Wall Street pluste, maar Oostmarkt onder druk. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 08/07/2021 05:38
In de VS bracht de notulen van de FED geen uitsluitsel over de economie aldaar. De twijfel van de FED hield de indices van de Dow en Nasdaq net aan droog.
Maar wij halen uit die twijfel een bevestiging van onze verwachtingen. Men heeft een te hoge inschatting van de gang van zaken op economisch gebied. De reguliere aandelen zijn tever doorgeschoten en zullen spoedig gaan dalen.

De Dow sloot op 34.681.79 +104.42 +0.30%
De Nasdaq 14.665.06 +1.42 +0.01%

Edelmetaal onder druk, maar wat niet!?
Goud $ 7.97,50 zilver $ 25,85 en platina $ 1.067 Gold/Silver Ratio 69.52
Olie $ 72,05 en de dollar euro 1,1795
1 bitcoin = 33.378 USA dollar
1 ripple = 0,63943 USA dollar

media,
- Asian Stocks Fall, Yields Steady Amid Taper Debate: Markets Wrap.
- Covid Deaths Reach 4 Million as India Eclipses U.S., U.K..
- ECB Agrees on New Inflation Goal of 2%, Will Allow Overshoot.
The decision marks a significant change from the previous target of “below, but close to, 2%."
- Shipping Chaos Kills 1,800 Cows, Fueling Calls for Animal Ban.
see & read more on www.bloomberg.com

Lucht Bestaat uit,
Lucht bestaat voor ongeveer 78 vol.-% uit stikstofgas, 21 vol.-% uit zuurstofgas en bijna 1% argon. Daarnaast bevat lucht sporen van andere edelgassen, een sterk wisselende hoeveelheid waterdamp (0,7 vol.-%), en koolzuurgas, dat ook in hoeveelheid sterk kan wisselen.

Wat is het verschil met Covid 19 en Stikstof in Nederland?
Beiden worden/werden berekend naar modellen & aannames en niet met meetapparatuur!

De Regering is uit op de landerijen van agrariërs en die stoten bij hun werk voor "VOEDSEL" stikstof uit, maar Nederland is exporteur op landbouwgebied nummer 1.
Ook met hun "KENNIS" is Nederland dankzij de Agrariërs nummer 1 in de wereld. Kijk naar de veredelde zaden van Sluis & Groot.

Als de Nederlandse burger met zijn auto, of andere bezigheden gaande si, stoot die ook Stikstof uit, MAAR daar staat GEEN VOEDSEL tegenover van zijn bezigheden.
Dit wordt allemaal verzwegen, naar de WO II was de Agrarische sector de "kurk waarop Nederland dreef en overleefde"!
Wat een ONDANKBAAR zootje zijn onze parlementariërs!!
Ook het CDA wil regeren en nu zeggen OOK zij, er moeten Agrariërs weg!
Wat een helden!!
De Agrariërs zijn in onze ogen nog steeds, een werkzame groep mensen, die al generatie lang, zoon op zoon, deze gronden hebben bewerkt en met veel plezier.

DIT LAATSTE, wie horen wij nog zeggen, ik ga met plezier naar mijn werk?
Die groep is " uitstervende"!
Welke klimaatfanaat heeft nog schaamte gevoel!?
Nederland zorgt voor eten van een groot deel van de wereld en zeker in een straal van 300 kilometer.
Als dit in Duitsland zou zeggen, dan is het interne handel en GEEN EXPORT.
Het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

WIE kan deze GEKTE nog stoppen!? Laat ze morgen maar protesteren in Den Haag.
Misschien worden dan eens "wakker"!


Lucht,
Lucht is niets anders dan een mengsel van allerlei gassen. Het bestaat voor 78% uit stikstof en voor 20% uit zuurstof, dat mensen nodig hebben om te kunnen blijven leven. Het hele kleine deel dat nog overblijft (1%) bestaat uit CO 2 (koolstofdioixde), waterdamp en hele kleine hoeveelheden argon, neon etcetera.

Dus als er geen leven op aarde is, dan is en nog steeds Stikstof en CO2 in de lucht.

In de Oostmarkt een overwegend negatief beeld, met de volgende standen,
In Japan de Nikkei 28.165 - 201 punten
In Hong Kong de Hang Seng 27.406 -554 punten
In Australië de All Ordinaries 7.606 +7 punten
In Singapore de Straits 3.125 -16 punten.

De valuta's
de dollar euro 1,1795 de Yen 130,42 't Pond 0,85554 AU$ 1,5798 C$ 1,4771 NZ$ 1,6866 en Sing$ 1,5945

Welke gevolgen zullen de inentingen op de gezondheid hebben bij de jeugdigen nu!?
De door Elens en collega's gebruikte medicijnen waren wel uitgeteste en de huidige vaccins niet. De Overheden hebben getekend, dat de Farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor schadelijke gevolgen van de burgers.

De agenda voor deze week, samen met berichten CBS.
Ook de vraag hoelang kunnen/mogen Centrale banken geld mogen bijdrukken. Dit is tegenover de toekomstige jeugd toch niet te verkopen!? We hebben het steeds over de toekomstige jeugd en dan de schuldenlasten maar laten groeien!
Maar wie maakt zich druk over de alsmaar groeiende schuldenlasten? XEA.nl alleen? Althans, zo voelen wij dat wel. Let op de Centrale Banken kopen massaal goud in. Dus verwachten wij snel een herinvoering van de goudstandaard.

donderdag 8 juli
AVA Bols
In de VS werkeloosheid.

vrijdag 9 juli
Geen mededelingen.

Waarom blijven wij dit soort video's steeds herhalen? Omdat het elders op sociale media wordt verwijderd en wij zijn zelf "eigen baas"!?

Video ca. 50 minuten,
. Gewoon hele normale reacties zoals onderstaand:
Taeriqify Ik denk niet dat het veel zeggend is als ik hier nadelen ga benoemen, wie ben ik, doe zelf meer onderzoek en luister wat prof. dr's hierover te zeggen hebben (en dan niet alleen die je op TV ziet). Bekijk bijv. de video die ik hierboven gelinked heb. Op zijn minst moet het iedereen aan het denken zetten dat de overheid met de farmaceuten, die het vaccin ontwikkeld hebben, heeft afgesproken dat ze niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor schade door t vaccin. Dit omdat van de facmaceuten niet verwacht kan worden dat ze aansprakelijk worden gehouden voor schade omdat de volledige testfase nog niet is afgerond. Ik neem het vaccin inderdaad niet, omdat ik geen proefkonijn wil zijn. Er zijn al berichten van hersenbloedingen (ook bij jonge mensen), gezichtsverlamming en de lijst wordt steeds langer. Maar zoals ik al zei neem niks van mij aan. Doe zelf onderzoek, luister ook eens naar zenders die een ander geluid laten horen en maak dan zelf een afgewogen beslissing. Kijk eens op blckbx.tv of cafe weltschmerz. Dit vind ik ook een goede video. https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 362.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.79 -0.05 33 1 Anonymous 5 Penson Q
16:00:00 T 9.79 -0.05 30 5 Penson 72 Credit Suisse Q
16:00:00 T 9.79 -0.05 80 5 Penson 79 CIBC Q

media CBS
Ruim helft zzp’ers ziet vraag tijdens coronacrisis afnemen.
Begin 2021 geeft ruim de helft van de zelfstandig ondernemers zonder personeel aan dat de vraag naar hun producten en diensten is afgenomen tijdens de coronacrisis. Het percentage dat de financiële situatie van het bedrijf als (zeer) goed beoordeelt is sinds begin 2019 afgenomen van 53 tot 40. De gemiddelde tevredenheid met het werk bleef niettemin gelijk. Vanwege de opgelegde overheidsmaatregelen heeft twee derde aanpassingen in de bedrijfsvoering doorgevoerd. Dat blijkt uit de tweejaarlijkse Zelfstandigen Enquête Arbeid (ZEA) van CBS en TNO.
Begin 2021 is deze enquête gehouden onder ruim 8 duizend zelfstandig ondernemers. Ditmaal is aanvullend gevraagd naar de invloed van de coronacrisis op de eigen onderneming. Hieruit blijkt onder meer dat ruim de helft (51 procent) van de zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) door de coronacrisis te maken kreeg met minder vraag naar hun diensten of producten. Van die groep beoordeelde 54 procent de financiële situatie van hun onderneming begin 2021 als matig of slecht en 16 procent als (zeer) goed.

Aan de andere kant gaf ruim 10 procent van de zzp’ers aan dat hun diensten en producten tijdens de coronacrisis juist meer aftrek vonden. Van deze groep beoordeelde 72 procent de financiële situatie als (zeer) goed.

Vanwege de overheidsmaatregelen zijn diverse bedrijfstakken tijdelijk niet of slechts beperkt fysiek toegankelijk geweest. 38 procent van de zelfstandig ondernemers zonder personeel gaf aan dat hun onderneming tijdelijk gesloten is geweest, of dat ze tijdelijk niet hebben kunnen werken.
Vooral in dienstverlenende en creatieve beroepen liep vraag terug
De verandering in de vraag naar producten, in negatieve of in positieve zin, verschilt naar de beroepsklasse waarin zzp’ers werken. Van de zzp’ers met een dienstverlenend beroep, zoals kappers, schoonheidsspecialisten en koks, gaf 80 procent aan dat de vraag was afgenomen. In de creatieve en taalkundige beroepen was dat ruim 73 procent. Het gaat dan om bijvoorbeeld kunstenaars, grafisch vormgevers en taalkundigen. Ook in de transport- en logistieke beroepen was er sprake van een bovengemiddeld teruglopende vraag. In deze beroepsklasse vallen bijvoorbeeld taxichauffeurs. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/ruim-helft-zzp-ers-ziet-vraag-tijdens-coronacrisis-afnemen

media CBS
Minder boeken uitgeleend, toename gebruik online Bibliotheek in 2020.
In 2020 leenden de bibliotheken vergeleken met een jaar eerder 29 procent minder fysieke boeken uit. Tijdens de coronapandemie nam het online aanbod toe en steeg het aantal uitleningen van e-books en luisterboeken. Het aantal georganiseerde activiteiten nam met ruim een derde af. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS en de KB, Nationale Bibliotheek. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/minder-boeken-uitgeleend-toename-gebruik-online-bibliotheek-in-2020

media CBS
Werknemersbanen namen in 2020 vooral af door achterblijven nieuwe banen.
In december 2020 waren er in totaal 8,5 miljoen werknemersbanen, 264 duizend minder dan een jaar eerder. Het aantal banen liep terug tijdens de lockdowns van maart tot en met mei en van oktober tot en met december. Uit nieuwe cijfers van het CBS over nieuwe, hervatte en beëindigde banen blijkt dat de terugval in banen tijdens de lockdowns vooral werd veroorzaakt doordat er minder nieuwe banen bijkwamen. In april 2020 was er bovendien een piek in het aantal beëindigde banen. Daarna werden in vergelijking met 2019 gemiddeld per maand niet meer, maar minder banen beëindigd.
Hoeveel werknemersbanen er zijn in een bepaalde periode is een optelsom van verschillende stromen. Elke maand komen er banen bij en verdwijnen er banen, de zogeheten baandynamiek. In 2019 lag zowel het aantal nieuwe als het aantal beëindigde banen het grootste deel van het jaar rond de 300 duizend per maand. Bij de banen die ophouden te bestaan kan het gaan om een definitieve beëindiging of om een tijdelijke onderbreking binnen het dienstverband, zoals bij oproepbanen. Het aantal hervatte banen, de banen waarin na een onderbreking weer werd gewerkt, lag in 2019 rond 100 duizend per maand. Het saldo, dat is het aantal nieuwe plus hervatte banen minus het aantal beëindigde banen, was gedurende heel 2019 positief, behalve in januari. In die maand doet zich een seizoenseffect voor: met ingang van het nieuwe jaar worden vaker flexbanen beëindigd. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/werknemersbanen-namen-in-2020-vooral-af-door-achterblijven-nieuwe-banen

tijd 06.11
Het aandeel Rio Tinto AUD$ LTD $126.74 +0.56%
De actuele koersen (kg): Goud: €48.969 | Zilver: €705

Researchers create new polymer film from plant protein. lees elders meer

Voetbal
De Engelsen nipt verder, maar Denen hebben onze sympathie!

Solaris Resources Yesterday vol. 189.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 12.66 +0.67 800 79 CIBC 85 Scotia KQ
16:00:00 T 12.66 +0.67 200 79 CIBC 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 12.66 +0.67 100 79 CIBC 39 Merrill Lynch KQ

Handhaven
Is dat er wel bij in Nederland?
Dat zien wij met de aanslag op Peter R de V., iedereen kan binnen komen, meer of minder maakt niet uit. Je mag NIETS meer bij NAME noemen. De Binnenkomers hebben lijkt wel meer rechten, dan de eigen inwoners!?
In de Effecten branche waren Turbo's de winstmakers, nu gaat de AFM daar zelf "vraagtekens" bijzetten. Maar wie liet dit producten in de markt komen?
De Toezichthouder.
Van de 10 producten, leveren 9 niet die resultaten op voor de particulier!
De prijsvormingen kunnen zo gestuurd worden door de grote partijen, dat vrijwel alle prijzen, die invloed hebben op de waarden/kwaliteit van het product, gehaald kunnen worden. Per saldo Nihil voor de particulier.
Waarom worden wij er zo moedeloos van? Wat een verschil met 50 jaar geleden, toen zat onze "nestor" bijna 10 jaar in het vak! Wat is het Effecten vak verarmd en dat is beschamend!

Siemens Mobility awarded historic $3.4 billion in contracts from Amtrak.
lees elders meer

media CBS
Inflatie daalt naar 2,0 procent in juni j.l.
Consumentengoederen en -diensten waren in juni 2,0 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In mei was de inflatie 2,1 procent. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/inflatie-daalt-naar-2-0-procent-in-juni

media,
Voorkomen bodemverdichting loont. lees elders meer

ATAC ANNOUNCES EXPLORATION UNDERWAY IN YUKON AND NEVADA. lees elders meer

media,
- Reflation Angst Spreads to Stocks as Yields Slide: Markets Wrap.
- Job Cuts Not Planned by Most U.K. Firms as Furlough Ends.
- Volkswagen, BMW Fined $1 Billion by EU for Pollution Cartel.
Regulators said the effort curbed the rollout of AdBlue emissions-cleaning technology.
- Crypto Scammers Rip Off Billions as Pump-and-Dump Schemes Go Digital.
see & read more on www.bloomberg.com

media Marokko
Belangrijke vondst van koper en zilver in Marokko.
Het Britse Altus Strategies kondigt de ontdekking aan van hoogwaardig koper en zilver in Marokko. Dit blijkt uit het verkennend onderzoek van haar projecten in het koninkrijk. zie & lees verder op
https://www.bladna.nl/vondst-koper-zilver-marokko,36354.html

tijd 13.26
Goud weer boven de $ 1.800 nu $ 1.814,70 zilver $ 26,09 en platina $ 1.066
Gold/Silver Ratio 69.52 Olie $ 71,88 en de dollar euro 1,1848
1 bitcoin = 32.500 USA dollar
1 ripple = 0,61825 USA dollar

tijd 13.30
De Goudprijs in Euro Per Kg 49.280,26 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 709,39

Neways, ZBG, Menor, and OtterBrabant give irrevocable commitment to Infestos to tender 41.01% of the shares under the Offer. lees elders meer

PVV,
Maffia is de baas en Rutte een incompetente zwakkeling
Geert Wilders: ‘‘Nederland is vernield. Door het tuig van de narco-maffia en wegkijkende politici, door open grenzen en islamisering, door liegende politici als Rutte en terreur financierders als Kaag, door de corrupte rechterlijke macht en de ondemocratische EU. We moeten ons land terugveroveren!
Wat hebben Rutte en Grapperhaus nou eigenlijk gedaan sinds de vreselijke moord op advocaat Derk Wiersum in 2019? Er is nu méér narco-ellende, méér mocro-maffia, méér geweld en veel te weinig geïnvesteerd in de politie. De maffia is de baas en Rutte een incompetente zwakkeling.’’

Tijd 13.42
De Europese beurzen lijken op het begin van de Tour de France, "bloederige toestanden waren en zijn dit vandaag.
Komen onze woorden nu al uit!?
De AEX 720,62 -17,02 -2,31% de Midcap 1.037,96 -16,85 -1,60% en de Smallcap 1.357,53 -19,15 -1,39%

tijd 13.45
De Bel 20 4.121,42 -56,00 -1,34% de DAX 15.377,56 -315,15 -2,01% en de CAC 6.371,54 -156,18 -2,39%

Herhaling, dit schreven wij gistermiddag om
tijd 15.36
De Dow 34.649.03 +71.66 +0.21%
De Nasdaq 14.720.80 +57.16 +0.39%
Wij hebben geen goed gevoel over de tegenwoordige markten, schijn handelingen bepalen de realiteit.
Handhaving is vrijwel nihil en alles wordt op z'n beloop gelaten.
Systeembeheerders hebben vrij spel!

Dek U in tegen onzekerheden en laat U niet misleiden door de hype van betere tijden. Die hebben wij gehad, want de "klap" die gaat komen, alleen nog wachten wanneer.

De analisten en systeembeheerders zijn wel enthousiast, maar de realiteit zegt , wees attent en waakzaam, het is schone schijn!

Dat indekken tegen dit soort dagentijden = edelmetaal, innovatieve aandelen en Mijnbouwers, maar kijk wel naar de kanshebbers en overleg met Uw accountmanager.

media,
From past to future: KHNI spotlights fermentation’s potential for cell-based protein. Ahead of Kerry Health and Nutrition (KHNI)’s upcoming webinar on fermentation, Jacques Georis, global fermentation science and functional technologies R&D director at Kerry, speaks to FoodIngredientsFirst about the trajectory of this space. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/from-past-to-future-khni-spotlights-fermentations-potential-for-cell-based-protein.html

media,
Action on Sugar calls for UK ban on child-friendly cereal packs amid obesity crisis. “When a parent sees products with packaging appealing to children, they would be forgiven for thinking it has their child’s best interests in mind. But with nearly one in two cereals containing chocolate and the vast majority containing high or medium levels of sugar, the less healthy products are in the spotlight.” see & read more on https://www.nutritioninsight.com/news/action-on-sugar-calls-for-uk-ban-on-child-friendly-cereal-packs-amid-obesity-crisis.html

Huizenprijzen gaan door het "dak"!
Wat wil je, elk jaar komt er een stad bij aan binnenstromers, vanuit het BUITENLAND.
Dan blijft er niets over voor onze eigen inwoners.
STOP een met die "toestroom ban mensen vanuit het Buitenland. Nederland was in de jaren negenzestig al te vol. Wijlen Koningin Juliana zei twee maal, Nederland was vol, Nederland was OVERVOL! Deze woorden zijn nog steeds actueel!
Maar en naar handel is er niet bij, Mevr. A. Merkel moet voor het "gerecht", die riep "wir schaffen das!
Daardoor is de stroom gaan komen en Erdogan (Turkije) maakte er ook misbruik van en dwong extra geld af van de EU.
Grenzen weer dicht.

Rood
is de kleur waar vandaag mee geschreven wordt, daar hebben wij niets aan toe te voegen.

media,
ECB past inflatiedoelstelling aan, wat betekent dat?
De ECB kwam de laatste maanden verder onder druk te staan door de oplopende inflatie. Deze dreigde boven de inflatiedoelstelling van 2% te komen, maar de centrale bank vond het nog te vroeg om het monetaire beleid te versoberen.
zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/ecb-past-inflatiedoelstelling-aan-wat-betekent-dat

tijd 15.18
De actuele koersen (kg): Goud: €49.204 | Zilver: €707

tijd 15.22
De DAX krijgt er van langs op 15.339,88 -352,83 -2,25%

media in de VS
Today the U.S. Labor Department said that weekly jobless claims increased by 2,000 to 373,000, up from the previous week’s revised estimate of 371,000 claims

tijd 16.04
De Dow 34.303.03 -378.76 -1.09%
De Nasdaq 14.458.30 -206.76 -1.41%

tijd 16.08
Sandstorm Gold Today vol. 45.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:52:48 M 9.805 +0.015 500 79 CIBC 1 Anonymous
09:52:47 D 9.805 +0.015 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:52:44 A 9.80 +0.01 500 79 CIBC 9 BMO Nesbitt K

Rio Tinto and POSCO sign climate MOU. lees elders meer

Lucas Bols Annual General Meeting
The Annual General Meeting of Shareholders of Lucas Bols N.V. held on 8 July 2021 approved all voting items on the agenda. This included the adoption of the financial statements 2020/21 and the discharge of the Management Board and the Supervisory Board. Furthermore the General Meeting approved the reappointment of Mr. R. Wisbrun as member of the Supervisory Board for a term of four years, ending after the Annual General Meeting of 2025.
Ernst & Young Accountants LLP is reappointed as the company’s external auditor for the financial year 2021/22. The voting results will be published on the website of Lucas Bols within 5 working days. The draft
minutes of the meeting will be published on the company’s website within three months.

tijd 17.25
De Dow 34.372.89 -308.90 -0.89%
De Nasdaq 14.488.19 -176.87 -1.21%

tijd 17.25
Aandelen in de wereld staan in brand, de rode gloed straalt er vanaf.
Procenten gaan van de indices af.
Ook edelmetalen worden meegenomen, maar dit is meer "bluf" dan werkelijkheid. Centrale banken zullen edelmetalen blijven kopen en NIET verkopen.
Dus trek Uw conclusie.

tijd 17.36
De AEX 723,11 -14,53 -1,97% Prosus EUR 76,89 -3,25 vol. 2.128.885
De Midcap 1.039,10 -15,71 -1,49% Arcadis EUR 34,80 -1,40 vol. 377.946
De Smallcap 1.362,09 -14,59 -1,06% Accsys EUR 2,00 -9,5ct vol. 540.298
De Bel 20 4.118,52 -58,90 -1,41% Melexis EUR 86,35 -3,20 vol. 46.116
De CAC 6.396,73 -130,99 -2,01% Carrefour EUR 16,29 -81ct vol. 4.235.576
De DAX 15.420,64 -272,07 -1,73% Deutsche Luft de witte raaf EUR 9.898 +9,4ct vol. 3.346.015

Lokaal geen grote uitschieters.

Er wordt gezocht naar de oorzaak, maar het is de inflatie/deflatie die parten speelt, voor de negatieve ommezwaai.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
5 juli EUR 47,86 16.054 341 EUR 47,78 33.112 456 17.35.27
6 juli EUR 48,02 48.465 770 EUR 48,04 76.789 858 17.35.15
Om17.34.12 uur EUR 49,--
7 juli EUR 48,54 46.110 856 EUR 48,66 62.239 971 17.35.11
8 juli EUR 47.46 43.902 924 EUR 47,44 63.817 1013 17.35.22

tijd 17.59
Olie $ 72,62 en de dollar euro 1,1848
1 bitcoin = 32.857 USA dollar
1 ripple = 0,62914 USA dollar

shortlijst
BNP Paribas S.A.STMicroelectronics N.V.NL00002262230.7807 jul 2021
Great Point Partners, LLCPharming Group N.V.NL00103910251.7307 jul 2021
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.9007 jul 2021
WorldQuant, LLCPharming Group N.V.NL00103910250.4707 jul 2021
Millennium Capital Partners LLPAperam S.A.LU05699744040.6006 jul 2021

tijd 18.06
De actuele koersen (kg): Goud: €48.751 | Zilver: €702

Netwerk.
Vanuit ons netwerk hoorden wij, dat er geen zorgen hoeven te zijn over de prijsvorming van het edelmetaal en koper. Die kunnen maar een kant op ter bescherming van Uw vermogen. Aandelen van mijnbouwers en vooral die dividend geven, zullen aantrekken.
Maar wie het echt weet, mag het zeggen. We leven in een aparte economische wereld.

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.

nagekomen bericht
WGC: Vooruitzicht goud blijf positief door lage rente.
De goudprijs kan de komende tijd profiteren van de lage rente en ruim monetair beleid. Dat schrijft de World Gold Council in een halfjaarlijkse update.
zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/wgc-vooruitzicht-goud-blijf-positief-door-lage-renteBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL