Oostmarkt negatief, gesloten Wall Street geeft geen stimulans. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 18/01/2022 06:00
In de Oostmarkt afwachtend, een gesloten Wall Street geeft geen stimulans.
Maar er blijven wel zorgen over de "Spelen" in China en het de "vastgoed sector met o.a. Evergrande, maar de media zwijgt, het komt de Machthebbers niet uit, ondanks de problemen, die er WEL zijn!

In de Oostmarkt de volgende standen
in Japan de Nikkei 28.262 -71 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.124 -94 punten
In Australië de All Ordinaries 7.735 -3 punten
In Singapore de Straits 3.292 +4 punten

in de media,
- Winning Innovations From the Global Mayors Challenge
- Brexit Gives $228 Billion Boost to Balance Sheets of Irish Banks.
The balance sheets of Ireland’s biggest banks have risen by two thirds since the Brexit vote.
- HSBC Splits Hong Kong Team to Different Locations to Manage Quarantine Risks.
-see & read more on www.bloomberg.com

Heeft U ons verhaal van afgelopen zaterdag gelezen, eigen belangen versus Maatschappelijke belangen. Neen dan eerst doen. Wat een blamage de huidige handel en insteek!
Geld daar draait alles om en *eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en begrijpelijkheid worden gewoon weggedrukt. Er is een MERK van "gwoon" doen, maar niet met * deze woorden. Wat een afgang met de normen en waarden. Dit lijkt op "legale oplichting" !

Wat een beschamende handel zien wij steeds, waarom kon Takeaway zo groeien, met kleine "hoeveelheden" (lees enkele aandelen transacties doen. De bewijzen hebben wij vastgelegd) en je kon zo met een hogere prijs voor het aandeel Takeaway je concurrent overnemen. Zo hebben wij meer fondsen vast gelegd. Wat gebeurde er de afgelopen tien jaar bij Oranjewoud en de laatste 20 jar bij CSM en nu Cobion!? DIT "kon & kan" door FALEND TOEZICHT.
Kijk eens naar de vastlegging op het dagadvies van 12/1/22 en 13/12/22 over Corbion en andere fondsen, veelvuldig 1 stukje, dit is toch geen handel, vindt U! In het verleden waren er minimum voor transacties qua prijsvorming/notering, OOK dat is losgelaten!

De opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout liegt er niet om Mijnheer Rutte en zijn "ploeg"! Deze is te vinden in de Telegraaf van 7 januari j.l. pagina T19

Landsbestuur nodig met verstand van zaken.
Klimaat, stikstof, wonen, asiel en corona: de vele crises waarmee Nederland kampt, laten zien dat er iets fundamenteels mis is met de wijze waarop ons land wordt bestuurd, schrijft Guus Berkhout. Hij heeft daarom een dringend advies voor de nieuwe kabinetsploeg.

Een regering wordt geacht de grote problemen in ons land op te lossen. Helaas hebben de afgelopen kabinetten het tegenovergestelde laten zien. In plaats van problemen op te lossen, maakten bewindslieden er een crisis van. Denk aan de klimaatcrisis, coronacrisis, stikstofcrisis, woningcrisis, asielcrisis, enz. Er is iets fundamenteels mis met de manier waarop ons land wordt bestuurd.

Ja, de aarde warmt op sinds de Kleine IJstijd (sinds 1750), maar harde klimaatfeiten tonen aan dat er géén klimaatcrisis is en dat de angstscenario’s er helemaal naast zitten. CO2 is geen vervuiler, integendeel, CO2 is essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 zorgt er ook voor dat de landbouw meer produceert. Waarom horen we daar niets over?

zie & lees verder op
https://digitalekrant.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.telegraaf.nl/cdn/premium/584daa044a7e15be2f7f3590389ba315/web/OPS/cciobjects.json#/pages/18

Zal het nieuwe Kabinet, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen? Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

Turquoise Hill announces fourth quarter 2021 production, 2022 operational and financial guidance and provides Oyu Tolgoi mine and corporate update. lees elders meer

media
- Gold has gained value during 4 of the last 5 weeks
Although gold has traded lower yesterday and today, ending the week with a moderate gain of 0.6%. For the most part, we have seen gold trade through the eyes of the weekly chart with a succession of higher lows. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2022-01-15/Gold-has-gained-value-during-4-of-the-last-5-weeks.html

De agenda voor vandaag, samen met diversen berichten van het CBS.
dinsdag 18 jan.
geen mededelingen.

woensdag 19 jan.
Jaarverslag ASML.

donderdag 20 jan.
In de VS vastgoed - Existing Home Sales Dec 2021

vrijdag 21 jan.
4 de kwartaal 2021 Beter Bed Holding.

De MENSHEID wordt/werd al bijna 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?

Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!


Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

De valuta's
de dollar euro 1,1397 de Yen 1.3089 't Pond 0,8359 AU$ 1,5848 C$ 1,4268 NZ$ 1,6820 Sing$ 1,5364

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d. 18 januari 2022 nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd, overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan bijna 2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Respect & eerbied voor de medemens mogen wij in dit Nieuwe Jaar 2022 wel eens op het "HOOFD MENU" van aandacht zetten.
Of is het "geduld de liefde van 't uitstel!?


Gelukzoekers naar Nederland.
Een ramp voor Nederland. Nog meer immigratie en islam, miljarden naar klimaat, bezuinigingen op de zorg, nul extra koopkracht en vreselijke lockdowns. De PVV zal als grootste oppositiepartij vanaf dag 1 snoeiharde oppositie voeren!’’

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld! Wij zien de "Goudstandaard" spoedig terugkeren.

Het edelmetaal reageert "nauwelijks"!

Goud $ 1.817,50 en zilver $ 22,87 Platina $ 968 Gold/Silver Ratio 79.44 Olie $ 84,92 en de dollar euro 1,1397
1 bitcoin = 42.138 USA dollar
1 ripple = 0,765739 USA dollar

SCHULDENLASTEN!
De toename van de schuldenlasten in de wereld gemeten door het Institute of International Finance(IIF) nam in 2021 toe met USA$ ca. 30 biljoen(ca. 10% stijging) van de huidige wereld schuld naar ca. USA$ 300 biljoen. Of meer dan 't drievoudige van de totale wereld BBP.


In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan dit jaar 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden" mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's e.a. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Geld waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

Dit jaar 2022 nauwelijks of geen rente meer vergoed op de spaarrekeningen.

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen tegen de geldende prijs!
ZEER ONREDELIJK.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal. De GAS - prijs is een speelbal van Poetin en andere partijen geworden! Het "voorschot" op de toekomstige gas toevoer en twijfel over de Betrouwbaarheid van Rusland.

media,
Eigen Belang versus Maatschappelijke Belangen.lees meer op
https://www.xea.nl/advies-dag.php?type=toon&id=300-44050

media, PVV
Ik wil mijn land terug
Geert Wilders: “Dit is niet mijn Nederland of Europa meer. Ik wil mijn land terug. Onze cultuur terug.
Sluit de grenzen voor nog meer asielzoekers, stop de immigratie uit islamitische landen zet in op massale remigratie.“

Uitkoop regeling van aandelen Oranjewoud.
Verschillende lezers hebben zich al bij XEA.nl aangemeld (doet U dat ?
Een mailtje naar redactie XEA.nl en Uw NAW gegevens en wij zullen namens U actie voeren.
Uitkoop regeling Oranjewoud, is nog geen "gelopen race". voor G. Sanderink. XEA.nl zal proberen de laatste twee successen te herhalen en proberen er zeker 2 euro's bij te halen. Ons doel is een nog hoger BOD.

Het gehele tussen arrest
https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHAMS:2021:3980

Vindt U de bieding van Sanderink Investment van EUR 6,10 OOK te laag?
Wij voeren actie tegen deze bieding en meldt U aan met Uw NAW gegevens en aantal aandelen bij redactie@xea,nl
Dank voor Uw medewerking.
Bij Econosto en Simac waren wij van XEA.nl ook succesvol.


Equinox Yesterday vol. 213.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.63 +0.02 200 1 Anonymous 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 8.63 +0.02 100 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 8.63 +0.02 100 1 Anonymous 39 Merrill Lynch KQ

Solaris Yesterday vol. 227.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 14.78 +0.56 100 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 14.78 +0.56 100 1 Anonymous 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 14.78 +0.56 200 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ

media CBS
Stijging huizenprijzen Nederland in top Europese Unie.
De transactieprijzen van Nederlandse koopwoningen, van zowel nieuwe als bestaande, waren in het derde kwartaal van 2021 gemiddeld 16,8 procent hoger dan een jaar eerder. Daarmee behoort Nederland opnieuw tot de landen met de grootste stijging van de huizenprijzen in de Europese Unie. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS, het Kadaster en Eurostat.
De huizenprijzen in de Europese Unie waren in het derde kwartaal van 2021 gemiddeld 9,2 procent hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Nederland kende na Tsjechië (22,0 procent), Litouwen (18,9 procent) en Estland (17,3 procent) de grootste stijging. In alle landen van de Europese Unie werden huizen duurder. In de helft van deze landen stegen de huizenprijzen met meer dan 10 procent. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/03/stijging-huizenprijzen-nederland-in-top-europese-unie

media Rio Tinto
Rio Tinto releases fourth quarter production results. lees elders meer.
de prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $109.65 -0.35 %

tijd 07.01
De actuele koersen (kg): Goud: €51.220 | Zilver: €646

media PVV
Dit kabinet moet weg. Nu.
Geert Wilders: “Morgen Kamerdebat Regeringsverklaring met Rutte en Kaag.
Over hun verkeerde prioriteiten en verkeerde keuzes mbt de AOW, immigratie, koopkracht, corona, veiligheid en zorg.
Dit kabinet moet weg. Nu. Tijd voor een motie van wantrouwen.”

media,
Wat betekent de IMVO-wetgeving voor de sierteelt? lees elders meer

media,
Zoveel daalt jouw koopkracht door stijgende prijzen: geld vliegt uit huishoudpot
AMSTERDAM - Wie volgende week een hoger nettobedrag op het loonstrookje ziet, komt dit jaar van een koude kermis thuis. Want het geld vliegt harder de huishoudpot uit dan vorig jaar, voor alle huishoudens daalt dit jaar de koopkracht, zo blijkt uit de koopkrachtberekeningen van budgetinstituut Nibud. „Werkenden die een minimuminkomen verdienen en ouderen met alleen AOW en een klein aanvullend pensioen komen echt klem te zitten”, zo vreest directeur Arjan Vliegenthart. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/79325238/zoveel-daalt-jouw-koopkracht-door-stijgende-prijzen-geld-vliegt-uit-huishoudpot

media
’Hoge inflatie raakt vooral laagste inkomens’.
AMSTERDAM - Iedereen in ons land gaat er dit jaar in koopkracht op achteruit. Gemiddeld gaat het om €40 per maand – dankzij de historisch hoge inflatie. Voor wie geen loonsverhoging krijgt, kan de koopkrachtdaling oplopen tot €200.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/117938945/hoge-inflatie-raakt-vooral-laagste-inkomens

media Funda
Funda Index vierde kwartaal 2021: koopintentie woningzoekers daalt, maar voorzichtig optimisme over de toekomst. Lees elders meer

TIE Kinetix behaalt ISO 27017 en ISO 27018 certificeringen. lees elders meer.

Edelmetalen
- de bekende partijen doen hun werk weer vandaag, even weg, doordat Wall Street vrij was. Het was Martin Luther King dag in de VS.
Goud $ 1.811,90 zilver $ 22,84 en platina $ 964. Gold/Silver Ratio 79.28
Olie $ 85,12 en de dollar euro 1,1390
1 bitcoin = 41.875 USA dollar
1 ripple = 0,74485 USA dollar

Mevr. Kaag
de laatste dagen veel in het nieuws. ZIJ wil de slachtoffer rol uitbuiten.
Is dit Uw bedoeling!?

media Alamos Gold
Alamos Gold Reports Fourth Quarter 2021 Production and Provides Three-Year Production and Operating Guidance. lees elders meer.

media Wheaton
WHEATON PRECIOUS METALS ANNOUNCES THE ACQUISITION OF A PRECIOUS METALS STREAM FROM ADVENTUS MINING’S CURIPAMBA PROJECT. lees elders meer

Kirkland Lake Gold Reports Record Production in Fourth Quarter and Full-Year 2021. lees elders meer.

tijd 10.58
EINDELIJK hebben de systeembeheerders door, dat zij tegen de gebruikelijke regels waren met hun prijsvormingen op de beurs.
XEA.nl waarschuwde diversen malen voor het "werk dat systeembeheerders aan het uitvoeren waren"! Had NIETS met de realiteit te maken. In hun ogen konden de indices alleen maar omhoog, dat was/is een enorme misrekening en ook een misleiden, daar hadden de "Toezichthouders" voor moeten ingrijpen.
Een falend beleid. van hen. Zij hebben minder ervaring als toentertijd de commissaris van de Notering, dhr Maas.
De Europese beurzen allen ruim lager.

tijd 11.04
De DAX 15.677.37 -256.35 -1.61% de CAC 7.100.71 -48.27 -0.68%

tijd 11.14
De AEX 768.03 -13.29 -1.7% en de Bel 20 4.213.38 -8.63 -0.2%
De Algoritmische systemen bedrijven een zeer misleidende en gevaarlijk manier van heandel.
Varen niet hun koers op "Vraag & AANBOD" maar maken zelf (lees gestuurde handel). Misleidender kan het niet. Daar waarschuwen wij al van voor 2010 voor.

Koop innovatieve bedrijfsaandelen en leg die weg, over 5 jaar zult U de vruchten plukken. Edelmetalen zorgen ook de komende jaren voor Uw dekking van waarde verlies.(lees krimping van Uw vermogen).

tijd 11.24
De Goudprijs in Euro Per Kg 51.082,23 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 643,87

media ZEW Duitsland
The German ZEW survey expectations for January jumped to hit 51.7 vs expectations of 32.0 the previous reading was 29.9. The current conditions were relatively poor printing at -10.2 worse than the estimates of -8.8.

Boekje Oranjewoud om 11.29 uur
SHARES BID PRICE ASK PRICE SHARES #
1 10 6.00 6.00 1,786 2
1 5,043 5.95 6.10 2,188 3
Weer het aantal 10, daarmee voeren de bekende partijen bij de notering een actief beleid.

tijd 11.32
Oranjewoud
EUR 6,00 +5ct vol. 10 en zo besturen de bekende partijen(mogelijk de huisbankier van Oranjewoud) de prijsvorming. Wij beschuldigen niemand, maar er is een bijzonder geval van omzet geweest en toen kwam de huisbankier naar voren.

tijd 11.36
Unilever nog steeds onder druk op EUR 42,92 -1,11 vol. klein 3 miljoen.

Solaris Announces Significant New Discovery at Warintza South. lees elders meer

tijd 12.46
De AEX haalt een klein deel van het verlies terug op 770.95 -10.37 -1.33%

Regering Rutte
Wat doet ie zijn best, vertrouwen terug te halen. WAT heeft hij met zijn ploegen de afgelopen 12 jaar gedaan, naar eigen belangen kijken, Pieter elders en dan komen onze fouten niet boven water. WAT een MISREKENING. En NU de ouderen in de KOU LATEN STAAN, die hebben de WOII overleeft en hard aan het herstel gewerkt en NU het herstel van "KOOPKRACHT VERLIES" ontnemen. Belastingen is dan het "SLEUTELWOORD"! Wat koop je daarvoor!?
List & bedrog, het oude "stokpaardje weer van stal halen"! Iedereen heeft recht op gelijk AOW en iemand die NIET voor Pensioen heeft gezorgd, zal NU beloond worden? ACH Regering Rutte, ZO WERKEN JULLIE TOCH NOG MEER TWEEDELING in de Maatschappij. Weer je eigen belangen voorop stellen.
Leveren jullie straks dan ook jullie Pensioen deel in!?

Voor stikstof & Klimaat zijn "miljarden beschikbaar"! Jullie eigen stokpaardjes moeten voorop rijden.

Dit Kabinet zal niet lang regeren, dit pikken veel BURGERS niet langer. In het Noorden vinden de Burgers aldaar ook, wel beloven, naar de uitvoering werkt al geen 10 jaar!

Welke beleggingen zijn favoriet bij XEA.nl
Innovatieven, mijnbouwers en edelmetalen.
Al eeuwen lang de beschermers van UW vermogen.
De laatste worden voor manipulatieve handelingen o.a. door Centrale Banken, die boven de WET staan laag gehouden. Wij verwachten een herstel(lees herinvoering). van de GOUDSTANDAARD. Nu willen de Centrale banken nog snel en "goedkoop" zelf edelmetaal in te kopen.

Laat U niet misleiden door de GROTE partijen en vaar UW eigen koers!

tijd 13.00
Ook de DAX haalt wat verlies terug op 15.768.26 -165.46 -1.04%

media,
-Microsoft Buys Activision Blizzard in $69 Billion Game Deal.
-Techs Drag Stocks Lower With Bond Yields Surging.
-Ex-Citi Banker Says He Lost Job Over ‘Toxic’ Dubai Claims.
The former employee wants his job back and compensation of £1.2 million.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.46
De Dow laat een "veer" 35,376.84 -534.97 -1.49%
De Nasdaq 14,666.27 -227.48 -1.53%

tijd 15.54
Goud moet toch eens los komen, nu $ 1.817,40 zilver $ 23,39 en platina $ 976
Gold/Silver Ratio 77.68

media in de VS
Today the regional central bank said that its Empire State Manufacturing Survey fell into negative territory for January, dropping to -.7, down significantly from a reading of 31.9 in December. The data was significantly weaker than expected.

tijd 15.58
De Europese beurzen zijn vlak in het verlies. de Bel 20 zelfs in de plus. terwijl de meeste fondsen in het rood staan.
Ach, de wonderen zijn de wereld niet uit. In de VS vielen de cijfers tegen en diep rood.
Het edelmetaal gevraagd.

tijd 18.06
De AEX 769.7 -11.62 -1.49% Besi EUR 85,04 -3,24 vol 807.679
De Midcap 1.071.1 -14.55 -1.34% AMG EUR 34,80 +1,30 vol. 539.036
De Smallcap 1.418.94 -3.38 -0.24% Sif Hold. EUR 11,32 -40ct vol. 37.962
De Bel 20 4.219.86 -29.77 -0.7%. Sofina EUR 374,80 -12,80 vol. 21.053
De CAC 7.133.83 -15.15 -0.21% Worldline EUR 46,02 -185 vol. 1.058.654
De DAX 15.772.56 -161.16 -1,01% Sartorius EUR 445.90 -13,90 vol. 5.888.000

tijd 18.28
Equinox Today Vol. 585.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
12:14:02 X 8.65 +0.02 100 2 RBC 79 CIBC K
12:14:02 H 8.65 +0.02 100 79 CIBC 53 Morgan Stanley K
12:14:02 X 8.65 +0.02 100 2 RBC 79 CIBC K

Equinox bezit 16% van de aandelen Solaris. Houdt U daar wel rekening mee?

Solaris Today Vol. 202.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
12:14:40 D 15.26 +0.48 100 79 CIBC 79 CIBC K
12:14:40 D 15.26 +0.48 100 79 CIBC 79 CIBC K
12:14:40 H 15.26 +0.48 100 79 CIBC 79 CIBC K

shortlijst
BlackRock Investment Management (UK) Limited Accell Group N.V.NL0009767532 0.79 17 jan 2022
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL0012817175 0.88 17 jan 2022
Systematica Investments LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL0000888691 1.09 17 jan 2022
WorldQuant, LLCPostNL N.V.NL0009739416 1.27 17 jan 2022
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL0012817175 0.92 14 jan 2022

tijd 18.32
de Dow 35,324.20 -587.61 -1.64%
De Nasdaq 14,588.29 -305.46 -2.05%

tijd 18.35
Goud $ 1.813,40 zilver $ 23.39 en platina $ 984 Gold/Silver Ratio 77.50
Olie $ 84,92 en de dollar euro 1,1330
1 bitcoin = 41.594 USA dollar
1 ripple = 0,74398 USA dollar

tijd 18.50
De Goudkoers in Euro Per Kg 51.372,94 en de zilverprijs In Euro Per Kg 663,75

Fijne avond en eet smakelijk

Maar ook dit is Verbijsterend & Beangstigend.
Volg dit en beschamend, dat een CEO 13 uur liegt en dat de hand wordt gehouden boven het HOOFD over iemand die lid is van de HOFMAN Groep en met een pistool en automatisch wapen is aangehouden.
luister dit geheel af. na 3 minuten begint 't al.

https://www.youtube.com/watch?v=aU0aCmxUmBo

duur 1.13 uur
In wat voor wereld leven wij.
DIT WORDT door de REGERING allemaal VERZWEGEN



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL