Regeren is vooruit zien, maar Rutte doet het nu voor eigen lijfsbehoud. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 02/04/2023 07:14
Regeringen zijn er voor de belangen van de "Burgers", maar niet voor eigen partij belangen!! Wat een "LAF gebeuren op dit moment"
In de afgelopen 13 jaar heeft Rutte met zijn "ploeg", de ene na de andere blunder begaan! De verzakkingen door het aardgas in Groningen, hebben Rutte 1-2-2-en 4 aan hun laars gelapt. Nu geheel Nederland heeft laten zien, dat Rutte en zijn gevolg moet "ophoepelen", zijn zij volop bezig de ogen de sluiten voor de realiteit van dit moment! Dat is: Rutte wij alle Nederlanders "kotsen van jou"!

Welke ellende kleeft er niet aan al zijn "kabinetten"!?
-Toeslag affaire, drie vermoorden personen o.a. P.R de Vries.
- De schade in Zuid Limburg door de mijnen, waar je haast niets over leest.
- De alsmaar oplopende schuldenlasten inn de gezinnen.
- Onzekerheid bij de Vissers o.a. het puls vissen en geen compensatie voor de olie prijs.
- De land & Tuinbouwers al lang in onzekerheid door de Stikstof, de Pfaas, CO2 etc.
- Alles wordt door Brussel opgelegd, Nederland moet eieren voor z'n geld opvragen en anders vertrekken uit de EU!
- Als bij zijn kabinet niet in de "markt" ligt, dan moet je een andere baan zoeken mijnheer P. Omtzigt.
- Zijn politici wel met zaken van de "Burgers" begaan!? Neen, eigen partij belangen staan heel veel "boven aan"!
- De energie prijzen zijn door het massaal vullen van de winter voorraad, door kortzichtigheid en ondeskundig beleid (lees tekort handelservaring), naar record hoogtes gedreven. Burgers van Nederland werden daar de "dupe" van!
- Welke foute adviezen kwamen er in de zogenaamde Corona tijd!?
- De bedrijven en Burgers werden de dupe van deze Corona hetze en Rob Ellens en diens collega's mochten de "pillen" niet uitschrijven aan hun patiënten, die met enkele dagen de Corona verdreven/genazen! Is dat niet misdadig!?
- Nu nog sterven er plots mensen, waarvan de oorzaak nauwelijks wordt onderzocht.
En de lijst van fouten van de velen Kabinetten is nog lang, maar de grootste crisis is de "VERTROUWENSCRISIS in dit Kabinet Rutte"!

Dat hebben de laatste Staten verkiezingen van 15 maart j.l. wel laten zien!
Deze wordt door "Lafheid gepareerd"!

De huidige "politiek in de wereld is zo gevaarlijk als "drijfzand!

de agenda voor deze week
maandag 3 april
AVA Heijmans

dinsdag 4 april
- in de VS industriële bestellingen

woensdag 5 april
in de VS ondernemersvertrouwen

donderdag 6 april
- 1ste kwart. cijfers Nedap

vrijdag 7 april
- In de VS werkgelegenheid cijfer
Veel beurzen gesloten, ook Amsterdam.

ROCKLAND RESOURCES ACQUIRES THE WAPISTAN LITHIUM PROJECT. lees elders meer

Voormalig CTAC CEO
Pieter-Paul Saasen (48) overleden
ga naar https://www.ctac.nl/

TECK ANNOUNCES FIRST COPPER AT QB2 PROJECT IN NORTHERN CHILE. lees elders meer

Amsterdam
Het milieubewuste stadsbestuur faalt!
Het AEB in Amsterdam gaat vanaf april wekelijks 900.000 kilo huisvuil uit Rome verbranden. Geld stinkt blijkbaar niet.
Waar blijft het ’kneiterlinkse’, milieubewuste Amsterdamse stadsbestuur nu? Het transport kost al veel energie, fijnstof, stikstof en dan gaan we die troep uit Italië ook nog eens hier verbranden. En wat vindt onze o zo milieubewuste coalitie hiervan? Waar blijft de anti-stikstof ’roeptoeter’ Tjeerd de Groot?
Ik ben zeer benieuwd naar de smoezen die men nu gaat verzinnen om dit idiote plan te rechtvaardigen. Geweldig, treinen met afval door Europa laten denderen om het bij het braafste jongetje uit de EU-klas in de fik te steken.

W. H, te H.

media
Gold’s most active contract switches to June which are flirting with $2000
Gold traded higher by low double digits today. The gains are the result of two factors and tomorrow’s PCE inflation report. Currently, the April 2023 contract of gold futures is trading up $14.20 and fixed at $1981.10. Concurrently, the June 2023 contract of gold futures is fixed at $1998 up $13.50. Today the June contract hit an intraday high of $2002.40. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2023-03-30/Gold-s-most-active-contract-switches-to-June-which-are-flirting-with-2000.html

TotalEnergies Corbion, Advancing PLA recycling, lees elders meer of ga naar
https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-47611&type=toon

media
Nederland moet uit EU stappen.
Brussel heeft Nederland op de vingers getikt over het stikstofbeleid.
Brussel heeft Nederland de pulsvisserij ontnomen. Brussel bepaalt onderhand alles voor ons en Nederland mag slechts gehoorzamen. We mogen een dikke financiële bijdrage leveren, dat ook al door Brussel is bepaald.
Onze bewindslieden bezoeken Brussel om iets gedaan te krijgen en worden als kleuters teruggestuurd naar Den Haag, ooit de zetel van een instantie die beslissingen durfde en kon nemen voor Nederland.
Het Verenigd Koninkrijk heeft dat op tijd onderkend en stapte uit de Europese Unie. Moet Nederland ook doen.
J. P. te S.

Met dank!(red.)

tijd 07.43
1 bitcoin = 28.466 USA dollar
Watch the presentation of Raddisson Mining on
https://www.radissonmining.com/wp-content/uploads/2023-03-02-rds.pdf

BTW
Btw in de media
Verbazingwekkend dat het verlagen of niet berekenen van btw op groente en fruit niet door zal gaan omdat het ’te ingewikkeld’ zou zijn. Een andere reden is dat door het verlagen of afschaffen we niet meer groente en fruit zullen gaan eten. Verhogen van btw op sigaretten en frisdranken is echter geen probleem. Zo denkt de overheid dat we daar dan minder van zullen afnemen. Niks is minder waar, dat weet de overheid ook. Het is gewoon extra inkomen voor ze om al die belachelijk geldverslindende gecreëerde crises te financieren. Wie houdt nou wie voor de gek.
Mevr. I. G.

In de media,
Brievenkomedie in stuurloos Nederland.
Boel op stelten

En nu denkt het kabinet dit glad te strijken met een deze week beloofde brief. Maar die komt niet, want het ’crisisoverleg’ verloopt moeizaam. Onderwijl zet een ander epistel de boel op stelten: dat van Eurocommissaris Sinkevicius. Die stikstofbrief is – toeval? – gestuurd midden in het crisisoverleg vol interne bonje om stikstof op de dag dat – toeval? – stikstofminister Van de Wal Sinkevicius bezocht. Die brief bevat – toeval? – precies de standpunten van D66. Gelukkig rook Pieter Omtzigt lont. Dankzij hem weten we straks of dit doorgestoken kaart is. Vooralsnog verduren we hier de gespeelde paniek van de stikstof- en landbouwministers. Die roeptoeteren hoe ’geschrokken’ ze zijn door de Sinkevicius-brief. Wat is dat voor komedie? De brief bevat niets anders dan een reminder aan het kabinetsbeleid. Maar dat schrik-sentiment is politiek leep. Al ’geschrokken’ wachten deze bestuurders af hoe het crisisoverleg uitpakt.

De uitkomst doet er niet toe voor de burger, het zal klinken zoals alles wat daarvoor misleidend klonk. Onderwijl stapelen de crisissen zich zodanig op, dat je elk bestuurlijk overleg in dit land ’crisisberaad’ kunt noemen. Hoe komen we uit dit slechte theater?
lees meer op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/502fde87c17af5467135959308a70625/web/OPS/cciobjects.json#/pages/10

Cultuur onder Vuur
Bedankt voor uw stem! Help meer medestanders te werven.
Frans Timmermans wil uw auto afpakken. De EU-klimaattsaar wil de verkoop van benzine- en dieselauto's verbieden. En hij wil dat we nóg minder stikstof en CO2 uitstoten. Wij Nederlanders dreigen alle zeggenschap te verliezen over ons eigendom. Nederland dreigt een klimaatkalifaat te worden!
De BESTE manier om deze waanzin te stoppen is het mobiliseren van de vele Nederlanders, die zich terecht zorgen maken over de linkse klimaatdwang vanuit Brussel en Den Haag.
Maar we hebben u als trouwe medestander nodig om deze mobilisatie te starten en de linkse klimaatdwang te stoppen.
Anders blijft er niets van onze vrijheid en privé-eigendom over.
ga naar
https://cultuurondervuur.nl/peilingen/stem/moet-nederland-uit-de-eu-klimaatdoelen-stappen?cid=1764692979&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-04-02#main

tijd 16.25
1 bitcoin = 28.291 USA dollar

fijne voortzetting van Uw weekend.
Hier zonnig, maar een dunnen zuid-oosten wind.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL