Op Wall Street speelt het woord inflatie de boventoon. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 14/10/2021 06:02
Op Wall Street blijft de inflatie de gemoederen bezig houden.
De Dow sloot vrijwel onveranderd op 34.377.81 -0.53 0.00%
De Nasdaq 14.571.64 +105.72 +0.73%

media,
- Asian Stocks Rise as Longer Term Yields Hold Drop.
- Erdogan Rids Turkey Interest-Rate Panel of Opponents to Cuts.
The lira slipped to a record low on Wednesday.
- U.K. Companies Increase Salaries and Still Can’t Find Workers.
Eight in 10 U.K. companies struggled to find workers last month.
- see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt de volgenden standen .
In Japan de Nikkei 28.539 +399 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.962 gesloten
In Australië de All Ordinaries 7.651 +79 punten
In Singapore de Straits 3.163 +8 punten

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


media IMF
Gold price sees double-digit jump as IMF cuts global growth outlook, cites 'dangerous divergence in economic prospects'.
In its World Economic Outlook, the IMF said its 2021 global growth forecast is now at 5.9% from the previous July estimate of 6%. The forecast for 2022 remained unchanged at 4.9%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-12/Gold-price-sees-double-digit-jump-as-IMF-cuts-global-growth-outlook-cites-dangerous-divergence-in-economic-prospects.html

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

Goud $ 1.790.50 en zilver $ 22,96 Gold/Silver Ratio 77,96
Platina $1.001
De edelmetalen blijft in onze ogen, naar aanleiding van de situatie in de wereld nog steeds sterk achter en worden ZWAAR gemanipuleerd.
Olie $ 80,98 de dollar euro 1,1598
1 bitcoin = 57.883 USA dollar
1 riplle = 1,13114 USA dollar

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!De valuta's
de dollar euro 1,1596 de Yen 131.66 't Pond 0,8484 AU$ 1,592 C$ 1,4408 NZ$ 1,6613 Sing$ 1,5646

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


de agenda voor vandaag, samen met diverse berichten CBS
donderdag 14 okt.
3de kw. NSI, FastNed, TomTom, RoodMicrotec.
In de VS - Producentenprijsindex

vrijdag 15 okt.
3de kw. Beter Bed.
In de VS Johnson Redbook Retail Sales Index

Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn en meer niet. De Inflatie zak met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media CBS
Aflevering 7: Over doodsoorzaken, Corona en meer.
In de zevende podcast staan de doodsoorzaken centraal. Journalist en programmamaker Liesbeth Staats gaat in gesprek met hoofdsocioloog Tanja Traag over de gevolgen van Covid-19 voor de statistiek van de doodsoorzaken. En aan de hand van de nieuwste cijfers en onderzoeken gaan de twee dieper in op het delicate onderwerp van zelfdoding.
Podcast Cijfers voor iedereen
Cijfers voor iedereen is een serie podcasts waarin het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een actueel thema belicht met de deskundigheid van zijn experts. Liesbeth Staats, journalist en programmamaker, bevraagt onze statistici elke maand over de cijfers achter het maatschappelijk debat. Ons doel is het maatschappelijk debat laden met feiten, cijfers en duiding om zo desinformatie te voorkomen. Immers: voor wat feitelijk gebeurt. kijk verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/podcast/2021/40/aflevering-7-over-doodsoorzaken-corona-en-meer

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 798.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.05 +0.36 71 222 JP Morgan 36 Latimer Q
16:00:00 T 8.05 +0.36 63 1 Anonymous 36 Latimer Q
16:00:00 T 8.05 +0.36 93 1 Anonymous 36 Latimer Q

media,
Groen Kennisnet beperkt bereikbaar. lees elders meer

tijd 08.14
De actuele koersen (kg): Goud: €49.704 | Zilver: €639

Rio Tinto targets low-carbon steel production with new technology. lees elders meer

RoodMicrotec records strong total income growth for the third quarter of 2021
lees elders meer

TomTom pushes forward despite reduced car production, 3de kw. 2021. Lees elders meer

NEW GOLD REPORTS THIRD QUARTER OPERATIONAL RESULTS. lees elders meer

NSI, Q3 2021 trading update. lees elders meer

tijd 10.05
De Europese beurzen hebben er zin in, de systeembeheerders bepalen de vriendelijke stemmingen. De groeicijfers van de inflaties worden voor lief aangenomen.

tijd 10.06
Goud $ 1.796,10 zilver $ 23,21 en platina $ 1.022 Gold/Silver Ratio 77.36
Het is een vreemde & onbegrijpelijk spel op de beurzen.

media, in de VS de FED.
Fed split on whether to stay patient or get aggressive on inflation.
With the economy set to grow this year at its fastest pace in decades, inflation riding well above the Fed's comfort zone and the labor market much healed from the devastation of the coronavirus pandemic, most policymakers believe it is prudent to start cutting back the $120 billion in monthly asset purchases the central bank has been making to spur the economic recovery.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-13/Fed-split-on-whether-to-stay-patient-or-get-aggressive-on-inflation.html

AANDELEN bezit van U,
die worden o.a. door DeGiro uitgeleend en daar bent U UW bezit dan kwijt. Als deze instellingen failliet zouden gaan, komt U in de rij van schuldeisers te staan@!!! Wist U dat!!??


Dit wordt ook door de Groot Banken gedaan, die halen ze gewoon uit het Centrale Depot en daar zouden de toezichthouders eens achter aan moeten gaan MET HUN TOEZICHT & CONTROLES.
Alles kan en mag hier in Nederland.

MANGANESE X ENERGY CONTINUES TO IMPROVE BATTERY HILL PROCESSING FOR SCALABLE AND COST-EFFECTIVE PRODUCTION OF HIGH-GRADE BATTERY MATERIAL CRITICAL FOR EV / STORED ENERGY MARKETS. lees elders meer

tijd 13.06
Goud boven de $1.800 op $1.800,80 zilver $ 23,34 en platina $ 1.030 Gold/Silver Ratio 77.13

media,
Lanxess launches sustainable high-performance plastic. lees elders meer

media,
Chr. Hansen plans to strengthen biological solutions amid 7% organic growth in 2020/2021. The full year results for 2020/21 also reveal that revenue increased by 11% to €1,077 million (US$1,251 million) and was impacted positively from acquisitions and negatively by 7% due to currency effects. Revenue from acquisitions amounted to €105 million (US$122 million). see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/chr-hansen-plans-to-strengthen-biological-solutions-amid-7-organic-growth-in-20202021.html

media,
Sourced from the sea: Modern Seafood & Cascadia Seaweed create plant-based recipes using sugar kelp. “Changing to a plant-based diet ranks high on the list of solutions for addressing climate change and Cascadia’s ocean cultivated seaweed requires no freshwater, fertilizers, pesticides or arable land to grow,” comments Tara Haddad, founder of Modern Plant-Based Foods. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/sourced-from-the-sea-modern-seafood-cascadia-seaweed-create-plant-based-recipes-using-sugar-kelp.html

media,
UK flavor firm ITS commissions UHT pilot plant to run testing trials on milk flavors. “It has allowed us to create new flavors that are best suited to UHT treatment to make sure they stay true to the flavor profile and do not develop any off-tastes,” says Rideout. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/uk-flavor-firm-its-commissions-uht-pilot-plant-to-run-testing-trials-on-milk-flavors.html

media Crypto
- Vladimir Putin Says He Accepts Crypto as Legitimate Currency.
- Ikea Expects Shortages Due to Supply-Chain Crisis Until Mid-2022.
- Global Gas Crisis Spilling Over Into Oil Markets, IEA Says.
- Stocks, U.S. Futures Rise as Traders Mull Recovery.
- Germany’s 2021 Growth Forecast Slashed on Supply Crunch.
Supply logjams delay the nation’s recovery into next year.
see & read more on www.bloomberg.com

BHP and POSCO ink MoU to explore decarbonised steelmaking. lees elders meer

Olympic Dam to partner with Iberdrola at Port Augusta Renewable Energy Park. lees elders meer

tijd 13.28
De AEX 787,97 +10,45 +1,34% de Midcap 1.061,51 +6,15 +0,58% en de Smallcap 1.343,60 +13,79 +1,04%

tijd 13.30
De Bel 20 4.189,25 +22,75 +0,55% de DAX 15.381,40 +132,02 +0,87% en de CAC 6.654,57 +57,19 +0,87%

Daghandel & traders zorgen voor vreemde & onbegrijpelijke handel. Een falend toezicht zorgt er mede voor, dat dit kan & mag gebeuren.
Schone handel is er nauwelijks nog!?

media,
Hema trekt stekker uit samenwerking met Wehkamp.
Na twee jaar samenwerking met het online platform van Wehkamp heeft winkelketen Hema besloten om de stekker er weer uit te trekken. Ook de relatie met de Franse supermarkten Franprix en Casino-Géant is voorbij. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1508981311/hema-trekt-stekker-uit-samenwerking-met-wehkamp

media
- EU Ready to Escalate Brexit Clash If U.K. Quits Northern Ireland Pact.
- Stocks Climb Amid Solid Earnings, Economic Data.
- France Gets Court Ultimatum to Fix CO2 Emissions Lapses.
The court says France didn’t cut emissions quick enough in 2015-18.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 16.17
De Dow maakt vaart op 34.779.07 +401.26 +1.17%
De Nasdaq 14.784.52 +212.89 +1.46%

tijd 16.21
Sandstorm Gold Today vol. 65.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:06:17 H 8.12 +0.07 100 2 RBC 80 National Bank K
10:05:49 X 8.13 +0.08 1,200 79 CIBC 1 Anonymous K
10:05:49 X 8.13 +0.08 500 79 CIBC 1 Anonymous K

media,
U.S. producer price growth rises to 8.6%, gold price near daily highs.
(Kitco News) Gold was largely unchanged and trading near daily highs after the U.S. Producer Price Index (PPI) rose to 8.6% on an annual basis in September versus the expected 8.7%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-14/U-S-producer-price-growth-rises-to-8-6-gold-price-near-daily-highs.html

tijd 16.24
Goud $ 1.799,-- zilver $ 23,34 en platina $ 1.038 Gold/Silver Ratio 77.07
Olie $ 80,93 en de dollar euro 1,1588
1 bitcoin = 57.616 USA dollar
1 ripple = 1.15572 USA dollar

Inflatie
laten de systeembeheerders koud, ach, dat zijn zorgen voor "morgen", wij kijken allen naar vandaag!
De Europese beurzen volgen met spoed de VS.
tijd 16.31
De AEX 790,37 +12,85 +1,65% de Bel 20 4.201,33 +34,83 +0,84% de DAX 15.454,71 +205,33 +1,35% en de CAC 6.686,31 +88,93 +1,35%

Dat de wereldwijde schuldenlasten de pan uit rijzen, die zorg wordt niet meer meegewogen. Ook dat is voor later!!?

RIJKDOM
Nederlanders behoren bij de top drie als rijkste mensen van de wereld.
Bijzonder, want de Nederlandse "huishouders" staat ver weg op plaats nummer 1 met de hoogste schulden van de wereld. Per 30 april 2021 waren de schuldenlast van de huishoudens EUR ca. 850 miljard en de spaargeld(lees bij de 55 plussers was ca. 400 miljard.
Zonder de spaargelden was de schuld per Nederlandse inwoner EUR 48.571,43 en inclusief spaargeld per inwoner EUR 25.714,29
reactie XEA.nl
Dus hebben wij sterke twijfels over de juistheid van dat bericht, in de top drie van de rijkste!! Per saldo bezitten wij andere zaken, die nauwelijks te verzilveren zijn.


tijd 17.19
De Dow 34.848.31 +470.50 +1.37%
De Nasdaq 14.776.88 +205.25 +1.41%
De Effecten wereld wordt steeds onbegrijpelijker, realisme is er nauwelijks nog.
De schulden worden steeds hoger en doorgeschoven, dat heb je als je "ZELF" geld kan maken, waar niet voor gewerkt is!!
Dit loopt de spui gaten uit of moeten wij dit juist omdraaien? En schrijven, dit loopt steeds meer door de schutsluizen!

tijd 17.28
De actuele koersen (kg): Goud: €49.834 | Zilver: €647

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Sanofi
New long-term data reinforcing promising safety and efficacy profile of brain-penetrant tolebrutinib presented at ECTRIMS 2021. lees elders meer

wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

tijd 17.40
De AEX 790,84 +13,32 +1,71% Aegon EUR 4,44 -0,001ct vol. 13.058.910
De Midcap 1.063,10 +7,74 +0,73% PostNL EUR 3,895 -8,7ct vol. 4.717.213
De Smallcap 1.350,08 +20,27 +1,52% Cm.com EUR 37,55 +1,85 vol. 112.007
De Bel 20 4.203,02 +36,52 +0,88% Colruyt EUR 41,74 -15ct vol. 244.652
De CAC 6.685,21 +87,83 +1,33% Bougyues EUR 33,56 -26ct vol. 944.449
De DAX 15.462,72 +213,34 +1,40% Deutsche Boerse EUR 145,70 -1,50 vol. 330.683

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
11 okt. EUR 41,18 48.399 662 EUR 41.42 79.343 767 17.35.00
Wat er bij dit fonds al jaren aan de gang is, heeft NIETS met beleggen te maken.
Een groot Casino spel. Ex CFO de heer K. Kamer hebben wij toentertijd overtuigd met Film van het Casino spel. De heer Kramer zei toen, XEA.nl ga door, dan kunnen bij calamiteiten op deze film(s) terugvallen als bewijs, dat er geen normale vraag & aanbod was.
12 okt. EUR 41,28 51.728* 995 * EUR 41,24 72.610* 1.094* 17.35.26
* omzet en aantal transacties, vreemde afwijkingen. Dagelijkse spelletjes, bij falend toezicht! Al meer dan 10 jaar lang en niemand schaamt zich voor dit soort handel drijven!???.
13 okt. EUR 40,98 67.381* 856 EUR 41,00 103.925* 991 17.35.15
* weer een groot verschil in omzet, ca. 36.000 in de 5 spookminuten.
14 okt. EUR 40,88 96.836 1.630* EUR 40,90 120.333 1.744 17.35.27
Bereken de gemiddelde order grootte eens. Bekijk overdag eens hoeveel orders er onder 10 stukjes gaan. Dit is geen handel, maar "PURE MANIPULATIE"!
Ook dezelfde patronen.

media,
Inflation returns to 13-year high, stocks overdue for 'fairly significant drawdown' - Ted Oakley and watch the video on
https://www.kitco.com/news/2021-10-13/Inflation-returns-to-13-year-high-stocks-overdue-for-fairly-significant-drawdown-Ted-Oakley.html

about 24 minutes.

Barrick Set to Achieve 2021 Production Targets. lees elders meer

media in de VS
Gold price trades just below $1,800 as U.S. weekly jobless claims decline to 293.000. (Kitco News) The initial weekly jobless claims declined 36.000 to 293,000 in the week to Saturday, beating market expectation sand marking a fresh pandemic low. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-14/Gold-price-trades-just-below-1-800-as-U-S-weekly-jobless-claims-decline-to-293-000.html

shortlijst
AHL Partners LLPGalapagos N.V.BE00038183590.6113 okt 2021
Citadel Advisors LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.5013 okt 2021
Citadel Advisors LLCSignify N.V.NL00118213920.5213 okt 2021
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171751.0913 okt 2021
Marshall Wace LLPKoninklijke Vopak N.V.NL00094324910.4813 okt 2021
Qube Research & Technologies Ltd.Galapagos N.V.BE00038183590.5113 okt 2021
AHL Partners LLPGalapagos N.V.BE00038183590.5912 okt 2021

Lundin Gold Strong Performance Continues in the Third Quarter of 2021 With Production of 107,663 Ounces of Gold. lees elders meer

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL