je voor altijd je geloofwaardigheid.

Ook vertelde mijnheer de Groot, dat veehouders het geld niet mochten herinvesteren in een nieuwe boerderij elders in Nederland. Dan zouden zij weer "stikstof" gaat veroorzaken.

media,
Agrarisch
Het land van boeren heeft een agrarische bestemming. Daardoor is de grondprijs vaak laag. Als boeren worden uitgekocht vanwege de stikstofproblematiek, wat gaat er dan met de grond gebeuren? Het is goed mogelijk dat een gemeente het bestemmingsplan verandert. Wie strijkt daarna de winst op? Boeren, gebruik uw boerenverstand; bouw ten minste een clausule in dat u meeprofiteert, mocht het bestemmingsplan binnen enkele jaren onverhoopt wijzigen in bouwgrond.
Dhr. L. W.
Bron DFT wat lezers schrijven.

Via de Radio
Uitkoop Boeren zegt Remkes 500 - 600, maar dat is niet waar! Via de radio op 22 okt. 2022 's morgens moeten er zeker 6 tot 7 maal meer Boeren vertrekken, voor het halen van de Stikstof doelen! En mogelijk is het nog tekort.


In de Oostmarkt ook opgewekt.
in Japan de Nikkei 28.674 +216 punten
in Hong Kong de Hang Seng 20.013 +172 punten
in Australië de All.Ord. 7.490 +8 punten
in Singapore de Straits 3.276 -6 punten

De waarheid over de Slavenij in Nederland. lees elders meer.
ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?type=toon&id=300-47174

lees ook onze berichten over,
- STIKSTOF , de onwil van deze Regering Rutte, met list & bedrog
ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?type=toon&id=300-46297

De bronnen van de andere krant ga naar www.deanderekrant.nl


Schuldenlasten in de wereld!!
Daar kijken en vergelijken wij mee, niemand anders hoor je daar (lees schulden oplossing)over!
Burgers zonder "schulden" hebben nauwelijks wat te vrezen en hebben, althans de meesten, een rustig en gezond leven.
Hun motto is: "maak je niet druk, het leven kan niet meer stuk"!
Bent U het er niet mee eens, even een mailtje naar redactie@xea.nl
Met dank voor Uw moeite
De Huizenprijzen zullen de komende tijd, met sprongen gaan dalen, wereldwijd.
Hierdoor vervliegt veel bezit (lees) geld van het huis en daardoor komen de huizen onder water te staan (lees) minder waard dan hypotheek. Wij houden ons hart vast.

- Waar is Kabinet Rutte mee bezig? Wat hebben zij een zootje van gemaakt!lees elders meer
ga naar
https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-46682&type=toon

De Wereld onderschat het gehele CHINESE gevaar. In de Havens, in Afrika en waar niet!? Vooral in landen met "grondstoffen, Afrika, daar zitten de Chinese bedrijven voor 60% of meer in de mijnbouw. China overvleugeld de markt voor grondstoffen. Rusland deed dat met Olie & GAS, dat voelen wij nu elders in de wereld, vooral Europa. Oud President Trump waarschuwde al met de Nord Steam 1 en 2 vanuit Rusland. De Wereld is en blijft doof!

De Russische Leider, die de mensheid op zijn waarden aanvalt, wordt straks weer met alle "Geur & Kleur" door alle landen ontvangen. Hij moet voor het Internationaal GERECHT te Den haag gedaagd worden. Die heeft op 17 maart 2023 een arrestatie bevel uitgevaardigd voor deze persoon.

Vertrouwen in de Wetenschap!
"Wetenschappelijke studies met verontrustende resultaten"!In de andere Krant schrijft Steve Kirsch, succesvol hi-tech ondernemer en directeur van de door hemzelf opgerichte Vaccine Safety Research Foundation, publiceerde op 22 september 2022 op zijn "blog" een uitgebreid overzicht van wetenschappelijke studies en andere gegevens die laten zien dat de corona-vaccinaties over het algemeen meer kwaad dan goed doen.
Ga naar
https://stevekirsch.substack.com/p/the-evidence
and
https://medicalcrisisdeclaration.com/

XEA.nl zet het nieuws "GRATIS" op de website en onder journalistiek geanalyseerde berichtgeving, anders hadden wij dit NIET mogen schrijven. DAAROM wil de AFM een inschrijving in hun register van ons.
Maar dat weigeren wij. Ook de foute in het systeem van Euronext is een grote fout van XEA.nl Mogen wij niet aan de grote klok hangen.

Vulkanen stoten enorme belasting uit voor het "MILIEU"!
ga naar
https://wibnet.nl/natuur/klimaatverandering/wat-stoot-het-meeste-co2-uit

media,
- China Extends Cash Injections to Curb Month-End Rate Swings
- London Rents Top £2,500 for First Time as Supply of Homes Drops
- A Tax Loophole Makes EV Leasing a No-Brainer in the US
- Europe Is Waking Up to Threat of an Eastern Version of Brexit
see more on www.bloomberg.com

Waar halen de Effectenkredietinstellingen de dekking van de schuldenlasten in de wereld vandaan!? Dat zal uit het EDELMETAAL straks moeten komen, als daar wel voldoende ter dekking voor is!?

Reactie XEA.nl
Effectenkredietinstellingen lagen al tijden bij ons als "UIT"!

Politiek - OM versus Rechtspraak. Pim Fortuyn, was er 1 dader act? NEEN!lees elders meer. lees meer op
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-45005&type=toon

Respect in de wereld!
Waar en Wie heeft nog respect voor de medemens!? Dat is ook UW collega belegger! Maar de "hebzucht" heeft heel veel mensen in de "tang genomen"!


De plastic crisis loopt al langer mee dan vandaag alleen. Wij maakten dit al eerder bekend, maar de media pikt dit nauwelijks op. Het is hun stokpaardje niet, Klimaat & Stikstof & Co2 is hun "hype"!

Wat staat ons nog meer te wachten? ga naar
https://www.xea.nl/beheer/beheer.php?type=edit&id=46244

De valuta
de dollar euro 1.1008 de Yen 148,48 't Pond 0,8823 AU$ 1,6651 C$ 1,4990 De euro gaat weer waarde inleveren de komende tijd. Onze basis is hogere rente en verslechtering van het economisch beeld in de wereld.
Dit laatste weegt zwaarder dan de hogere rente.(lees) aantrekkelijkheid van de euro. De economie in de wereld laat een schijn waarheid zien, maar daar kijken wij van XEA.nl doorheen, vandaar onze sombere verwachtingen van de beurzen totaal gezien, de AEX einde dit jaar in de lage 500 en misschien zelfs in de 400 punten.

De Japans export zal het moeilijk krijgen met de Yen.

Edelmetaal
Goud $ 1.987,30 zilver $ 24,94 Platina $ 1.081 Gold/Silver Ratio 79.66 Olie $ 75.26 en de dollar euro 1.1008
1 bitcoin = 29.488 USA dollar. Wanneer zullen de edelmetalen niet meer gemanipuleerd worden!? Cijfers laten niet de werkelijkheid zien, qua prijs. Koper = koper, maar wordt het GOUD!?
In de stille periode is er 'n dagelijkse dump door de bekende partijen !

Volksgezondheid
NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. hebben zij afgelegd, om mensen te genezen, maar op 28 apr. nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Op 19 april 2022 werden alle "REMMEN" losgelaten van de Corona, dus zou het verbod op de PILLEN van dokter Rob Elens ook vrij gegeven moeten worden. Waarom houdt DEN HAAG de kiezen op elkaar!? Hadden zij iets te verbergen!?

Contant Geld
De Centrale Banken willen het contante geld weg hebben.
Dan kunnen zij de burgers besturen, hoe zij "WILLEN"! En hun uitgave patroon volgen!
Dat is hun monetaire beleid in de huidige financiële wereld.
Daardoor zal de inflatie steeds hoog tot oplopend zijn.
De lange termijn trend zal een lagere (lees) negatieve rentes weer komen.

De enorme schuldenlast in de wereld is in 20-21 gegroeid met 24 biljoen naar USA$ tot 281 biljoen en zal leiden tot onrust, die de burgers aanzet tot een opstand.


Regeringen willen alles van haar burgers weten, door de digitale "identiteit" in te voeren.
Dat is ook o.a. de digitale aanmelding van UW bezoekers bij het "parkeren"!

Mijnheer Rutte is
een fan van het WEF van de heer Klaus Schwaab.
Op Oudjaarsdag 2022 hoorden wij dit op TV, Mijnheer Rutte ligt in Brussel goed, door zijn lange bestuurstijd in Nederland. Maar zei de interviewer ook dit, "hij jokt"wel eens en daardoor is wel zijn "betrouwbaarheid" minder.
De gevestigde orde beslist "voor en over U" en daardoor wil Rutte naar Brussel! Rutte is ook niet in zijn "eerste leugen" gestikt"!!
De Hoge Heren weten wat goed voor ons/u is!


OM
hoe betrouwbaar zijn zij!?
Maar de "schop" moet er daar ook in! Speelt "spelletjes" en wat een "blamage"!
Wat kunnen zij ongelooflijke verhalen VERZINNEN! Zaken die nauwelijks iets bijdrage, maar de partij zo "BELACHELIJK kunnen maken". Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort instanties.
Antwoord op ons bericht.
Ik dank u voor de moeite die u heeft genomen om een bericht te sturen omdat u geen reactie krijgt op uw (4) aangetekende brieven aan het OM te Haarlem en dit onder de aandacht te brengen. U heeft ook een WOB verzoek ingediend en hier tot op heden nog geen reactie op gekregen.
Ik heb uw bericht ter informatie doorgestuurd naar het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, neemt de betreffende afdeling contact met u op.
Ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
D.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid
reactie XEA.nl
28 apr. 2023 tot op heden niets meer vernomen.

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, "voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.
Nu blijkt er geen "Wanbeleid bij de SNS te zijn geweest"! Wat NU, de Nationalisatie door de Overheid had dus NIET kunnen door gaan!?

Rekenmethode
Als voor de boeren dezelfde rekenmethoderegels zouden gelden als voor de asielcriminaliteit zou de stikstofuitstoot fors lager uitvallen zodat boeren hun werk normaal zouden kunnen uitvoeren! Maar dat zal wel niet want rekenen met twee maten, daar zijn ze in Den Haag goed in!
S. v/d L. te, M.

MAAR er is helemaal geen crisis lees verder op Wetenschap kan de natuur niet verklaren en zeker niet de stikstof. ga naar https://www.xea.nl/advies-overige.php?type=toon&id=dba-46120

media, JP Morgan
Spoofing: Zo manipuleerde JP Morgan de goudmarkt.
Handelaren van de Amerikaanse bank JP Morgan hebben zeker tien jaar lang de goudmarkt gemanipuleerd. Drie handelaren plaatsten bijna dagelijks fictieve orders om de prijzen van edelmetalen in een bepaalde richting te bewegen. En daar profiteerden ze van, omdat ze daardoor tegen een lagere prijs konden inkopen en tegen een hogere prijs konden verkopen. Drie handelaren van JP Morgan die de markt jarenlang manipuleerden riskeren lange gevangenisstraffen.

lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/spoofing-zo-manipuleerde-jp-morgan-de-goudmarkt

Reactie XEA.nl
Laten de toezichthouders eens gaan kijken welke rekeningen er van klanten die worden "gebruikt" (lees): of de klanten weten dat hun goud, zilver tegen vergoeding wordt gebruikt en daar ook contracten aan ten grondslag liggen. De SEC en ook in Europa zouden daar veel scherper op moeten zijn. JP Morgan heeft dan alle "gereedschappen in eigen hand, om daarvoor in de "verleiding te komen"!

Bij dit bericht hebben wij de manipulaties vast gelegd.
Ctac betaalt in 2 termijnen voor Technolgy2Enjoy
of ga naar
https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-45756&type=toon
en klacht bij de AFM, heeft U dit ook meegemaakt, stuur dan een klacht naar marketsupervision@afm.nl
U mag de klacht overnemen van
https://www.xea.nl/advies-overige.php?type=toon&id=dba-45757

of ga naar
https://www.afm.nl/nl-nl/professionals/onderwerpen/misstanden-incidenten

media,
Update: Hoeveel goud hebben centrale banken de afgelopen jaren gekocht?
Centrale banken hebben sinds de financiële crisis van 2008 veel goud aan hun reserves toegevoegd. Vorig jaar(2022) verdween zelfs een recordhoeveelheid van 1.136 ton in de kluizen van centrale banken. Duiken we dieper in de cijfers, dan zien we dat deze aankopen grotendeels voor rekening komen van Euraziatische landen. En dan hebben we het niet alleen over grote landen als Rusland, China en India, maar ook tal van kleinere landen. In dit artikel geven we inzicht in de totale goudaankopen van centrale banken op het Euraziatische continent. Hoeveel goud hebben ze sinds 2008 gekocht? lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/vooral-euraziatische-landen-kopen-goud/

Entree Res. Yesterday vol. 26.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
15:59:59* T 1.37 +0.01 200 79 CIBC 79 CIBC K
15:59:17 T 1.37 +0.01 100 65 Goldman 79 CIBC K
15:59:17 T 1.37 +0.01 100 65 Goldman 79 CIBC K

Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, onze verwachting is over 2 tot 4 maanden. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming.

Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25%
Rio Tinto 16%

Men zal de prijs wel bij de C$ 1,50 proberen te houden Goldman, Haywood en nog enkele partijen waren/zijn in de markt om de prijs te stabiliseren.Goldman had op 9 nov. 2022 5,2 miljoen aandelen Entree Res.

Equinox Yesterday vol. 847.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.74 +0.02 84 5 Citadel 1 Anonymous Q
16:00:00 T 6.74 +0.02 93 5 Citadel 1 Anonymous Q
16:00:00 T 6.74 +0.02 20 1 Anonymous 5 Citadel Q
U weet toch:* "er is geen kennis, zonder voorkennis"! Op 3 mei a.s. is de AVA .

Solaris Yesterday vol. 738.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 7.13 -0.03 100 79 CIBC 14 Virtu ITG KQ
16:00:00 T 7.13 -0.03 500 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 7.13 -0.03 400 1 Anonymous 79 CIBC KQ

American Silver vol.2.162.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 23.94 +0.83 29 83 Research Cap 1 Anonymous Q
16:00:00 T 23.94 +0.83 93 83 Research Cap 2 RBC Q
16:00:00 T 23.94 +0.83 34 83 Research Cap 2 RBC Q

Edelmetalen worden doormiddel van papieren transactie gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend!

Rio Tinto, de prijs van het aandeel = AU$ 112.21 +0.04 %
De OT Mijn in Mongolië wordt de 4de kopermijn in de wereld. Entree Resources gaat in de eerste helft van 2023 ook koper productie leveren.

Koper
de vraag naar dit metaal zal in 2035 een verdubbeling laten zien, bij de huidige vraag. DUS zullen koper aandelen enorme vraag uit bepaalde overnamen hoeken komen. Ome Dorus zong het liedje uit de oude doos al: "zorg dat je erbij komt"!


in the media
Robert Friedland’s bullish predictions on copper and mining in Africa are starting to become reality.

tijd 07.15
The Copper Prices in $USD / lb
April 28, time00:59
Bid/Ask 3.8686 3.8693
Change -0.0168 -0.43%
Low/High 3.8242 3.8998
The Nickel Prices
April 28, time 00:59
Bid/Ask 10.8144 10.8620
Change -0.0181 -0.17%
Low/High 10.7736 10.9527

media,
Glencore to acquire Norsk Hydro stakes in alumina refinery and bauxite mine in Brazil. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-04-27/Glencore-to-acquire-Norsk-Hydro-stakes-in-alumina-refinery-and-bauxite-mine-in-Brazil.html

tijd 08.35
Goud $ 1.986,20 zilver $ 24,94 en platina $ 1.074 Gold/Silver Ratio 79.64
Olie $ 75.18 en de dollar euro 1,1020. 1 bitcoin = 29.440 USA dollar

Agnico ,Q1 2023 SUMMARY. lees elders meer

tijd 08.59
De actuele koersen (kg): Goud: €57.854 | Zilver: €726

media,
Focus
World Bank sees gold prices outperforming broader commodity sector as economic growth weighs on demand. With lower economic activity weighing on commodities, the World Bank said in its updated outlook that it expects to see commodity prices fall 21% this year, compared to last year"s 45% rise. Prices are expected to remain relatively stable through 2024. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-04-27/World-Bank-sees-gold-prices-outperforming-broader-commodity-sector-as-economic-growth-weighs-on-demand.html

Transacties in aandelen Corbion. 2023
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
24 apr. --------------------------- EUR 30,24 82.325 635. 17.35.05
25 apr. EUR 29,34. 44.007. 469. EUR 29,34. 73.293 576 17.36.19
26 apr. EUR 29,48. 51.743 754 EUR 29,44 115.873 851 17.35.01
27 apr. EUR 28.28 147.796 1.597 EUR 28,14 176.242 1.688 17.36.28
Kijk naar de gemiddelde per transactie en daar kun je heel eenvoudig zien, dat de dagelijks spelletjes zorgen voor gelijke omzetten per transactie.
Dit verklaart ook, dat spelletjes zorgen voor gestuurde omzetten, dus manipulaties. Het toezicht faalt en heeft tekort handelsinzichten (lees) ervaring!
Als er weer nummers aan de digitale aandelen e.a. producten komen, wat zal de handel/omzetten dan er heel andere uit gaan zien. Omzetten donderen naar beneden en dat kost de Euronext GELD!


Ook is het manipuleren eenvoudig, want ruim 72% zit in vaste handen. Per 17 maart j.l. per inclusive Capital Partners haar belang van 5,03 naar 10% gebracht.
Straks een gezamenlijke uitkoop samen met Total-Energies op deze verlaagde & gestuurde beurskoers.

tijd 10.36 dagelijks hetzelfde patroon, falend toezicht werkt dit in de hand
CENTRAL ORDER BOOK Corbion EUR 28,18 +4 ct vol. 49.272 aantal trs. 415
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
1 90 28.20 28.26 127 2
2 1,111 28.18 28.28 104 1
3 2,609 28.16 28.30 259 3
2 739 28.14 28.32 1,295 3
3 1,885 28.12 28.34 2,459 4
7 2,740 28.10 28.36 1,479 6
2 515 28.08 28.38 1,756 5
3 1,016 28.06 28.40 346 2
5 1,375 28.04 28.42 937 4
5 4,456 28.02 28.44 108 1
------16,536* ----------------- 8,870**
33 ------------ Total. -----------------31
Herinvoering van nummers aan digitale aandelen zal dit probleem voor 99% oplossen. * meer kopers, ** dan verkopers


Vandaag spelen ze met de 37 en 47 aantallen bij Corbion. Zo werkt het en nog steeds meer kopers, dan verkopers. Maar tegen het einde wordt er dagelijks massaal gestuurd.

media Inflatie
De inflatie voor de eurozone kwam in maart j.l. nog uit op 6,9 procent op jaarbasis. Dat was niet meer zo hoog als een maand eerder

tijd 13.23
Goud $ 1.85,00 zilver $ 24,81 en platina $ 1.066. Gold/Silver Ratio 79.97
Olie $ 75,18 en de dollar euro 1,0990 1 bitcoin = 29.311 USA dollar

tijd 13.32
The Copper Prices in $USD / lb
April 28, time 07:18
Bid/Ask 3.8679 3.8685
Change -0.0175 -0.45%
Low/High 3.8242 3.8998
The Nickel Prices
April 28, time 07:18
Bid/Ask 10.7577 10.7781
Change -0.0748 -0.69%
Low/High 10.7191 10.9527

media
Cargill, Mars and Walmart pioneer new finance model for sustainable fisheries with WWF and Finance Earth. 28 Apr 2023 --- Cargill, Mars, Walmart, Costco, World Wildlife Fund (WWF) and Finance Earth are among the major players jointly launching what they describe as an innovative concept to finance the transition to more sustainable fisheries worldwide. The goal is to catalyze more than US$100 million in investment in fisheries improvement by 2030. see & read more
https://www.foodingredientsfirst.com/news/cargill-mars-and-walmart-pioneer-new-finance-model-for-sustainable-fisheries-with-wwf-and-finance-earth.html

Why the wait? EU to ban intentionally added microplastics but environmentalists decry implementation time. Each year, more than 42,000 tons of microparticles leak into the environment, resulting in various threats to human and environmental health, according to the European Environment Agency. see & read more in. https://www.packaginginsights.com/news/why-the-wait-eu-to-ban-intentionally-added-microplastics-but-environmentalists-decry-implementation-time.html

media,
-Euro Zone Avoids Recession But Inflation Picks Up: GDP Latest
-Euro Bears Warn Market Is Ignoring Risk of Another Energy Crisis
-Deutsche Bank to Buy Numis in Surprise City of London Deal
-China Rebuilds Australia Ties After Failing to Press Economy
see & read more on www.bloomberg.com

media in Duitsland
- Duitse economie ontloopt nipt recessie, export geeft steun.
Volgens het statistiekbureau kreeg de economie steun van bedrijfsinvesteringen en de export, maar bleven de consumentenbestedingen onder druk staan door de hoge inflatie. Economen hadden dat de Duitse economie afgelopen kwartaal met 0,2% zou groeien. Voor heel 2023 rekent de Duitse regering op een economische vooruitgang van 0,4%. lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/493427044/duitse-economie-ontloopt-nipt-recessie-export-geeft-steun

media,
Publieke omroep duldt geen dissidenten.
De NPO heeft voor de derde maal een boete opgelegd aan ON en voor het eerst officieel de staatssecretaris gevraagd de uitzendvergunning van ON in te trekken. Er zijn twee redenen die de NPO hiervoor aanvoert. Ten eerste zou de omroep niet voldoen aan de “hoge journalistieke en professionele kwaliteitseisen” – de Journalistieke Code – die gelden binnen het omroepbestel. Ten tweede zou ON “onvoldoende bereid zijn tot samenwerking binnen het publieke bestel”. lees meer op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/publieke-omroep-duldt-geen-dissidenten-2023-04-28

media,
Opnieuw tart een Kennedy de Amerikaanse ‘deep state’.
Je zou denken dat het groot nieuws is: de 69-jarige Robert F. Kennedy jr., wiens wereldberoemde oom en zijn bijna net zo beroemde vader werden vermoord, heeft zich aangemeld als presidentskandidaat bij de Democratische Partij. Is het denkbaar dat we bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 een strijd te zien krijgen tussen Trump en Kennedy? lees meer op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/opnieuw-tart-een-kennedy-de-amerikaanse-deep-state-2023-04-16

media
“VN-panel verspreidt desinformatie over klimaat”!
Een ander voorbeeld dat Clintel aandraagt is de bewering van het IPCC dat het nu warmer is dan ooit in de afgelopen 125.000 jaar. “Die conclusie is onhoudbaar. Er zijn talloze studies die laten zien dat de temperaturen fors hoger waren in het verleden.” Nog onlangs publiceerden Europese onderzoekers een studie waaruit blijkt dat het in de Alpen gemiddeld veel warmer was in de afgelopen 10.000 jaar dan nu. lees veder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/vn-panel-verspreidt-desinformatie-over-klimaat-2023-04-21

media,
-Turkish Lira Surges in Spot Market After Gold Trading Rule Tweak
-LVMH Billionaire Bernard Arnault Says He’s Confident About US Economy
-India, Russia Discuss Military Ties as Arms Supplies Stall
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.30
De Dow lager op 33,767.06 -59.10 -0.17%
De Nasdaq 12,133.96 -8.28 -0.07%

media, in de VS
Today, the U.S. Department of Commerce said its core Personal Consumption Expenditures price index increased 0.3% last month, compared to January's increase of 0.3%. The inflation rose in line with economists' expectations.
However, in the last 12 months, core PCE inflation rose 4.6%, coming in a tick hotter than expected. According to consensus forecasts, economists were looking for a rise of 4.5%. At the same time, February's annual inflation data was revised higher to 4.7%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-04-28/Gold-prices-remain-under-pressure-as-core-PCE-inflation-rises-0-3-in-March-in-line-with-expectations.html

tijd 15.36
Goud $ 1.989,10 zilver $ 24,97 en platina $ 1.071 Gold/Silver Ratio 79.68
Olie $ 74.90 en de dollar euro 1,1011. 1 bitcoin = 29.321 USA dollar

Cameco reports first quarter results. lees elders meer

tijd 15.41
The Copper Prices in $USD / lb
April 28, time 09:19
Bid/Ask 3.8663 3.8672
Change -0.0191 -0.49%
Low/High 3.8242 3.8998
The Nickel Prices
April 28, time 09:19
Bid/Ask 10.7789 10.7902
Change -0.0537 -0.50%
Low/High 10.7191 10.9527

media,
Gold price to take on $2,200 in 11 months as central banks keep buying gold, says UBS. (Kitco News) Gold is looking to move to $2,100 into the year-end and then advance to $2,200 by the end of March 2024, according to the Swiss-based UBS, which sees central bank buying becoming a top-tier driver. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-04-27/Gold-price-to-take-on-2-200-in-11-months-as-central-banks-keep-buying-gold-says-UBS.html

media,
India to invite fresh bids for import quotas for UAE gold.
The quotas are for the import of 140 tons of gold from UAE in total in the financial year that started on April 1 with a duty that is one percentage point lower than India's standard 15% gold import duty, the government said in a statement. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-04-28/India-to-invite-fresh-bids-for-import-quotas-for-UAE-gold.html

Swiss central bank promises regulation review after collapse of Credit Suisse.
lees elders meer

media,
Sprott Radio Hello Copper
Shownotes
Host Ed Coyne and Nick Pickens from Wood Mackenzie discuss the bullish outlook for copper in 2023. Copper is key to electrical power generation and transmission, and sits at the center of the energy trilemma: the challenge of balancing cost, sustainability and security of supply.

go for more to
https://sprott.com/podcast/

tijd 17.09
Goud $ 1.993,70 zilver $ 25,02 en platina $ 1.072 Gold/Silver Ratio 79.64
Olie $ 75.88 en de dollar euro 1,1003 1 bitcoin = 29.048 USA dollar

tijd 17.12
De actuele koersen (kg): Goud: €58.010 | Zilver: €728

tijd 17.20
De Dow 33,964.48 +138.32 +0.41%
De Nasdaq 12,143.99 +1.75 +0.01%

tijd 17.37
De AEX 758.49 +5.89 +0.78%. de week beginstand was 762.19
De Midcap 934.14 +10.12 +1.1% Signify EUR 30,21 +1,27 vol. 698.000
De Smallcap 1.270.05 +13.7 +1.09% Avantium EUR 3,58 +11 ct vol. 105.540

tijd 17.44
De Bel 20 3.800.03 +20.61 +0.55% Solvay EUR 108,70 +2,55 vol. 123.501
De CAC 7.491.5 +7.66 +0.1% Engie EUR 14.516 +51 ct vol. 13.4 milj.
De DAX 15.922.38 +121.93 +0.77% Covestro EUR 39,74. +3,17 vol. 18.0

Transacties in aandelen Corbion. 2023
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
24 apr. --------------------------- EUR 30,24 82.325 635. 17.35.05
25 apr. EUR 29,34. 44.007. 469. EUR 29,34. 73.293 576 17.36.19
26 apr. EUR 29,48. 51.743 754 EUR 29,44 115.873 851 17.35.01
27 apr. EUR 28.28 147.796 1.597 EUR 28,14 176.242 1.688 17.36.28
28 apr. EUR 28,50 81.338 779 EUR 28,50 109.734 822 17.35.38

CENTRAL ORDER BOOK Corbion d.d. 28/4/2023 EUR 28,50 vol. 109.734 aantal trs 882
# SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
2 1,110 28.46 28.50 197 1
6 2,636 28.42 28.54 282 2
2 1,368 28.40 28.62 100 1
5 1,781 28.38 28.64 876 2
3 2,649 28.34 28.66 675 2
1 531 28.32 28.68 531 1
1 1,000 28.30 28.70 1,269 3
3 1,565 28.26 28.72 474 1
3 2,376 28.24 28.74 3,433 7
3 592 28.22 28.76 675 1
- 15,608 ------------------8,512
29 -------------Total ------------------21
Dagelijks dezelfde patronen. Wij zullen dit gaan voorleggen aan het bedrijf en toezichthouders en Euronext. Dit is voor 90% gestuurde omzet/handel. Vraag & aanbod komt hier niet meer aan te pas. Niet alleen bij Corbion, bij "tig" aantal fondsen.
Euronext vaart wel wel bij, "omzet daar draait het bij Euronext om"!
Eerlijk - transparantie - betrouwbaarheid komen pas later op zijn plaats.
WAT een VERSCHIL met 50 tot 60 JAAR geleden, toen was de Effecten afdeling een onderdeel van de Effectenkredietinstelling! NU DRAAIT 95% van de handel op de verschillenden beurzen in de wereld. LEG iedereen zich neer bij deze vorm van handel(lees smerige)!? Als dat zo is, waar is dan de MORAAL gebleven!?
Bescherming van de kleine beleggers is dan OOK ZOEK! Dat mogen Euronext, de DNB en andere Toezichthouders zich OOK aantrekken!
DAG ons maar voor het "GERECHT", dan zullen wij de rechter uitleggen, dat herinvoering van nummers aan de "digitale aandelen - Obligaties e/a producten, zeker 80% voor 'n schonere handel zal zorgen/opleveren! In & IN Triest de huidige gang/vorm van zaken/handel!


Ter overweging voor het a.s. weekend.
Fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL