In de Oostmarkt een vriendelijke stemming, ondanks oorlog dreiging. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 10/01/2022 06:17
In de Oostmarkt een vriendelijke stemming, ondanks de oplopende spanningen tussen Rusland en de VS. De wereld houdt de burgers gewoon voor de "gek"! De leiders wanen zich op de "roze wolk" en leven als "Macon" in Frankrijk. Deze persoon laat tekenen zien als leiders in de Oostkant van de ERU landen. Ik bepaal wat mijn "onderdanen". wel & niet meer mogen. Wat een "broekie"!

Ook blijven er zorgen en in China is het de "vastgoed sector met o.a. Evergrande, maar is zijn er meer in de problemen!
in Japan de Nikkei 28.478 sloot stand van vrijdag
In Hong Kong de Hang Seng 23.683 +190 punten
In Australië de All Ordinaries 7.766 -8 punten
In Singapore de Straits 3.230 +25 punten.

media,
- Goldman Now Expects Four Fed Hikes, Sees Faster Runoff in 2022.
- Russia’s State Media Is Curbing Its Hostile Coverage of Ukraine.
The media in Russia has gone oddly quiet.
- Kakao’s Ryu Withdraws Co-CEO Candidacy After Share-Sale Backlash.
- German Omicron Gloom Confronts New Bundesbank Chief Taking Helm.
Joachim Nagel begins his first full week as head of Germany’s central bank.
- see & read more on www.bloomberg.com

De MENSHEID wordt/werd al bijna 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen en van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?


Zal het nieuwe Kabinet, dat vandaag opstaat, net als de voorgangers, niet willen luisteren naar de Wetenschappers en wel achter de "hysterie & gekte" aan lopen. Dat zie je met ene mijnheer Timmermans, Biomassa was de vinding! Elders bomen "kappen" en hier "kneuzen" & verbranden!

Mijnheer Prof. dr. ir. G. Berkhout.
- Ik sluit af met een advies aan de kandidaat-leden van het nieuwe kabinet. Alvorens op het bordes te gaan staan, denk nog eens heel goed na en accepteer alleen een portefeuille waar u écht verstand van heeft!

Guus Berkhout is emeritus hoogleraar geofysica, lid van de KNAW en president van CLINTEL

Redactie XEA.nl
- BOS IS GEEN BRANDSTOF.
- Biomassa is niet duurzaam.
- Investeren in echte oplossingen!
- Publieke druk werkt!

Maar er wordt niet naar de burgers/kiezers geluisterd, geen vernieuwing, want 't is oude "wijn in nieuwe zakken"!

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van het CBS.
maandag 10 jan.
Installatie van het Kabinet.

dinsdag 11 jan.
4de kw. cijfers Just Eat Takeawy

woensdag 12 jan.
In de VS - Overheidsschuld.

donderdag 13 jan.
4de kwartaal cijfers Fastned en Flow Traders.

vrijdag 14 jan.
in de VS Detailhandelscijfer en Industriële Productie.

De Amerikanen volgen de Nederlanders, maar Nederland staat nog stevig op 1 nummer 1 met de grootste schuldenlasten van de "huishouders"!

De MENSHEID wordt/werd al bijna 2 jaar genezing onthouden!
Waarom werden deze pillen en van Dokter Elens en diens collega's niet massaal gebruikt!?

Wij leven op dit moment in zoveel crisissen,(lees de opinie van Prof. dr. ir. G. Berkhout ook eens) niets over de anderen, alleen de corona crisis wordt besproken & klimaat.
Krediet, schulden, honger, huizen, eenzaamheid(vooral in deze tijd extra voelbaar)etc. etc. die worden nauwelijks genoemd. In Jemen al 9 jaar ellende en hongersnood en vooral onder de kinderen.
Waar is de aandacht van de "leiders in de wereld" voor deze crisissen!?


Waarom herhalen wij diversen stukjes over de gang in de wereld?
Het blijft voor ons een zorg, dat de Burgers, particuliere beleggers, zo "misleidt". worden door de Leiders van/over de landen. ER is nauwelijks meer een bekwaam Leiderschap in de wereld, waar "Burgers op kunnen vertrouwen"!
Burgers(dus ook beleggers) worden het "slachtoffers" van de "Macht" die de Bilderberg Groep en de 20 tot 25 Effectenkredietinstellingen uitstralen. Dat zijn een voor niet te begrijpen (be)handelingen!

Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patiënten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???
Huisarts Rob Elens uit Limburg zegt een geneesmiddel voor corona te hebben gevonden. Hij heeft negen mensen die positief waren getest op corona kunnen genezen. De patiënten, 60- tot 80-plussers, hadden onderliggende aandoeningen en waren binnen vier dagen klachtenvrij.

Het gaat om een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine, een oud malariamiddel.

NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates
d.d. 10 januari 2022

Elens roept/riep ook andere huisartsen op zijn voorbeeld te volgen. “Ik ben niet bang om het te geven. Het ligt bij elke apotheek in Nederland. Ik zou mijn collega’s willen zeggen: begin hiermee, het land heeft het nodig.”
Matige tot ernstige klachten, aldus Dokter Elens

- Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

Redactie XEA.nl
Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Respect & eerbied voor de medemens mogen wij in dit Nieuwe Jaar 2022 wel eens op het "HOOFD MENU" van aandacht zetten.
Of is het "geduld de liefde van 't uitstel!?


media PVV
De PVV zal keihard de oppositie leiden
Geert Wilders: “10 januari 2022: Rutte 4 op het bordes.

Een ramp voor Nederland. Nog meer immigratie en islam, miljarden naar klimaat, bezuinigingen op de zorg, nul extra koopkracht en vreselijke lockdowns. De PVV zal als grootste oppositiepartij vanaf dag 1 snoeiharde oppositie voeren!’’

Het edelmetaal wordt nog steeds strijdig tegen de normale regels in gedrukt. Het toezicht laat 't afweten is onze inschatting. Inflatie neemt hand over hand toe, onbegrijpelijk wat een falend toezicht. De Centrale banken kopen NU nog goedkoop in! Wat belet U!? Want de spanning lopen door de troepen langs de grens van Oekraïne steeds meer op.

Het edelmetaal reageert "nog niet"!
Goud $ 1.792,70 Zilver $ 22,26 en Platina $ 955 Gold/Silver Ratio 80,51

Ook de FED's strategie is het drukken van goud, samen met andere Centrale banken & grote partijen en ook de BIS!
De edelmetalen laten nog steeds een dagelijks patroon zien, maar de situatie verandert, de Centrale Banken hebben met hun "foute strategie", zichzelf in de vingers gesneden. Wij zien een grotere vraag naar het edelmetaal, als dekking voor de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld en de inflatie neemt toe. En de Overheden willen niet dat de particulier in het edelmetaal gaat. . Dood geld!

Olie $ 79,03 en de dollar euro 1,1344
1 bitcoin = 42.069 USA dollar
1 ripple = 0,75600 USA dollar

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben. ABN AMRO en ING gaan dit jaar 2022 geen rente meer op spaargelden betalen. In het verleden hadden de Effectenkredietinstellingen een "kredietrestrictie" en aan de hand van het totaal bedrag aan "spaargelden". mochten zij kredieten/leningen/hypotheken/PL's ea. soorten van gelden verstrekken. Nu maken zijzelf geld uit het NIETS!!
Maar als U niet meer kan betalen, dan wordt het onderpand wel in beslag genomen en geveild/verkocht. Gel waar niets voor gedaan is(lees gewerkt), krijgt KRACHT/DADEN! IS DAT NIET VREEMD!? Daarom kan dit maken van (lees zelf) niet langer. doorgaan!

Onbegrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten.
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd of weggelaten (Kredietrestrictie)!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

De valuta's
de dollar euro 1,1344 de Yen 1.3125 't Pond 0,8343 AU$ 1,5762 C$ 1,4333 NZ$ 1,6743 Sing$ 1,5365

AFM
Waarom heeft de AFM de baisse posities bij de SNS aandelen (daar schrijven wij elke dag nog over, zie elders) weggehaald. DAAR had een veiling moeten worden uitgeschreven, maar schijnbaar was 't, " voor wat, hoort wat"!
De put schrijvers moesten wel de aandelen afnemen!

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken"!


SCHULDENLASTEN!
De toename van de schuldenlasten in de wereld gemeten door het Institute of International Finance(IIF) nam in 2021 toe met USA$ ca. 30 biljoen(ca. 10% stijging) van de huidige wereld schuld naar ca. USA$ 300 biljoen. Of meer dan 't drievoudige van de totale wereld BBP.


Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal. De GASprijs is een speelbal van Poetin en andere partijen geworden! Het "voorschot". op de toekomstige gas toevoer.

media, PVV
Ik wil mijn land terug
Geert Wilders: “Dit is niet mijn Nederland of Europa meer. Ik wil mijn land terug. Onze cultuur terug.
Sluit de grenzen voor nog meer asielzoekers, stop de immigratie uit islamitische landen zet in op massale remigratie.“

Uitkoop regeling van aandelen Oranjewoud.
Verschillende lezers hebben zich al bij XEA.nl aangemeld (doet U dat ?
Een mailtje naar redactie XEA.nl en Uw NAW gegevens en wij zullen namens U actie voeren.
Uitkoop regeling Oranjewoud, is nog geen "gelopen race". voor G. Sanderink. XEA.nl zal proberen de laatste twee successen te herhalen en proberen er zeker 2 euro's bij te halen. Ons doel is een nog hoger BOD.

Het gehele tussen arrest
https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHAMS:2021:3980

Vindt U de bieding van Sanderink Investment van EUR 6,10 OOK te laag?
Wij voeren actie tegen deze bieding en meldt U aan met Uw NAW gegevens en aantal aandelen bij redactie@xea,nl
Dank voor Uw medewerking.
Bij Econosto en Simac waren wij van XEA.nl ook succesvol.


media CBS
Productie industrie groeit met bijna 11 procent in november j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in november 10,6 procent hoger dan in november 2020, maakt het CBS bekend. Een maand eerder kwam de groei uit op 9,9 procent. De productie lag in november op het hoogste niveau ooit. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/02/productie-industrie-groeit-met-bijna-11-procent-in-november

media,
Biologisch pionieren met lupine, quinoa en sorghum. lees elders meer.

De prijs van het aandeel Rio Tinto = AUD$ LTD $105.99 +2.28%

tijd 07.09
De actuele koersen (kg): Goud: €50.818 | Zilver: €631

media inflatie,
de duurzaamheid zal de BURGERS een "rib uit het lijf gaan kosten, dus inflatie zal nog hoger uitkomen!


Tennis,
Rechter bezorgd over behandeling Novak Djokovic: ’Wat had hij nog meer kunnen doen? ’Rechter Anthony Kelly zei dat het erop leek dat Djokovic voor vertrek de vereiste ’medische vrijstelling’ had gekregen om zonder vaccinatiebewijs het land in te mogen, om zo deel te kunnen nemen aan de Australian Open.lees verder op
https://www.telegraaf.nl/sport/503020399/rechter-bezorgd-over-behandeling-novak-djokovic-wat-had-hij-nog-meer-kunnen-doen

De nieuwe week wordt met zorg gestart, laat U door de systeembeheerders niet misleiden, die zorgen al jaren voor gestuurde prijzen op de aandelen beurzen.
tijd 10.09
De AEX 786.22 -2.21 -0.28% de Bel 20 4.267.75 -38.62 -0.9%

tijd 10.10
De DAX 15.875.14 -72.6 -0.46% en de CAC 7.185.87 -33.61 -0.47%

tijd 10.11
De Midcap 1.079.57 -3.81 -0.35% en de Smallcap 1.395.02 -3.72 -0.27%
Wanneer zien wij weer ens realistischere prijzen voor de aandelen. Opgeklopte & gestuurde prijsvormingen is dagelijkse "kost"!.
Mede door falend toezicht, wat een verschil met 50 tot 60 jaar geleden. Een kort voorbeurs notering voor de Hoofd fondsen, dan om 11.30 tit 13.15 en wat middag noteringen bij de opening op Wall Street(15.30 uur). en 's avonds tegen de sluiting van Wall Street 22.00 uur wat avond handel thuis bij de handelaar!
Een alles hadden eigen identieke nummers, dus "rommelen". met anders mans aandelen was er niet bij. Soms een aan/verkoop bonnetje in de blouse van de handelaar achtergebleven en de vrouw vond die dan als de "blouse gewassen moest worden"! Dat waren eens tijden en dan in het beurscafe enkele stellage transacties! Er was liefde voor en door het "VAK"!
Een onafhankelijk Beursplein 5, alles is als sneeuw voor de zon weggesmolten.

Dinsdag 10 april 2012
Zorg over snelle daling van CO2 - uitstoot. Lees elders meer.
Toen andere zorgen over de CO2-uitstoot.
Lees elders meer

Leiders hebben van de Effectenhandel een
BENDE" gemaakt, waar is de degelijkheid van de jaren 1950/60 nog. Nu is van de handel, door de massaliteit, nauwelijks nog controles mogelijk. Alles kon je, in het verleden samenvatten/controleren, doormiddel van eigen nummers aan aandelen, obligaties etc. etc.. Iedereen had en HIELD zijn/haar eigen stukken. NIEMAND kon jouw stukken gebruiken zonder UW toestemming! Nu is alles mogelijk, het meeste komt uit het CENTRALE DEPOT van de Effectenkredietinstellingen, daar worden de spelletje mee gespeeld.
Een oude "rot die bijna 60 jaar in het vak zit, laat zich niet zomaar vangen! Die bijt liever zijn "poot eraf" dan in de "klem" te blijven vast zitten.

De Toezichthouders spelen een heel bedenkelijke rol, ZIJ ZIJN het die de "herinvoering van nummers aan de digitale aandelen-obligaties etc. etc. TEGENHOUDEN"! Daarom zouden wij "graag voor de rechter gedaagd willen worden", dan zullen wij de rechter mededelen wat voor een BENDE de handel in "WAARDE PAPIEREN is geworden"!


Wij schamen ons dood bij dit aanzien van de huidige handel, zo verdwijnt ook de liefde voor het VAK. Lees het verhaal van Rainer Voss eens: De Biecht van een handelaar, hij gunde zich geen tijd bij de geboorte van zijn "eerste KIND" te zijn, samen met zijn collega's jaagde hij achter het "STOMME GELD" aan EN heeft nu spijt! WEG vrienden, collega's en baan, zo liep hij door 't lege bankkantoor heen!
Waar is nog respect voor de verkoper en KOPER?
Dat is ook je medemens.
De vader van onze nestor was ook handelaar, en die zei, haal al de "Zegen" niet van je handel af, laat ook wat voor de andere over! Dan ga je altijd de dag uit, met "geen rest handel" tot de volgende dag!

media,
Karien van Gennip steps down as Supervisory Board Member of TomTom. lees elders meer.

tijd 13.49
Goud na even boven de $ 1.800 te zijn geweest weer onder druk.
Goud $ 1.795,60 zilver $ 22,30 en platina $954 Gold/Silver Ratio 80.48
Olie $ 78,42 en de dollar euro 1,1320
1 bitcoin = 41.057 USA dollar
1 ripple = 0,73401 USA dollar

media,
Technische analyse Zilver
by Roy Martens on 10/01/2022
Bij de afsluiting van het jaar 2021 werd vorige week de hoop gevestigd op de stieren die de kans kregen om een krachtig begin van het jaar te bewerkstelligen met een doorbraak van het 50 d. MA. zie & lees verder op
https://www.edelmetaal-info.nl/2022/01/10/technische-analyse-zilver-142/

media,
Novartis and Molecular Partners report positive topline data from Phase 2 study for ensovibep (MP0420), a DARPin antiviral therapeutic for COVID-19. lees elders meer.

tijd 14.02
Het negatieve sentiment zet door en terecht. Aandelen zijn zwaar overgewaardeerd, althans de meesten. De innovatieve gaan wel mee, maar dat is niet terecht.
De AEX 778.99 -9.44 -1.2% en de DAX 15.878.2 -69.54 -0.44%

tijd 14.05
De Bel 20 4.268.7 -37.67 -0.87% en de CAC 40 7.178.86 -40.62 -0.56%

De Moraal van het nieuwe Kabinet.
De ouderen zijn het "PIES PAALTJE geworden"!
Senioren van VVD, CDA en D66 verbolgen over eigen kabinet om AOW.
AMSTERDAM - De seniorenafdelingen van VVD, CDA en D66 zijn boos over de ontkoppeling van de AOW en het minimumloon. Zij hebben ’een noodkreet’ naar de eigen fracties in de Eerste en Tweede Kamer gestuurd, omdat zij vinden dat de AOW moet worden verhoogd: „Dit is ongewenst en een verkeerd signaal.”
zie & lees verder op https://www.telegraaf.nl/financieel/471774506/senioren-van-vvd-cda-en-d66-verbolgen-over-eigen-kabinet-om-aow

Deze oudjes moeten zo snel mogelijk opgebrand worden. Zij hebben lang genoeg geleefd en dan kunnen hun huizen door de jongere generatie ingenomen worden.
DIT is de dank van de vorige Kabinetten Rutte.
Ook zo'n, broekie die nimmer een oorlog heeft meegemaakt.
Onder de sluier van angsten en die oudjes kunnen wij wel korten.
De moraal is niet best bij de "huidige Leiders", kijk eens naar Macron en wat er elders in de wereld gaande is.

"Nieuwe Rutte Club, waar is het respect voor de medemensen en vooral de ouderen"?
We hebben "hard gewerkt aan een nieuw Kabinet, MAAR jullie vakantie ging wel voor formeren en dan in slechts 10 maanden. Jullie Bevalling ging in een kortere tijd!

Het woord "Schaamte" is in het woordenboek van politici wel te zijn geschrapt.

tijd 14.21
De actuele koersen (kg): Goud: €50.918 | Zilver: €632

media,
-Putin Holds a Gun to European Security Talks.
The West’s negotiators can’t be sure how willing Vladimir Putin is to pull the trigger on Ukraine.
-Bitcoin Is Off to Its Worst Annual Start Since the Dawn of Crypto.
-One of the World's Biggest Wealth Funds Targets Sustainable Finance.
-The Federal Reserve Needs to Get a Lot More Hawkish. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.25
Goud $ 1.792,10 zilver $ 22,27 en platina $ 929 Gold/Silver Ratio 80.44
Olie $ 78,69 en de dollar euro 1,1295
1 bitcoin = 39.819 USA dollar
1 ripple = 0,70832 USA dollar
Wat is de beste waarde bescherming?
Iets wat je "handmatig kan overdragen"!
Veelvuldig lezen wij dat records aan jaarlijks geslagen munten uit landen als Australie, Canada en de VS worden gebroken.
Die records moeten een basis hebben en dat blijkt ook, veel "burgers". ruilen hun spaargelden om, in dat soort munten.

tijd 15.33
Wall Street opende zeer negatief, misschien wel 4 rente verhogingen en nog meer inflatie dus. Want de rente werkt door in alle gelederen.
De Dow 36,071.94 -159.72 -0.44%
De Nasdaq 14,700.72 -235.18 -1.57%

Rutte 4 aangetreden en wat zegt de PVV mijnheer Wilders
En NU Aftreden!

MEDIA PFIZER
Pfizer and Beam Enter Exclusive Multi-Target Research Collaboration to Advance Novel In Vivo Base Editing Programs for a Range of Rare Diseases. lees elders meer.

media Pfizer
Pfizer Enters into Agreement with Acuitas Therapeutics for Lipid Nanoparticle Delivery System for Use in mRNA Vaccines and Therapeutics. lees elders meer.

tijd 15.52
Adyen stort in EUR 2.005,50 -139,50 vol. 55.777
Ook zwaar opgeklopte waardering.

tijd 15,54
Een duidelijk negatief Wall Street druk in Europa de indices ook verder in het rood. De DAX 15.814.54 -133.2 -0.84% en de AEX 776.95 -11.48 -1.46%
Onze verwachting, de 800 punten grens zal niet snel meer inzicht komen.
De reguliere aandelen zijn uit en de innovatieve, mijnbouw en edelmetalen zijn in bij XEA.nl

SANDSTORM GOLD ROYALTIES ANNOUNCES RECORD REVENUE AND GOLD EQUIVALENT OUNCES SOLD IN 2021. lees elders meer

tijd 16.03
De Dow 35,805.37 -426.29 -1.18%
De Nasdaq 14,586.39 -349.51 -2.34%

tijd 16.15
De Goudprijs in Euro Per Kg 51.083,82 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 636,93
Wij verwachten medio 2022 aanzienlijk hogere prijzen voor het edelmetaal.

tijd 17.24
De Dow 35,821.99 -409.67 -1.13%
De Nasdaq 14,665.93 -269.97 -1.81%

tijd 17.30
De Goudprijs in Euro Per Kg 50.990,71 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 637,70

tijd 17.38
De AEX 773.13 -15.3 -1.94% Adyen EUR 1.965,60 - 179,50 vol. 113.885
De Midcap 1.066.57 -16.81 -1.55% Inpost EUR 8,256 -41,2ct vol. 1.806.611
De Smallcap 1.377.45 -21.29 -1.52% CM.com EUR 25,30 -1,15 vol. 110.794
De Bel 20. 4.256.22 -50.15 -1.16% Argenx EUR 265,90 -16,90 vol. 100.122
De CAC 7.132 -87.48 -1.21% Worldline EUR 48,815 -2,655 vol. 650.352
De DAX 15.768.27 -179.47 -1.13% Merck EUR 197,65 -12,05 vol. 107.000

Transacties in aandelen Corbion. 2022
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
10 jan. EUR 39,72. 53.458* 818. EUR 39,74. 118.131* 902 17.35.22
Ziet U het verschil ca. 65.000 sts in de 5 spookminuten.

media
CERRADO GOLD REPORTS RECORD Q4 AND ANNUAL 2021 GOLD PRODUCTION RESULTS
FROM ITS MINERA DON NICOLAS MINE IN ARGENTINA. lees elders meer.

tijd 18.07
Equinox Today Vol. 513.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:50:52 U 8.17 +0.03 100 82 Stifel Nicholas 79 CIBC K
11:50:52 X 8.17 +0.03 100 89 Raymond James 1 Anonymous K
11:50:29 X 8.17 +0.03 100 79 CIBC 79 CIBC K

tijd 18.08
Solaris Today Vol. 52.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:51:57 P 14.27 -0.49 30 19 Desjardins 7 TD Sec E
11:45:13 T 14.25 -0.51 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:45:12 T 14.25 -0.51 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

tijd 18.11
De actuele koersen (kg): Goud: €50.947 | Zilver: €634

shortlijst
Citadel Advisors LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL0000337319 0.48 07 jan 2022
Citadel Advisors LLCPharming Group N.V.NL0010391025 0.53 07 jan 2022
Lansdowne Partners (UK) LLPARCADIS N.V.NL0006237562 0.49 07 jan 2022
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL0011540547 0.63 07 jan 2022
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL0009739416 2.26 07 jan 2022
Millennium Capital Partners LLPAperam S.A.LU0569974404 1.10 07 jan 2022
Qube Research & Technologies Ltd.AMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL0000888691 0.85 07 jan 2022
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL0000888691 0.56 06 jan 2022

Fijne avond en eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL