Wall Street sloot de verkorte handelsweek gemengd af. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 03/09/2021 06:18
media,
- Biden Faces Sanctions Test in Afghanistan as Taliban Take Over.
- Sunak to Scrap U.K. Pension Pledge to Help Fix Covid-Hit Coffers.
Rishi Sunak is set to scrap the so-called triple lock on annual increases.
- Help Wanted: U.K. Firms Add Almost 200,000 Job Posts in a Week.
see & read more on www.bloomberg.com

De Dow en Nasdaq lieten gisteravond een positief beeld zien in de verkorte handelsweek.
De Dow 35,443.82 +131.29 +0.37%
De Nasdaq 15.331.18 +21.80 +0.14%

Goud $ 1.812,10 zilver $ 23,90 en platina $ 996 Gold/Silver Ratio 75,80
Olie $ 69,83 en de dollar euro 1,1874
1 bitcoin = 49.497 USA dollar
1 ripple = 1,28100 USA dollar

In de Oostmarkt laat ook een gemengde stemming zien met de volgende standen,
in Japan de Nikkei 29.044 +500 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.946 -142 punten
In Australië de All Ordinaries 7.829 +45 punten
In Singapore de Straits 3.082 -6 punten

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAB GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


De valuta's
de dollar euro 1,1874 de Yen 130,69 't Pond 0,8586 AU$ 1,6044 C$ 1,4913 NZ$ 1,6692 en Sing$ 1,5952

media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


EEN GEFABRICEERDE ILLUSIE.
Al in juli 2020 startte Reiner Füllmich, één van 's werelds topadvocaten, een onderzoekscommissie met de naam Stiftung Corona Ausschuss. Hij zag in dat overheden, wereldwijd, een agenda aan het uitrollen waren die niets te maken had met de volksgezondheid.

Reiner Füllmich heeft advocatenkantoren in Duitsland en in de Verenigde Staten. Hij was het, die grote rechtszaken won tegen giganten als Deutsche Bank, Volkswagen (het dieselschandaal) en Shell.

Tijdens het 60e verhoor van Stiftung Corona Ausschuss horen we Dr. David E. Martin, oprichter en CEO van M-CAM. M-CAM ontwikkelde het enige door de overheid erkende en gebruikte technologieplatform (zowel voor het Congres als voor het Amerikaanse ministerie van Financiën) om de kwaliteit van octrooien en immateriële activa te controleren.

Tijdens het verhoor van Dr. Martin gaat het er vrij technisch aan toe. Martin legt uit hoe zij, aan de hand van allerlei schimmige patenten, hebben ontdekt dat SARS-CoV-2 niet afkomstig is van een vleermuis, noch vanuit een lab; die theorieën zijn slechts een afleidingsmanoeuvre.

Het is allemaal een 'gefabriceerde illusie', aldus Martin. Een angstcampagne die als doel heeft om de mensheid een injectie te laten accepteren.
Stiftung Corona Ausschuss:
https://corona-ausschuss.de/
M-CAM:
https://www.m-cam.com/about-us/
Dr. David E. Martin:
https://www.davidmartin.world/
beluister de video ca. 21 minuten op
https://www.waarheid.tv/171-een-gefabriceerde-illusie

de agenda voor deze week, plus diverse berichten CBS.
Vrijdag
09.00 Laatste handelsdag voor aandeel ICT Group op Amsterdamse beurs
11.00 EU: Omzet detailhandel (augustus)
14.30 VS: Banenrapport (augustus)
In de VS Labor- Day.

Sandstorm Gold Yesterday 355.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 7.93 onv. 100 79 CIBC 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 7.93 onv. 100 79 CIBC 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 7.93 0nv. 100 79 CIBC 39 Merrill Lynch KQ

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"!
Wie controleert het aantallen uitgegeven aandelen van bedrijven met de totalen die als dekking ergens tegen over staat (lees producten)?
Volgens onze schatting worden en meer aandelen genomen/gebruikt, dan dat er uitgegeven zijn het bedrijf. In Sprinters, Turbo's e.a. producten op dit aandelen van het bedrijf.
Conclusie is, als plots alle aandelen opgevraagd zouden worden, die doormiddel van producten waarop die worden geschreven, zou er een tekort zijn aan die aandelen. DUS zou de controle daarop zeer streng moeten worden bijgehouden. Volgens ons gebeurd dit in het geheel niet, ervan uitgaand, dat dat opvragen nimmer in zijn totaliteit niet gebeurd. Maar zegt nooit nooit!!

media CBS
In augustus opnieuw oversterfte.
In augustus overleden wekelijks meer mensen dan verwacht, vooral in de eerste en laatste week. Die weken was er oversterfte. In week 34 (23 tot en met 29 augustus) overleden naar schatting bijna 2 900 mensen. Dat zijn er ongeveer 200 meer dan verwacht voor deze periode. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
Dit nieuwsbericht beschrijft de sterfte in de afgelopen vier weken, week 31 tot en met 34 (2 tot en met 29 augustus). Deze vier weken lag de sterfte boven de verwachte sterfte en in de eerste en laatste week van augustus (week 31 en 34) was er oversterfte. Een maand eerder waren er weinig fluctuaties in het aantal overledenen en lag de sterfte net iets boven de verwachte sterfte en binnen het interval van gewoonlijke fluctuaties (en was er dus geen oversterfte in juli). De schatting voor de laatste week van augustus (week 34) ligt ongeveer 200 sterfgevallen boven de verwachting en buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties (op basis van de schatting is er dus oversterfte). Het RIVM registreerde 36 overleden COVID-19-patiënten in week 34 (stand 31 augustus).
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/35/in-augustus-opnieuw-oversterfte

media CBS
Mentale gezondheid in eerste helft 2021 op dieptepunt.
In de eerste twee kwartalen van 2021 was 15 procent van de bevolking van 12 jaar of ouder psychisch ongezond. Dit percentage is sinds 2001, het jaar waarin het CBS begon met de monitoring van de mentale gezondheid, niet zo hoog geweest. De mentale gezondheid is gemeten via een vragenlijst waarin wordt gevraagd naar vijf aspecten: somberheid, zenuwachtigheid, in de put zitten, rust en kalmte, en gelukkig zijn. Jongvolwassenen waren het vaakst psychisch ongezond; het percentage dat zich neerslachtig en somber voelde lag bovendien hoger dan voorheen. Daarnaast gaven 4 op de 10 jongvolwassenen desgevraagd in retrospectief aan somberder te zijn dan voor de coronacrisis. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers uit de Gezondheidsenquête, hieraan doen jaarlijks ongeveer 10 duizend respondenten mee. In de periode augustus – december 2020 zijn extra vragen opgenomen over hoe men zich tijdens de coronacrisis voelde, vergeleken met de periode daarvoor. In de publicatie Ervaren impact corona op mentale gezondheid en leefstijl zijn de gegevens uit deze enquêtes nader geanalyseerd. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/35/mentale-gezondheid-in-eerste-helft-2021-op-dieptepunt

reactie XEA.nl
De meeste jeugd heeft een "prinsen leventje en de jongens worden niet meer gehard in het leger".

tijd 06.47
Aandelen prijs Rio Tinto AUD$ LTD $112.01 +3.09%
en de actuele koersen (kg): Goud: €49.001 | Zilver: €646

media,
Iconic Aeron Chair now made with recycled ocean plastic. lees elders meer

Rio Tinto, Pilbara COVID-19 vaccination blitz begins in Tom Price, Paraburdoo.
lees elders meer

Chevron, Bunge Announce Proposed Joint Venture to Create Renewable Fuel Feedstocks. lees elders meer.

media
Huurders twee jaar in de kou door foute warmtepomp: duizenden euro’s schadevergoeding. AMSTERDAM - Warmtepompen zijn er in vele soorten en maten en het is zaak wel de juiste waterpomp te kiezen die nodig is om je huis te verwarmen. Daar is een verhuurder uit Ermelo nu ook achter. De rechtbank in Apeldoorn veroordeelt het vastgoedbedrijf ertoe de huren van zijn bewoners met 40% te verlagen omdat er een verkeerde pomp was geïnstalleerd. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1060045024/huurders-twee-jaar-in-de-kou-door-foute-warmtepomp-duizenden-euro-s-schadevergoeding

media
Voeding: 5 favoriete stukken van de redactie. lees elders meer

tijd 09.08
Terughoudendheid troef vanmorgen en met geen Wall Street vanmiddag, kunnen er vreemde prijsvormingen komen.
De AEX licht terug naar 791,05 -2,27 -0,29% de Bel 20 4.330,48 -6,13 -0,14% en de CAC 6.733,92 -29,16 -0,43%
Er komen steeds meer waarschuwingen voor de aandelen en de grote partijen stappen over naar het edelmetaal. Houdt daar wel rekening mee.
XEA.nl waarschuwde eind vorig jaar al.
Maar dat was aan de vroege kant, maar de systeembeheerders zorgen voor toppen. Maar dat is "schijn, want de werkelijkheid is anders! De indices vertegenwoordigen niet meer kwaliteit, maar omzet gedreven lijsten, waar de daghandel de top nummer 1 vertegenwoordigd.
Wij kijken alleen naar kwaliteit als innovatieve aandelen, o.a. ict gedreven bedrijven en die aan de verbetering en gebruik plastic grondstoffen doen. Die hergebruik stimuleren. Ook edelmetaal en mijnbouwers, die voldoende gelden hebben voor de toekomstige strategie.

tijd 09.16
Goud $ 1.814,40 zilver $ 23,95 en platina $ 985 Gold/Silver Ratio 75.74
En houdt koper in de gaten, beluister deze video ongeveer 21 minuten.
https://www.kitco.com/news/video/show/Mines-and-Money-August-2021/3594/2021-09-02/What-is-coppers-long-term-price-target-Gianni-Kovacevic#_48_INSTANCE_puYLh9Vd66QY_=https%3A%2F%2Fwww.kitco.com%2Fnews%2Fvideo%2Flatest%3Fshow%3DMines-and-Money-August-2021

Copper
What is copper’s long-term price target? Gianni Kovacevic.
China is going through its third batch of strategic reserves selling, commencing on September 1. This sale will include 150,000 tons of metal, including 70,000 tons of aluminum, 50,000 tons of zinc, and 30,000 tons of copper.
Due to this selling, copper has fallen from its highs in May.
Gianni Kovacevic, CEO of CopperBank discussed with David Lin, anchor of Kitco News, China’s goals and what the downside target of copper may be, as well as the long-term ... (read more) see/listed above!

tijd 09.20
De DAX 15.841,94 +1,35 +0,01%

DSM to acquire First Choice Ingredients to accelerate growth in food and beverage. lees elders meer.

media,
Surging Home Prices and Gold – What’s the Link?
Why is it so important? Well, for two reasons. First, such quick growth in home prices increases the risk of a housing bubble and all related economic problems. Please note that home prices are surging now even faster than in the 2000s, which ended in a financial crisis and the Great Recession. see & read more on
https://www.gold-eagle.com/article/surging-home-prices-and-gold-%E2%80%93-what%E2%80%99s-link

media,
Gold Forecast: Gold's Recent Rally. More to Come?
Last week's trading saw Gold forming its low in Monday's session, here doing so with the tag of the 1778.00 figure. From there, a firm push higher was seen into later in the week, with the metal running up to a Friday peak of 1821.90 - also ending the day and .. see & read more on
https://www.gold-eagle.com/article/gold-forecast-golds-recent-rally-more-come

Oranjewoud,
tijd 11.23
Orderboek om 11.23 uur, de 10 stukjes was te opvallend, dus nu 14 sts. Ook de 52 sts kwamen steeds te voorschijn. Dit fonds kennen wij alleen van het dagelijks manipuleren en wel uit de bekende hoek! Volgende week (7/9) 'n zaak bij de Ondernemerskamer te Amsterdam
Orders Volume Bied Laat Volume Orders
1 14 6,10 6,10 2.500 1
2 1.070 6,00 6,25 176 2

tijd 11.26
De DAX 15.848,39 +7,80 +0,05% en de AEX 792,93 -0,39 -0,05%

tijd 11.28
De Bel 20 4.324,97 -11,64 -0,27% en de CAC 6.739,70 -23,38 -0,35%
media,
Plantible CEO envisions duckweed protein as viable egg replacement following US$21.5M funding. “Our main focus right now is to reduce the reliance on functional animal proteins in specific product applications,” he remarks. “We are currently focused on replacing eggs in a wide range of products such as baking, condiments and pasta production.” see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/plantible-ceo-envisions-duckweed-protein-as-viable-egg-replacement-following-us215m-funding.html

media,
- DAX Index to Get Growth Boost in Biggest Ever Makeover.
- Eskom CEO Says Carbon Capture Being Considered in South Africa.
- Iran Digs In on Nuclear Talks, Boosted by China and Russia.
Iran’s negotiators see U.S. sanctions yielding “diminishing returns”.
- Takeover Bargains Turn U.K. Into Hotbed of Pandemic Dealmaking.
Investors are tracking a number of undervalued U.K. companies.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
- U.S. Service Industry Expansion Cools From Month-Earlier Record.
- Italy’s Recovery Favors Construction Over Entertainment.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 16.34
De Dow 35.385.70 -58.12 -0.16%
De Nasdaq 15.356.23 +25.05 +0.16%

tijd 16.39
Goud stijgt naar $ 1.829,10 zilver naar $ 24,62 en platina naar $ 1.015
Gold/Silver Ratio 74.26 Olie $ 69,55 en de dollar euro 1,1891
1 bitcoin = 50.642 USA dollar
1 ripple = 1,27561 USA dollar

tijd 16.42
Sandstorm Gold today Vol. 145.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:27:00 H 8.23 +0.30 100 85 Scotia 79 CIBC K
10:26:46 M 8.245 +0.315 100 85 Scotia 1 Anonymous
10:26:46 M 8.245 +0.315 100 85 Scotia 1 Anonymous

tijd 17.34
De actuele koersen (kg): Goud: €49.588 | Zilver: €671

tijd 17.37
De AEX 789,55 -3,77 -0,48% de week beginstand was 787,04
De Mediacp 1.111,08 -0,61 -0,05% InPost EUR 15,754 -45 ct vol. 455.275
De Smallcap 1.419,44 +0,18 +0,01% CTP EUR 20,30 +55ct vol. 61.325
De Bel 20 4.303,90 -32,71 -0,75% Sofina EUR 371,80 -7,20 vol. 21.420
De CAC 6.689,99 -73,09 -1,08% Safran EUR 10444 -2,56 vol. 719.050
De DAX 15.780,93 -59,66 -0,38% Siemens EUR 142,32 +60ct vol. 1.053.320

Lokaal Oranjewoud EUR 6,10 +10ct vol. 14 sts, is dit handel????
Manipulatie.

media,
Gold prices holding at session highs as ISM service-sector PMI falls to 61.7% in line with expectations. Today, the Institute for Supply Management (ISM) said its non-manufacturing index showed a reading of 61.7% for August, down from July's reading of 64.1%. According to consensus estimates, economists were forecasting a reading around 61.9%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-09-03/Gold-prices-holding-at-session-highs-as-ISM-service-sector-PMI-falls-to-61-7-in-line-with-expectations.html

media, Copper
Chile produced 465 ktonnes of copper in July 2021, unchanged y-o-y - report.
Escondida, the world’s largest copper mine, produced 86,300 tonnes of copper in July 2021, a 16.9% decline compared to July 2020 (103,800 tonnes). see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-09-03/Chile-produced-465-ktonnes-of-copper-in-July-2021-unchanged-y-o-y-report.html?sitetype=fullsite

media,
Goud blijft populair in Europa door negatieve rente.
Door alle steunmaatregelen is de rente in de Eurozone tot een dieptepunt gedaald. Ook hebben steeds meer staatsobligaties inmiddels een negatief rendement. Daardoor is goud kopen een aantrekkelijk alternatief geworden.
lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/goud-blijft-populair-in-europa-door-negatieve-rente

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
30 aug. EUR 45,92 22.471 431 EUR 45,94 47.858 537 17.35.25
Om 17.30.48 uur EUR 45.00
31 aug. EUR 45.50 38.115 894* EUR 45,52 63.493 1.019* 17.35.02
Om 17.33.16 uur EUR 45,00 * ziet U het aantal transacties. met algoritmische transacties is vrijwel elke prijs neer te zetten, Zeker met de huidige telecommunicatie en acting in concert!
1 sept. EUR 45,42 26.916 662 EUR 45,42 59.624 773 17.35.23
Om 17.32.46 uur EUR 40,00 Om 17.34.01 uur EUR 44,60
2 sept. 2021 zijn dit omzetten? Zo werkt het manipuleren bij dit fonds.
Tijd Prijs Volume
17:29:01 45,44 5
17:29:00 45,42 3
17:28:47 45,38 6
17:28:44 45,40 4
17:28:44 45,40 63

2 sept. EUR 45,44 25.353 519*) EUR 45,34 46.843 620*) 17.35.07
Al minsten 10 jaar wordt dit fonds bewerkt door systemen en duistere krachten
3 sept. EUR 44,82 25.752 559 *) EUR 44,84 40.202 678 *) 17.35.23
*) als je de omzet en de opdrachten vergelijk, zie je direct, dat hier geen normale handel is!! Dagelijkse manipulaties, Veel aandelen ca. 70% zitten in vaste handen, dus de free float is er niet veel, want er zitten bij veel (vaste) aandeelhouders, die bij ons bekend zijn, ook nog eens procenten vast.
Veel fondsen hebben te lijden van "smerige handel"!

media,
Cannabis-mushroom hybrid supplements: Tikun Olam-Cannbit & Ambrosia-SupHerb target European market. Right after signing the agreement, the companies will apply to Israel’s Medical Cannabis Unit to receive approval for the R&D activity. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/cannabis-mushroom-hybrid-supplements-tikun-olam-cannbit-ambrosia-supherb-eye-european-expansion.html

media,
Tetra Pak’s annual sustainability report spotlights 70% greenhouse gas reductions in last decade. The company is now working toward achieving net-zero GHG emissions in it own operations by 2030, with an ambition to go net-zero across the value chain by 2050. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/tetra-paks-annual-sustainability-report-spotlights-70-greenhouse-gas-reductions-in-last-decade.html

media,
Gold price surges higher following big miss in U.S. employment 235K jobs created in August. Today, the U.S. Labor Department said that 235,000 jobs were created last month. The data was weaker than expected as consensus forecasts called for jobs gains of 720,000 see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-09-03/Gold-price-surges-higher-following-big-miss-in-U-S-employment-235K-jobs-created-in-August.html

tijd 18.38
Goud $ 1.829,90 zilver $ 24,65 en platina $ 1.019 Gold/Silver Ratio 74.18

shortlijst
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipFugro N.V.NL00150003E10.5001 sep 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394160.6201 sep 2021
WorldQuant, LLCPostNL N.V.NL00097394160.8201 sep 2021
PDT Partners, LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.5031 aug 2021

fijne avond en eet smakelijk
Ook een goed weekend toegewenst.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL