Kabinet negeerde BEWUST wetenschap in Corona crisis. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 12/02/2023 07:24
Voor geen enkele coronamaatregel die door het ­kabinet is ingevoerd, bestond wetenschappelijke onderbouwing. Dat heeft het RIVM ook herhaaldelijk laten weten aan regering en OMT. Het kabinet heeft zich van deze adviezen echter niets aangetrokken. Dit blijkt uit documenten vrijgekomen na Wob-verzoeken en gepubliceerd door onderzoeker Cees van den Bos op zijn substack.

“Wij varen op het kompas van de wetenschap”, beklemtoonden premier Rutte en minister Hugo de Jonge van begin af aan bij het afkondigen van de coronamaatregelen. Zij beriepen zich op het OMT, voorgezeten door Jaap van Dissel van het RIVM. Maar of het nu ging om de anderhalve meter, mondkapjes, sluiting van scholen en horeca, de signaalwaarden op het coronadashboard, het verbod op amateursporten, het zang- en juichverbod, of voorschriften als ‘in de ellebogen niezen’ en ‘handenwassen’ – geen enkele maatregel was wetenschappelijk onderbouwd. Het kabinet wist dat ook, zo blijkt uit de correspondentie. Onderzoekers van het RIVM lieten het keer op keer weten aan VWS.

In één e-mail stelt RIVM dat “het infectierisico bij evenementen voor personen jonger dan 65 jaar gelijk of minder is aan dat van motorrijden en dat zou dus acceptabel moeten zijn”. In dezelfde e-mail wordt erkend dat Covid “niet een ernstig risico geeft. Infection Fatality Risk (risico op sterfte) is zeer laag, onderbouwing voor 1,5 meter ontbreekt, epidemiologisch bewijs van mondmaskers buiten ziekenhuis ontbreekt”. Het RIVM voegt hieraan toe: “Als VWS een onderbouwing zoekt van het beleid, dan kunnen wij dat niet leveren”. In correspondentie tussen RIVM en Universiteit Twente: “Het in de elleboog niezen of hoesten lijkt zeker met ontblote armen niet zo’n goed idee”. Verder staat er dat “er bij eigenlijk alle maskertjes… ruim lek­kage plaatsvindt”.

De onthullingen zijn pregnant, omdat het kabinet een Wet publieke gezondheid (Wpg) wil invoeren waarin alle eerder genomen maatregelen in de wet worden verankerd. Ze kunnen dan op elk moment worden ingevoerd als de minister van VWS daar aanleiding toe ziet. De Wpg is al aangenomen door de Tweede Kamer, maar de Eerste Kamer besloot op 17 januari dat er eerst een ‘deskundigenbijeenkomst’ moet komen. Het is nog niet duidelijk of een besluit zal worden genomen vóór de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart. lees verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/kabinet-negeerde-bewust-wetenschap-in-coronacrisis-2023-02-03

De moorden op de Kennedy's t.w. John en Robert berusten op leugen.
Toen onze "nestor". in de tweede helft van de jaren 1960 in de VS woonde, werd al duidelijk dat John niet alleen door 1 persoon werd beschoten. In het Life magazine, in het bezit van de redactie staat al duidelijk dat er van verschillende kanten schoten waren gehoord door toeschouwers in Dallas. De moord op president John F. Kennedy, de vijfendertigste president van de Verenigde Staten, vond op 22 november 1963 plaats te Dallas in de Amerikaanse staat Texas om 12:30 CST. Kennedy raakte dodelijk gewond door geweerschoten toen hij in een open limousine (de Lincoln Continental SS-100-X) over Dealey Plaza gereden werd.
Nu blijkt uit opgevraagd stukken van o.a. de "lijkschouwer" van Los Angles, dr.Thomas Noguchi, die de autopsie verrichtte op Robert, verklaarde dat al het bewijs wees op "twee schutters". OOK schreef hij in zijn memoires die in 1983 verschenen, dat hij nooit beweerd heeft dat Robert door Sirhan Sirhan is neergeschoten. Robert zoon (jr) zegt ook:' ik ben ervan overtuigd dat mijn vader niet door Sirhan Sirhan is vermoord.

Zo ook hier met onze Pim! Ook daar hangt een sluier van geheimzinnigheid om. Gelijk politie met speurhonden te Hilversum. DAT is OOK GEEN TOEVAL!

media,
De Deep Staat en de CIA zaten achter de moord op John F. Kennedy.
“Er is een complot in dit land om elke man, vrouw en kind tot slaaf te maken. Voordat ik dit hoge en nobele ambt verlaat, ben ik van plan dit complot te ontmaskeren”,zei ooit John F. Kennedy.Amerika werd toen geregeerd door een schaduw elite en JFK maakte de fout dat hij dacht dat hij als president zelfstandige macht had en die kon uitoefenen.Op 22ste November 1963 werd hij vermoord in Dallas,omdat hij in de weg liep van de Deep State(de echte schaduwheersers in de VS),waarbij Allen Dulles(de eerste directeur van de CIA-1953 tot 1961) betrokken was.Dulles leidde de CIA gedurende 8 jaar met vrijwel geen toezicht van het congres en de impact van zijn nalatenschap blijft vandaag bestaan.Hij was een van de sluwste meesters van geheime macht die Amerika ooit heeft voortgebracht,een dolende ridder die de wereld Amerika’s imperiale wil oplegde…... ga voor meer naar
https://zlj13051967.wordpress.com/2022/11/27/de-deep-state-zat-achter-de-moord-op-kennedydie-werd-uitgevoerd-door-de-cia/

media,
- Nieuwe kennisclips over strokenteelt en agroforestry. lees elders meer

media BMW
BMW India as Presenting Partner of India Art Fair 2023. Second “The Future is Born of Art” commission on display. BMW Art Talk entitled “Raw and Radical”.
lees elders meer

Media Cultuur onder Vuur
Een internationale samenzwering, gesteund door De Nederlandsche Bank, smeedt plannen om uw eigen woning te belasten. Ik heb uw hulp nodig om dit te stoppen!
In Nederland heeft 70% van de bevolking een eigen huis.
Uniek in de wereld.
Dit privé-eigendom is het fundament van onze samenleving.
Maar juist ons huizenbezit wordt nu van alle kanten bedreigd:
De Europese Commissie eist afschaffing van de hypotheekrenteaftrek in Nederland.
Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dringt aan op het belasten van het eigen huis in box 3. Onze eigen De Nederlandsche Bank (DNB) schaart zich nu ook achter deze verfoeilijke plannen.
Deze ondermijning van ons privé-eigendom moet onmiddellijk stoppen!
De overheid moet huizenbezitters niet uitkleden, maar juist beschermen.
Ik ga daarom een krachtig protest aantekenen bij premier Rutte. Meneer Velzeboer, sluit u vandaag nog aan door mijn petitie 'Handen af van eigen huis!' te tekenen:
Teken de petitie 'Handen af van eigen huis!'

ga naar
https://cultuurondervuur.nl/petities/teken/handen-af-van-eigen-huis?cid=1724980946&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2023-02-11#main

De agenda voor deze week
Maandag 13 febr.
geen mededelingen

dinsdag 14 febr.
Jaarcijfers Randstad

woensdag 15 febr.
Jaarcijfers van Alfen, CM. com, AholdDelhaize, Vopak, Heineken en de Holding.
In de VS industriële productie en Detailhandel cijfer.

donderdag 16 febr.
Jaarcijfers, Ordina, DSM, Umicore, BAM, VastNed, Arcadis, Pershing Sq., Telenet, en 4de kw. NN Groep
In de VS Vastgoed.

vrijdag 17 febr
Jaarcijfers, Cofinimmo, Heijmans, Proximus, CTAc.
In de VS - Industriële bestellingen

Koper
Heeft een mooie toekomstig beeld.
Er is tekort voorradig in de wereld om de gehele E. beweging voort te zetten.
Er moet zoveel koper gebruikt worden voor kabel en laadpalen aan te leggen in de gehele wereld.
Stelt U het zelf eens voor wat er met de koper prijs kan gaan gebeuren!?
Wat zullen de koperlanden en de bedrijven (lees). Mijnbouwers daarvan kunnen profiteren!? Dat zal de bezitters van koper aandelen geen "windeieren leggen"!
Welke Nederlandse beleggers (later wij het hierbij houden) hebben een belang in het Koper en laat staan in de Mijnbouw aandelen!?
Er is hier tekort kennis & deskundigheid bij de adviseurs.


EURO
Nederland moet direct uit deze "waardeloze munt eenheid". stappen. Heeft geen garantie bij failliet gaan. Geen enkele EUROLAND staat garant als het mis gaat. Nederland moet de zwakke landen met nog enkele landen onderhouden.
De regeringen Rutte hebben ook nauwelijks opgetreden tegen de "gelukszoekers", die passeren bij hun doorgang andere EU landen, DAAR moeten de gelukszoekers geregistreerd worden en dat hebben de Regeringen Rutte nauwelijks de hand aan gehouden. D66 spant daarmee de "kroon"! Deze twee zaken direct uitvoeren, anders wordt Nederland een "onleefbaar land"! Nederland kan alleen de gehele wereld niet redden. Wat doen Assad & Erdogan!?


Klimaat Fanaten
Uit de Financiële Telegraaf van 9 april 2014*
Klimaatprofessor Stapt woedend op!
New York, woensdag Professor Richard Tol is op hoge poten vertrokken uit de klimaatpanel van de "Verenigde Naties. Tol kan zich niet vinden in de "negatieve conclusies van het laatste VN-klimaatrapport". De gevolgen van klimaatverandering worden volgens hem enorm overschat. "Het panel wordt bestuurd vanuit milieubeleid, NIET vanuit de wetenschap".
Eind vorige maand publiceerde het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties zijn vijfde klimaatrapport. De belangrijkste conclusie en waarschuwing luidde:" mocht er wereldwijd niet snel iets veranderen in het klimaatbeleid, dan gaat het klimaatbeleid om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen verloren.
Maar volgens Hoogleraar klimaateconomie Tol is de toon van het rapport 'alarmistisch en apocalyptisch'.
De gevolgen van klimaatverandering worden"overschat"!
"Die overschatting wordt in de hand gewerkt door een zelfselectie van auteurs en referenten in het panel", zegt Professor Tol. Hij is per direct opgestapt.


*Nu 8 1/2 jaar later is de hetze nog veel meer "aangedikt" door een nog grotere zelfselectie van auteurs en referenten! (red. XEA.nl)

De Tweede Kamer heeft over de nieuwe pensioen regelingen gesproken en het groene licht gegeven! Het oude pensioen stelsel overboord!? Ja.
Geen enkel land heeft bij een wijziging het oude opgenomen in het nieuwe pensioenstelsel. Dat moet Nederland ook niet doen, want het werkt en om NU iedereen een eigen "pensioen potje" te geven is niet haalbaar. Wat moeten zij met al die toekomstige "data" doen en verwerken voor iedereen!?

Wie controleert dat en hoe gaan ze met dat geld om!? Nu gaat er al zoveel fout! Wij begonnen met niets en nu lijken de jongeren uit onze pot verdeeld te krijgen. "De huidige generatie ouderen hebben de ouderen", toen het AOW (per 1-1-1957 en de weduwen met kinderen per 1-1-1959) gefinancierd", die hebben er nimmer zelf aan betaald en ook nog voor "hun eigen pensioen gespaard",zonder te klagen !! Nu wordt er door de verwende jongeren "steen & been geklaagd", dat zij tekort zouden krijgen aan pensioen!
In de jaren 1950-60 mochten de oudste van het gezin doorstuderen, want meerdere kinderen door laten leren was niet te betalen voor de ouders. Alles moest uit eigen portemonnee betaald worden. Geen studie financiering etc. etc.!
Nu gaat het straks gebeuren, dat uit de pot van onze ouderen, geld gestort gaat worden, waar zij zelf "nimmer" voor gewerkt hebben.
De Kamerleden hebben geen "weet" van dit bovenstaande schrijven, hebben veel Kamerleden incl. Mijnheer RUTTE hebben een HEEL "slecht" geheugen! Neen is het meestal, dat kunnen wij onze niet MEER herinneren, hoor je zo VAAK!


Ook een zeer complexe zaak, en dan de betaling van de toekomstige pensioenen, ook nog afhankelijk maken van de BEURS??? WAT een verstand!!!
De huidige beurssystemen zijnONBETROUWBAAR en daarom wilde de Euronext dhr B. niets met onze klacht van 2 augustus 2022 weten (lees te maken hebben! Dat zou ook voor het nieuwe "Pensioenstelsel" niet goed overkomen.

Dagelijks zien wij "gestuurde" omzetten, waar niet 1 maar meerdere "luchtjes". aanzitten. Daarom wilde de AFM, een falende toezichthouder, geen bevestiging van onze klacht geven. De AFM doet NU of wij geen klacht over manipulatieve handelingen van Euronext op 2-8-22 te Amsterdam, NIET bij hen gemeld hebben.

zie deze klacht aan de AFM op https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-45757

media,
“De media zijn van waakhonden verworden tot schoothonden”!!
Onderzoeker en zakenman Maurice de Hond zat wekelijks bij actualiteitenprogramma’s aan tafel, maar toen hij tijdens de coronacrisis, als een van de zeer weinige BN’ers, opinies begon te verkondigen die tegen het overheidsnarratief ingingen, werd hij prompt uitgekotst. Tot op de dag van vandaag laten de media hem links liggen: ook zijn boeiende autobiografie ‘Wie bang is krijgt ook klappen’, die uitkwam rond zijn 75e verjaardag, krijgt nauwelijks aandacht. “De media zijn verworden van waakhonden van de democratie tot schoothonden”, zegt hij in een interview met De Andere Krant. “Ze zitten nu gevangen in hun eigen verhaal, maar kunnen – en willen – niet meer terug.”

We zitten aan een gigantisch grote tafel met uitzicht op de Amstel in het penthouse van Maurice. Aan het einde van de tafel een computer met groot scherm. Dit is zijn werkplek sinds hij kantoor aan huis houdt na een sabbatical in 2002.

ga voor meer naar
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/de-media-zijn-van-waakhonden-verworden-tot-schoothonden-2023-02-06

media,
-Object Shot Down Over Canada in Escalating Aerial Drama
-A $92 Billion Crypto Profit Maker Is in Line for a Shake-Up
-Your Sunday Asia Briefing: Adani Results, BOJ’s Ueda, Super Bowl
- Japan Says Chinese Navy Ship Entered Its Waters Early Sunday
see & read more on www.bloomberg.com

media,
U.S. fighter jet shoots down UFO over Canada, Trudeau says.WASHINGTON/OTTAWA, Feb 11 (Reuters) - A U.S. F-22 fighter jet shot down an unidentified object over Canada on Saturday, the second such shootdown in as many days, as North America appeared on heightened alert following a week-long Chinese spying balloon saga that drew the global spotlight. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-02-11/U-S-fighter-jet-shoots-down-UFO-over-Canada-Trudeau-says.html

SSR MINING ACHIEVES REVISED 2022 PRODUCTION GUIDANCE AND UPDATES THREE-YEAR OUTLOOK. lees elders meer



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL