Wall Street bekeek de situatie in de wereld en hervond zich. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 25/02/2022 05:21
Wat zal de bevolking van Oekraïne lijden en in spanning zitten! Hoe loopt dit af?

media,
- Ukraine President Zelenskiy Says 137 Killed; Macron Speaks to Putin: Updates.
- Taiwan Throws Its Weight Behind U.S.-Led Sanctions on Russia.
- Stocks Rise as Oil Pares Gain After Biden Address.
- see & read more on www.bloomberg.com

EiDas
Hieruit blijkt, dat veel politici uit zijn op een luxe "macht".
Hier een interessante video om te beluisteren. Een gesprek met journalist Arno Wellens (die goed onderzoek doet en alles met documenten onderbouwd) over het Europees digitaal paspoort.

https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep


media, Stem ze weg,
Geert Wilders: “Nederland volgepropt met AZC’s. Het wordt steeds erger.
We hebben inmiddels meer AZC’s dan algemene ziekenhuizen in Nederland.
Rutte/Kaag laten iedereen binnen, geven ze alles voor niks en laten u betalen.
Reken met ze af, stem ze weg, stem PVV!”

Hetzelfde als bij de NIOD,
Die belden wij op 3 februari j.l naar 't NIOD te Amsterdam, maar zij wilde niet met ons in discussie gaan, wij moesten "eerst het rapport op 17 febr.a.s. afwachten"!
Dat is te laat vertelden wij, U weet niet eens wat daar in staat!! De persoon werd agressief !
Oh neen vertelden wij, waarom heeft de Koning dan al excuses aangeboden!?
Daarmee vertolkte de Koning al de inhoud van dat rapport! Mijnheer ik ga niet verder in discussie met U. Zo namen wij afscheid van elkaar.

Nederlands - Indie.
Mariniers op patrouille in een hoogvlakte op Java in Nederlands-Indië.
’Veruit de meesten waren gouden kerels’!
Indië-veteranen maken zich grote zorgen over het dekolonisatie-onderzoek dat 17 februari wordt gepresenteerd. Over het door de regering gesubsidieerde rapport waaraan jaren is gewerkt hangt in hun ogen de schijn van partijdigheid waardoor oud-strijders opnieuw in een kwaad daglicht vrezen te komen staan.
Door OLOF VAN JOOLEN
Zijn diensttijd in Nederlands-Indië was voor veteraan Gerard van der Lee een afgesloten hoofdstuk. Althans, zo voelde het tot zijn dochter in 1979 thuiskwam van de havo. „Had papa in Indië ook oorlogsmisdaden begaan zoals de SS in de Holocaust”, vroeg ze haar moeder schuchter. zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/30-31

Wij vullen dit volgde verhaal er aan toe!
Onze zwager werd als 17-18 jarige van de schoolbanken afgehaald. Hij moest naar Indie toe, kreeg daar een korte opleiding en was NIET Bloeddorstig op de Indiërs. MAAR had ook hier in Nederland al een 5 jarige oorlog 1940-1945 achter de rug. 3 Jaar heeft hij daar gediend van medio 1947 t/m 1950.
HIJ moest erheen en zijn dienstplicht TELDE ook niet mee voor zijn latere broer, maar dat terzijde!
Hij vertelde aan onze nestor het volgde verhaal: "ik was op patrouille in een tijgers sluipgang onder draden kruipend waar stroom op stond"! Plots zag hij in de verte bewegingen en andere bedreigingen, Al terug kruipend in de "tijgersluipgang" zag ik dat er een geweer richting mijn kant op schoof en toen schot ik! Als ik niet geschoten had, had ik hier niet meer gezeten"!
Andere details houden wij voor ons. Ted heeft zijn leven lang een oog trek gehad en ook heeft hij in Indië de "bof" gekregen! Dus bleef zijn huwelijk kinderloos, diens vrouw had wel een kinderwens.
Bij terug keer kreeg TED een tegeltje & oorkonde! Op het tegeltje staat, ter herinnering aan UW behouden terugkeer! Ted & diens vrouw zijn al beiden overleden. Het tegeltje & oorkonde zijn in ons bezit.
Wat schreef het NIOD" " focus lag op extreem Nederlands geweld"!
Dit is een slag in het gezicht van hen die daar gevochten hebben, zij moesten en deden HUN plicht. Van de schoolbanken af gehaald en later de school niet meer afgemaakt.
NU een trap in de RUG krijgen! EEN SCHANDE voor hen en de families.


Heeft 't NIOD wel een onafhankelijk onderzoek gedaan? Waarom werden er al "excuses gemaakt"? Ook dit begrijpen wij van de redactie niet!
Hetzelfde geldt voor de VVD dat zij personen afschermen die in de gevangenis hebben gezeten voor misdaden tegen de "MENS"!
En ook nog dat zij een CEO leveren, die dit achterhield voor degenen die neergeschoten moesten worden. Zit zo een Regering in elkaar!?
Verbijsterend en Beschamend.
Gisteravond 7/2/22 weer een bericht, "AL de gruwelijke misdaden zouden onder het KLEED zijn geschoven"!
IN welke oorlag worden geen gruwelijkheden begaan? Door alle partijen meestal!!


Equinox Gold Reports Strong Operating Cash Flow of $321 Million in 2021, Achieves 26% Production Growth with 602,668 Ounces of Gold Sold
lees elders meer

In de VS sprak Biden en de markt hervond zich en de kopers kwamen koopjes halen.
De Dow 33,223.83 +92.07 +0.28%
De Nasdaq 13,473.59 +436.10 +3.35%

In de Oostmarkt op speech van Biden naar rust, met de volgende standen
in Japan de Nikkei 26.395 +424 punten
In Hong Kong de Hang Seng 22.866 -36 punten
In Australië de All Ordinaries 7.269 +17 punten
In Singapore de Straits 3.304 +28 punten

De verkiezingen voor de Gemeente Raden komen er aan! Dus wil de CLUB van Rutte alles los gooien van de Covid 19 beperkingen. In de hoop "Goodwill". te kweken ten gunste van de Regeringspartijen! Laat U niet misleiden!

De agenda voor vandaag, samen met diversen berichten CBS.
vrijdag 25 febr.
Jaarcijfers IMCD - NeWays Elec. - Bekaert , CTAc, BASF, Corbion en Kendrion.
In de VS - Consumenten uitgaven jan. 2022 - Huizen verkoop en Durable Goods Jan. 2022

Resultaten Galapagos 2021 zetten de toon voor toekomstige groei
lees elders meer.

De motie dat ouderen ook de verhoging van 7,5% krijgen van Wilders werd verworpen. DUS stem voor de Gemeente Raden alvast niet meer op de partijen (lees die in het Kabinet zitten & Blijft) in maart a.s. bij de GemeenteRaad verkiezingen. Een Schande, de Politiek heeft haar eigen Belangen vastgelegd en die hebben geen last. WAT een "Egoïstisch beleid"!

Maar op 22/2/22 is de motie in de Eerste Kamer aangenomen, Proficiat!!


Het World Economic Forum verhaal. Wat een macht trekt het WEF (Lees Klaus Schwab) naar zicht toe? Een verplichte !!!! Lees elders meer.

’VVD is moreel kompas kwijt’.
Geert Wilders (58) wist niet wat hij hoorde toen bleek dat de zus van D66-Kamerlid Fonda Sahla de veroordeeld terroriste Soumaya Sahla was. Toen bleek dat Soumaya op voorspraak van erelid Frits Bolkestein al jaren adviseur nationale veiligheid is van de VVD, gingen bij hem alle alarmbellen af.
„Bij hun arrestatie hadden zij en nog een andere terrorist een Agram 2000 bij zich, een Kroatisch automatisch geweer. Ze waren op zoek naar Ayaan Hirsi Ali en naar mij. Soumaya ging tussen de politie en die andere terrorist staan en riep ’Allahu Akbar’, zodat hij nog een poging kon doen om het geweer tegen de politie te gebruiken. Deze vrouw is in-en-inslecht.
zie & lees meer op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/2-3

Dit is de Club van mijnheer Rutte.
Verberg je...

De valuta's
de dollar euro 1,1228 de Yen 1.2932 't Pond 0,8356 AU$ 1,5612 C$ 1,4345 NZ$ 1,6713 Sing$ 1,5182

Beluister dit eens!!
https://www.youtube.com/watch?v=6eohJvLB7MI
Is een undercover actie van Forum voor Democratie en Stichting Moederhart.

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

De MENSHEID wordt/werd al 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d.25 Februari 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!
WAAROM worden de pillen van Dokter Rob Elens en diens collega's niet massaal gebruikt tegen de Corona!?

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Het edelmetaal werd ook weer teruggezet, maar laat U niet misleiden.
In de vroege morgen stille periodes zijn er altijd partijen bezig de prijsvorming te drukken. Daar schrijft Robert Broncel ook steeds over.

Goud $ 1.912,30 en zilver $ 24,27 Platina $ 1.061 Gold/Silver Ratio 78.77 Olie $ 94,88 en de dollar euro 1,1228 Olie moet naar de $ 100 toe lazen wij en daar zijn ze volop mee bezig. ZO WERKT het in deze wereld. In de stille periode zijn ze vaak daarmee bezig!
1 bitcoin = 38.609 USA dollar
1 ripple = 0,69109 USA dollar

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Dood geld! Wij zien de "Goudstandaard" spoedig terugkeren, zelfs voor 1 juli a.s..

media
Podcast met Martin Visser
‘Spaartaks-schandaal treft niet alleen de rijken’!!!
Opeens is er paniek rond de spaartaks. De Hoge Raad heeft eind december besloten dat tienduizenden spaarders geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege de ‘oneerlijke’ vermogensrendementsheffing. Martin Visser spreekt in de podcast Kwestie van Centen van een schandaal. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, wie ontvangt geld van de fiscus, en wat is het alternatief voor de gehate heffing? Ook spreken Visser en collega Herman Stam met Jurgen de Vries van de Bond voor Belastingbetalers, die goede hoop heeft dat alle Nederlandse spaarders die te veel belasting hebben betaald worden gecompenseerd. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/854814105/spaartaks-schandaal-treft-niet-alleen-de-rijken

Maar er lijken "beren". op de weg te komen. De Belastingdienst heeft tekort medewerkers om deze "klus te klaren"!

Cultuur onder VUUR!
Onze dank voor uw hulp!
-- Het team van Gezin in Gevaar
Gezin in Gevaar zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor het gezin.
Steun ons met een gift!
Help met een donatie
of stort op bankrekeningnummer (IBAN):
NL16 ABNA 0824 7502 41
Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van:
Webdonatie Gezin in Gevaar + uw postcode & huisnummer

Cultuur onder VUUR
Klaus Schwab, wie kent hem niet?
De Duitser is tijdens de coronacrisis wereldberoemd geworden als aanjager van de Great Reset. Minder bekend is waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.
Of beter gezegd: van WIE.
Wie is de mysterieuze man achter Klaus Schwab?
Wie is de geestelijk vader van de Great Reset?
Bekijk de video om dat te ontdekken:
ga naar https://www.youtube.com/watch?v=Lrk1qCJ952k
Laat weten wat u van de video vond door een duimpje omhoog te geven en door een reactie te plaatsen. In de Vuurlinie verschijnt elke vrijdagavond.
Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal.
Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken.


Zo werkt het in de wereld, list & bedrog. Dat zagen wij ook in het debat van Wilders(zie de video boven aan dit schrijven). Haast de gehele Kamer hield zijn mond! De waarheid mag schijnbaar niet verteld wordt. Paniek bij de VVD. NU bleek het wel de waarheid te zijn! Schaamte? ach, dit is het spel!
Want Cultuur onder Vuur had - speciaal voor dit weekend 20/2, heb ik interessante artikelen voor u.
#1: Finse politica voor rechter om afwijzen van homoseksualiteit
2: Transgenderlobby heeft geen boodschap aan wat meerderheid Nederlanders
wil
#3: Zondag is een rustdag, toch?
ga voor meer naar https://geziningevaar.nl/artikelen/zondag-is-een-rustdag-toch?cid=1456511768&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2022-02-19#main

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,6 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


Het lijkt de "toeslag affaire wel!
Zo ondermijnen OM & Politiek het vertrouwen van/bij de Burgers!!

Hoe groot is de plastic vervuiling? lees elders meer op
https://www.xea.nl/advies-overige.php?type=toon&id=300-44405

Entree Res. Yesterday Vol. 145.300
16:00:00 T 0.88 +0.01 500 79 CIBC 1 Anonymous KQ
15:59:51 T 0.89 +0.02 500 79 CIBC 85 Scotia K
15:58:59 T 0.89 +0.02 500 80 National Bank 85 Scotia K

Steeds een voorspelbaar patronen, geen transacties om 16.00 uur
Zij weten hoe ze het in Europa doen!! Vandaag toevallig wel 1 transactie.

Equinox Yesterday Vol. 1.965.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.30 -0.18 24 53 Morgan Stanley 5 Penson Q
16:00:00 T 8.30 -0.18 19 53 Morgan Stanley 5 Penson Q
16:00:00 T 8.30 -0.18 50 1 Anonymous 5 Penson Q

Solaris Yesterday Vol. 322.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 13.26 -0.11 100 39 Merrill Lynch 72 Credit Suisse KQ
16:00:00 T 13.26 -0.11 100 72 Credit Suisse 72 Credit Suisse KQ
16:00:00 T 13.26 -0.11 100 39 Merrill Lynch 72 Credit Suisse KQ

Pan American Silver Yesterday Vol. 1.618.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 30.09 -0.91 30 83 Mackie 1 Anonymous Q
16:00:00 T 30.09 -0.91 8 83 Mackie 53 Morgan Stanley Q
16:00:00 T 30.09 -0.91 63 83 Mackie 80 National Bank Q

Besluit Euronext tot beëindiging notering DGNV N.V. i.l. (“DGNV”)
Onder verwijzing naar het persbericht van 3 februari 2022, waarin werd bekendgemaakt dat DGNV een verzoek tot beëindiging van de notering van de aandelen DGNV en de noteringsovereenkomst bij Euronext Amsterdam heeft ingediend, maakt DGNV thans het volgende bekend:
Euronext heeft het verzoek van DGNV tot beëindiging van de notering van de aandelen DGNV en de noteringsovereenkomst op 23 februari 2022 toegewezen. De notering zal eindigen op 7 maart 2022. De laatste handelsdag zal zijn 4 maart 2022. Ook de noteringsovereenkomst van DGNV met Euronext zal eindigen op 7 maart 2022. Hetzelfde geldt voor de registratie bij Euroclear. De aandelen DGNV zullen, evenals de vennootschap zelf, met het einde van de vereffening, van rechtswege ophouden te bestaan. Thans wordt die beëindiging van de vereffening op korte termijn voorzien. Er zullen geen uitkeringen aan aandeelhouders meer worden gedaan. De definitieve uitkering is daarmee gelijk aan en voldaan met de uitkering bij voorbaat d.d. 28 september 2021. De aandelen vertegenwoordigen geen onderliggende waarde meer.
DGNV N.V. in liquidatie,
FCA Liquidator B.V., vereffenaar

VISTA GOLD CORP. ANNOUNCES 2021 FINANCIAL RESULTS AND FILES FEASIBILITY STUDY FOR THE MT TODD GOLD PROJECT. lees elders meer

media CBS
Sterfte in week 7 iets lager dan verwacht.
In de derde week van februari (week 7, 14 tot en met 20 februari 2022) overleden naar schatting 3 400 mensen. Dat zijn er ruim 150 meer dan in de week ervoor overleden (3 211), maar iets minder dan verwacht. De sterfte onder Wlz-zorggebruikers bleef ongeveer gelijk, onder 65-plussers nam de sterfte iets toe. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
Sinds de tweede week van 2022 ligt het aantal overledenen onder de verwachte sterfte. Daarvoor lag de sterfte sinds begin augustus 2021 erboven en ook bijna elke week buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties, zodat er sprake was van oversterfte. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/08/sterfte-in-week-7-iets-lager-dan-verwacht

media CBS
Economie groeit in 2021 het sterkst in Haarlemmermeer.
In de regio Haarlemmermeer is de economie in 2021 het sterkst gegroeid, met ongeveer 9 procent. Desondanks is de economie in Haarlemmermeer nog 12 procent kleiner dan in 2019. In Zuidoost-Noord-Brabant is de economie inmiddels 5 procent groter dan voor de coronacrisis. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. Vorige week maakte het CBS bekend dat in 2021 de economie landelijk met 4,8 procent is gegroeid.
In 2020 was in Haarlemmermeer de krimp nog het sterkst, door het grote aandeel van de luchtvaartsector in de economie. Dankzij de groei van de luchtvaart en de daaraan gerelateerde dienstverlening, groeide de economie in Haarlemmermeer in 2021 met circa 9 procent, nadat de economie er in 2020 met 18 procent gekrompen was.
In de regio’s IJmond en Zuidoost-Noord-Brabant groeide de economie met circa 8 procent. De productie van de industrie droeg hieraan in sterke mate bij. Ook in de regio’s Overig Noordoost-Noord-Brabant, Noord-Limburg en Zeeuws-Vlaanderen zorgde de industrie voor een sterke groei.
Noord-Friesland kende met circa 3 procent de minste groei. Minder dan in andere regio’s was er sprake van fors herstel, omdat de bedrijfstakken die in 2020 het zwaarst getroffen werden door de coronacrisis in deze regio relatief klein zijn. Dat geldt ook voor enkele andere regio’s in de noordelijke provincies en de regio Den Haag. Het CBS publiceert sinds medio 2020 voorlopige cijfers over de regionale economie op basis van een nieuwe methode. Deze cijfers zijn experimenteel en kennen daarom een hogere mate van onzekerheid dan de reguliere cijfers. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/08/economie-groeit-in-2021-het-sterkst-in-haarlemmermeer

media,
Zwaard van Damocles
by Robert Broncel on 24/02/2022
De vaste lezer van mijn columns kent inmiddels wel “de barometerstand”, ook al verkeert de day of reckoning vooralsnog in nevelen. Deze leek zich aanvankelijk aan te dienen bij de val van Lehman in 2008 maar werd destijds via een buitengewone krachtsinspanning door de Fed met het Amerikaanse ministerie van Financiën afgewend, waartoe werkelijk alle “onoirbare” middelen geheiligd waren. Als antwoord op een definitieve koopkrachtomslag bleek de Strategische Portefeuille meer dan opportuun. Noot: edelmetaal als koopkrachtdrager is in de Portefeuille een aanzienlijke rol toebedeeld. De nadruk is hierbij niet alleen komen te liggen op de ultieme veiligheid als koopkrachtdrager, maar ook op de veiligheid van aankoop en bezit in meerdere vormen. Zoals bekend wordt edelmetaal door diverse partijen aangeboden, maar niet altijd wordt de veiligheid van aankoop en bezit gewaarborgd. Gezien de permanente prijsmanipulaties is het edelmetaal afgezet tegen de huidige mondiale schuldhoogte daarentegen nog nooit zo goedkoop geweest!
Robert Broncel
zie & lees meer op
https://www.edelmetaal-info.nl/2022/02/24/zwaard-van-damocles/

tijd 06.21
De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $114.66 -0.60 %

media CBS
Producentenvertrouwen iets omlaag in februari.
In februari 2022 is de stemming onder ondernemers in de industrie iets verslechterd. Het vertrouwen ging van 9,0 in januari naar 8,5 in februari, aldus het CBS. Het producentenvertrouwen lag echter ook in februari ruim boven het langjarig gemiddelde.
Het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 0,8. Het vertrouwen van de ondernemers bereikte in november 2021 de hoogste waarde (12,7) en in april 2020 de laagste waarde (-28,7). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/08/producentenvertrouwen-iets-omlaag-in-februari

media CBS
Economisch beeld minder positief.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS was in februari minder positief dan in januari, meldt het CBS. Het beeld gaat de afgelopen maanden wat op en neer en is gemiddeld genomen redelijk stabiel. In de Conjunctuurklok van februari presteerden 10 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend.
De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/08/economisch-beeld-minder-positief

NEWAYS BOEKT STIJGENDE MARGES EN MEER WINST; STERK GEPOSITIONEERD VOOR 2022 MET GOED GEVULD ORDERBOEK. lees elders meer.

Corbion Jaarcijfers 2021 lees elders meer.

Bekaert: Full Year Results 2021. lees elders meer

Kendrion posts strong full-year revenue and profitability growth under difficult market conditions. lees elders meer

tijd 07.59
De actuele koersen (kg): Goud: €54.923 | Zilver: €698

Ctac passeert € 100 miljoen omzetgrens en boekt nettowinst van € 4,5 miljoen.
Dividend EUR 0,11 p.a (was 8 ct).

BASF-Gruppe 2021 auf einen Blick.
see & read more on.https://bericht.basf.com/2021/de/

tijd 08.46
Goud $ 1.915,20 zilver $24,31 en platina $ 1.062. Gold/Silver Ratio 78.73
Olie $ 95,15 en de dollar euro 1,1201
1 bitcoin = 38.661 USA dollar
1 ripple = 0,70126 USA dollar

media
’Arrest spaartaks geldt niet voor oudere zaken’.
AMSTERDAM - Het veelbesproken arrest van de Hoge Raad inzake de spaartaks heeft geen gevolgen voor belastingaanslagen van voor 2017. Ook kan de overheid doorgaan met de zogenoemde box 3-heffing op vermogens. Spaarders die in 2017 en 2018 te veel belasting over hun vermogen hebben betaald, moeten daarvoor wel worden gecompenseerd. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/380337911/arrest-spaartaks-geldt-niet-voor-oudere-zaken

tijd 09.12
Alle kou is alweer uit de lucht op de beurzen, wonderlijk.
Hebben ze van collega Robert zijn verhaal niet gelezen.
WAT een kortzichtige systeembeheerders! De inflatie kan wel eens boven de 10% uitgaan komen.
De AEX 714.08 +5.53 +0.78%

tijd 09.16
De Midcap 1.004.08 +9.87 +0.99% Corbion met weinig omzet teruggezet naar EUR 34,02 -98ct vol. 12.543 Zo spelen ze met de prijsvormingen. Innovatief fonds met een sterke toekomst wordt ter zijde gelegd. Straks voor 1 appel & ei naar DSM!?

tijd 09.18
De Smallcap 1.328.37 +8.06 +0.61% Kendrion EUR 20,30 -20ct vol. 1.989

tijd 09.21
CTAC EUR 4,32 +22ct vol. 19.590
De cijfers vallen goed in de markt.

tijd 09.23
De Bel 20 3.948.13 +49.75 +1.28% de CAC 6.577.35 +56.3 +0.86% en de DAX 14.170.33 +118.23 +0.84%

De Algoritmische systemen (lees Systeembeheerders) maken een onrealistische beweging ervan op de beurzen.
NU weer doen of alles weer "koek & ei". is op de wereld. Wij hebben TOTAAL geen vertrouwen in de reguliere aandelen. DIE zijn zwaar in prijs overtrokken, blijven van deze aandelen af. Wij hebben tekort ervaring, maar wij zouden nog meer contant geld in de knip houden i.p.v. aandelen kopen op "dit moment"

EENHEID EU Landen
Er is geen eenheid in/tussen de EU landen. Er moeten vergaderingen wordenn gehouden, die EENHEID had er al moeten zijn. Poetin was niet van het ene uur na het andere Oekraïne binnen gevallen. Voor de Olympische spelen waren er al tanks rondom Oekraïne. Wij schreven al, de EU landen zijn een "slappe hap"!
De invoering van de EURO heeft al tot verdeling van de Volkeren geleid. De rente moest onder leiding van de Italiaan Draghi naar nihil. Dat ging ten koste van de EENHEID en economie van alle EU Landen. Daarom zou Draghi en zijn club voor de rechter moeten komen, maar wie durft dat aan?
Nu weer met acties tegen Poetin, neen, handjes schudden met deze onbetrouwbare persoon! Begrijpt U de leiders nog? Wij niet, maar dat zagen wij ook bij de Vice premier van Nederland, die kwets de kiezers van andere partijen! Ach, niet met een "fakkel voor haar deur staan, dat is bedriegend", wat doet deze "dame" zelf!
AANZETTEN tot tweespant in de maatschappij van Nederland en dat voor een Vice premier!!!??? Deze mevrouw hadden zij al eens weggestuurd en dan terugkomen en dit "orakelen"!
Mensen met "macht".mogen lijkt wel alles uitkramen.
Wie & wat is nog betrouwbaar & geloofwaardig in de wereld!?

tijd 10.50
De AEX 712.13 +3.58 +0.51% de Midcap 1.002.83 +8.62 +0.87% en de Smallcap 1.323.94 +3.63 +0.27%

tijd 10.53
De Bel 20 3.951.64 +53.26 +1.37% de CAC 6.557.3 +36.25 +0.56% en de DAX 14.112.98 +60.88 +0.43%

De standen op de borden doen voor ons niet Betrouwbaar aan. Waar is nog realisme op de beurzen, 1 dag schrik & angst en daarna gaat de "klim naar nieuwe toppen". verder, want de afdaling is nog ver weg! Laten we het als oud wielrenner naar zo neerschrijven. MAAR als wielrenner weten wij ook: als de afdaling begint, kan het heel hard naar beneden gaan. Dat zien wij ook voor de toekomst komen op de beurzen. Maar dan is winstnemen te laat!
Dit is een waarschuwing!

Cijfers & berichten,
sommige zijn heel moeilijk over te nemen voor ons. Dus plaatsen wij die ook niet meer. Het is steeds meer "plakken & knippen" en stel wij maken een fout en daardoor wordt U op het verkeerde been gezet.
Dus welke redelijk tot normaal over te nemen zijn, die nemen wij mee.

Rio Tinto Board Change. lees elders meer

De dag prijzen van koper op 25 February 2022
Koper prijs € 6,75 p/kg
Koper handgepeld prijs € 7,65 p/kg
Koper (leidingen) prijs € 7,05 p/kg
Messing (geel koper) prijs € 4,20 p/kg
Brons prijs € 5,15 p/kg
PVC kabel prijs € 2,35 p/kg

tijd 11.16
Olie waarde Fugro aangeboden EUR 8,047 -24,5ct vol. 291.220
Shell pakt wel een kleine winst erbij van 6ct op EUR 23,455 vol. 5,6 milj.

tijd 11.21
In de DAX vallen de cijfers (die wij niet konden overnemen) tegen - EUR 2,535 op 58,42 vol. 795.000

tijd 11.23
De Goudprijs in Euro Per Kg 54.869,72 en de Zilverprijs In Euro Per Kg 696.09

terugkerende patronen bij het edelmetaal, steeds op bepaalde tijden wordt er "scherp" gedrukt. Legale acties van Centrale Banken. Lees Roberts zijn verhaal maar eens. Elders op dit dagadvies
tijd 12.50
Goud $ 1.899,-- zilver $ 24,16 en platina $ 1.047 Gold/Silver Ratio 78.61

tijd 13.02
De AEX 715.44 +6.89 +0.97% de Midcap 1.011.5 +17.29 +1.74% en de Smallcap 1.333.8 +13.49 +1.02%

Sport
Is dit "sport"!?
in de media
Drie spelers gewond bij Bahia. Bom ontploft in Braziliaanse teambus.
De bom zou zijn afgegaan toen de bus bij het eigen stadion in Salvador arriveerde. Bahia zou daar een regionale bekerwedstrijd tegen Sampaio Correa spelen. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/sport/1643506010/bom-ontploft-in-braziliaanse-teambus

media,
Carbon negative composites to replace wood and plastics in furniture, cars, and interiors. lees elders meer.

media,
Reducing meat consumption may lower cancer risk, Biobank analysis finds.
This study confirms many previous studies that show that – overall – a vegetarian lifestyle is associated with a lower risk of chronic diseases,” says Gunter Kuhnle, professor of Nutrition and Food Science, University of Reading, who gives an expert reaction to the study. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/reducing-meat-consumption-may-lower-cancer-risk-biobank-analysis-finds.html

media,
-China’s Xi Prods Putin to Negotiate With Kyiv: Ukraine Update.
-A Half-Point BOE Rate Hike Is Sliding Out of Reach for Traders.
-Pozsar Says $300 Billion Russia Cash Pile Can Roil Money Markets.
The assets are enough to disrupt money markets if they are frozen by sanctions or moved suddenly to avoid them.
-U.K. Takes Aim at Rich Russian Owners of Luxury London Property.
Boris Johnson says oligarchs will ‘have nowhere to hide.’
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 13.33
De actuele koersen (kg): Goud: €54.637 | Zilver: €696

tijd 13.38
De DAX 1.4306.53 +254.43 +1.81% Deutsche Bank EUR 11,408 +12,4ct vol. 7.373.000
HelloFresh EUR 47,22 +3,51 vol. 118.000

media,
Mijlpaal bereikt op weg naar volledig biobased dakbedekking.
Lignine als basis
In DISCOVER 2 hebben onderzoekers van Wageningen Food & Biobased Research gekeken naar milieuvriendelijke alternatieven voor bestaande dakbedekkingen die op bitumen zijn gebaseerd. zie & lees meer op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/mijlpaal-bereikt-op-weg-naar-volledig-biobased-dakbedekking/

media Unilever.
How to achieve waste-free cleaning, one spray at the time. lees elders meer.

tijd 14.22
De DAX 14.397.77 +345.67 +2.46% Covestro EUR 47,38 - 2,04 vol. 2,2 miljoen

OORLOG in Oekraïne
Daar was een Tank gewoon over een auto heen gereden, waar een bestuurder nog in zat. Daarna zat hij "klem". in zijn eigen auto waar hij niet meer uit kon komen.
Mensen kunnen beesten worden, door een "gek" geïnspireerd.

De EU landen zijn een "slappe hap"!
Maar dat is in de Effecten wereld ook met het Toezicht in sommige landen.
Wij willen allen een "schone handel in het effecten verkeer.
Maar wie knijpen er allemaal een "oogje dicht"!?
Wat voor "smerige handel wij dagelijks zien, ook door Centrale banken , een publiek geheim. Alles kan tegenwoordig gestuurd worden, de prijsvorming van aandelen en de daar aan afgeleide producten. Sturen met aandelen en dan raken de producten "out of the money". Ook, zie Oranjewoud, waar 1 grootaandeelhouders was/is, wie zat daar te rommelen? Was er een opdracht en wie voerde die uit!
Want op 31/1/22 om 13.48 hebben wij de deskundige van de Ondernemingskamer deze transacties voorgelegd ter beoordeling. Anti dateren en Valsheid ingeschrifte plegen.
De huidige transactie reuken naar algoritmische toestanden en daar is heel veel mis mee. Wie ziet er op toe??
Al deze vormen kunnen voor 80% zeker worden opgelost, doormiddel van "herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, obligaties etc.etc..
Maar daar willen de "Toezichthouders schijnbaar niet aan"!?
Want dan zijn "geld & aandelen stromen". eenvoudig te volgen/controleren.
Waarom dragen de bitcoin wel allen een digitaal nummer!?? Die loopt v1n 1 t/m 20.999.999, want meer zijn er niet.

tijd 15.33
De Dow hoger naar 33,437.42 +213.59 +0.64% en de Nasdaq licht terug naar 13,471.27 -2.31 -0.02%

media,
ook deze een vorm van "slappe hap"
- Europe’s Energy Fears Knock SWIFT Off Russia Sanctions List.
-Polish Residents Rush for Cash as War Spreads in Nearby Ukraine.
see & read more on www.bloomberg.com

Europese Landen laten zich zien als een stelletjes "kwajongens"! Dat had Poetin al jaren geleden door en zodoende kon hij dit "plan" bedenken en gaan uitvoeren!
Schaamte & medelijden is hier op z'n plaats.

Die gas rekening van Gazprom moeten we gewoon niet betalen, een belangrijk tegen zet! Dus SWIFT plat leggen per direct voor Rusland.

GAS vanuit Rusland
Jaren geleden kwamen er al berichten, straks sluit Rusland de "kraan af" en zitten we in een "economische oorlog", die is nu het struikel blok!!
Poetin voert die nu wel uit.

media In de VS
The U.S. factory goods were up 1.6% in January versus the expected advance of 0.8%. Meanwhile, December’s data was upwardly revised to an increase of 1.2%

media,
Beursblog: Nasdaq vervolgt opmars, AEX op mooie winst.
De Amerikaanse beurzen zijn met winst geopend, nadat vooral de Nasdaq donderdag al een stevig herstel liet zien. De AEX staat zo’n 2% hoger. Beleggers trekken zich op aan het bericht dat de Russische president Poetin bereid lijkt met zijn Oekraïense tegenhanger Zelenski te praten. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1808000458/beursblog-nasdaq-vervolgt-opmars-aex-op-mooie-winst

tijd 15.56
wat een misleiding door de media, de Nas heeft vrijwel steeds in de min gestaan, eventjes enkele punten in de plus.
De Nasdaq 13,429.73 -43.85-0.33%
De Dow 33,399.66 +175.83 +0.53%

Zo werkt 't toch, list & bedrog houden het heel lang vol! Je mag zelfs 13 uur liegen en dan word je toch weer CEO van het Land!

tijd 16.08
De Nasdaq 13,416.14 -57.44-0.43% 5 minuten geleden nog ruim -/- 100 punten.
Of heeft de media een "glazen Bol"!?

tijd 16.13
De actuele koersen (kg): Goud: €53.857 | Zilver: €683

tijd 17.30
Goud $ 1.886,30 zilver $ 23,95 en platina $ 1.053 Gold/Silver Ratio 78.74
Olie $ 90,85 en de dollar euro 1,1262
1 bitcoin = 39.302 USA dollar
1 ripple = 0,70989 USA dollar

tijd 17.37
Waar is nog realisme?
Arcelor EUR 27,42 +2,505 vol. 11.901.172
Of heeft dat met de "oorlog" te maken, meer staal voor nieuwe tanks!?

tijd 17.40
De AEX 727.85 +19.3 +2.72% de week beginstand was 744,89
De Midcap 1.028.37 +34.16 +3.44% InPost EUR 5.292 +45,1 ct vol. 2.085.132
De Smallcap 1.352.15 +31.84 +2.41% NSI EUR 35,50 +1,90 vol. 36.104

3G Capital completes acquisition of controlling interest in Hunter Douglas

ROTTERDAM and NEW YORK, February 25, 2022 -- Hunter Douglas (AEX: HDG), the global market leader in window coverings and a major manufacturer of architectural products, and 3G Capital today announced that 3G Capital has completed the acquisition of a controlling interest in Hunter Douglas, which was originally announced on December 30, 2021..

tijd 17.41
De Dow 33,821.72+597.89 +1.80%
De Nasdaq 13,609.80 +136.22 +1.01%

media
-RWE Burned Much More Coal Last Year Amid Europe’s Energy Crunch.
-Scotiabank to Open Its Offices March 14 and Start a Full Return in April.
-Europe’s Energy Fears Knock SWIFT Off Russia Sanctions List.
Two key factors are holding things back. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.51
De Bel 20 4.066.17 +167.79 +4.3% Aedifica EUR 102,40 +5,40 vol. 72.777
De CAC 6.752.43 +231.38 +3.55% Renault EUR 30,545 +1,325 vol. 2.784.129
De DAX 14.567.23 +515.13 +3.67% Deutsche Bank EUR 11,86 +57,6 ct vol. 25.291.000

media
’Campagne Poetin verloopt niet volgens plan’
Oekraïne vecht voor elke meter: ’Rusland verrast door hevig verzet’.Op de tweede dag van de Russische aanval wijst nog niets erop dat Oekraïne de strijd gaat staken. Integendeel, Oekraïne vecht keihard terug, zelfs tot binnen het Russische grondgebied, zo lijkt het. In Millerovo, nabij Rostov, zou vrijdagmorgen een Russische luchtmachtbasis zijn aangevallen. Op beelden is te zien dat verscheidene gebouwen op de basis in brand staan en dat er ten minste één Russische Su-30SM jager is vernietigd. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1021286367/oekraine-vecht-voor-elke-meter-rusland-verrast-door-hevig-verzet

shortlijst
Citadel Advisors Europe LimitedBasic-Fit N.V.NL0011872650 1.19 24 feb 2022
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL0011540547 1.15 24 feb 2022
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL0009739416. 1.67 24 feb 2022
Marshall Wace LLPTomTom N.V.NL0013332471 0.59 24 feb 2022
Millennium International Management LPPostNL N.V.NL0009739416 0.51 24 feb 2022
Renaissance Technologies LLCBE Semiconductor Industries N.V.NL0012866412 0.49 24 feb 2022
Voleon Capital Management LPAlfen N.V.NL0012817175 0.91 24 feb 2022
Whitebox Advisors LLCCM.com N.V.NL0012747059 0.67 24 feb 2022
Adelphi Capital LLPWereldhave N.V.NL0000289213 0.74 23 feb 2022

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
21 febr..EUR 36,00 91.893. 1.074. EUR 36,06. 123.571 1.167. 17.35.29
22 febr. EUR 35,90 58.280. 909. EUR 35,90. 106.040. 984. 17.35.22
23 febr. EUR 35,80 60.620. 726. EUR 35,80. 101.958. 813. 17.37.16
24 febr. EUR 34,78 138.620. 1.554. EUR 34,98. 191.981. 1.627. 17.36.16
25 febr. EUR 34,58 143.557 1.429. EUR 34,48 188.360. 1.516. 17.35.05

Entree Res. Today Vol. 63.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:53:12 A 0.89 +0.01 500 79 CIBC 1 Anonymous K
11:50:00 H 0.87 -0.01 500 1 Anonymous 80 National Bank K
11:50:00 T 0.87 -0.01 500 79 CIBC 1 Anonymous K

tijd 18.11
Equinox Today Vol. 851,000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:56:21 O 8.61 +0.31 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:56:15 X 8.61 +0.31 200 1 Anonymous 79 CIBC K
11:56:14 X 8.61 +0.31 100 79 CIBC 79 CIBC K

Solaris Today Vol. 182.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:57:09 U 13.53 +0.27 100 1 Anonymous 79 CIBC K
11:56:17 M 13.57 +0.31 50 7 TD Sec 7 TD Sec
11:53:38 U 13.50 +0.24 100 1 Anonymous 79 CIBC K

Pan American Silver Today Vol. 477.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:58:33 U 29.19 -0.90 100 79 CIBC 1 Anonymous K
11:58:30 X 29.20 -0.89 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:57:55 T 29.21 -0.88 100 79 CIBC 79 CIBC K

Turquoise Hill Today vol. 369.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:58:59P 26.43 +1.34 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:57:02U 26.41 +1.32 100 79 CIBC 28 BBS K
11:55:19 O 26.41 +1.32 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

tijd 18.26
De actuele koersen (kg): Goud: €53.783 | Zilver: €682

media,
'ECB moet obligaties blijven opkopen vanwege onrust Oekraïne'.
'ECB moet opkoopprogramma voortzetten'
De hoge inflatie is een probleem, maar volgens centraal bankier Stournaras is dat ondergeschikt aan het garanderen van financiële stabiliteit. Daarom moet de ECB haar plannen voor een renteverhoging van tafel halen. Ook is hij van mening dat de ECB haar opkoopprogramma de rest van dit jaar moet voortzetten. De markt verwacht echter Lagarde bij de eerstvolgende persconferentie op 10 maart een einddatum voor het opkoopprogramma bekend zal maken. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/ecb-moet-obligaties-blijven-opkopen-vanwege-onrust-oekraine

GALIANO GOLD REPORTS PRELIMINARY Q4 AND FULL YEAR 2021 OPERATING RESULTS FOR THE ASANKO GOLD MINE. lees elders meer.

fijne avond en goed weekend.
Voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL