Wall Street vertrouwt op een goede afloop in Oekraïne. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 26/02/2022 06:25
Wat lijdt de bevolking van Oekraïne en in spanning zitten! Het leger vecht een zware strijd, maar boekt ook successen. Hoe loopt dit af?
En wat doen de Europese landen? Nauwelijks iets. Onze "zwager Ted en vele anderen", Ted werd van de Schoolbank, afgehaald, moesten naar Indie 1947-1950.
Nu is het praten en laat hier de BURGERS in de koude zitten. Jullie betalen dat dure energie maar zelf. Wat een "helden hier"!

media,
- U.S. Puts Banning Russia From SWIFT Global System Back in Play.
- EU Nearing Consensus on Steps to Prevent Soaring Power Costs.
- Nigerian Banks Name Clients With Suspicious Dollar Transactions.
- Russia Sanctions Mean $22 Billion of Debt May Need New Lenders.
- see & read more on www.bloomberg.com

EiDas
Hieruit blijkt, dat veel politici uit zijn op een luxe "macht".
Hier een interessante video om te beluisteren. Een gesprek met journalist Arno Wellens (die goed onderzoek doet en alles met documenten onderbouwd) over het Europees digitaal paspoort.

https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep


media, Stem ze weg,
Geert Wilders: “Nederland volgepropt met AZC’s. Het wordt steeds erger.
We hebben inmiddels meer AZC’s dan algemene ziekenhuizen in Nederland.
Rutte/Kaag laten iedereen binnen, geven ze alles voor niks en laten u betalen.
Reken met ze af, stem ze weg, stem PVV!”

Hetzelfde als bij de NIOD,
Die belden wij op 3 februari j.l naar 't NIOD te Amsterdam, maar zij wilde niet met ons in discussie gaan, wij moesten "eerst het rapport op 17 febr.a.s. afwachten"!
Dat is te laat vertelden wij, U weet niet eens wat daar in staat!! De persoon werd agressief !
Oh neen vertelden wij, waarom heeft de Koning dan al excuses aangeboden!?
Daarmee vertolkte de Koning al de inhoud van dat rapport! Mijnheer ik ga niet verder in discussie met U. Zo namen wij afscheid van elkaar.

Nederlands - Indie.
Mariniers op patrouille in een hoogvlakte op Java in Nederlands-Indië.
’Veruit de meesten waren gouden kerels’!
Indië-veteranen maken zich grote zorgen over het dekolonisatie-onderzoek dat 17 februari wordt gepresenteerd. Over het door de regering gesubsidieerde rapport waaraan jaren is gewerkt hangt in hun ogen de schijn van partijdigheid waardoor oud-strijders opnieuw in een kwaad daglicht vrezen te komen staan.
Door OLOF VAN JOOLEN
Zijn diensttijd in Nederlands-Indië was voor veteraan Gerard van der Lee een afgesloten hoofdstuk. Althans, zo voelde het tot zijn dochter in 1979 thuiskwam van de havo. „Had papa in Indië ook oorlogsmisdaden begaan zoals de SS in de Holocaust”, vroeg ze haar moeder schuchter. zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/30-31

Wij vullen dit volgde verhaal er aan toe!
Onze zwager werd als 17-18 jarige van de schoolbanken afgehaald. Hij moest naar Indie toe, kreeg daar een korte opleiding en was NIET Bloeddorstig op de Indiërs. MAAR had ook hier in Nederland al een 5 jarige oorlog 1940-1945 achter de rug. 3 Jaar heeft hij daar gediend van medio 1947 t/m 1950.
HIJ moest erheen en zijn dienstplicht TELDE ook niet mee voor zijn latere broer, maar dat terzijde!
Hij vertelde aan onze nestor het volgde verhaal: "ik was op patrouille in een tijgers sluipgang onder draden kruipend waar stroom op stond"! Plots zag hij in de verte bewegingen en andere bedreigingen, Al terug kruipend in de "tijgersluipgang" zag ik dat er een geweer richting mijn kant op schoof en toen schot ik! Als ik niet geschoten had, had ik hier niet meer gezeten"!
Andere details houden wij voor ons. Ted heeft zijn leven lang een oog trek gehad en ook heeft hij in Indië de "bof" gekregen! Dus bleef zijn huwelijk kinderloos, diens vrouw had wel een kinderwens.
Bij terug keer kreeg TED een tegeltje & oorkonde! Op het tegeltje staat, ter herinnering aan UW behouden terugkeer! Ted & diens vrouw zijn al beiden overleden. Het tegeltje & oorkonde zijn in ons bezit.
Wat schreef het NIOD" " focus lag op extreem Nederlands geweld"!
Dit is een slag in het gezicht van hen die daar gevochten hebben, zij moesten en deden HUN plicht. Van de schoolbanken af gehaald en later de school niet meer afgemaakt.
NU een trap in de RUG krijgen! EEN SCHANDE voor hen en de families.


Heeft 't NIOD wel een onafhankelijk onderzoek gedaan? Waarom werden er al "excuses gemaakt"? Ook dit begrijpen wij van de redactie niet!
Hetzelfde geldt voor de VVD dat zij personen afschermen die in de gevangenis hebben gezeten voor misdaden tegen de "MENS"!
En ook nog dat zij een CEO leveren, die dit achterhield voor degenen die neergeschoten moesten worden. Zit zo een Regering in elkaar!?
Verbijsterend en Beschamend.
Gisteravond 7/2/22 weer een bericht, "AL de gruwelijke misdaden zouden onder het KLEED zijn geschoven"!
IN welke oorlag worden geen gruwelijkheden begaan? Door alle partijen meestal!!


In de VS de slotstanden van vrijdag 25/2 en de week beginstanden
De Dow 34,058.75 +834.92 +2.51% - 34.049
De Nasdaq 13,694.63 +221.05 +1.64% - 13.548
Deze standen geven alle aan, de "systeembeheerders zorgen hier voor, maar niet de situatie in de wereld en dat begrijpen wij niet meer. "Schone handel zou een normaler beeld moeten geven!

In de Oostmarkt slotstanden van vrijdag 25/2 met de week beginstanden
in Japan de Nikkei 26.476. - 27.122
In Hong Kong de Hang Seng 22.767 - 24.327
In Australië de All Ordinaries 7.273 - 7.502
In Singapore de Straits 3.294 - 3.428

De verkiezingen voor de Gemeente Raden komen er aan! Dus wil de CLUB van Rutte alles los gooien van de Covid 19 beperkingen. In de hoop "Goodwill". te kweken ten gunste van de Regeringspartijen! Laat U niet misleiden!

De motie dat ouderen ook de verhoging van 7,5% krijgen van Wilders werd verworpen. DUS stem voor de Gemeente Raden alvast niet meer op de partijen (lees die in het Kabinet zitten & Blijft) in maart a.s. bij de GemeenteRaad verkiezingen. Een Schande, de Politiek heeft haar eigen Belangen vastgelegd en die hebben geen last. WAT een "Egoïstisch beleid"!

Maar op 22/2/22 is de motie in de Eerste Kamer aangenomen, Proficiat!!


Het World Economic Forum verhaal. Wat een macht trekt het WEF (Lees Klaus Schwab) naar zicht toe? Een verplichte !!!! Lees elders meer.

’VVD is moreel kompas kwijt’.
Geert Wilders (58) wist niet wat hij hoorde toen bleek dat de zus van D66-Kamerlid Fonda Sahla de veroordeeld terroriste Soumaya Sahla was. Toen bleek dat Soumaya op voorspraak van erelid Frits Bolkestein al jaren adviseur nationale veiligheid is van de VVD, gingen bij hem alle alarmbellen af.
„Bij hun arrestatie hadden zij en nog een andere terrorist een Agram 2000 bij zich, een Kroatisch automatisch geweer. Ze waren op zoek naar Ayaan Hirsi Ali en naar mij. Soumaya ging tussen de politie en die andere terrorist staan en riep ’Allahu Akbar’, zodat hij nog een poging kon doen om het geweer tegen de politie te gebruiken. Deze vrouw is in-en-inslecht.
zie & lees meer op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/2-3

Dit is de Club van mijnheer Rutte.
Verberg je...

De valuta's
de dollar euro 1,1275 de Yen 1.3026 't Pond 0,8412 AU$ 1,5601 C$ 1,4331 NZ$ 1,6717 Sing$ 1,5257
De week beginstanden waren
de dollar euro 1,1322 de Yen 1,3021 't Pond 0,8329 AU$ 1,5783 C$ 1,4443 NZ$ 1,6896 Sing$ 1,5238

Beluister dit eens!!
https://www.youtube.com/watch?v=6eohJvLB7MI
Is een undercover actie van Forum voor Democratie en Stichting Moederhart.

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

De MENSHEID wordt/werd al 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d.26 Februari 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!
WAAROM worden de pillen van Dokter Rob Elens en diens collega's niet massaal gebruikt tegen de Corona!?

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Het edelmetaal werd ook weer teruggezet, maar laat U niet misleiden.
In de vroege morgen stille periodes zijn er altijd partijen bezig de prijsvorming te drukken. Daar schrijft Robert Broncel ook steeds over.

Goud $ 1.889.50 en zilver $ 24,27 Platina $ 1.055 Gold/Silver Ratio 77.83 Olie $ 91,94 en de dollar euro 1,1275 < In de stille periode drukken ze vaak en een tekort, ach, geloof dat niet. Manipuleren is het sleutelwoord.Waarom nu $3 lager dan gisteren?
1 bitcoin = 39.123 USA dollar
1 ripple = 0,76216 USA dollar
De week beginstanden waren Goud $ 1.899,70 zilver $ 23,92 en platina $ 1.066
Wat valt U op!?Alleen zilver hoger, ondanks de spanning & ellende in de wereld.

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Dood geld! Wij zien de "Goudstandaard" spoedig terugkeren, zelfs voor 1 juli a.s..

media
Podcast met Martin Visser
‘Spaartaks-schandaal treft niet alleen de rijken’!!!
Opeens is er paniek rond de spaartaks. De Hoge Raad heeft eind december besloten dat tienduizenden spaarders geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege de ‘oneerlijke’ vermogensrendementsheffing. Martin Visser spreekt in de podcast Kwestie van Centen van een schandaal. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, wie ontvangt geld van de fiscus, en wat is het alternatief voor de gehate heffing? Ook spreken Visser en collega Herman Stam met Jurgen de Vries van de Bond voor Belastingbetalers, die goede hoop heeft dat alle Nederlandse spaarders die te veel belasting hebben betaald worden gecompenseerd. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/854814105/spaartaks-schandaal-treft-niet-alleen-de-rijken

Maar er lijken "beren". op de weg te komen. De Belastingdienst heeft tekort medewerkers om deze "klus te klaren"!

Cultuur onder VUUR!
Onze dank voor uw hulp!
-- Het team van Gezin in Gevaar
Gezin in Gevaar zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor het gezin.
Steun ons met een gift!
Help met een donatie
of stort op bankrekeningnummer (IBAN):
NL16 ABNA 0824 7502 41
Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van:
Webdonatie Gezin in Gevaar + uw postcode & huisnummer

Cultuur onder VUUR
Klaus Schwab, wie kent hem niet?
De Duitser is tijdens de coronacrisis wereldberoemd geworden als aanjager van de Great Reset. Minder bekend is waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.
Of beter gezegd: van WIE.
Wie is de mysterieuze man achter Klaus Schwab?
Wie is de geestelijk vader van de Great Reset?
Bekijk de video om dat te ontdekken:
ga naar https://www.youtube.com/watch?v=Lrk1qCJ952k
Laat weten wat u van de video vond door een duimpje omhoog te geven en door een reactie te plaatsen. In de Vuurlinie verschijnt elke vrijdagavond.
Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal.
Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken.


#3: Zondag is een rustdag, toch?
ga voor meer naar https://geziningevaar.nl/artikelen/zondag-is-een-rustdag-toch?cid=1456511768&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-19#main

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,6 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


Het lijkt de "toeslag affaire wel!
Zo ondermijnen OM & Politiek het vertrouwen van/bij de Burgers!!

Hoe groot is de plastic vervuiling? lees elders meer op
https://www.xea.nl/advies-overige.php?type=toon&id=300-44405

Entree Res. Yesterday Vol.187.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 0.89 +0.01 500 79 CIBC 2 RBC KQ
15:59:51 T 0.89 +0.01 500 79 CIBC 79 CIBC K
15:58:59 T 0.89 +0.01 500 80 National Bank 85 Scotia K

Equinox Yesterday Vol. 2.222.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.82 +0.52 55 53 Morgan Stanley 14 ITG Q
16:00:00 T 8.82 +0.52 37 14 ITG 2 RBC Q
16:00:00 T 8.82 +0.52 44 14 ITG 65 Goldman Q

Solaris Yesterday Vol. 355.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 13.47 +0.21 900 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 13.47 +0.21 100 1 Anonymous 65 Goldman KQ
16:00:00 T 13.47 +0.21 200 1 Anonymous 1 Anonymous KQ

Pan American Silver Yesterday Vol. 1.083.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 29.59 -0.50 12 72 Credit Suisse 5 Penson Q
16:00:00 T 29.59 -0.50 91 80 National Bank 5 Penson Q
16:00:00 T 29.59 -0.50 12 85 Scotia 5 Penson Q

media PVV
Schandalig
Geert Wilders: “Rutte zegt tijdens persconferentie net dat hij verwacht - ondanks de oorlog in de Oekraïne - WEL uitgaven aan stikstof en klimaat te kunnen doen (60 miljard), maar dat hij GEEN garanties kan geven over herstel koopkracht ivm torenhoge inflatie en energierekening.
reactie XEA.nl
Wat een Leider hebben wij? Je kon niet anders verwachten. WAT een verschil met de Leider van Oekraïne!!! Zou Rutte ook het geweer hebben aangepakt!???

tijd 07.06
De actuele koersen (kg): Goud: €53.852 | Zilver: €692

media,
'ECB moet obligaties blijven opkopen vanwege onrust Oekraïne'.
'ECB moet opkoopprogramma voortzetten'
De hoge inflatie is een probleem, maar volgens centraal bankier Stournaras is dat ondergeschikt aan het garanderen van financiële stabiliteit. Daarom moet de ECB haar plannen voor een renteverhoging van tafel halen. Ook is hij van mening dat de ECB haar opkoopprogramma de rest van dit jaar moet voortzetten. De markt verwacht echter Lagarde bij de eerstvolgende persconferentie op 10 maart een einddatum voor het opkoopprogramma bekend zal maken. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/ecb-moet-obligaties-blijven-opkopen-vanwege-onrust-oekraine

Kinross completes Great Bear Resources acquisition. lees elders meer.

Vreemde reactie in de wereld naar aanleiding van de Schending "Soevereiniteit van Oekraïne".
Waar is nog het respect voor je medemens? 1 Tank van het Russische Leger bleef hangen in de opmars in Oekraïne en de Bemanning gaf zich over! Die "jongens". verdienen de oorkonde voor de "VREDE"! Wat zijn dat een "zuivere jongens"!
HELDEN mogen dat best genoemd worden. Wat een verschil tussen dat Oorlogschip van Rusland en die 13 soldaten op de kleine eiland. Alle 13 werden gedood, wat waren de aanvallers een "Lafaards"! Die deden "daden" die een "GEK". uitgevaardigd had.


Medicago and GSK announce the approval by Health Canada of COVIFENZ®, an adjuvanted plant-based COVID-19 vaccine. lees elders meer

Covid 19
Hier in Nederland mag het "Carnaval" weer los gaan en als de Covid 19 er nog is, die is er, en dan krijgen wij de verspreiding weer door geheel Nederland!
En dat zal wel weer de bedoeling zijn, dan kunnen er weer maatregels voor "de Great Reset, genomen worden. WANT de Oorlog in Oekraïne doorkruist dat nu wel, "die doorgang" van maatregelen!

Je moet altijd 2 straten verder kijken in het "verkeer/leven" voor je beslissingen neemt! En een goed "geheugen" is ook een analytische voorwaarden .

Bij Harry op zondagmorgen.
Afgelopen zondag hebben even gekeken, daar zat Fintessa mevr. Hafkamp aan tafel.
Wat een optimistisch verhaal van haar. Plezierig om naar te luisteren, maar wij misten de realiteit in de wereld. Niets over de enorme schuldenlasten en het zware "gewicht aan derivaten op de balans bij de Deutsche Bank"! Die staat al jaren op "omrollen" en is een hoofdpijn dossier van de Duitse Regering.
Wat wordt dan bij Harry veel eenzijdig belicht. Over het oplossen & oplossingen van die alsmaar "groeiende schuldenlasten in de wereld hoor/zie je nauwelijks iets op TV & in de media.
Het klassieke voorbeeld van het eenzijdig belichten van het beleggen. Waarom benadert de AFM dit soort berichten bij Harry eens of waarschuwt er in de media voor!? Of heeft de AFM ook niet de oplossing!?

Beleggen
is soms met toeval handig.
Onze kinderen kochten zo'n 22 jaar geleden op een dagmarkt in een dorp een overvolle bananendoos met Langspeelplaten voor slecht HFL 10,-- tegen het einde van de dagmarkt.
Nu blijkt er enorme vraag naar die platen te zijn en vertegenwoordig die doos in euro's een kapitaal!

media BMW
BMW Group joins sustainable lithium mining project in Chile. lees elders meer.

Cultuur onder Vuur,
D66-minister Kajsa Ollongren heeft Cultuur onder Vuur in het vizier.
Een rapport dat de minister heeft laten maken, valt ons aan als “hyperpartijdig” en bron van “nepnieuws”.
Als bewijs voor deze boude bewering noemt het rapport ons artikel Jerry Afriyie ontvangt subsidie voor lespakket tegen Zwarte Piet.
Dit artikel is zeer populair op sociale media: het is al meer dan honderdduizend keer gelezen!
Probleem voor de onderzoekers: het artikel van Cultuur onder Vuur brengt alleen onmiskenbare feiten.
Maar het zijn onwelgevallige feiten, die onthullen dat de politiek geld geeft aan de oorlog tegen Zwarte Piet.
Daarom wil Ollongren ons weghebben.
Dat mag niet gebeuren.

Ik en mijn onderzoekers willen niet stoppen, we willen verder graven!
Maar ons onderzoek naar subsidie aan links activisme vereist een langere adem.
Daarom vraag ik u als trouwe medestander om een volgende stap te zetten. Help de verdediging van de Nederlandse cultuur en word maandelijks donateur van Cultuur onder Vuur!
Ja, ik help met een maandelijkse donatie- ga naar
https://cultuurondervuur.nl/doneer/maandelijks?cid=1461687654&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-26#main

media,
-Putin Ramps Up Ukraine Invasion Pronouncing Peace Talks Dead.
-Hackers Destroyed Data at Key Ukraine Agency Before Invasion.
-Chad Reappoints Oil Minister Who Renegotiated Glencore Loan.
-U.S. Weighs Sanctions on Russia’s Central Bank Over Ukraine.
see & read more on www.bloomberg.com

media Pfizer.
Biohaven and Pfizer Receive Positive CHMP Opinion for Migraine Treatment.
lees elders meer.

media,
- Gesanctioneerde Russen stoten neus bij Zwitserse banken.
BERN (ANP/BLOOMBERG) - Russen die de Europese sancties tegen hen via Zwitserland proberen te omzeilen, komen bedrogen uit. Banken in het Alpenland mogen namelijk geen nieuwe rekeningen openen voor Russen en Russische bedrijven tegen wie sancties zijn ingesteld, zo heeft de Zwitserse regering bevolen.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/748898955/gesanctioneerde-russen-stoten-neus-bij-zwitserse-banken


fijne avond en voortzetting van Uw weekend.
Wij gedenken & steunen de bewoners van Oekraïne.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL