Wall Street gemengd en Oostmarkt afwachtend. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 24/06/2021 05:05
In de VS werd het optimisme over de economie en de daarmee samenhangende afbouw van de "steun" met elkaar afgewogen. Het resulteerde in een afwachtende houding van investeerders en beleggers.

De Dow sloot daarop 33.874.24 -71.34 -0.21%
De Nasdaq 14.271.73 +18.46 +0.13%

media,
- John McAfee, Antivirus Software Pioneer, Dead in Prison Cell.
- Benigno Aquino III, Who Led Philippine Growth Spurt, Dies at 61.
- Brexit ‘Sausage War’ Moves Closer to Resolution.
Grace period for U.K. firms selling chilled meats to Northern Ireland may get extended.
- Asian Stocks Mixed as Traders Weigh Fed’s Message: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt gevolgen ze Wall Street met twijfel en het aankomende weekend geen al te grote nieuwe posities
In Japan de Nikkei 28.920 +45 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.900 +83 punten
In Australië de All Ordinaries 7.539 -12 punten
In Singapore de Straits 3.126 +8 punten.

Edelmetalen vlak, goud $ 1.776,60 zilver $ 25,87 en platina $ 1.074 Gold/Silver Ratio 68.65 Olie $ 73,06 en de dollar euro 1,1930
1 bitcoin = 32.581 USA dollar
1 ripple = 0,62437 USA dollar

De valuta's
de dollar euro 1,1930 de Yen 132,40 't Pond 0,8541 AU$ 1,5738 C$ 1,4673 NZ$ 1,6909 en Sing$ 1,6052

Sandstorm Gold Today vol. 357.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.27 -0.22 1,000 53 Morgan Stanley 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 10.27 -0.22 16 65 Goldman 36 Latimer Q
16:00:00 T 10.27 -0.22 45 7 TD Sec 36 Latimer Q

De agenda voor deze week, samen met diverse berichten CBS.
donderdag 24 juni
In de VS - Werkloosheid, BNP en Industriële bestellingen.

vrijdag 25 juni
In de VS Consumentenuitgave in May 2021.

Wat is het verschil tussen Effecten handel & Politiek?
Er is geen verschil, bij beide worden smerige spelletjes gespeeld.

Corona 8 april 2021
Inspectie: Limburgse huisarts moet stoppen met experimentele behandeling coronapatiënten.
De Limburgse huisarts Rob Elens, die coronapatiënten behandelt met een mix van medicijnen waarvan de werking niet is aangetoond, moet daarmee stoppen. Dat zegt de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) desgevraagd.

Dat schrijft De Limburger. De IGJ heeft de huisarts uit Meijel en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan volgt er een boete.

Nietsdoen
Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxoychloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum azytromycine. Alle acht waren ze na een aantal dagen beter, claimt de huisarts.

Er worden nu kapitalen verdiend aan het vaccin, maar er zijn goedkopere en uitgeteste medicijnen al voor handen.

Vanuit ons netwerk hoorden wij dat er "GEEN" andere medicijnen tegen de corona" gebruikt(lees voorgeschreven mochten worden)!
Is dat niet "vreemd"!


media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

media,
Ex-Deutsche Bank traders found guilty of "spoof" orders in gold and silver futures markets. According to the Reuters report, U.S. District Judge John Tharp Jr stated that the sentence for James Vorley, 41, from England was warranted to broadly deter other traders at banks from manipulative conduct.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-22/Ex-Deutsche-Bank-traders-found-guilty-of-spoof-orders-in-gold-and-silver-futures-markets.html

reactie XEA.nl
Waarom zien/lezen & horen wij tekort over het aanpakken van deze fraude/misbruik zaken. Onze nestor loopt al klein 60 jaar in het vak mee, maar waarom doen de toezichthouders NIETS aan ons voorstel, herinvoering van nummers aan de digitale aandelen. Dan wordt de controle een eenvoudige "klus" zijn en kunnen aandelen & geld stromen gecontroleerd worden.
DUS zijn toezichthouders hardleers en verzaakt zij haar "toezichthoudende taak!"


Het gebeurd allemaal met papier edelmetaal en er komt geen grammetje fysiek edelmetaal aan te pas! Centrale banken spelen bij de EFT''s een leen rol van hun goud.

Manipulaties aan de orde van de dag te Amsterdam!
Aan de orde van de dag, o.a. bij Oranjewoud wordt al jaren bewerkt en ook met Acting in concert zien wij, ondanks de veiling handel toch ook! Wie doet de stukken weg op EUR 5,75, terwijl Sanderink Investment. EUR 6,10 gaat bieden? DIT is pure manipulatie en niet gewone, wij zullen de Ondernemingskamer hiervan op de hoogte stellen en eventueel zullen wij zelf een procedure aanspannen. DIT moet een betrouwbare situatie zijn, DUS NIET!!!

Ook zullen wij in de rechtszaak de weigering door de Toezichthouder(s), van herinvoering van nummers aan de digitale aandelen naar voor brengen. Wij krijgen NU de kans om dit onder de aandacht van Justitie te brengen als wij een zaak Tegen Oranjewoud aanspannen. Er zijn ook daarvoor gronden. manipulaties zijn dan eenvoudiger uit te zoeken en te bestraffen.

Hier een video over een interview met twee populaire online programmamakers die worden gecensureerd, mede door de Nederlandse Bank die iDeal betalingsproviders (zoals Mollie) verzoeken hun niet meer van Mollie's financiele diensten te voorzien. Het interview gaat over meer dingen. Misschien interessant om te bekijken en te delen. video over Nederland ruim 52 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=VZNp9FAjTgs

Binnenlandse Zaken heeft hier een STERKE hand (Lees Regering), die censureert.
DIT MOET U AFLUISTEREN en er wordt niets strafbaars gezegd.

Mollie wordt ook met haar activiteiten bemoeilijkt!!
- ook de schulden komen er ter discussie.

media CBS
Transactieprijzen commercieel vastgoed verder toegenomen.
De transactieprijzen van kantoren, industriepanden en huurwoningen waren in het eerste kwartaal van 2021 hoger dan een jaar eerder. De transactieprijzen van winkelpanden namen ook toe, maar in mindere mate dan de andere vastgoedtypen. Hiermee zet de trend van stijgende prijzen van commercieel vastgoed verder door. Daarnaast werden in het eerste kwartaal voor een hogere bouwsom vergunningen afgegeven. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS en het Kadaster. De prijsindices commercieel vastgoed bestaan uit prijsindices voor verkochte huurwoningen, industriepanden, kantoren en winkelpanden. De prijzen van al deze vastgoedtypen zijn in het eerste kwartaal van 2021 gestegen ten opzichte van een jaar eerder. De prijzen van industriepanden steeg het sterkst met 6,6 procent, gevolgd door die voor kantoren met 6,1 procent en huurwoningen met 4,4 procent. De transactieprijzen voor winkelpanden vertoonden met 2,3 procent de kleinste stijging. De prijzen van commercieel vastgoed daalden sinds het begin van de waarneming in 2008. Tussen 2014 en 2016 vertoonden de prijsontwikkelingen een omslag. Sinds deze omslag zijn transactieprijzen van huurwoningen met ruim 69 procent het meest in prijs gestegen, gevolgd door kantoren met ruim 46 procent en industriepanden met bijna 42 procent. De prijzen van winkelpanden vertoonden met een stijging van 9 procent ten opzichte van hun dieptepunt in 2016 de minste tekenen van herstel. De prijzen van huurwoningen en industriepanden zijn inmiddels hoger dan het niveau van 2008. De prijzen van kantoren en winkelpanden liggen onder het niveau van 2008.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/transactieprijzen-commercieel-vastgoed-verder-toegenomen

media CBS
Toename aantal horecavestigingen ondanks corona.
In 2020 nam het aantal horecavestigingen met 5 procent toe. Hoewel het aantal nieuw opgerichte horecavestigingen lager en het aantal opheffingen hoger was dan een jaar eerder, werden er per saldo meer vestigingen opgericht. Met name de eventcatering (15 procent toename) en het aantal bedrijven actief in de verhuur van vakantiehuisjes stegen relatief sterk (10 procent), terwijl het aantal cafés met 3 procent daalde. In 80 procent van de Nederlandse gemeenten steeg het aantal horecavestigingen per duizend inwoners. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe voorlopige cijfers. Nederland telde op 1 januari 2021 ruim 72 duizend horecavestigingen, een stijging van 5 procent ten opzichte van een jaar eerder. De stijgende trend van de laatste jaren zet daarmee door. Bijna drie kwart van de toename bestaat uit vestigingen met minder dan vijf werkzame personen, hoewel het aantal vestigingen met vijf of meer werkzame personen procentueel gezien sterker toenam (6,9 procent, ten opzichte van 4,7 procent voor de kleine vestigingen). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/toename-aantal-horecavestigingen-ondanks-corona

media CBS
Economisch beeld positief.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in juni weer positief, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van medio juni presteerden 7 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend.
De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/economisch-beeld-positief

media CBS
Belasting- en premiedruk nam in 2020 verder toe.
De belasting- en premiedruk steeg in 2020 naar 39,2 procent van het bruto binnenlands product. Hiermee zette de stijgende trend van de laatste jaren door. Uitgezonderd een daling in 2011 en 2015 nam de belasting- en premiedruk het afgelopen decennium jaarlijks toe. Hierdoor lag deze in 2020 4 procentpunt hoger dan in 2010. Dit meldt het CBS. In de afgelopen tien jaar stegen de belasting- en premieopbrengsten van de overheid van ruim 225 miljard euro in 2010 naar bijna 314 miljard euro in 2020. In deze periode namen onder invloed van de coronacrisis alleen in 2020 de belasting- en premieopbrengsten licht af. De belasting- en premiedruk wordt bepaald door dit bedrag te delen door het bruto binnenlands product (bbp). Aangezien het bbp in 2020 een grotere daling kende, nam de belasting- en premiedruk ondanks de lagere inkomsten toch toe. Ook in de meeste andere landen van de Europese Unie nam de belasting- en premiedruk de afgelopen jaren toe, al was de gemiddelde toename kleiner dan in Nederland. De belasting- en premiedruk in Nederland ligt onder het gemiddelde van de Europese Unie. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/belasting-en-premiedruk-nam-in-2020-verder-toe

media CBS
Niet-financiële bedrijven boeken meer winst.
De brutowinst voor belasting van niet-financiële bedrijven kwam in het eerste kwartaal van 2021 uit op 72,7 miljard euro. Dat is 6,7 miljard euro meer dan in het eerste kwartaal van 2020. In de voorgaande vijf kwartalen was de brutowinst voor belasting steeds lager dan een jaar eerder. In het eerste kwartaal van 2021 was zowel de operationele winst als de winst van buitenlandse dochters hoger dan in het eerste kwartaal van 2020. De toename van de operationele winst komt geheel door coronagerelateerde subsidies. De verschillen tussen bedrijfstakken zijn wel groot. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe (voorlopige) cijfers.
De brutowinst voor belasting kan worden gesplitst in de operationele winst, de winsten van buitenlandse dochters en de overige winst. De operationele winst kwam in het eerste kwartaal van 2021 uit op 51,2 miljard euro, tegen 46,6 miljard euro in het eerste kwartaal van 2020. De toename hangt samen met de coronagerelateerde subsidies die de overheid aan bedrijven heeft verstrekt. Hierdoor waren de ontvangen niet-productgebonden subsidies 4,8 miljard euro hoger. Het is overigens mogelijk dat te veel subsidie is uitgekeerd en dat deze in een later stadium moet worden terugbetaald. Deze terugbetalingen worden toegerekend aan de periode waarvoor de subsidie is aangevraagd. De huidige cijfers zijn inclusief een voorlopig beeld van de terugbetalingen op basis van de nu bekende informatie. Dat beeld kan worden bijgesteld zodra meer informatie beschikbaar is.
De operationele winst exclusief niet-productgebonden subsidies was 0,2 miljard euro lager dan in het eerste kwartaal van 2020. Er zijn overigens grote verschillen tussen bedrijfstakken. Zo nam de winst van de horeca, de luchtvaart en de reisbemiddeling exclusief subsidies fors af, terwijl de machine-industrie en de energiebedrijven ook zonder subsidies een hogere winst boekten dan een jaar eerder. De winsten van buitenlandse dochters namen met 1,8 miljard euro toe. Vooral de winsten van buitenlandse dochters van bedrijven in de petrochemie stegen. De overige winst was 0,3 miljard euro hoger dan een jaar eerder. Dat komt doordat de binnenlandse dividendopbrengsten hoger waren dan in het eerste kwartaal van 2020. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/niet-financiele-bedrijven-boeken-meer-winst

media, CBS
Economie krimpt met 0,8 procent in eerste kwartaal 2021.
Volgens de tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van 2021 met 0,8 procent gekrompen ten opzichte van het vierde kwartaal van 2020. De tweede berekening van het bbp wordt ongeveer 90 dagen na afloop van het kwartaal gepubliceerd.
Het groeicijfer is neerwaarts bijgesteld. Bij de eerste berekening, die is gepubliceerd op 18 mei, kwam de krimp uit op 0,5 procent. De bijstelling wordt enerzijds veroorzaakt door nieuwe, completere data over het eerste kwartaal 2021 en anderzijds door bijstellingen van de jaarcijfers voor 2019 en 2020 en het aansluiten van de kwartaalramingen op die nieuwe jaarcijfers. Dat gebeurt elk jaar in juni. Het economisch beeld is niet veranderd: de krimp van het bbp in het eerste kwartaal van 2021 is vooral toe te schrijven aan de gedaalde consumptie door huishoudens. De stijging van de investeringen en het handelssaldo dempten de krimp. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/economie-krimpt-met-0-8-procent-in-eerste-kwartaal-2021

media CBS
Reëel beschikbaar inkomen huishoudens 1,2 procent hoger in eerste kwartaal.
Het reëel beschikbaar inkomen van huishoudens was in het eerste kwartaal van dit jaar 1,2 procent hoger dan een jaar eerder. De beloning van werknemers nam toe, maar deze stijging was het kleinst sinds het vierde kwartaal van 2015. Het totale inkomen van zelfstandigen nam ook toe, mede door ontvangen subsidies. De consumptieve bestedingen vielen weer terug, waardoor de besparingen toenamen. De hypotheekschuld steeg tot 756 miljard euro, 94,5 procent van het bbp. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de financiën van huishoudens. Op basis van deze cijfers kan niet gezegd worden hoe de inkomensontwikkeling verdeeld is over verschillende typen huishoudens. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/reeel-beschikbaar-inkomen-huishoudens-1-2-procent-hoger-in-eerste-kwartaal

tijd 06.48
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.824,48 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 697,41

media,
Battery demand to increase 9- to 10- fold over next decade - Accenture.
The report was prepared for Australia's Future Battery Industries Cooperative Research Centre (FBICRC), which published the findings today. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-24/Battery-demand-to-increase-9-to-10-fold-over-next-decade-Accenture.html

media,
Veel licht maakt toekomstbestendige teelt van freesia's mogelijk. lees elders meer

Steun voor de Goud e.a edelmetalen
media,
Grote gevolgen voor goud(beleggers)!
Vanaf volgende week maandag 28 juni gaan er onder Basel 3 en/of 4 nieuwe regels gelden. Fysiek goud krijgt vanaf volgende week een dekking van 100% en papieren goud een dekking van 0%

lees verder op
https://www.deaandeelhouder.nl/columns/grote-gevolgen-voor-goudbeleggers/

Covid 19
Niet vaccineren, maar video's als onderstaande worden ons ontzegd via mainstream media.
https://vk.com/video516205560_456239173

Er gaat komende winters heel wat gebeuren, verwacht veel doden en ernstig zieken onder mensen die zijn gevaccineerd!

tijd 09.01
De AEX 727,69 +2,64 +0,36% vlak geen uitschieters, de Midcap 1.038,73 +0,08 +0,01% ABN AMRO EUR 10,536 +11,6 ct vol. 114.627

tijd 09.04
In de Smallcap Aventium EUR4,80 +7ct vol. 2.000 en de Smallcap zelf 1.038,73 +0,08 +0,01%

tijd 09.18
De DAX 15.523,73 +67,34 +0,44% Deutsche Bank EUR 10,96 +12ct vol. 217.512

tijd 09.19
De CAC 6.586,02 +34,95 +0,53% Safran EUR 125,86 +1,96 vol. 28.000

tijd 09.28
Goud $ 1.775,90 en zilver $ 25,88 en platina $ 1.071 Gold/Silver Ratio 68.61
Olie $ 73,37 en de dollar euro 1,1933
1 bitcoin = 33.221 USA dollar
1 ripple = 0,64541 USA dollar

Positive survival data for Novartis investigational radioligand therapy 177Lu-PSMA-617 published in The New England Journal of Medicine. lees elders meer

Victoria Gold Announces Voting Results from Annual General Meeting.
lees elders meer

media,
Drie krachtige signalen.
Na een forse daling van de goudprijs zoals die van afgelopen week kies ik er normaal voor om verspreid in kleine porties bij te kopen. Het lijkt er echter sterk op dat ik nu toch sneller ga moeten zijn om van deze daling te profiteren. lees verder op
https://www.topaandelen.com/drie-krachtige-signalen.html?aff=wg

Arkema introduces renewable PVDF grades for lithium-ion batteries. lees elders meer

tijd 10.04
De actuele koersen (kg): Goud: €47.883 | Zilver: €698

media Duitse Info-index
De samengestelde index voor het Duitse ondernemersklimaat voor de industrie en de handel steeg naar 101,8 in juni j.l..

tijd 11.29
De actuele koersen (kg): Goud: €47.973 | Zilver: €700

tijd 11.31
Een wat aantrekkend beeld op de Europese beurzen. De AEX 731,51 +6,46 +0,89% de Bel 20 4.143,21 +30,75 +0,75%

tijd 11.33
De DAX 15.585,99 +129,60 +0,84% en de CAC 6.622,19 +71,12 +1,09%

media,
- Merkel Urges EU Coordination on Travel Rules as Delta Risks Rise.
“We in Germany and Europe are still walking on thin ice.”
- Credit Suisse’s New Chairman Sends Chill Through Investment Bank.
- U.S. Confirms Removal of Wuhan Virus Sequences From Database.
They were removed from the American database at the request of Chinese researchers. see & read more on www.bloomberg.com

media,
- BOE Warns Against Tightening Too Soon as Inflation Surges.
- Eli Lilly Alzheimer’s Drug Gains FDA Breakthrough Designation.
- OPEC+ Weighs Cautious Supply Hike as Oil Market Begs for Barrels.
- Stocks Rise With Futures as Traders Mull Fed, Data: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
Gold, silver see modest price gains; bulls still shaky.
(Kitco News) - Gold and silver prices are modestly higher in early U.S. trading Thursday. Bulls are working to stabilize the markets and have had some success this week. However, they have more work to do in the near term to improve the still-bearish near-term technical postures of both metals. August gold futures were last up $4.60 at $1,786.00 and July Comex silver was last up $0.019 at $26.13 an ounce. see & read more on https://www.kitco.com/news/2021-06-24/Gold-silver-see-modest-price-gains-bulls-still-shaky.html

tijd 14.16
Goud $ 1.787,10 zilver $ 26,06 en platina $ 1.084 Gold/Silver Ratio 68.55
olie $ 72,81 en de dollar euro 1,1942
1 bitcoin = 34.056 USA dollar
1 ripple = 0,65592 USA dollar

tijd 14.21
In de Smallcap straalt Vivoryon EUR 17,402 +1.202 vol. 78.521

Verder optimisme over een iets hogere opening op Wall Street, doet de Europese beurzen goed.
tijd 14.23
De AEX 732,85 +7,80 +1,08% de Bel 20 4.141,64 +29,18 +0,71% de DAX 15.573,92 +117,53 +0,76% en de CAC 6.615,70 +64,63 +0,99%

tijd 14.27
De Goudprijs in Euro Per Kg 48.100,33 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 703,04

tijd 15.34
De Dow 34.084.86 +210.62 +0.62%
De Nasdaq 14.371.03 +99.30 +0.70%
een mooie opening te Wall Street.

media,
U.S. Q1 GDP meets expectations as U.S. economy recovers. (Kitco News) The third reading of the U.S. Q1 GDP data did not surprise the markets, with the U.S. economy growing 6.4% as expected. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-24/U-S-Q1-GDP-meets-expectations-as-U-S-economy-recovers.html

tijd 16.29
De positieve stemming in de VS, laat zich ook gelden op de Europese beurzen, de AEX 732,67 +7,62 +1,05% de DAX 15.597,81 +141,42 +0,91% de Bel 20 4.154,26 +41,80 +1,02% de CAC 6.634,03 +82,96 +1,27%

tijd 17.40
De AEX 732,70 +7,65 +1,06% Unilever EUR 49,47 -34ct vol. 2.040.168
De Midcap 1.042,28 +3,63 +0,35% Flow Traders EUR 36,04 -46ct vol. 119.751
De Smallcap 1.364,05 +9,7 +0,72% Vivoryon EUR 17,138 +93,8ct vol. 142.398
De Bel 20 4.148,84 +36,38 +0,88% Argenx EUR 266,50 +6,10 vol. 49.266
De CAC 6.632,13 +81,06 +1,24% Capgemini EUR 161.80 +4,45 vol. 195.904
De DAX 15.587.7 +131.31 +0.85% Heidelberg Cem. EUR 74,16 +1,81 vol. 1.756.000

Lokaal
Lavide EUR 0,75 +10ct vol. 266.010

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
21 juni EUR 44,74 40.380 977 EUR 44,88 83.399 1.116 17.35.09
Om 17.34.31 uur EUR 44,98
22 juni EUR 45,46 33.706 507 EUR 45,44 59.761 621 17.35.00
23 juni EUR 45,12 24.055 557 EUR 44,92 44.359 662 17.35.29
24 juni EUR 45,22 33.519 687 EUR 45,22 55.183 799 17.35.02

tijd 17.55
Sandstorm Gold Today vol. 107.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:40:26 O 10.22 -0.05 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:39:09 U 10.22 -0.05 100 1 Anonymous 79 CIBC K
11:39:09 O 10.22 -0.05 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

shortlijst
B&G Master Fund PlcArcelorMittal S.A.LU15987576871.9523 jun 2021
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.9223 jun 2021
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipAlfen N.V.NL00128171751.0222 jun 2021
tijd 19.52
De actuele koersen (kg): Goud: €47.835 | Zilver: €699

fijne avond.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL