Spanningen in de wereld en inflatie bepalen de nieuwe week. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 13/02/2022 07:04
Wat zal de echte situatie rond Oekraïne zijn/worden!?
Dat is gissen, maar over de inflatie verbaasde Mevr, Lagarde ons de afgelopen week het meeste!!!!!
Wat een "list & Bedrog" kraait zij eruit! Heeft niets met de werkelijkheid te maken, maar zij volgt de strategie & het bedrog van haar "voorganger", de heer D.!! Alles moet ten gunste van de zuidelijke Eurolanden naar buiten komen & gehandhaaft blijven!
Hoelang kan zo'n strategie blijven en hoelang is de "houdbaarheid ervan"!???
Maar Macron doet nu voor de "bühne" zijn best i.v.m. Oekraïne, maar ook daar zijn verkiezingen in Frankrijk. EN DAT Land Frankrijk staat er ook slecht voor. Veel onrust onder de burgers van Frankrijk en dat zegt al voldoende. Macron wil ook lage rente en surft dus mee met Lagarde (Lees ECB).
Welke adviseurs heeft zij mevr. Lagarde!? Dat zullen niet de beste toekomst kijkers zijn! Of was het advies onder het "genot van den drankje"? Dan vragen wij ons af, welk drankje en hoe groot waren de "glazen"!?
De oorzaak zal wel in de Covid 19 liggen, laten wij ook meevaren op de "hype van de dag". Maar dat de ECB een "deskundige uitstraling geeft, dat trekken wij "zeer in twijfel"! Een stelletje "armoe zaaiers"!

Zo werkt het tegenwoordig in de Financiële Wereld, waar betrouwbaarheid, transparantie, eerlijkheid en geloofwaardigheid ondergeschikt is aan privileges van verschillende landen in het Euro gebied.

Dit is onze visie over de deskundigheid van de "DESKUNDIGE" in de financiële wereld!!
a.s. 1 maart zit onze "nestor 60 jaar in het vak", maar wat is de deskundigheid weggezakt, naar een stukje "onbenul"!in al die jaren.
daar past dit ook in.
De tegenwoordige "handel" = een gestuurde markt, door algoritmische systemen, waar vraag & aanbod nauwelijks meer voelbaar is.
DIT schreeuwt om herinvoering van "nummers aan de digitale aandelen - obligaties etT. etc..
- Ach, waar vind je nog normale, betrouwbare, eerlijke en begrijpelijke handel!?
Falende toezichthouders, daar moeten wij het meedoen!

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
maandag 14 febr.
geen berichten

dinsdag 15 febr.
DSM en Randstad cijfers

woensdag 16 febr.
Vopak, Alfen, Heineken & holding - Umicore cijfers.
In de VS, Detail & Industriële Productie cijfers.

donderdag 17 febr.
BAM Holding, Ordina, CM.com, NN Groep, Nedap. VEON Kinepolis Gr. cijfers.
In Japan Handelsbalans.
NIOD rapport

vrijdag 18 febr.
Besi, Proximus, Heijmans cijfers.
In de VS vastgoed.

Hetzelfde als bij de NIOD,
Die belden wij op 3 februari j.l naar 't NIOD te Amsterdam, maar zij wilde niet met ons in discussie gaan, wij moesten "eerst het rapport op 17 febr.a.s. afwachten"!
Dat is te laat vertelden wij, U weet niet eens wat daar in staat!! De persoon werd agressief !
Oh neen vertelden wij, waarom heeft de Koning dan al excuses aangeboden!?
Daarmee vertolkte de Koning al de inhoud van dat rapport! Mijnheer ik ga niet verder in discussie met U. Zo namen wij afscheid van elkaar.

Nederlands - Indie.
Mariniers op patrouille in een hoogvlakte op Java in Nederlands-Indië.
’Veruit de meesten waren gouden kerels’!
Indië-veteranen maken zich grote zorgen over het dekolonisatie-onderzoek dat 17 februari wordt gepresenteerd. Over het door de regering gesubsidieerde rapport waaraan jaren is gewerkt hangt in hun ogen de schijn van partijdigheid waardoor oud-strijders opnieuw in een kwaad daglicht vrezen te komen staan.
Door OLOF VAN JOOLEN
Zijn diensttijd in Nederlands-Indië was voor veteraan Gerard van der Lee een afgesloten hoofdstuk. Althans, zo voelde het tot zijn dochter in 1979 thuiskwam van de havo. „Had papa in Indië ook oorlogsmisdaden begaan zoals de SS in de Holocaust”, vroeg ze haar moeder schuchter. zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/30-31

Wij vullen dit volgde verhaal er aan toe!
Onze zwager werd als 17-18 jarige van de schoolbanken afgehaald. Hij moest naar Indie toe, kreeg daar een korte opleiding en was NIET Bloeddorstig op de Indiërs. MAAR had ook hier in Nederland al een 5 jarige oorlog 1940-1945 achter de rug. 3 Jaar heeft hij daar gediend van medio 1947 t/m 1950.
HIJ moest erheen en zijn dienstplicht TELDE ook niet mee voor zijn latere broer, maar dat terzijde!
Hij vertelde aan onze nestor het volgde verhaal: "ik was op patrouille in een tijgers sluipgang onder draden kruipend waar stroom op stond"! Plots zag hij in de verte bewegingen en andere bedreigingen, Al terug kruipend in de "tijgersluipgang" zag ik dat er een geweer richting mijn kant op schoof en toen schot ik! Als ik niet geschoten had, had ik hier niet meer gezeten"!
Andere details houden wij voor ons. Ted heeft zijn leven lang een oog trek gehad en ook heeft hij in Indië de "bof" gekregen! Dus bleef zijn huwelijk kinderloos, diens vrouw had wel een kinderwens.
Bij terug keer kreeg TED een tegeltje & oorkonde! Op het tegeltje staat, ter herinnering aan UW behouden terugkeer! Ted & diens vrouw zijn al beiden overleden. Het tegeltje & oorkonde zijn in ons bezit.
Wat schreef het NIOD" " focus lag op extreem Nederlands geweld"!
Dit is een slag in het gezicht van hen die daar gevochten hebben, zij moesten en deden HUN plicht. Van de schoolbanken af gehaald en later de school niet meer afgemaakt.
NU een trap in de RUG krijgen! EEN SCHANDE voor hen en de families.


Heeft 't NIOD wel een onafhankelijk onderzoek gedaan? Waarom werden er al "excuses gemaakt"? Ook dit begrijpen wij van de redactie niet!
Hetzelfde geldt voor de VVD dat zij personen afschermen die in de gevangenis hebben gezeten voor misdaden tegen de "MENS"!
En ook nog dat zij een CEO leveren, die dit achterhield voor degenen die neergeschoten moesten worden. Zit zo een Regering in elkaar!?
Verbijsterend en Beschamend.
Gisteravond 7/2/22 weer een bericht, "AL de gruwelijke misdaden zouden onder het KLEED zijn geschoven"!
IN welke oorlag worden geen gruwelijkheden begaan? Door alle partijen meestal!!

We gaan wel naar China (de O. Spelen)en doen handel daar(mee). De Oeigoeren worden in "heropvoedingskampen" vast gehouden, is dat mensen rechten!?

De verkiezingen voor de Gemeente Raden komen er aan! Dus wil de CLUB van Rutte alles los gooien van de Covid 19 beperkingen. In de hoop "Goodwill". te kweken ten gunste van de Regeringspartijen! Laat U niet misleiden!

De motie dat ouderen ook de verhoging van 7,5% krijgen van Wilders werd verworpen. DUS stem voor de Gemeente Raden alvast niet meer op de partijen (lees die in het Kabinet zitten & Blijft) in maart a.s. bij de GemeenteRaad verkiezingen. Een Schande, de Politiek heeft haar eigen Belangen vastgelegd en die hebben geen last. WAT een "Egoïstisch beleid"!

Het World Economic Forum verhaal. Wat een macht trekt het WEF (Lees Klaus Schwab) naar zicht toe? Een verplichte !!!! Lees elders meer.

’VVD is moreel kompas kwijt’.
Geert Wilders (58) wist niet wat hij hoorde toen bleek dat de zus van D66-Kamerlid Fonda Sahla de veroordeeld terroriste Soumaya Sahla was. Toen bleek dat Soumaya op voorspraak van erelid Frits Bolkestein al jaren adviseur nationale veiligheid is van de VVD, gingen bij hem alle alarmbellen af.
„Bij hun arrestatie hadden zij en nog een andere terrorist een Agram 2000 bij zich, een Kroatisch automatisch geweer. Ze waren op zoek naar Ayaan Hirsi Ali en naar mij. Soumaya ging tussen de politie en die andere terrorist staan en riep ’Allahu Akbar’, zodat hij nog een poging kon doen om het geweer tegen de politie te gebruiken. Deze vrouw is in-en-inslecht.
zie & lees meer op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/b7eed8ce981e0d3d141287fed77e18af/web/OPS/cciobjects.json#/pages/2-3

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

De MENSHEID wordt/werd al 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d.13 Februari 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan bijna 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. Dood geld! Wij zien de "Goudstandaard" spoedig terugkeren, zelfs voor 1 juli a.s..

media
Podcast met Martin Visser
‘Spaartaks-schandaal treft niet alleen de rijken’!!!
Opeens is er paniek rond de spaartaks. De Hoge Raad heeft eind december besloten dat tienduizenden spaarders geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege de ‘oneerlijke’ vermogensrendementsheffing. Martin Visser spreekt in de podcast Kwestie van Centen van een schandaal. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, wie ontvangt geld van de fiscus, en wat is het alternatief voor de gehate heffing? Ook spreken Visser en collega Herman Stam met Jurgen de Vries van de Bond voor Belastingbetalers, die goede hoop heeft dat alle Nederlandse spaarders die te veel belasting hebben betaald worden gecompenseerd. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/854814105/spaartaks-schandaal-treft-niet-alleen-de-rijken

Maar er lijken "beren". op de weg te komen. De Belastingdienst heeft tekort medewerkers om deze "klus te klaren"!

Onze dank voor uw hulp!
-- Het team van Gezin in Gevaar
Gezin in Gevaar zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor het gezin.
Steun ons met een gift!
Help met een donatie
of stort op bankrekeningnummer (IBAN):
NL16 ABNA 0824 7502 41
Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van:
Webdonatie Gezin in Gevaar + uw postcode & huisnummer

Cultuur onder VUUR
Klaus Schwab, wie kent hem niet?
De Duitser is tijdens de coronacrisis wereldberoemd geworden als aanjager van de Great Reset. Minder bekend is waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.
Of beter gezegd: van WIE.
Wie is de mysterieuze man achter Klaus Schwab?
Wie is de geestelijk vader van de Great Reset?
Bekijk de video om dat te ontdekken:
ga naar https://www.youtube.com/watch?v=Lrk1qCJ952k
Laat weten wat u van de video vond door een duimpje omhoog te geven en door een reactie te plaatsen. In de Vuurlinie verschijnt elke vrijdagavond.
Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal.
Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken.

Zo werkt het in de wereld, list & bedrog. Dat zagen wij ook in het debat van Wilders(zie de video boven aan dit schrijven). Haast de gehele Kamer hield zijn mond! De waarheid mag schijnbaar niet verteld wordt. Paniek bij de VVD. NU bleek het wel de waarheid te zijn! Schaamte? ach, dit is het spel!
Want,
Facebook werkt in Nederland zelfs samen met Jerry Afriyie en andere Zwarte Piethaters om u en mij op te sporen en de mond te snoeren!
Jerry Afriyie wees in 2019 tijdens een toespraak nog Cultuur onder Vuur aan als grote tegenstander in zijn oorlog tegen Zwarte Piet.
Nu lijkt Jerry Afriyie zijn zin te krijgen.


AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,6 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


Er moeten de eerste 10 jaar 1 miljoen huizen erbij komen. Hoe "krom is deze gekte"!? Iedereen wil een woning hebben, per jaar komen er al circa 100.000 gelukszoekers, die nemen dan al die gebouwde woning al in het bezit. En in het verleden was de bewoningsdichtheid per woning ook niet ca. 1,5 persoon.

Turquoise Hill about the Oyu Tolgio project in Mongolie. lees elders meer

media
De wolf drijft mensen uit elkaar.
Hoe een teruggekeerd roofdier een explosief sociaal conflict teweegbrengt
Activiste Annemieke van Straaten ziet de wolf liever gisteren dan vandaag weer vertrekken uit ons land. Ze is een peperdure campagne begonnen tegen het roofdier dat volgens haar het symbool is van de gedachte dat natuur in ons land nog wild kan zijn. Ze botst keihard met natuurliefhebbers die de wolf juist zien als bewijs dat de Nederlandse natuur zich herstelt.
Beloning

De activiste slikt dat niet. Sterker nog, ze denkt dat er in het geheim iets heel anders aan de hand is. „Ja, hoogstens een enkeling zal lopend de grens zijn gepasseerd.” Telkens stuit ze in rapporten en WOB-documenten over rewilding op herintroducties. Door de mens. „Korhoenders, otters, bevers, moeflons, edelherten en Heck-runderen. Stuk voor stuk uitgezet in Nederlandse natuur. En dan zal de wolf zijn komen aanlopen?” Annemieke van Straaten is zo overtuigd van een wolvencomplot dat ze een beloning heeft uitgeloofd voor de gouden tip die deze opzet bewijst. 50.000 euro heeft ze ervoor klaar liggen.
Haar achterdocht zit diep. „Ik ben te vaak belazerd door overheden en natuurclubs. Staatsbosbeheer beweerde dat ze hooi bijvoerde afkomstig van eigen terrein
zie & lees meer op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/d2031e1fa9f3bebc4a5e1e443d074397/web/OPS/cciobjects.json#/pages/10-11

De Dierenpartij.
Is die zo diervriendelijk? Lammeren laten afslachten en dan kijken ze de andere kant op. Zelf hun "gekte". als dierenvriend achter na lopen en de burgers zo om de tuin leiden. Die moeten hen dan in de Tweede Kamer laten binnen stromen.
Link bekeken, maar er kleven nadelen aan.

Verkiezingen op 14-15-16 maart a.s.
In het Journaal gisteravond over de Verkiezingen. Wat kunnen politici Hautain zijn. Laat de gevestigde partijen wat zij zijn en KIES LOKAAL. Die weten & kennen de plaatselijke problemen en zijn verbonden met de "gemeenschap aldaar"!

De gevestigde partijen hebben in al die Kabinetten en niets van gemaakt.
Groningen met de schade aan woningen/huizen/bedrijven, de toeslag affaires, de OUDEREN moeten in leveren 7,5% verhoging AOW en denk daar vooral aan en weggespoten worden met "Haloperidol" et.ect.
Rutte kan 13 uur liegen en mag weer CEO van Nederland worden. Het boek van Klaus Schwab had hij niet gelezen, maar gaf Schwab later wel complimenten over zijn boek. ZO'N persoon kwam er bij ONS niet meer in!
Die lach op zijn gezicht verberg HEEL veel.

Prof. Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL, heeft gelijk, "schoenmaker" blijf bij je LEEST!

media,
Setting the tone: Plant-based lifestyle roll-out targets New York’s chronic disease burden.
“This groundbreaking lifestyle program is designed to incorporate plant-based diet resources, evidence-based nutrition, lifestyle changes and dietitians – everything New York City needs,” says Theresa Gentile, NYC media representative, New York State Academy of Nutrition and Dietetics. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/setting-the-tone-plant-based-lifestyle-roll-out-targets-new-yorkers-chronic-disease-burden.html

media,
News Bites
Is gold price about to sprint?
Also, a warning from the U.S. that Russia could launch military action in Ukraine "any day" is pushing gold prices well above the $1,850 an ounce level. Here's a look at Kitco's top three stories of the week:

3. U.S. Mint sells 5 million ounces of silver in January, best start since 2017

2. From one of the worst to best-performing assets? Gold price to tackle $2,100 by year-end, says Wells Fargo

1. The U.S. makes 'largest financial seizure ever,' taking control of $3.6 billion in Bitcoin stolen in 2016
watch the video about 2 minutes on https://www.kitco.com/news/2022-02-12/Is-gold-price-about-to-sprint.html

tijd 07.58
1 bitcoin = 42/425 USA dollar
1 ripple = 0,83069 USA dollar

Voetbal uitslagen
12 FEBRUARI 2022
Vitesse 0-5 PSV
FC Groningen 0-1 Fortuna Sittard
SC Cambuur 3-4 PEC Zwolle
11 FEBRUARI 2022
Heracles Almelo 1-0 FC Utrecht

media,
-U.S., Japan, S. Korea to Work Together on Ukraine, North Korea.
-Dry Winter Drains Reservoirs, Ruins Crops in Spain, Portugal.
-China Arrests Ex-Development Bank Official for Alleged Bribery.
-Brazil Inflation Hits Forecast In Breather For Central Bank.
- World’s Top Economies Confront Inflation, Disease, War! See & read more on www.bloomberg.com

media BMW
Ad-hoc: BMW AG acquires majority stake in BMW Brilliance Automotive Ltd. leading to full consolidation effective 11 February 2022. lees elders meer

HAL VERKOOPT HAAR BELANG IN LIVIT.
lees elders meer

tijd 09.00
De Goudprijs in Euro Per Kg 52.796,31 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 669,45

media,
-Scholz to Reinforce Consequences in Putin Talks: Ukraine Update.
-Trump Distortions Before Capitol Riot Are a Focus of House Probe.
-Private Equity Firm Weighs U.K. Stanlow Refinery Bid, Times Says.
-German Tabloid Scandal Is an ESG Stress Test for Private Equity.
see & read more on www.bloomberg.com

ANGLO AMERICAN PLATINUM TRADING STATEMENT FOR THE TWELVE MONTHS ENDED 31 DECEMBER 2021. lees elders meer.

tijd 14.12
1 bitcoin = 42.534 USA dollar
1 ripple = 0,83568 USA dollar

Fijne voortzetting van Uw weekend.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL