Schamen, dit woord kent de financiële wereld en Regeringen Rutte niet meer. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 26/02/2023 07:08
In de financiële wereld zijn de systemen die manipulatief zijn ingesteld en mogen doorgaan door falend toezicht. Onze test van 2 augustus 2022 bij het lokale CTAC heeft dit vastgelegd.

Maar de Politiek weet er ook "raad mee'!
Eerst de toeslag affaire en nu na onderzoek de "Twee gezichten van de STAAT der Nederlanden!! Zelf "PIKKEN en de andere STIKKEN"! Schrappers zijn het en dan zeggen dat die (lees) "schrappers van o.a. mijnheer Wijlen Wim Kok", in de financiële wereld allen zitten! Dus niet!!
Politiek en olie Mijen zijn de "KOP van JUT", in het Aardgas schandaal in het Noorden van het land (lees), de provincie Groningen.

De parlementaire enquête commissie heeft gesproken! Maar de gevolgen van de gaswinning in Groningen liegen er niet om. Groningers zijn aan alle kanten in de steek gelaten.

De belangen van Groningers zijn stelselmatig genegeerd en het politieke toezicht faalde ook hier!

Maar eerst deze week de EIGEN PARTIJ belangen en daarna praten over Groningen.
Net als met Remkes bij de Stiktof van de Agrariërs. De STOOM er vanaf halen!

Elf jaar na de beving in Huizinge weet ruim twee derde van de huiseigenaren van wie de woning versterkt moet worden, nog steeds niet wat er met hun huis gaat gebeuren.

De Nederlandse STAAT heeft "Geprofiteerd" van de Aardgas bate"!
Maar Groningen blijft achter met de gevolgen: de schade, de gevolgen voor het landschap, de pijn bij Groningers.
Zal de ellende komende jaren over zij!?

Wat moet premier Rutte zeggen in zijn eerste reactie op het rapport conclusies Aardgas Groningen! IK STAP OP, maar dat doet hij nog niet!!! En schaamte over 4 periodes mismanagement van zijn Regeringen, lacht hij weg!

Elke CEO waarvan dan ook, zou via een achterdeur per direct vertrekken! Niet 1 jaar hebben gefaald, maar 12 jaar op verschillende gebieden!!
Zelfs schending van haar grondwettelijke taak, "bescherming van de onderdanen van Nederland o.a. in de provincie Groningen".
Beleggers en Burgers van Nederland worden in een schijn wereld zoet gehouden, maar eens "BARST de Bom"!

De agenda voor deze week
maandag 27 febr.
07:00 Kwartaalcijfers PostNL
13:00 China: Kwartaalcijfers Baidu
14:30 VS: Orders duurzame goederen (januari) - Aanstaande woningverkopen (januari)
22:00 VS: Kwartaalcijfers AMC Entertainment, HP Inc., Zoom Video Communications

Dinsdag 28 febr.
07:30 Kwartaalcijfers Kendrion
15:00 VS: S&P Case Shiller huizenprijzen (december)
18:00 Kwartaalcijfers ASMI

Woensdag 1 maart
09:55 Duitsland: Inkoopmanagersindex industrie
10:00 EU: Inkoopmanagersindex industrie
15:45 VS: Inkoopmanagersindex industrie
16:00 VS: ISM, Bouwuitgaven

Donderdag 2 maart
06:30 NL: Snelle raming inflatie
08:00 Duitsland: Export
14:30 VS: Steunaanvragen

Vrijdag
07.00 - 08.00 Jaarcijfers Corbion, CTP
11.00 EU: Producenten Prijs Index (januari)
13.00 VS: Jaarresultaten Victoria’s Secret
15.45 VS: Inkoopmanagersindex dienstensector (februari)

- BHP prices US bond offer. Lees elders meer
- Premiere of the first fully electric MINI Cooper SE Convertible: alloy wheels made from 100 percent recycled aluminium. lees elders meer

- ViiV Healthcare announces positive data demonstrating long-acting injectable Cabenuva (cabotegravir, rilpivirine) is as effective as daily oral Biktarvy (BIC/FTC/TAF) for the treatment of HIV-1. - lees elders meer

Mijnheer Rutte
wordt door de media, Courant en andere o.a. TV dagelijks op de voorpagina en schermen gezet. Stop daar eens mee, een CEO die 13 uur heeft staan te liegen is toch niet meer geloofwaardig!? Wat heeft hij aan de hand van D66 voor nieuws gebracht! Veiligheid is er niet meer en NS personeel wordt bespuugd!
Is dat de norm & de waarde die Rutte heeft toegelaten!?
Deze persoon zouden wij nimmer in de financiële wereld kunnen gebruiken.
Als U gaat stemmen op 15 maart a.s., laat dit meewegen in UW keuze!


media,
Verwende politici negeren democratie.
Na de ongeïnteresseerde premier, staatssecretaris Van Huffelen (D66). Zij negeerde een motie van de Kamer tegen een Europese digitale identiteit en gaf in Brussel daarvoor goedkeuring. Van Huffelen vertaalde het ’nee’ van het Nederlandse parlement in een ’ja’ namens Nederland in de EU. Alsof de volksvertegenwoordiging niet bestaat. In het debat daarover afgelopen donderdag bleek weer hoe onkundig ze denkt en werkt. Ze wist niet of ze in strijd met de Grondwet handelde. Het was Pieter Omtzigt die de ernst van de zaak raak samenvatte: „Als we dat hier niet stoppen, gaat de regering te pas en te onpas over de Kamer heen lopen bij besluitvorming in Brussel.”

Aan het bleue D66-Kamerlid Dekker-Abdulaziz dat niet weet hoe Europese wetten zich verhouden tot de nationale wetgeving, legde Omtzigt met engelengeduld uit wat de amateurs van D66 kapotmaken: „Hier geeft D66 als democratische partij het wetgevende instrumentarium uit handen aan de regering, ook als de meerderheid van de Kamer het anders wil. Vindt D66 dat verstandig?”

lees meer in de dft.van afgelopen zaterdag

Klimaat Fanaten
Uit de Financiële Telegraaf van 9 april 2014*
Klimaatprofessor Stapt woedend op!
New York, woensdag Professor Richard Tol is op hoge poten vertrokken uit de klimaatpanel van de "Verenigde Naties. Tol kan zich niet vinden in de "negatieve conclusies van het laatste VN-klimaatrapport". De gevolgen van klimaatverandering worden volgens hem enorm overschat. "Het panel wordt bestuurd vanuit milieubeleid, NIET vanuit de wetenschap".
Eind vorige maand publiceerde het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties zijn vijfde klimaatrapport. De belangrijkste conclusie en waarschuwing luidde:" mocht er wereldwijd niet snel iets veranderen in het klimaatbeleid, dan gaat het klimaatbeleid om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen verloren.
Maar volgens Hoogleraar klimaateconomie Tol is de toon van het rapport 'alarmistisch en apocalyptisch'.
De gevolgen van klimaatverandering worden"overschat"!
"Die overschatting wordt in de hand gewerkt door een zelfselectie van auteurs en referenten in het panel", zegt Professor Tol. Hij is per direct opgestapt.


*Nu 8 1/2 jaar later is de hetze nog veel meer "aangedikt" door een nog grotere zelfselectie van auteurs en referenten! (red. XEA.nl)

Contant GELD
DNB en ECB bezweren: “contant geld blijft”. De stickeractie Betaal Bewust Contant van De Andere Krant slaat aan: er zijn al meer dan een miljoen 2-euro-muntstickers verspreid. In deze serie gaan we op zoek naar de rol die contant geld speelt in onze samenleving. In deel 2: het Convenant Contant Geld moet ervoor zorgen dat contant geld blijft, maar wat is het in de praktijk waard?
lees verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/dnb-en-ecb-bezweren-contant-geld-blijft-2023-02-14

“Verdubbeling CO2-uitstoot eerder heilzaam dan rampzalig”.
“De Green Deal van de EU, die erop is gericht Europa in 2050 ‘klimaatneutraal’ te maken, is nergens voor nodig. Als er geen enkele maatregel wordt genomen om CO2-uitstoot te reduceren, dan stijgt de temperatuur op aarde tot 2050 slechts met 0,2 graden Celsius. Nederland zou daarbij verantwoordelijk zijn voor 0,00082 graden.” lees meer op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/verdubbeling-co2-uitstoot-eerder-heilzaam-dan-rampzalig-2023-02-10

media,
Pfizer heeft onschendbaarheid? Waarom??
2023 © Leon de Winter | deze versie WantToKnow.nl/be
Dr. John Campbell heeft verplegers opgeleid, en nu, gepensioneerd, is hij een YouTube-fenomeen: met het rustige voorkomen van een Engelse plattelandsdokter heeft hij met goed gedocumenteerde video’s miljoenen geïnteresseerde leken bijna dagelijks door de pandemie geleid. Hij legt uit, licht voor, en straalt de opgewektheid uit van iemand, die de beloften van de medische wetenschap in alle oprechtheid omhelst; dus hij was, net als ik, dolblij toen de mRNA-vaccins ten tonele verschenen. lees meer op
https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/pfizer-heeft-onschendbaarheid-waarom/

Het inflatiecijfer van de eurozone is in januari iets hoger uitgevallen dan eerder gemeld. Het dagelijks leven in het eurogebied werd afgelopen maand 8,6 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat op basis van definitieve cijfers.

tijd 16.12
1 bitcoin = 23.237 USA dollar

media,
The Metals, Money, and Markets Weekly Feb. 25, 2023: Jigsaw puzzle
see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2023-02-25/The-Metals-Money-and-Markets-Weekly-Feb-25-2023-Jigsaw-puzzle.html



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL