Waar zal verruiming Covid 19 naartoe leiden? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 27/06/2021 08:30
Gisteren(zaterdag) waren wij al vroeg in de Supermarkt, ca. 50% had wel een maskertje op en de rest niet. Lopen we te hard van stapel? Of is er een beperkt risico i.v.d. ca. een groot deel al is ingeënt tegen Covid19!

Toch halen wij dit van 8 april 2020 weer aan.
Inspectie: Limburgse huisarts moet stoppen met experimentele behandeling coronapatiënten.
De Limburgse huisarts Rob Elens, die coronapatiënten behandelt met een mix van medicijnen waarvan de werking niet is aangetoond, moet daarmee stoppen. Dat zegt de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) desgevraagd.

Dat schrijft De Limburger. De IGJ heeft de huisarts uit Meijel en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan volgt er een boete.

Nietsdoen
Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxoychloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum azytromycine. Alle acht waren ze na een aantal dagen beter, claimt de huisarts.

Er worden nu kapitalen verdiend aan het vaccin, maar er zijn goedkopere en uitgeteste medicijnen al voor handen.

Vanuit ons netwerk hoorden wij dat er "GEEN" andere medicijnen tegen de corona" gebruikt(lees voorgeschreven mochten worden)!
Is dat niet "vreemd"!


media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

Steeds duiken de verhalen over Wetenschappers op, dat hun afkeuringen denken tegen de manier van de huidige behandelingen Corona, verwijderd worden op allerlei sociaal media. Waarom gebeurd dat en met welk motief!?

Wat steekt er achter?

Welke gevolgen zullen de inentingen voor later op de gezondheid hebben en vooral bij de jeugdigen!?
De door Elens en collega's gebruikte medicijnen waren wel uitgeteste en de huidige vaccins niet. De Overheden hebben getekend, dat de Farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor schadelijke gevolgen van de burgers.

Wij hoorden twee trieste verhalen, de een was, een mevrouw van 95 jaar valt uit bed, breekt haar "heup" en komt in een verzorgingstehuis terecht. Binnen 5 dagen overlijdt zij aan corona. De familie vraagt zich af, was zij, bij geen breuk van haar "heup", thuis 5 dagen later ook overleden!?

Voorbeeld 2, de man van het "echtpaar" dat juist 60 jaar getrouwd was, krijgt enkele dagen later zijn "prik" en krijgt twee daarna een hersenbloeding en overlijdt de volgende dag! De familie vraagt zich af, was die "prik" de oorzaak van die hersenbloeding!?
De doctoren bleven bij de vragen van de familie het antwoord schuldig.

Heeft dit alles met de financiële economie te maken?
Ja is ons antwoord, want nieuwe vaccin/medicijnen worden altijd in een langtraject getest, duur 10 tot 15 jaar. Als er wel dodelijke gevallen zich in dit traject zich voor doen, stopt meestal voor een bepaalde e/o onbepaalde tijd de verder uitwerking van dat medicijn/vaccin.
De Farmaceuten hebben daar soms al kapitalen ingestoken en bij algehele stopt van uitwerking, worden die kosten in andere onderzoeken meegenomen.

De nu geleverde vaccins leveren deze partijen handen vol geld op, zonder schade etc. etc.., want die zijn door Overheden afgekocht. En wij wint er van de Overheden!?

De agenda voor deze week, samen met berichten CBS.
Ook de vraag hoelang kunnen/mogen Centrale banken geld mogen bijdrukken. Dit is tegenover de toekomstige jeugd toch niet te verkopen!? We hebben het steeds over de toekomstige jeugd en dan de schuldenlasten maar laten groeien!
Maar wie maakt zich druk over de alsmaar groeiende schuldenlasten? XEA.nl alleen? Althans, zo voelen wij dat wel. Let op de Centrale Banken kopen massaal goud in. Dus verwachten wij snel een herinvoering van de goudstandaard.
maandag 28 juni
Japan Detailhandel - Revised Retail Sales May 2021

dinsdag 29 juni
In de VS - Detailhandel, Consumentenvertrouwen en Vastgoed.

woensdag 30 juni
In de VS - Werkgelegenheid, Consumentenuitgave, Vastgoed.

donderdag 1 juli
Duitsland - Ondernemersvertrouwen.
In de VS - Ondernemersvertrouwen, Werkloosheid cijfer.

vrijdag 2 juli
In de VS - Industriële bestellingen.

media,
- The Global IPO Market Has Never Been Hotter Than It Is Right Now.
- Coca-Cola Nigeria Unit Triples E-commerce Sales Amid Pandemic.
- One in Five Young Adults Is Neither Working Nor Studying in U.S.
- Tesla Dealt ‘Black Eye’ in Recall of Cars Sold in China.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
Ex-Deutsche Bank traders found guilty of "spoof" orders in gold and silver futures markets. According to the Reuters report, U.S. District Judge John Tharp Jr stated that the sentence for James Vorley, 41, from England was warranted to broadly deter other traders at banks from manipulative conduct.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-22/Ex-Deutsche-Bank-traders-found-guilty-of-spoof-orders-in-gold-and-silver-futures-markets.html

reactie XEA.nl
Waarom zien/lezen & horen wij tekort over het aanpakken van deze fraude/misbruik zaken. Onze nestor loopt al klein 60 jaar in het vak mee, maar waarom doen de toezichthouders NIETS aan ons voorstel, herinvoering van nummers aan de digitale aandelen. Dan wordt de controle een eenvoudige "klus" zijn en kunnen aandelen & geld stromen gecontroleerd worden.
DUS zijn toezichthouders hardleers en verzaakt zij haar "toezichthoudende taak!"


Het gebeurd allemaal met papier edelmetaal en er komt geen grammetje fysiek edelmetaal aan te pas! Centrale banken spelen bij de EFT''s een leen rol van hun goud.

Hier een video over een interview met twee populaire online programmamakers die worden gecensureerd, mede door de Nederlandse Bank die iDeal betalingsproviders (zoals Mollie) verzoeken hun niet meer van Mollie's financiele diensten te voorzien. Het interview gaat over meer dingen. Misschien interessant om te bekijken en te delen. video over Nederland ruim 52 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=VZNp9FAjTgs

Binnenlandse Zaken heeft hier een STERKE hand (Lees Regering), die censureert.
DIT MOET U AFLUISTEREN en er wordt niets strafbaars gezegd.

Mollie wordt ook met haar activiteiten bemoeilijkt!!
- ook de schulden komen er ter discussie.

media video about 3 minutes.
Basel III to take gold to record highs? see & watch more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-26/Basel-III-to-take-gold-to-record-highs.html

Video ca. 50 minuten,
. Gewoon hele normale reacties zoals onderstaand:
Taeriqify Ik denk niet dat het veel zeggend is als ik hier nadelen ga benoemen, wie ben ik, doe zelf meer onderzoek en luister wat prof. dr's hierover te zeggen hebben (en dan niet alleen die je op TV ziet). Bekijk bijv. de video die ik hierboven gelinked heb. Op zijn minst moet het iedereen aan het denken zetten dat de overheid met de farmaceuten, die het vaccin ontwikkeld hebben, heeft afgesproken dat ze niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor schade door t vaccin. Dit omdat van de facmaceuten niet verwacht kan worden dat ze aansprakelijk worden gehouden voor schade omdat de volledige testfase nog niet is afgerond. Ik neem het vaccin inderdaad niet, omdat ik geen proefkonijn wil zijn. Er zijn al berichten van hersenbloedingen (ook bij jonge mensen), gezichtsverlamming en de lijst wordt steeds langer. Maar zoals ik al zei neem niks van mij aan. Doe zelf onderzoek, luister ook eens naar zenders die een ander geluid laten horen en maak dan zelf een afgewogen beslissing. Kijk eens op blckbx.tv of cafe weltschmerz. Dit vind ik ook een goede video. https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

tijd 08.52
1 bitcoin = 33.264 USA dollar
1 ripple = 0,61702 USA dollar

media Duitsland
Economie Duitsland krijgt impuls van extra consumentenuitgaven.
Het gaat onder anderen om kenners bij vermogensbeheerders en banken als Allianz, Deutsche Bank en ontwikkelingsbank KfW alsook een econoom van de universiteit van Neurenberg. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1702363340/economie-duitsland-krijgt-impuls-van-extra-consumentenuitgaven

Junior mijnbouwers
Sommige hebben met corona of onrust in het land te maken.
Maar als dat achter de rug is, kunnen deze junior mijnbouwers plots sterk stijgen. Een er van is Sun Peak in Ethiopië, de onrusten in het Noord (Tigray), daarom ligt alles van Sun Peak stil.

media,
- Dubai Lures Wall Street Jet-Setters as Events Business Rebounds.
- Amazon Fires Provoke $120 Billion Activist to Target Companies.
- Finding the Real Hawks Is Key to Picking Emerging-Market Winners.
- BT Agrees to Use OneWeb Satellites for U.K. Rural Internet Push.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 14.10
1 bitcoin = 33.155 USA dollar
1 ripple = 0,61153 USA dollar

media,
‘Overheid moet randvoorwaarden beter regelen’.
Knelpunten brengen Energietransitie Glastuinbouw tot stilstand.
De energietransitie in de glastuinbouw moet een nieuwe impuls krijgen, maar de vraag is hoe. Niet alle tuinders zijn in staat om nog meer te besparen en verduurzamen. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/knelpunten-brengen-energietransitie-glastuinbouw-tot-stilstand/

media,
Groen investeren had ABP miljarden extra opgeleverd.
Pensioenfonds ABP had bijna € 26 miljard extra kunnen verdienen als het sinds 2016 in duurzame, in plaats van fossiele bedrijven had geïnvesteerd. Dat blijkt uit een onderzoek van ... zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/groen-beleggen-had-abp-miljarden-extra-opgeleverd/

Vertex Announces New Portfolio Reimbursement Agreement in Italy Including KAFTRIO®, SYMKEVI® and Additional Indications of ORKAMBI® and KALYDECO® for Eligible Patients With Cystic Fibrosis. lees elders meer

Vattenfall verkauft 49,5 Prozent des Offshore-Windparks Hollandse Kust Zuid an BASF. lees elders meerBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL