Media schetst een zonnige beurs toekomst, maar XEA.nl ziet dat anders. Straks meer neiuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 27/11/2022 07:23
De media gaat af op de verhalen die de basis van algoritmische systemen hebben!
Die gevoed worden door schijn handel(lees) korte duur/Daghandel en niet op de toekomstige prestaties van het bedrijf (Lees) op innovatie gebied!
Wij kennen de mechanisatie arbeid op de kantoren tot de mid jaren 1960 toen de overstap/begin naar de computer werd gemaakt!
Wat een verschil in overzichtelijkheid van de administraties.
De hand administraties waren altijd helder & duidelijk, geen enkele twijfel mogelijk!
Dat hebben wij wel over de alsmaar uitgebreide computer uitdraaien en systemen.
Wat is "waar & wat is niet waar"!?

Ons vertrouwen liep bij onze al bestaande twijfel, op 2 augustus j.l. een enorme deuk op. Wij plaatste een aankoop van 14 sts CTAC op de lokale markt zie en lees meer op
https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-45757

Totaal geen reacties van de AFM, de Euronext stuurde ons naar onze bemiddelaar en die mocht geen schriftelijke verklaring afgeven. De LP draaide er om heen!
Wij hebben geen enkel vertrouwen meer in de huidige systemen.

En beleggen is vertrouwen en respecteren van elkaars belangen en die mogen geld kosten, maar wel in verhouding moeten die staan!

Ook hebben wij deZe zaak aangekaart naar de media, ook daar kwam geen terug bellen reactie, terwijl drie bankmedewerkers hun verbazing uitspraken over wij XEA.nl had vastgelegd.

Een risk-manager zei al, dit kan niet en de beurs moet uitkijken, als dit algemeen bekend wordt, kan dat tot doodbloeden eindigen!
Ook de stijgende rente tarieven en de alsmaar stijgende schuldenlasten in de wereld, geven geen rustig beeld vrij voor een zonnige toekomst op de beurzen!

Maar hoe verder met beleggen? Eerst fouten in de systemen herstellen, maar onze "techneut" zei al, 10 tot 15 jaar geleden was hij deze fout ook al tijdens een test controle tegen gekomen.

AFM, DNB en Euronext wanneer vindt de herinvoering van nummers aan de digitale aandelen plaats!?

Dan wordt de handel (lees) omzet voor 80% schoner en betrouwbaarder en controleerbaarder, maar wel minder grotere omzetten dan nu!

OF moet de "netheid wijken voor het "geld"!?

De agenda voor deze week
maandag 28 nov.
geen mededelingen

dinsdag 29 nov.
In de VS - Consumentenvertrouwen en Vastgoed

woensdag 30 nov.
In de VS - Werkgelegenheid, Leading indicators en BNP.

donderdag 1 dec.
In Duitsland - Detailhandel.
In de VS - Ondernemersvertrouwen

vrijdag 2 dec.
In de VS - Werkgelegenheidsrapport.

- Waar is Kabinet Rutte mee bezig? lees elders meer

Huisarts Rob Elens vrijgesproken, boete weg: ‘Wat een geweldig nieuws!’
lees elders meer.

De Wereld onderschat het gehele CHINESE gevaar. In de Havens, in Afrika en waar niet!? Vooral in landen met "grondstoffen, Afrika, daar zitten de Chinese bedrijven voor 60% of meer in de mijnbouw. China overvleugeld de markt voor grondstoffen. Rusland deed dat met Olie & GAS, dat voelen wij nu elders in de wereld, vooral Europa. Oud President Trump waarschuwde al met de Nord Steam 1 en 2 vanuit Rusland. De Wereld is en blijft doof!

De Russische Leider, die de mensheid op zijn waarden aanvalt, wordt straks weer met alle "Geur & Kleur" door alle landen ontvangen. Hij moet voor het Internationaal GERECHT te Den haag gedaagd worden.

media,
- 5 vragen over: Lesmateriaal Grutto. lees elders meer

Hartschade door corona­vaccinaties: onomstotelijk bewezen!“Van A tot Z bedrog.” Dat tweette Maarten Keulemans, wetenschaps­redacteur van De Volkskrant, op 13 november naar aanleiding van een artikel in De Andere Krant van 12 november. Hierin meldden wij dat er sprake is van een forse toename van hartschade als gevolg van de coronavaccinaties. Onder andere – maar niet uitsluitend – in de vorm van myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier.
lees verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/hartschade-door-coronavaccinaties-onomstotelijk-bewezen-2022-11-19

media,
Steeds meer bewijs: SARS-CoV-2-virus kwam uit lab.
De bewijzen dat SARS-CoV-2-een genetisch gemanipuleerd virus is, afkomstig uit een lab, stapelen zich op. Ook zijn er aanwijzingen opgedoken dat virologen Koopmans en Fouchier van Erasmus MC achter de schermen actie hebben ondernomen om de wereld te doen geloven dat het virus een natuurlijke oorsprong heeft, ook al was daar geen bewijs voor. lees verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/steeds-meer-bewijs-sars-cov-2-virus-kwam-uit-lab-2022-11-18

China
Gelijk na de Covid 19, kregen wij bericht, dat het een ontsnapt bacterie was uit WuHan (China) en alle verhalen die de wereld in waren gestuurd, misleiding was.
Dat blijkt ook het juiste verhaal te zijn. Daarom is het nog steeds in Wuhan(China) een gevaar.

media Unilever
Behind the brand: What’s Hellmann’s secret sauce for success?
lees elders meer.

Silver Institute: 'Tekort zilvermarkt was in decennia niet zo groot'.
Beleggingszilver
Door alle economische en geopolitieke onzekerheid nam ook de vraag naar beleggingszilver in de vorm van zilveren munten en baren wereldwijd toe. Dit jaar verwacht het Silver Institute dat beleggers in totaal 329 miljoen troy ounce aan zilveren munten en baren zullen kopen. De groei komt opvallend genoeg ook vooral uit India, maar ook in de rest van de wereld neemt de vraag naar fysieke munten en baren toe. De vraag naar zilver in de vorm van ETF's daalde wel in 2022, vooral door de stijgende rente. De totale voorraden van deze beleggingsproducten zullen volgens schattingen van het Silver Institute dit jaar met 110 miljoen troy ounce dalen, waardoor het werkelijke tekort lager uitvalt. In plaats van 194 miljoen troy ounce is het tekort over heel 2022 dan nog 84 miljoen troy ounce. lees verder op

https://www.hollandgold.nl/nieuws/silver-institute-tekort-zilvermarkt-was-in-decennia-niet-zo-groot/

BMW Group to invest more than 2 billion euros in Hungarian Plant Debrecen by 2025. lees elders meer

PVV
Tijd voor de grote schoonmaak
Geert Wilders: ‘‘PVV virtueel opnieuw op 1! Groter dan D66 en CDA samen. We zullen hun rotzooi gaan opruimen. Nederland weer voor de Nederlanders. Tijd voor de grote schoonmaak.’’

tijd 16.36
1 bitcoin = 16.550 USA dollar

fijne avond en afsluiting van uw weekend.
Hier was het een druilerige dag.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL