De witwas aanpak laat zien, de Overheid in Nederland zien elke burger als witwasser.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/01/2022 07:36
Maar ook dit is Verbijsterend & Beangstigend.
Volg dit en beschamend, dat een CEO 13 uur liegt en die de hand boven het HOOFD wordt gehouden over iemand, die lid van de HOFMAN Groep is geweest en met een pistool en automatisch wapen is aangehouden.
luister dit geheel af. na 3 minuten begint 't al.

https://www.youtube.com/watch?v=aU0aCmxUmBo

duur 1.13 uur
In wat voor wereld leven wij.
DIT WORDT door de REGERING allemaal VERZWEGEN

beluister de 2de sessie van de PVV op
https://www.youtube.com/watch?v=4NvfN3wHa5M

De motie dat ouderen ook de verhoging van 7,5% krijgen van Wilders werd verworpen. DUS stem voor de Gemeente Raden alvast niet meer op de partijen (lees die in het Kabinet zitten & Blijft) in maart a.s. bij de GemeenteRaad verkiezingen. Een Schande, de Politiek heeft haar eigen Belangen vastgelegd en die hebben geen last. WAT een "Egoïstisch beleid"!

Media The Voice
Wordt in de Media & TV steeds naar voren gebracht, ALS AFLEIDING van de KAMER DEBATTEN waar de OUDEREN en de ZORG(lees gesloopte Ziekenhuizen) met steeds kleinere opvang, het PISPAALTJE zijn en moeten inleveren.
Mijnheer Jetten wist niet eens het verschil tussen Stikstof & CO2.
De deskundigheid straalt ervan af!


Wat hebben de vorige Kabinetten Rutte gebracht?
Heel veel ongenoegen bij de "burgers" en nu ook en dat wordt onder de "mat". geveegd, de re- identificatie PLICHT. Althans zo bracht de Robeco Groep het. Advocaat Timmer van de Geldgids, ontrafelde dat en KON GEEN PLICHT vinden. De AFM had de Robeco Groep dat verteld, kregen wij te horen van de Robeco Groep(de naam is bij de redactie bekend).
Iedereen wordt als misdadiger gezien lees Geldgids van okt. 2021 over controle op witwassen pag. 26 - 29. Dit schrijven bevestigd, wat een lezeres van XEA.nl in het Buitenland meemaakte. Het betrof een machtiging en het opheffen van haar rekening bij de Roparco(onderdeel van Robeco).
Iedereen wordt doorgelicht van: " hoe komt U aan Uw geld"!? Is het eigen verdient geld? Welke Kleur heeft dat geld? Zwart, grijs of U weet het niet?
Is het zwart en dan is UW bank geïnteresseerd in de herkomst ervan, dan vindt er een "heridentificatie plaats"! Dan vragen ze de "kleren" van UW lijf. Privacy heeft U als klant niet meer. Uw rekening wordt gewoon geblokkeerd en de gemachtigde hoort niets en wordt als gemachtigde NIET meer erkent. De zorgplicht werd geschonden, want de gemachtigde was niet verwittigd dat de machtiging per 1/1/2021 zou vervallen.
Daarmee wonnen wij voor onze "lezeres" ook de zaak bij de KiFiD.
MAAR wij moesten steeds de persoon bij de KiFiD achter diens "broek" aanzitten!
Toen wij een collega KiFiD medewerker vroegen: werkt de KiFiD altijd zo, was het antwoord neen! Toen ging het "plots" heel snel en werd het zaak in het voordeel en schade vergoeding voor onze "lezeres" beklonken!

Dit kunnen wij van dit Kabinet verwachten.
lees dit eens over de KLM
Onrust bij vakbonden KLM: ’Staatsagent gaat op stoel directie zitten’
Mijnheer J. Kremers denkt dat hij alles kan & mag doen in opdracht van het Kabinet!! Zoals de AFM de Robeco Groep had verteld, een "wettelijke verplichting"! Wat deed Mevr. Broekers - Knol!
Wie spreekt hier nog de "waarheid"!?
https://www.telegraaf.nl/financieel/930468796/onrust-bij-vakbonden-klm-staatsagent-gaat-op-stoel-directie-zitten

media
- Morgan Stanley’s Slimmon Warns Against Buying Growth-Stock Dip
- Uganda Central Bank Governor Tumusiime-Mutebile Is Dead: UBC.
- U.K. Says Russia Plotting to Put Pro-Kremlin Leader in Kyiv.
- Italy’s Berlusconi Abandons Presidency Contest, Boosts Draghi.
see & read more on www.bloomberg.com

Heeft U ons verhaal van afgelopen zaterdag 15/1/22 gelezen, eigen belangen versus Maatschappelijke belangen. Neen dan eerst doen. Wat een blamage de huidige handel en insteek!
Geld daar draait alles om en *eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en begrijpelijkheid worden gewoon weggedrukt. Er is een MERK van "gwoon" doen, maar niet met * deze woorden. Wat een afgang met de normen en waarden. Dit lijkt op "legale oplichting" !

Wat een beschamende handel zien wij steeds, waarom kon Takeaway zo groeien, met kleine "hoeveelheden" (lees enkele aandelen transacties doen. De bewijzen hebben wij vastgelegd) en je kon zo met een hogere prijs voor het aandeel Takeaway je concurrent overnemen. Zo hebben wij meer fondsen vast gelegd. Wat gebeurde er de afgelopen tien jaar bij Oranjewoud en de laatste 20 jaar bij CSM en nu Cobion!? DIT "kon & kan" door FALEND TOEZICHT.
Kijk eens naar de vastlegging op het dagadvies van 12/1/22 en 13/12/22 over Corbion en andere fondsen, veelvuldig 1 stukje, dit is toch geen handel, vindt U! In het verleden waren er minimum voor transacties qua prijsvorming/notering, OOK dat is losgelaten!

De opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout liegt er niet om Mijnheer Rutte en zijn "ploeg"! Deze is te vinden in de Telegraaf van 7 januari j.l. pagina T19

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

media
- Gold has gained value during 4 of the last 5 weeks
Although gold has traded lower yesterday and today, ending the week with a moderate gain of 0.6%. For the most part, we have seen gold trade through the eyes of the weekly chart with a succession of higher lows. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2022-01-15/Gold-has-gained-value-during-4-of-the-last-5-weeks.html

De agenda voor deze wwk, samen met diversen berichten van het CBS.
maandag 24 jan.
Kon. Philips 4de kw. cijfers 2021

dinsdag 25 jan.
NSI jaarcijfers 2021
In de VS - Vastgoed en consumenten vertrouwen.

woensdag 26 jan.
Vertex jaarcijfers.
In de VS - New Home Sales Dec 2021

donderdag 27 jan.
In de VS - Durable Goods Dec 2021

vrijdag 28 jan.
Signify 4de kw. 2021
KBC Ancora CVA halfjaar cijfer
In de VS - consumenten uitgave.

De MENSHEID wordt/werd al bijna 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

De valuta's
de dollar euro 1,1345 de Yen 1.2896 't Pond 0,8370 AU$ 1,5792 C$ 1,4272 NZ$ 1,6894 Sing$ 1,5246

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d. 23 januari 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan bijna 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Respect & eerbied voor de medemens mogen wij in dit Nieuwe Jaar 2022 wel eens op het "HOOFD MENU" van aandacht zetten.
Of is het "geduld de liefde van 't uitstel!?


Gelukzoekers naar Nederland.
Een ramp voor Nederland. Nog meer immigratie en islam, miljarden naar klimaat, bezuinigingen op de zorg, nul extra koopkracht en vreselijke lockdowns. De PVV zal als grootste oppositiepartij vanaf dag 1 snoeiharde oppositie voeren!’’
Ouderen zijn WEER de KLOS!!

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld! Wij zien de "Goudstandaard" spoedig terugkeren.

Het edelmetaal reageert NU pas, wel laat door manipulaties van de Centrale Banken. Zij hebben dus "goedkoop". in kunnen kopen.

Goud $ 1.836,10 en zilver $ 24,27 Platina $ 1.028 Gold/Silver Ratio 75,63 Olie $ 84,83 en de dollar euro 1,1345 Olie moet naar de $ 100 toe lazen wij en daar zijn ze volop mee bezig. ZO WERKT het in deze wereld.
1 bitcoin = 36.254 USA dollar
1 ripple = 0,63999 USA dollar

SCHULDENLASTEN!
De toename van de schuldenlasten in de wereld gemeten door het Institute of International Finance(IIF) nam in 2021 toe met USA$ ca. 30 biljoen(ca. 10% stijging) van de huidige wereld schuld naar ca. USA$ 300 biljoen. Of meer dan 't drievoudige van de totale wereld BBP.


AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal. De GAS - prijs is een speelbal van Poetin en andere partijen geworden! Het "voorschot" op de toekomstige gas toevoer en twijfel over de Betrouwbaarheid van Rusland.

media,
Eigen Belang versus Maatschappelijke Belangen.lees meer op
https://www.xea.nl/advies-dag.php?type=toon&id=300-44050

Uitkoop regeling van aandelen Oranjewoud.
Verschillende lezers hebben zich al bij XEA.nl aangemeld (doet U dat ?
Een mailtje naar redactie XEA.nl en Uw NAW gegevens en wij zullen namens U actie voeren.
Uitkoop regeling Oranjewoud, is nog geen "gelopen race". voor G. Sanderink. XEA.nl zal proberen de laatste twee successen te herhalen en proberen er zeker 2 euro's bij te halen. Ons doel is een nog hoger BOD.

Het gehele tussen arrest
https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHAMS:2021:3980

Vindt U de bieding van Sanderink Investment van EUR 6,10 OOK te laag?
Wij voeren actie tegen deze bieding en meldt U aan met Uw NAW gegevens en aantal aandelen bij redactie@xea,nl
Dank voor Uw medewerking.
Bij Econosto en Simac waren wij van XEA.nl ook succesvol.


media Column vandaag (21/1/22) in de De Telegraaf van Plasterk
DIT, Jetten zit op een stoel, maar heeft de "BALLEN verstand er niet van"!
daar belastinggeld aan wilt besteden, een fonds van 25 miljard euro buiten alle proporties is. Inmiddels weten we dat de hoofdonderhandelaar van de partij die de formatie gewonnen heeft, Rob Jetten van D66, het verschil tussen stikstof en CO2 niet wist. Dat verklaart een hoop. De Kamer doet er goed aan het stikstoffonds kleiner te maken. Niet terug naar nul, maar de komma drie plaatsen naar links. Wees royaal: 25 miljoen. lees verder in de Telegraaf op pag. T11

reactie XEA.nl
Je ga met je fiets toch ook niet naar de garage als die stuk is. Beschamend dat samen geraapte stel.

Cultuur onder VUUR!
Onze dank voor uw hulp!
-- Het team van Gezin in Gevaar
Gezin in Gevaar zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor het gezin.
Steun ons met een gift!
Help met een donatie
of stort op bankrekeningnummer (IBAN):
NL16 ABNA 0824 7502 41
Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van:
Webdonatie Gezin in Gevaar + uw postcode & huisnummer

media
-Zorgen Wilders zijn begrijpelijk.
Rutte, Hermans, Paternotte, Klaver en anderen halen stevig uit naar Wilders en zijn zwaar verontwaardigd, o.a. over zijn opmerkingen over de omstreden en veroordeelde VVD-adviseur Soumaya Sahla.

Feit is en blijft dat Sahla contacten onderhield met personen uit een terreurorganisatie. Dat kunnen dezelfde personen zijn die Wilders met de dood bedreigen. De PVV-leider wordt als gevolg van deze bedreigingen jarenlang streng beveiligd en heeft zijn vrijheid moeten inleveren. Theo Van Gogh is in 2004 door Mohammed B., sympathisant van de Hofstadgroep, vermoord. Terecht dat Wilders ongezouten kritiek heeft geleverd in de Kamer over zijn veiligheid. Maar ook dat binnen de VVD zo’n omstreden figuur werkzaam kan zijn en invloed kan hebben op het landsbestuur.
J. B.
lees elders meer
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-44081&type=toon

En luister de video af. HIER schrik je van, dat de VVD onder leiding van Rutte Hun/Zijn monden hield en HET TOELAAT! Dit is een Regeringspartij die niet meer te vertrouwen is. OF. duidelijk maatregelen en neemt en de meesten vertrekken. Hier is veiligheid in discussie. Wie loopt er met een pistool en een automatisch geweer rond in Nederland. En zit op de achterbank van een auto tussen twee VVD'ers in.

tijd 08.15
1 bitcoin = 35.540 USA dollar
1 ripple = 0,61427 USA dollar

media
ALROSA Q4 and 12M 2021 operating results. lees elders meer

Media BHP.
Results of the BHP Group shareholder meetings in connection with Unification.
lees elders meer

Op de Radio Programma "Vroege Vogels".
De Wolf bij Fijnaart hebben ze de schapen beschermd met stroomdraad op circa 1 meter hoogte en rode wapperende slingers.
Voor enkele wolven die daar lopen.
De "gekte" heeft ook hier de "mensheid te pakken"! De Wolven wordt beschermd en als een HOND schapen doodt, dan worden deze meestal afgemaakt. Dit is 1!
Moeten er eerst kleine kinderen aangevallen worden door een Wolf? Dat iw twee! De aangereden wolf op de A67 had stress, kwam uit sectie van het dier.
WAT hebben schapen niet als zij "aanvoelen" dat er een wolf in de buurt is!? Hebben schapen dan geen gevoel!? Waar is de Dieren partij Mevr. L. Gerritsen?
Schapen worden soms massaal "Half afgeslacht" door de wolf en dat kan/mag wel in de Ogen van de partijen die de WOLF z'n terugkeer in Nederland VERHEERLIJKEN.
Kunnen zij dan dieren liefhebben en beschermen, terwijl die Dieren worden afslachten en hier door de zeer dichte bevolkingsdichtheid, nauwelijks plek is voor de weide vogels!
Denk niet alleen aan de wolf, maar in een bredere context.

Oyu Tolgoi announces Q4 2021 performance results. lees elders meer

tijd 11.30
De actuele koersen (kg): Goud: €51.993 | Zilver: €687

media,
Waar komt die hoge inflatie vandaan? Of de inflatie werkelijk van tijdelijk aard is, dat valt nog maar te bezien. Wat opvalt is dat de producentenprijzen in veel landen momenteel ruim in de dubbele cijfers zitten. Die prijsstijgingen zullen linksom of rechtsom worden doorberekend aan de consument. Met alle gevolgen van dien voor de koopkracht van huishoudens en de groei van de economie.
ga naarhttps://nos.nl/artikel/2413506-nibud-gemiddeld-40-euro-minder-per-maand-te-besteden
of naar
https://www.hollandgold.nl/nieuws/waar-komt-die-hoge-inflatie-vandaan

tijd 11.34
1 bitcoin = 35.834 USA dollar
1 ripple = 0,62157 USA dollar

tijd 13.24
1 bitcoin = 35.811 USA dollar
1 ripple = 0,61583 USA dollar

media,
-Russia Fires Back After U.K. Alleges Anti-Kyiv Plot.
-German Navy Head Quits After Favorable Russia Remarks Cause Spat.
-British Blue Chips Keep U.K. Political Drama in the Background.
-Zimbabwe Central Bank, Business Meet on Currency Fall, Mail Says.
-For Goldman, Saudi Arabia Will Remain King of Mideast IPO Deals.
see & read more on www.bloomberg.com

VVD
Mevr. Hermans van de VVD liep in het radio nieuws weten, dat zij met die persoon die door Wilders in de 1.13 uur durende video diversen malen wordt genoemd(beluister en hoor zelf wat er gesproken wordt), in haar maag zit. Wordt werd Wilders dan eerst door haar aangevallen. Wilders, Erfman en Mevr. A.Hersi Ali werden niet in die bedreiging gekend.
Neen, Wilders mocht de "waarheid". niet verteld. Dit moest achter gehouden worden.

Dit gebeuren werpt een heel ander licht op de Moord van Pim.
Was er wel 1 dader!?

beluister de video
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-44081&type=toon



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL