Wall Street hield een schrale WINST OVER OP HET EINDE VAN DE DAG. STRAKS MEER NIEUWS.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 27/10/2021 06:01
Wall Street begon opgewekt, maar tegen het einde van de dag, verbleekte de winst tot vrijwel nul.
De Dow sloot op 35.756.88 +15.73 +0.04%
De Nasdaq 15.235.71 +9.00 +0.06%

media,
- U.K. Serious Covid Cases Hit Levels Last Seen in March.
- Every Household Will Pay for U.K. Energy Market Failures: British Gas.
The crisis in the U.K. energy retail market will add about 100 pounds to the bill of every home.
- China Urges Evergrande’s Hui to Pay Debt With His Own Wealth
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt een negatief beeld, het realisme over de schijn vertoning in de markten en Evergrande beheerst vanmorgen aldaar
In Japan de Nikkei 28.921 -184 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.640 -397 punten
In Australië de All Ordinaries 7.756 -3 punten
In Singapore de Straits 3.222 +18 punten

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

Goud $ 1.790,20 en zilver $ 24,04 Gold/Silver Ratio 74,44
Platina $1.021
De edelmetalen blijven in onze ogen, naar aanleiding van de situatie in de schijnwereld nog steeds sterk achter en worden ZWAAR gemanipuleerd.
Olie $ 84,08 de dollar euro 1,1606
1 bitcoin = 61.240 USA dollar
1 ripple = 1,11640 USA dollar

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


De valuta's
de dollar euro 1,1608 de Yen 132,23 't Pond 0,8426 AU$ 1,5426 C$ 1,4376 NZ$ 1,6202 Sing$ 1,5638

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn en meer niet. De Inflatie zak met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

First Quantum Minelas, CONDENSED INTERIM ONSOLIDATED FINANCIAL STATEMENTS. lees elders meer.

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

Equinox Yesterday Vol. 622.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.86 -0.10 600 79 CIBC 9 BMO Nesbitt KQ
16:00:00 T 9.86 -0.10 400 79 CIBC 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 9.86 -0.10 600 79 CIBC 53 Morgan Stanley KQ

medis CBS
Niet-financiële bezittingen in Nederland toegenomen tot 4,2 biljoen euro.
De niet-financiële bezittingen in Nederland zijn in 2020 voor het vijfde jaar op een rij toegenomen en kwamen uit op 4,2 biljoen euro. De toename is het grootst bij woningen (inclusief grond onder woningen). Dit is vooral toe te schrijven aan de stijgende huizenprijzen. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
Niet-financiële bezittingen zijn alle niet-geldelijke objecten die verkocht kunnen worden. Woningen en de grond onder de woningen waren in totaal ruim 2,4 biljoen euro waard. Bedrijfsgebouwen (en de grond daaronder) stonden in 2020 voor ruim 0,5 biljoen euro op de balans. Overige niet-financiële bezittingen hadden een waarde van 1,2 biljoen euro. Dit bestaat vooral uit grond-, weg- en waterbouwkundige werken, machines en installaties, voorraden, landbouwgrond, olie- en gasreserves en vervoermiddelen. zie verder ophttps://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/43/niet-financiele-bezittingen-in-nederland-toegenomen-tot-4-2-biljoen-euro

tijd 06.43
De actuele koersen (kg): Goud: €49.537 | Zilver: €666

ABP
Maakt een grote fout, door te stoppen & afstoten van haar beleggingen in fossiele bedrijven. Juist die bedrijven zorgen voor investeringen in innovatieve takken. Kijk naar Total, die samen met Corbion de afval van Plastics bestrijden.
Samen ontwikkel en zetten zich in voor de grondstof PLA's en zetten daar JUIST duurzame ontwikkelingen door ter bestrijding van de Plastic Soep in de wereld.

Hoe dom kan je zijn!?

Rio Tinto and Carbfix partner for carbon capture and storage. lees elders meer

FrieslandCampina-garantieprijs november 2021: Lees elders meer

Corbion boekte in de eerste negen maanden van 2021 een netto-omzet van € 797,6 miljoen dankzij een autonome groei van de netto-omzet met 15,7%. lees elders meer

BASIC-FIT REPORTS FURTHER RECOVERY OF MEMBERSHIP BASE. lees elders meer.

media Corona‘Alle ongevaccineerden op één eiland is ideale oplossing’

Het kabinet denkt na over nieuwe corona maatregelen, gericht op ongevaccineerden. Viroloog Ab Osterhaus zou het een ‘ideale oplossing’ vinden als zij allemaal op een eiland worden gezet, al stelt hij ook dat het niet acceptabel is.zie ophttps://www.telegraaf.nl/video/864959673/alle-ongevaccineerden-op-een-eiland-is-ideale-oplossing

REACTIE XEA.NL
WAAR IS NOG DEMOCRATIE EN VRIJE WIL!?
Ongezonde mensen dragen geen virus over. Er wordt alleen angst gezaaid!!!
Nu komt er een grote "griep golf". aan? Vorige winter was die er niet!
De gekte heeft toegeslagen!

De ex CEO van Nederland stond al 13 uur te liegen en gaat voor het dubbel aantal uren!!

ASMI tijd 09.30
straalt in de AEX met EUR 365,80 +12.80 vol. 99.000

Boerenorganisaties pleiten voor rampenpotje voor ondernemers. lees elders meer

media, Teck triples earnings, met coal prices at 'unprecedented' levels.Teck (NYSE:TECK) said today its adjusted EBITDA was a record $2.1 billion in Q3 2021, more than triple the same period last year. see& read more onhttps://www.kitco.com/news/2021-10-27/Teck-triples-earnings-met-coal-prices-at-unprecedented-levels.html

Crypto waarden
Eerst opblazen door de grote partijen
Nu 12.31 uur De veer wordt weer los gelaten 1 bitcoin = 58.806 SA dollar
1 ripple = 1,06053 USA dollar

tijd 12,33
Goud $ 1.787,70 zilver $ 323,94 en platina $ 1.012 Gold/Silver Ratio 74.66
Olie $ 83,67 en de dollar euro 1,1584

Copper Fox Provides Update on Schaft Creek 2021 Field Program. lees elders meer

Liberty Gold Reports Weighted Average 80.8% Gold Extraction in Phase 3 Metallurgical Column Testing - Black Pine Oxide Gold Deposit, Idaho. lees elders meer

De Europese beurzen volgen de mineur stemming van de Oostmarkt. Een terechte navolging!
Tijd 12.49
De CAC 6.741,06 -25,45 -0,38% de DAX 15.719,92 -37,14 -0,24 %

tijd 12.51
De Bel 20 4.213,04 -7,90 -0,19% en de AEX 813,92 -2,99 -0,37% ASMI EUR 374,80 +21,60 vol. 291.000 en Besi EUR 75,88 +4,80 vol. 673.000

tijd 12.55
De Midcap 1.074,83 -2,29 -0,21% en de Smallcap 1.346,87 -5,75 -0,43%

tijd 12.58
De actuele koersen (kg): Goud: €49.637 | Zilver: €665

Plastic Recycling: Plastic Energy, Freepoint Eco-Systems and TotalEnergies partner on Advanced Recycling Project in the U.S.. lees elders meer.

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media,Technische analyse Zilver
by Roy Martens on 25/10/2021
Het eind van vorige week werd besteed aan het gevecht voor het 50 d. MA. Op donderdag volgde de doorbraak van de stieren en op vrijdag de tegenaanval van de beren. Omdat een doorbraak zeer belangrijk is voor het restant van het jaar en de start van 2022 waren alle ogen gericht op het verdere verloop van de strijd gedurende de afgelopen week. zie & lees meer op https://www.edelmetaal-info.nl/2021/10/25/technische-analyse-zilver-132/

FDA ADVISORY COMMITTEE VOTES IN FAVOR OF GRANTING EMERGENCY USE AUTHORIZATION FOR THE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE IN CHILDREN 5 TO <12 YEARS. lees elders meer

tijd 17.26
Dev Dow 35.639.16 -117.72 -0.33%
De Nasdaq 15.297.03 +61.32 +0.40%

Equinox Gold Announces Groundbreaking for Full-scale Construction of Greenstone Mine in Ontario, Canada. lees elders meer

tijd 17.33
De actuele koersen (kg): Goud: €49.743 | Zilver: €667

tijd 17.36
De AEX 815,29 -1,62 -0,20% Besi EUR 76,38 +5,30 vol. 1.282.271
De Midcap 1.073,65 -3,47 -0,32% Basic Fit EUR 43.36 +1,54 vol. 569.096
De Smallcap 1.347,13 -5,49 -0,41% Brunel EUR 12,06 +28ct vol. 163.275
De Bel 20 4.210,42 -10,52 -0,25% Melexis EUR 94,00 -4,20 vol. 86.271
De CAC 6.753,52 -12,99 -0,19% Woldonline EYR 55,00 - 10,42 vol. 3.605.756
De DAX 15.702,50 -54,56 -0,35% Deutsche Bank EUR 11,09 =81,2ct vol. 22.952.407

EQUINOX GOLD Today Vol. 283.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:35:44 X 9.76 -0.10 100 14 ITG 1 Anonymous K
11:34:46 A 9.76 -0.10 400 72 Credit Suisse 79 CIBC K
11:34:04 P 9.76 -0.10 100 79 CIBC 79 CIBC K

Nederland is vol
Geert Wilders: ‘‘De PVV is de enige partij die zegt: geen enkele asielzoeker meer erbij, opvang 100% in de regio. Nederland is vol. NUL IS NUL!’’


Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
25 okt. EUR 40,26. 59.951. 1.075. EUR 40,28. 81.913. 1.189 17.35.20
26 okt. EUR 40,64.116.871. 1.535 EUR 40,68 153.701 1.649 17.35.22
27 okt. EUR 40,88.154.092 2.291. EUR 40,84 202.010 2.376 17.35.01

Oyu Tolgoi announces Q3 2021 performance results. lees elders meer

tijd 18.16
De actuele koersen (kg): Goud: €49.728 | Zilver: €667

shortlijst.
Qube Research & Technologies Ltd.Galapagos N.V.BE00038183590.4426 okt 2021
Systematica Investments LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886911.0026 okt 2021
BlackRock Investment Manag. (UK) LimitedFugro N.V.NL00150003E11.2725 okt 2021

media,
-U.K. Surcharge Cut Shields Banks From Corporation Tax Rise.
-Millions Resign Across America, Rekindling Labor Movement.
Jobless Americans are fighting for unemployment reform that could translate into lasting leverage.
-Tech Shares Rise Amid Mixed Earnings; Oil Declines.
-Italy Strikes Down Bill to Introduce LGBTQ Hate Crimes.
The bill would have criminalized violence and hate speech targeting a person’s sexual orientation or identity. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 18.22
De Dow 35.663.22 -93.66 -0.26%
De Nasdaq 15.328.73 +93.02 +0.61%

media KPN
KPN haalt telefoons uit winkels in Amsterdam vanwege overvallen.AMSTERDAM (ANP) - KPN heeft de voorraad smartphones uit meerdere van zijn winkels in Amsterdam verwijderd vanwege een reeks overvallen in de stad. Dat bevestigt de telecomprovider na berichtgeving van Het Parool. De winkel van KPN op het Bijlmerplein, die de afgelopen tijd meermaals doelwit was, blijft voorlopig gesloten. zie & lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/1292027621/kpn-haalt-telefoons-uit-winkels-in-amsterdam-vanwege-overvallen

media,
Chinese gold imports from Hong Kong hit a 5-month high.
Getting into the numbers, net gold imports via Hong Kong to China, stood at 34.786 tonnes in September compared with 21.804 tonnes in August. Total gold imports via Hong Kong rose to 41.877 tonnes from 24.549 tonnes. China held 62.64 million fine troy ounces of gold at the end of September, data from the central bank's State Administration of Foreign Exchange showed. see & read morte onhttps://www.kitco.com/news/2021-10-27/Chinese-gold-imports-from-Hong-Kong-hit-a-5-month-high.html

Fijne avond en eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL