Waarom wordt de deskundigheid van Dokter Elens verzwegen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 13/11/2021 06:10
Wij schrijven al heel lang over deze Dokter Elens, die werd, samen met collega's verboden zijn pillen als medicijn aan zieken (lees corona hebben patienten te verstreken). Waren niet uitgetesten, zei de Gezondheidsdienst te Den Haag, maar WEL bestaande! Een boete kregen zij, als zij door zouden gaan met het genezen van ziek wordende mensen in de "praktijk"!
Welk falende instantie kan & mag GENEZING van mensen verbieden???

Nu zitten we al meer dan 1 1/2 jaar met halve maatregels en woordvoerders, die DEZE OPLOSSING verzwijgen. Met welk gezond verstand is dit nog te BEGRIJPEN!

Wordt de wereld niet op zijn KOP gezet!?

Teken de petitie van Dokter Elens
https://www.xandernieuws.net/algemeen/teken-petitie-van-huisarts-rob-elens-om-behandeling-hydroxychloroquine-toe-te-staan/comment-page-1/

Op Wall Street de slotstand van 12 nov. en de week beginstand
De Dow sloot op 36,100.31 +179.08 +0.50% - 36,327.95
De Nasdaq 15,860.96 +156.68 +1.00% - 15,971.59

media,
- Turkish Lira Slumps Past 10 Per Dollar as Rate-Cut Jitters Mount.
- U.K. Hands Out £600,000 Broker Fine Linked to Tax Scandal.
- White House Spurns Intel Plan to Boost Chip Production in China.
- Bitcoin Is ‘Laughable’ Payment Option, J.C. Flowers Boss Says.
see & read more on www.bloomberg.com

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

media,
Waakhond denkt na over buffer voor energiebedrijven.
„Welkom Energie kon door de hoge prijzen in de markt niet meer aan haar verplichtingen voldoen. Dat heeft het bedrijf bij ons gemeld. Onze rol is dan om te kijken naar de leveringszekerheid. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1651202175/waakhond-denkt-na-over-buffer-voor-energiebedrijven

reactie XEA.nl
Waarom heeft deze "waakhond". ook haar werk slecht gedaan! De zorgplicht naar de consument heeft deze "waakhond". danig verzaakt. Weten "waakhonden wel welke eisen". een starter moet hebben!? Deze "waakhond". de laan uitsturen!

De week eind standen van 12 nov. en de slotstanden van vorige week.
Goud $1.865,70. - 1.818,50 Gold/Silver Ratio 73,69
Zilver $ 24,15 $ 25,31
Platina $ 1.081 - $ 1.032
De edelmetalen worden dagelijks gemanipuleerd, maar de kracht raakt er vanaf! Eindelijk!!?? U mag eenmaal raden welke partijen dat zijn/waren!

Olie $80,69. - $81,17
de dollar euro 1,1441 - 1,1562
1 bitcoin = 63.669 - 61.318 USA dollar
1 ripple = 1,17500 - 1.16991 USA dollar

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het corona medicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Nu komt Pfizer met een genezing kans (lees geen opname meer in het ziekenhuis). van 89%.
Elders schrijven wij al dat Dokter Elens (Limburg) en collega's al zelf een "PIL". hadden gemaakt die tegen Corona hielp! In het verleden maakten artsen zelf OOK medicijnen tegen ziekten . Hoe zullen deze " ouderwetse". genees HEREN zich nu voelen!?


Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


SCHULDENLASTEN!
Waarom blijft het zo stil over de alsmaar groeiende schuldenlasten in de Wereld!?


In de Oostmarkt de volgende standen van, vrijdag 12 nov. & de week beginstanden.
In Japan de Nikkei 29.609 - 29.611
In Hong Kong de Hang Seng 25.327 - 24.870
In Australie de All Ordinairies 7.765 - 7.777
In Singapore de Straits 3.228 - 3.242

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

Voor meer, ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

De valuta's
de slotstanden van 12 nov. & de week beginstanden
De dollar euro 1,1441 - 1.1562
De Yen 130,37 - 131,02
't Pond 0,8530 - 0,8539
AU$ 1,5609 - 1,5479
CS 1,4362 - 1,4399
NZ$ 1,6234 - 1,6237
Sing$ 1,5482 - 1,5603 Een dalende euro deze week.

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbrutaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekening op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Deze persoon heeft gedreigd met aangifte van oplichting, nu gaat Robeco haar geld a.s. maandag overboeken. Over schade etc. etc. wordt niet gepraat. Maar de klacht bij de KiFiD is uitgebreid met de schade. MAAR de KiFiD zwijgt plots NU ook, is dat niet vreemd.

Een lezer bracht een eigen soort van brutaliteit naar voor, wat hij had meegemaakt. Een vreemd Land is Nederland geworden.

Nu 270.000 fraudeurs erbij, op de lijst van de Belastingdienst. Hoe kan dat zomaar gebeuren in de vele periodes van Mijnheer Rutte? Gemakzucht e/o eigen Belangen!?

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens " acties ondernemen tegen deze CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"! Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media,
EMX Royalty Announces Third Quarter 2021 Results. lees elders meer

Equinox Yesterday Vol. 1.712.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.63 +0.04 60 72 Credit Suisse 5 Penson Q
16:00:00 T 10.63 +0.04 65 1 Anonymous 5 Penson Q
16:00:00 T 10.63 +0.04 11 1 Anonymous 5 Penson Q

Entree Resources Yesterday vol. 152.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
15:59:25 T 0.87 +0.05 4,000 7 TD Sec 7 TD Sec
15:58:59 P 0.87 +0.05 500 1 Anonymous 80 National Bank K
15:58:59 T 0.87 +0.05 500 1 Anonymous 80 National Bank K

Een echt koper fonds, overleg eens met Uw accountmanager!

media,
PVV video beluister deze,
Leugenaar

Geert Wilders: ‘‘LEUGENAAR.’’

PersConf 12nov21
Klik op de foto om de video te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=Z4Gml7WB15A

media,
Digitale gids natuur inclusieve akkerbouw beschikbaar. lees elders meer.

media,
Vertex Receives CHMP Positive Opinion for KAFTRIO® (ivacaftor/tezacaftor/elexacaftor) in Combination With Ivacaftor in Children With Cystic Fibrosis Ages 6 Through 11 lees elders meer

media,
Making More Health Together 2021: Creating sustainable health solutions for 50 million people in vulnerable communities. lees elders meer

Wij lazen zojuist nog, aandelen maken & doen kansen op winst vergroten!
Is dat waar?
Op dit moment zien wij de kansen voor de reguliere aandelen, danig klein. De toppen zijn voor de meesten bereikt! Waarom?
Inflatie neemt toe en de rente kan slecht een kant op en dat is een stijgende trend de komende tijd.
Edelmetaal en de Mijnbouw & innovatieve aandelen zullen steeds meer in de belangstelling staan. Bescherm Uw vermogen dan ook, maar overleg wel met Uw accountant manager, die kent Uw profiel & omstandigheden op alle gebied.

Morgen zullen wij schrijven over activistische aandeelhouders en de verandering in de afgelopen 50 - 60 jaar.
Was de effecten afdeling "slechts". een klein onderdeel van het "bank gebeuren", nu is het verre weg het "Hoofd bestandsdeel". een de Effectenkredietinstellingen, met alle gevaren die er om heen dwarrelen!

We staan voor een hele moeilijke periode op Maatschappelijk, Sociaal & economisch gebied. Dit doet onze nestor denken aan de verhalen die hij hoorde van zijn ouders over de jaren 1920 - 1930. Hij verwacht, dat de gevolgen dramatischer zijn dan toentertijd.

Glasgow tijd 14.00 uur CET.
-EU Is Out to Prove Saving the Planet Doesn’t Have to Hurt Growth. Is that the true !?

Nog steeds geen eind verslag

Er werd een financiële website aangeboden, bet U geïnteresseerd?
Mail dan naar redactie@xea.nl

Sanofi announces results of CHMP re-examination of the New Active Substance status for avalglucosidase alfa, a potential new standard of care for the treatment of Pompe disease. lees elders meer


Fijne voortzetting van Uw weekend.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL