Zwak Wall Street zet niet aan voor de Oostmarkt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 10/06/2021 05:47
Zorgen en spanningen over alles en nog wat in de VS. Rente, inflatie zijn de hoofdpunten, maar ook het corona speel in de regio buiten de VS ook een rol.
Onzekerheid is geen positief signaal naar de toekomst en die ziet er niet goed uit. En dan komen er winst bijstellingen bij van Campbell Soup, die doen dan net de deur even dicht.

De Dow sloot op 34.447.14 -152.68 -0.44%
De Nasdaq 13.911.75 -13.16 -0.09%

Edelmetaal vlak, goud $ 1.887,20 zilver $ 27,68 en platina $ 1.138 Gold/Silver Ratio 68.16 Olie $ 69,44 en de dollar euro 1,2174
1 bitcoin = 36.963 USA dollar
1 ripple = 0,89653 USA dollar

media,
- Silver remains the best asset to own and it's a 'steal under $30' - Crescat Capital. "It's a steal to be able to buy silver under $30 an ounce," he said.
see & read more on https://www.kitco.com/news/2021-06-09/Silver-remains-the-best-asset-to-own-and-it-s-a-steal-under-30-Crescat-Capital.html

media
- United in Talks to Buy 100 Boeing Max Jets as U.S. Travel Surges.
- East Africa Seeks $16 Billion of Debt to Boost Economic Growth.
- Biden and Johnson Vow to Speed Up Opening U.S.-U.K. Travel.
The U.S. is expected to make a similar commitment to the European Union next week.
- China and the U.S. Agree to Push Forward Trade, Investment Ties.
The two “exchanged views frankly and pragmatically on relevant issues and mutual concerns."
- Australia Is in No Rush To Join Global Stampede To Green Bonds.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt laat de volgende standen zien.
In Japan de Nikkei 28.941 +80 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.823 +81 punten
In Australië de All Ordinaries 7.558 +36 punten,
In Singapore de Straits 3.170 +17 punten.

Archegos
Wat blijft het stil rond het schandaal hedge Fund Archegos
Beetje bij beetje wordt er een tipje van de sluier opgetild.
Zijn Baissiers en uitleners de KLOS!?

Bij Credit Suisse valt het eerste slachtoffer van de Archegos affaire en wat blijft het stil rondom dit Hedge Fund van Bill Hwang!!!

De valuta's
de dollar euro 1,2174 de Yen 133,31 't Pond 0,8620 AU$ 1,5732 C$ 1,4745 NZ$ 1,6944 en Sing$ 1,6114

Klimaat fanaten
in de media, TV en radio niet over het opwarmen van de aarde!
April en nu begin mei ook nog (lees de koude) laat dat pessimisme ook nu niet toe.
Natuurlijk moeten wij zuinig zijn op onze AARDE. LAAT de jongeren eens de proef op de som nemen, wat een bende gooien zij achter zich meer.
Wij zitten rondom de scholen en wij ruimen al jaren lang ook HUN troep op, in onze buurt en uit de graskant van de Singel.
Niet te geloven wat een bende zij achterlaten.
Jong geleerd, oud gedaan! Maar zeg er niets van, dan hoor je vaak: " oude lul, waar bemoei jij je mee"! Een enkele maal; "mijnheer U bent goed bezig"!
En die bedank ik dan ook!


In de media, Grondwaterpeil
Vorig jaar roerden alle klimaat-activistische groeperingen zich over de grondwaterstand. Alle flora en fauna stonden op het punt volledig verloren te gaan vanwege de opwarming van de aarde. Een grote ramp wachtte ons. En wat gebeurt er? Nauwelijks een jaar later heeft de natuur zich volledig hersteld. Rampspoed is ons bespaard gebleven en niet door de klimaatmaatregelen. Door het herstellend vermogen van de natuur zelf. Bovendien hebben we het koudste voorjaar sinds decennia. Dat roept toch twijfels op over de miljarden die we aan het besteden zijn om het klimaat te beïnvloeden. Weggegooid geld, als je het mij vraagt. B. O. te I.

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
AVA's geven wij niet meer op.
donderdag 10 mei
In de VS, Werkeloosheid, Consumptieprijsindex, Inflatie, Overheidsschulden

vrijdag 11 mei
geen berichten

media,
De Nederlandse overheid heeft een vrouwelijke Syriëganger en drie kinderen terug naar Nederland gehaald. En ik steeds denken dat een demissionair kabinet alleen ’op de winkel past’ en geen nieuwe beslissingen mag nemen. Volgens mij is dit onrechtmatig. Ik vrees dat dit een onomkeerbaar proces is. Advocaten staan al in de rij. L. W. te S.

Deze Regering zit vol met "list & bedrog"!

media,
Verkiezingen
Nu Nederland kennis heeft gemaakt met chaotische formatiepogingen is het inmiddels wel duidelijk dat dit zo nooit gaat lukken. Het gedram van Kaag, de misplaatste loyaliteit en pluche-verliefdheid van Rutte en de linkse verliezers die tezamen optrekken: kansloos. Er is nog slechts één oplossing: nieuwe verkiezingen. N. v. S. te N.

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 551.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 10.63 +0.03 1,000 1 Anonymous 65 Goldman KQ
16:00:00 T 10.63 +0.03 47 36 Latimer 1 Anonymous Q
16:00:00 T 10.63 +0.03 97 36 Latimer 72 Credit Suisse Q

media CBS
Groothandel zet ruim 3 procent meer om in eerste kwartaal 2021.
De groothandel en handelsbemiddeling heeft in het eerste kwartaal van 2021 ruim 3 procent meer omzet behaald dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dit is de eerste omzetgroei na drie kwartalen van krimp. Het aantal faillissementen bedroeg in het eerste kwartaal 39, dit was niet eerder zo laag. Het vertrouwen van ondernemers in de groothandel nam toe, en bedrijven verwachten meer personeel nodig te hebben in de komende maanden. Ondernemers in de groothandel hadden positievere verwachtingen over de export. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/23/groothandel-zet-ruim-3-procent-meer-om-in-eerste-kwartaal-2021

media CBS
Omzetontwikkeling personenvervoer opnieuw negatief.
De omzet in de transportsector was in het eerste kwartaal van 2021 4,1 procent lager dan in het eerste kwartaal van 2020. Bij de branches met vooral personenvervoer nam de omzet af door coronamaatregelen. De post- en koerierdiensten hadden juist fors meer omzet. Dit meldt het CBS op basis van recente cijfers. Alle branches die afhankelijk zijn van personenvervoer zagen de omzet afgelopen vier kwartalen teruglopen. De bedrijvigheid voor touringcar- en straattaxibedrijven lag nagenoeg stil. Het openbaar vervoer reed wel, maar vervoerde minder passagiers. De reisbeperkingen naar het buitenland speelden de luchtvaart en de dienstverleners voor de luchtvaart parten, maar door de gestegen hoeveelheid luchtvracht was de omzetdaling minder groot. In het eerste kwartaal zijn er in de transportsector 36 faillissementen uitgesproken, waarvan het merendeel in het vervoer over land. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/23/omzetontwikkeling-personenvervoer-opnieuw-negatief

BASIC-FIT LAUNCHES AN OFFERING OF UP TO APPROX. EUR 310 MILLION SENIOR UNSECURED CONVERTIBLE BONDS DUE 2028. lees elders meer

Honored: Digital S-Bahn in Hamburg wins the German Mobility Award. lees elders meer

media
Greiner Packaging produces first cup prototypes made of Bornewables. lees elders meer

media CBS
Productie industrie groeit met bijna 13 procent in april j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in april 12,7 procent hoger dan in april 2020, maakt het CBS bekend. Een maand eerder kwam de groei uit op 3,3 procent. De industrie is al een paar maanden terug op het niveau pre-corona. Ten opzichte van april 2019 bedroeg de groei in april 1 procent. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/23/productie-industrie-groeit-met-bijna-13-procent-in-april

tijd 06.33
De actuele koersen (kg): Goud: €49.769 | Zilver: €731

media,
BMW M Motorsport News, 9th June 2021. lees elders meer.

media
Pleidooi voor duurder vlees en goedkoper groente en fruit. lees elders meer

media,
Stedelijke omgeving gunstig voor bijen. lees elders meer

Rotterdam, June 10, 2021
ICT GROUP SELLS ITS MINORITY INTEREST IN GREENFLUX
All shareholders in Greenflux Assets B.V. ('Greenflux') and Novofleet Verwaltungsgesellschaft mbH, a subsidiary of European mobility provider DKV Mobility Services (‘DKV’) signed a sale and purchase agreement with respect to all shares in Greenflux. Closing of the transaction is anticipated later this month. This cash transaction will result in a one-off net profit of approximately € 8.2 million, which will be reflected in the Q2 results.

Accell
CSCO Jeroen Both leaves Accell Group.
HEERENVEEN (THE NETHERLANDS). The Supervisory Board of Accell Group N.V. announces that by mutual consent Jeroen Both has stepped down as Chief Supply Chain Officer (CSCO) and member of the Board of Management and will leave Accell Group at the end of December of this year. The Supervisory Board has initiated the search for a successor who will be responsible for further development of Accell Group’s supply chain and operations.

TIE Kinetix haalt contract met Sun Mountain binnen via partnerschap met SYSPRO.
lees elders meer

BASIC-FIT SUCCESSFULLY RAISES EUR 303,750,000 THROUGH AN OFFERING OF SENIOR UNSECURED CONVERTIBLE BONDS DUE 2028. lees elders meer

Fagron verhoogt kapitaal door uitoefening van inschrijvingsrechten
Fagron maakt vandaag bekend dat er 482.500 nieuwe aandelen zijn uitgegeven als gevolg van de uitoefening van inschrijvingsrechten. Deze nieuw uitgegeven aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf het boekjaar 2021. Overeenkomstig de Belgische transparantiewetgeving deelt Fagron mee dat haar maatschappelijk kapitaal na de uitgifte € 501.870.567,63 bedraagt. Het totaal aantal stemrechtverlenende effecten na de uitgifte bedraagt 72.960.154, hetgeen gelijk is aan het totaal aantal stemrechten (de ‘noemer’). Het totaal aantal inschrijvingsrechten (vroeger bekend als warranten) om in te schrijven op nog niet uitgegeven stemrechtverlenende effecten bedraagt 1.406.250.

Hier een video over een interview met twee populaire online programmamakers die worden gecensureerd, mede door de Nederlandse Bank die iDeal betalingsproviders (zoals Mollie) verzoeken hun niet meer van Mollie's financiele diensten te voorzien. Het interview gaat over meer dingen. Misschien interessant om te bekijken en te delen. video over Nederland ruim 52 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=VZNp9FAjTgs

Binnenlandse Zaken heeft hier een STERKE hand (Lees Regering), die censureert.
DIT MOET U AFLUISTEREN en er wordt niets strafbaars gezegd.

Mollie wordt ook met haar activiteiten bemoeilijkt!!
- ook de schulden komen er ter discussie.

tijd 09.23
De actuele koersen (kg): Goud: €49.697 | Zilver: €729

tijd 09.26
De AEX vlak op 722,76 +0,05 +0,01% de Bel 20 4.145,74 -4,19 -0,10% de DAX 15.537,57 -43,57 -0,28% en de CAC 6.552,27 -11,18 -0,17%
Afwachten wat er vanmiddag van de FED komt!?
Zelf eens sturen zonder Wall Street is er nauwelijks meer bij.

media,
Resetting The Federal Debt: A Solution That Included Gold.
The problem is debt, which cannot be paid!
Leaving aside that there is no political will to even attempt it—most people seem happy to borrow more to spend more—it isn’t even mathematically possible. $28 trillion is an additional debt burden of about $280,000 on each and every person who works in the private sector. see & read more on
https://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/resetting-the-federal-debt-a-solution-that-included-gold/

GOED stuk, lezenswaardig!

tijd 11.29
De AEX vlak op 723,83 +1,12 +0,15% de Bel 20 4.144,93 -5,00 -0,12% de DAX 15.575,47 -5,67 -0,04% en de CAC 6.546,29 -17,16 -0,26%

tijd 11.33
Corbion
een dagelijks vast patroon, opening licht hoger en later op de dag drukken en daarom zetten wij dagelijks het aantal orders erbij, enkele stukjes het vaste aantal en een fonds waar de manipulators nauwelijks risico lopen. De bijstelling van de verwachtingen naar boven door Corbion en dan samen in " acting in concert" elkaar de bal toe spelen. Zo werkt 't en toezicht ontbeert!!
Corbion EUR 46,30 -54ct vol. 5.380
Nauwelijks omzet hoog EUR 46,96 en laag EUR 46,30

Manipulaties te Amsterdam!
Aan de orde van de dag. Oranjewoud wordt al jaren bewerkt en ook vandaag weer EUR 5,75 -20ct vol. 2.000 Acting in concert zien wij, ondanks de veiling handel toch ook! Wie doet de stukken wek op EUR 5,75, terwijl Sanderink Investment. EUR 6,10 gaat bieden? DIT is pure manipulatie en niet gewone, wij zullen de Ondernemingskamer hiervan op de hoogte stellen en eventueel zullen wij zelf een procedure aanspannen. DIT moet een betrouwbare situatie zijn, DUS NIET!!!


media.
- U.S. Inflation Watch, Tax Squeeze, No U.S. House Bubble: Eco Day.
- South Africa Allows More Private Power Generation to Ease Crisis.
- ECB to Plot Next Phase of Pandemic Bond Buying.
Central bank set to upgrade outlook for growth and inflation.
- French Billionaire Buys $3.1 Billion Stake in BT Group.
- G-7 Debate Accelerating Shift to Electric Cars, Away From Oil.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
In 3 jaar van bijna 100% fossiel naar 70% hernieuwbaar.
Litouwen vestigt records met snelle energietransitie.
Biomassa voorbij
De toenemende vraag naar biomassa vanuit het buitenland maakt hout echter een steeds schaarsere hulpbron, waardoor de prijzen onder druk staan. Daarom kijkt het land nu al naar de volgende fase. zie & lees meer op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/litouwen-vestigt-records-met-snelle-energietransitie/

En wij laten Timmermans maar TIMMEREN!!!

media,
Het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken geeft voorlopig geen subsidies meer aan nieuwe initiatieven voor biomassacentrales. Dat heeft het kabinet besloten omdat de Tweede Kamer snel wil stoppen met houtige biomassa.
zie & lees meer op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/tijdelijk-geen-nieuwe-subsidies-voor-biomassacentrales/

media
Loryma introduces wheat-based vegan mince concept for meatless dishes.
While it is easily separated when pan frying, the vegan mince can also be used to prepare cold finger food, as an irreversible, stable bond is formed after cooking. The product’s structure-giving texturate is what creates its fibrous consistency and firm bite. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/loryma-introduces-wheat-based-vegan-mince-concept-for-meatless-dishes.html

media,
Immune-supporting confectionery? NZMP predicts lactoferrin will heighten health credentials in treats. “Consumers are taking a more proactive approach to their health, and this is particularly prevalent following the onset of COVID-19,” she says. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/immune-supporting-confectionery-nzmp-predicts-lactoferrin-will-heighten-health-credentials-in-treats.html

media,
“Highly variable” food-induced inflammation increases cardiometabolic disease risk, finds Zoe study. Moreover, inflammation triggered by food varied widely between individuals, including identical twins, despite study participants eating the same meals at the same intervals. The study, therefore, highlights the potential for personalized strategies to reduce chronic inflammation.
see & read more on https://www.nutritioninsight.com/news/highly-variable-food-induced-inflammation-increases-cardiometabolic-disease-risk-finds-zoe-study.html

media,
A new industry for New Zealand? P?mu’s deer milk to be investigated for healthy aging. The New Zealand-based company is now teaming up with Massey University to further investigate this, propelled by a NZ$244,000 (US$175,244) grant from High Value Nutrition (HVN) Ko Ng? Kai Whai Painga, which is the New Zealand National Science Challenge. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/a-new-industry-for-new-zealand-pmus-deer-milk-to-be-investigated-for-healthy-aging.html

media ECB - Inflatie
Inflatie loopt op, maar de ECB grijpt nog niet in.
Die bleek in de eurozone in mei opgelopen tot 2%, iets boven de doelstelling van de ECB. Het belooft een spannende persconferentie te worden voor Lagarde.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1996878755/live-inflatie-loopt-op-maar-de-ecb-grijpt-nog-niet-in

ECB
De belangrijkste beleidsrente bleef daarmee staan op 0,00 procent en de strafrente op 0,25 procent. De depositorente werd gehandhaafd op 0,50 procent negatief.

tijd 14.08
Aandelen zwak en Edelmetalen zwak, dat is tegenstrijdig!
Goud $ 1.874,60 zilver $ 27,57 en platina $ 1.131 Gold/Silver Ratio 67.97
En inflatie trekt aan, begrijpt u deze tegenstrijdigheid!?

tijd 14.14
De AEX blijft vlak op 723,44 +0,73 +0,10% KPN EUR 2.695 +5,7ct vol. 7,7 milj.

tijd 14.15
De Midcap 1.065,67 -3,50 -0,33% Basic Fit EUR 37,84 -1,32 vol. 460.892

tijd 14.17
De Smallcap 1.386,29 -5,32 -0,38% VastNed Ret. EUR 26.15 -55ct vol. 6.059

Tijd 14.18
Lokaal Alumexx EUR 1,05 -5ct vol. 18.952

tijd 14.20
De Bel 20 4.160,12 +10,19 +0,25% UCB EUR 81,64 +1,70 vol. 220.000

tijd 14.21
De DAX 15.571,78 -9,36 -0,06% Deutsche Luft. EUR 10,69 -20,2ct vol. 1,3 milj.

tijd 14.21
De CAC 6.545,87 -17,58 -0,27% Arcelor EUR 27.00 +53ct vol. 2,8 miljoen.

media,
Chipfabriek Bosch in Dresden vervroegd open.
De (prototype)productie in de fabriek startte zelfs al in januari van dit jaar, met de aanmaak van halfgeleiders die gebruikt worden in elektrische en hybride voertuigen. zie & lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/digital-innovation/7195153/250449/chipfabriek-bosch-in-dresden-vervroegd-open.html

Cargill and Rana Gruber extends partnership until 2030 to continue help customers meet decarbonization targets with high quality products. lees elders meer

media Contant geld blijft & moet blijven. Laten we ons niet "kisten" met giraal geld.
Moeilijk verkrijgbaar en ’lelijk’ vijfje blijkt Neêrlands populairste eurobiljet. AMSTERDAM - Hoewel bankbiljetten in de coronatijd werden gezien als kleine besmettingshaarden, verwacht driekwart van de Nederlanders de komende jaren met contant geld te blijven betalen. De meeste mensen blijven cash op zak houden, en dan het liefst een biljet van €5. Opmerkelijk genoeg vinden ze dat briefje ook het lelijkst van allemaal. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/925882661/moeilijk-verkrijgbaar-en-lelijk-vijfje-blijkt-neerlands-populairste-eurobiljet

tijd 14.37
Edelmetalen herstellen licht, Goud $ 1.886,80 zilver $ 27,76 en platina $ 1.134
Gold/Silver Ratio 67.87 Olie $ 70,11 en de dollar euro 1,2165
1 bitcoin = 37.551 USA dollar
1 ripple = 0,87957 USA dollar

Copper Fox Announces Update on Eaglehead Copper Project. lees elders meer

media, Inflation
Gold prices bouncing off its lows as annual U.S. core CPI rises to its highest level since 1992. Today, the U.S. Labor Department said its U.S. Consumer Price Index rose 0.6% in May, after a 0.8% rise in April. The data beat consensus forecasts as economists were forecasting a 0.4% rise. For the year, the report said that headline inflation rose 5.0%. “This was the
largest 12-month increase since a 5.4-percent increase for the period ending August 2008.” see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-10/Gold-prices-bouncing-off-its-lows-as-annual-U-S-core-CPI-rises-to-its-highest-level-since-1992.html

Algoritme = Gemaakte handel.
Heeft 'niets" met vraag & aanbod te maken. ELKE prijsvorming in met de huidige technieken te bereiken. TOEZICHTHOUDERS kijken de andere kant op, die zijn door subsidie (lees betalingen door Effectenkredietinstellingen afhankelijk geworden, dus niet onafhankelijk.
De particulier wordt gewoon "bedondert"!


tijd 15.32
De Dow 34.654.61 +207.47 +0.60%
De Nasdaq 13.922.46 +10.71 +0.08%
Wall Street hoger en inflatie stijgt, weer een tegenstrijdige vertoning. Ook hier zorgen systeembeheerders voor dit beeld! De waarheid mag niet "vertaald" worden op/in de prijsvorming op de Effecten beurzen.
Laat U niet misleiden, want "winstnemen" is ook een "VAK"!
Ook verlies nemen. Wij lopen al enige jaren mee, maar wat wij de laatste 10 jaar, na de crisis in 2008 hebben gezien, dat zag je niet in de jaren 1960 en latere! Toen waren de bewegingen te volgen & te begrijpen!!
Nu niet en dat "Toezichthouders de andere kant op kijken", komt, doordat zij afhankelijk zijn van gelden! Wij hebben al vaker op deze website gepleit voor aparte bedrijven die adviezen en toezicht houden. Maar dat komt niet van de grond af, doordat de tegenwoordige Effectenkredietinstellingen DAT niet willen.

In het verleden waren de Effecten afdelingen een klein afdelinkje, NU komen de inkomstem "hoofd zakelijk uit de Effecten afdeling! En onze indruk is, dat schikkingen & claims met plezier betaal worden, want een jaar later zijn die uitgaven alweer dubbel & dwars terug verdiend. Dus geen zorgen voor de dag van MORGEN!

tijd 15.52
Sandstorm Gold Today Vol. 4.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:37:32 P 10.72 +0.09 100 79 CIBC 53 Morgan Stanley K
09:37:26 U 10.72 +0.09 100 33 Canaccord 79 CIBC K
09:37:26 U 10.72 +0.09 100 33 Canaccord 79 CIBC K

tijd 16.00
Olie $ 70,54 en de dollar euro 1,2179

media, Just EAT.
Amerikaanse droom Just Eat Takeaway komt uit: grootste maaltijdbezorger buiten China. Met de overname, die volledig in aandelen wordt afgehandeld, is zo’n $7,3 miljard gemoeid. In juni vorig jaar klonken de eerste geluiden dat topman Jitse Groen zijn Amerikaanse rivaal Grubhub een aanbod had gedaan om via een aandelenruil te fuseren. lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1447525597/amerikaanse-droom-just-eat-takeaway-komt-uit-grootste-maaltijdbezorger-buiten-china

reactie XEA.nl
Takeaway is na de notering te Amsterdam qua prijsvorming steeds opgepompt door middel van tig aantal orders en met zeer kleine hoeveelheden aandelen.
Zo is er kunstmatig een verhoging qua waarde per aandeel gekomen.
Wij zien/zagen hetzelfde beeld als dat van Imtech. Oppompen en weer overnames. Helaas zag Ir. W.S dat aankomen en melden dat ook in de AVA van Imtech. Maar W.S heeft het zelf niet kunnen afmaken! Tijden het mountainbiken kreeg hij een "hart aanval" en stierf ter plaatse. Wij missen wijlen Ir W.S nog veelvuldig!

media
- Lawmakers Say No More Contracts With WE Until It’s Audited.
- Election Denial and $16 Spritzers: Welcome to Florida’s Trump Coast.
- Brexit Britain’s Bank Tax Pushback Is a Bad Look.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.12
De Dow 34.529.90 +82.76 +0.24%
De Nasdaq 13.946.93 +35.18 +0.25%

tijd 17.26
Goud $ 1.892,10 zilver $ 27,93 en platina $ 1.140 Gold/Silver Ratio 67.73
Olie $ 70.18 en de dollar euro 1,2162
1 bitcoin = 37.101 USA dollar
1 ripple = 0,97308 USA dollar

tijd 17.29
De actuele koersen (kg): Goud: €49.933 | Zilver: €737

media,
Grafiek: Balans centrale banken explodeert door coronacrisis.
Centrale banken kochten op grote schaal staatsobligaties om de rente verder omlaag te drukken. De Fed kondigde vorig jaar aan onbeperkt staatsobligaties op te kopen, zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/grafiek-balans-centrale-banken-explodeert-door-coronacrisis

tijd 17.36
De AEX 725,45 +2,74 +0,38% ASML EUR 571,20 +8,80 vol. 657.714
De Midcap 1.064,37 -4,80 -0,45% EuroComm. EUR 22,90 -1,74 vol. 174.306
De Smallcap 1.386,42 -5,19 -0,37% VastNed EUR 26,05 -65ct vol. 14.544
De Bel 20 4.168,36 +18,43 +0,44% Argenx EUR 245,40 +9,00 vol. 75.800
De CAC 6.546,49 -16,96 -0,26% Unibail EUR 80,58 -2,01 vol. 835.826
De DAX 15.583,04 +1,90 +0,01% Infineon EUR 33,74 +74ct vol. 3.804.605
Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
D.D. 7 juni 2021 Corbion EUR 46,70 -0,96 -2,01% 15:55:55 Cum. vol.36.800
Zo werken de systeembeheerders elk fonds naar een prijs toe, die ZOIJ op hun scherm willen hebben.
7 juni EUR 46,52 47.694 768 EUR 46.46. 85.085 891 17.35.05
Om 17.32.47 uur EUR 45,80 Zo werken ze te Amsterdam, normale handel zien wij nauwelijks.
8 juni EUR 46,96 83.036 1.259 EUR 46,96 98.865 1.360 17.35.27
9 juni EUR 46,80 36.242 582 EUR 46,84 51.897 680 17.35.06
10 juni EUR 46,26 37.931 598 EUR 46,30 63.028 698 17.35.28
Omzetten en aantal transacties vrijwel gelijk aan gisteren, dezelfde partijen in de markt.

shortlijst
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171750.6008 jun 2021
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipAlfen N.V.NL00128171750.9107 jun 2021
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.7204 jun 2021

tijd 17.57
De actuele koersen (kg): Goud: €49.991 | Zilver: €737

fijne avond en voor straks eet smakelijkBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL