Wall Street kon de gehele winst niet vasthouden. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 17/02/2021 05:38
Op Wall Street was een wisselend beeld, hoop & vrees wisselden elkaar af. Biden is wel gekozen , maar de "wonder olie" is nog niet door hem gevonden.
De Dow sloot op 31.522.75 +64.35 punten
En de NASDAQ liet de winst glippen en sloot op 14.047.50 -47.98 punten

Edelmetalen door papier metaal in dwang gehouden, goud $ 1.791,90 zilver $ 27,30 en platina $ 1.254 Gold/Silver Ratio 65.62 Olie $ 60,03 en de dollar euro 1,2096
1 bitcoin = 49.262 USA dollar
1 ripple = 0,50193 USA dollar

media,
- Nestle Sells U.S. Water Business to One Rock for $4.3 Billion.
The foodmaker has been revamping its portfolios and divesting assets.
- Warren Buffett's Berkshire Reveals Three New Secret Buys.
- Biden Says U.S. Has Opportunity for ‘Change’ in Race Disparities.
- New Zealand Lifts Auckland Lockdown With Outbreak Contained.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt ook een wisselend beeld op dit moment.
In Japan de Nikkei 30.300 -167 punten
In Hong Kong de Hang Seng 30.946 +199 punten
In Australië de All Ordinaries 7.160 -29 punten
In Singapore de Straits 2.921 -13 punten

media,
De opwarming van de Aarde!?
- Texas deep freeze leaves millions without power.
A historic winter storm has killed at least 21 people, left millions of Texans without power and spun killer tornadoes into the U.S. Southeast.
- Australia's Treasury Wine to overhaul business, sell assets as Chinese tariffs bite.
- New Zealand releasing Auckland from brief COVID-19 lockdown.
see & read more on www.reuters.com

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van het CBS
woensdag 17 febr.
Cijfers Pan. America Silver Ahold Delhaize, Vopak, Alfen.
In de VS - Producentenprijsindex, Detailhandel, Vastgoed en Industriële Productie.

donderdag 18 febr.
Cijfers(jaar) Galapagos, BAM, Ordina, AND, Airbus, Nedap, Arcadis, Befimmo, NN Group, en Acomo nabeurs.
In de VS - Werkloosheid.
Nestlé - will announce its 2020 full-year results.

vrijdag 19 febr.
Cijfers Fugro, Besi en Kendrion.
In Duitsland - Producentenprijsindex.
In de VS - Vastgoed en Detailhandel (Quarterly Retail E-Commerce Sale).

Zo werkt 't in Nederland, manipulaties en gebrek aan controles.
Effecten handel
Wanneer komt er eens bescherming van de particulieren beleggers?
Wat een "BENDE" zien wij dagelijks, manipuleren bij het LEVEN!
Waarvoor dienen dan controles en toezicht!??
In voering (lees terugkeer) nummers aan digitale aandelen zou de handel eerlijker, transparanter, betrouwbaarder en begrijpelijker maken.
Nu leg je je order in en vrijwel per direct gaat er een algoritmisch systeem aan het werk en staat erboven!
DAT IS HANDEL zeggen de tegenwoordige handelaren!
DE GROOTSTE LEUGEN, dit is GEMAAKTE HANDEL en echte vraag & aanbod is dat niet.
DIT zijn "spelletjes" waar dik aan verdiend wordt en op het einde van de DAG, positie NUL, want ze willen de nacht hun winsten gaan optellen van de dag!!
Afbraak politiek in de effecten branche. DE PASSIE voor het VAK is er niet meer, GELD & GELD & GELD, daar draait alles om en dan feesten met dat geld!


Waarschuwing
U heeft zelf kunnen zien wat gezamenlijke partijen qua prijsvorming kunnen bewerkstelligen.
Maar met algoritmische SYSTEMEN is OOK elk prijsvorming te beïnvloeden (lees te sturen). Vooral op/in stille tijden/periodes van de dag.
Vaart U eigen koers en wees HEEL voorzichtig met nu in aandelen te stappen.
Kies voor innovatieve aandelen en kijk wie en wat voor "waarde er zit qua management. Daar geeft U uw hard verdiende geld (lees spaargeld) aan.

Waar dan wel in beleggen?
Wij mogen geen advies geven, doen wij ook niet, maar overleg dit met UW accountmanager.
Edelmetalen en vooral zilver op dit moment, zijn door de eeuwen heen, betrouwbare en waarde vaste grondstoffen geweest.
In verlenging van deze, zijn nu ook Mijnbouwers interessant en betaalbaar.

Voor Uw kleinkinderen, zijn goede kwaliteit munten een waardevol bezit, die leveren met geld op, dan de huidige rente. Ook speelgoed is leuk, maar zijn meer voor leef plezier.

De valuta's
de dollar euro 1,2096 de Yen 128,04 't Pond 0,8703 AU$ 1,5596 C$ 1,5351 NZ$ 1,6792 en Sing$ 1,6058

media, CBS
Eerstgeborene het vaakst een hoge opleiding.
De kans dat kinderen een hoge opleiding afronden is het grootst in gezinnen met drie kinderen. Binnen gezinnen met meer dan één kind zijn eerstgeborenen gemiddeld het hoogst opgeleid. Dit blijkt uit nieuw CBS-onderzoek.
Eerstgeborenen en kinderen uit een gezin met 2 of 3 kinderen hebben meer kans op een hoge opleiding, hoger beroepsonderwijs (hbo) of universiteit (wo), dan kinderen uit een groter gezin, zo blijkt uit nieuw CBS-onderzoek. In dit onderzoek is nagegaan wat het hoogst behaalde opleidingsniveau is van 35-jarigen die tussen 1971 en 1981 werden geboren. Soortgelijke resultaten werden al eerder in Nederland en ook in andere landen gevonden. Ouders hebben hulpbronnen die ze aan hun kinderen meegeven (afgezien van genetische aanleg): intellectuele vaardigheden, financiële middelen, tijd en energie. De inzet van deze hulpbronnen bepaalt tot op zekere hoogte (maar zeker niet volledig) de ontwikkeling en de onderwijsprestaties van hun kinderen. Deze ouderlijke hulpbronnen zijn eindig. Ouders met grote gezinnen moeten deze hulpbronnen met vele kinderen delen en per kind kunnen zij minder investeren. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/07/eerstgeborene-het-vaakst-een-hoge-opleiding

Hier van het GAS af en Canada en Duitsland aan het GAS! De Gekte heeft hier toegeslagen, het lijkt de toeslag affaire wel!
media CBS
92 procent woningen op aardgas begin 2019.
Op 1 januari 2019 was 5,7 procent van de woningen aardgasvrij, twee jaar eerder was dit nog 5,0 procent. In 2017 en 2018 zijn ruim 12 duizend bestaande woningen aardgasvrij gemaakt. In nieuwbouwwoningen is centrale verwarming op gas de meest voorkomende hoofdverwarmingsinstallatie, met bijna 60 procent. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers
Het grootste deel van de Nederlandse woningen maakt voor verwarming gebruik van een cv, 89,5 procent begin 2019. Dit kan zowel een individuele ketel als blokconstructie zijn. Begin 2017 was dit 90,4 procent. In absolute aantallen steeg het aantal woningen met cv, omdat er veel woningen met een cv-ketel zijn bijgebouwd in 2017 en 2018. Voor 3 procent van alle woningen begin 2019 is te weinig informatie over de hoofdverwarmingsinstallatie beschikbaar. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/07/92-procent-woningen-op-aardgas-begin-2019

media CBS
Behoefte mkb aan nieuwe externe financiering blijft op hetzelfde niveau.
Tussen juli 2019 en juli 2020 had 22 procent van alle mkb-bedrijven behoefte aan nieuwe externe financiering. Zowel dit aandeel als de slaagkans van een financieringsaanvraag waren vergelijkbaar met een jaar eerder. Het bedrag van de aanvraag was evenwel een stuk lager. Vier op de vijf bedrijven die daadwerkelijk een aanvraag deden, kregen de financiering (deels) toegekend. Bij ruim 17 procent van de bedrijven die in deze periode een financiering kregen toegekend, was deze bedoeld voor overbrugging van een moeilijke periode vanwege het coronavirus. Dat meldt het CBS in de derde editie van de Financieringsmonitor. In dit bericht blijft het gebruik van financiële coronaregelingen van de overheid buiten beschouwing.
Voor dit onderzoek is een enquête gehouden onder bedrijven met 2 tot 250 werkzame personen in de business economy over nieuwe externe financiering in de periode juli 2019 tot juli 2020. Van deze bedrijven ervoer 57 procent belemmeringen in hun bedrijfsvoering vanwege het coronavirus. In die groep had 29 procent behoefte aan nieuwe externe financiering. Cijfers over de financieringsbehoefte vanaf juli 2020 zijn nog niet beschikbaar. Van de bedrijven met een financieringsbehoefte verkende 80 procent de mogelijkheden, voor 8 procent van de bedrijven waren de financieringsmogelijkheden al bekend. Van al deze bedrijven deed 59 procent daadwerkelijk een financieringsaanvraag. Daarvan was 79 procent succesvol. Dit betekent dat 23,8 duizend bedrijven het aangevraagde bedrag geheel of ten dele kregen. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/07/behoefte-mkb-aan-nieuwe-externe-financiering-blijft-op-hetzelfde-niveau

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 745.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.30 +0.03 100 79 CIBC 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 8.30 +0.03 200 53 Morgan Stanley 5 Penson KQ
16:00:00 T 8.30 +0.03 25 5 Penson 65 Goldman Q

Avondklok.
Verleden tijd!?

In de media
er was een interview met Rutte door J. KELDER.
Met een stem op RUTTE, naar de KELDER.

Galway Metals Intersects 4.8 g/t Au over 34.0m, 23.0 g/t Au over 7.4m, & 4.9 g/t Au Over 20.35m, at Clarence Stream. lees elders meer

Wijlen Koningin Juliana zei in de jaren 1960 het volgende: "Nederland is overvol"! Toen waren er ca. 11 tot 12 miljoen inwoners, nu 17.474.693
Wie heeft er gelijk?
in de media
Grootschalige huizenbouw in weilanden.
Dat is het plan van een monsterverbond van onder meer gemeenten, provincies, banken, bouwers, woningcorporaties en ontwikkelaars om het woningtekort op te heffen. lees verder op https://www.telegraaf.nl/financieel/139020497/grootschalige-huizenbouw-in-weilanden

reactie XEA.nl
Ook hier heeft de gekte toegeslagen!
De Landbouw was na WO II de kurk waarop het herstel van Nederland was gebouwd! En NU "ONTKURKEN" ze Nederland en waar moet dan al die goede Landbouw producten straks vandaan KOMEN!? Is de controle elders in de wereld op anti spuitmiddelen daar ook zo streng!?
Deze Regering laat zich GEK maken door de KLIMAAT gekte! Waar is nog realisme, van het GAS af en weg met de Agrarische sector, maar van HUIZEN kunt U niet eten, daar moeten Vader & Moeder beide hard voor werken en hebben nauwelijks tijd over voor de KINDEREN. De Jeugdzorg gaat gebukt onder zware financiële lasten. Die waren er in de jaren 1950 & 1960 niet.
Toen werd Nederland al te vol! U weet toch wel wie dat vertelde!


tijd 06.32
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.634,12 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 727,88

SUKANO PLA Masterbatches confirmed to be effective against SARS-Cov-2.
lees elders meer

media,
E-zine over natuurinclusieve landbouw in groen onderwijs. lees elders meer

Supermarkten hebben beperkt invloed op prijsontwikkeling. lees elders meer

Vopak reports on 2020 financial results. lees elders meer

Ahold Delhaize and its local brands invested nearly 680 million euros in COVID-19 care in 2020; continuing COVID-19 care in 2021. lees elderas meer

tijd 07.22
Edelmetaal ook vandaag hetzelfde patroon. De Controleurs zijn nog thuis.

Edelmetalen
hebben last van het dagelijks drukpatroon.
WANNEER komen toezichthouders in actie!?? OF is het dan nog te vroeg om uit bed te stappen!? Beschamend zo'n toezicht & controle wereld. WAAR is de passie voor het werk?
Dat zag je aan de Tweede Kamer, 148 leden vonden het wel goed!

media, ook een lezer bij XEA.nl!?
News Bites
BlackRock sells more than $470 million worth of gold as it focuses on silver.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-02-16/BlackRock-sells-off-gold-and-focuses-on-silver.html

Ahold Delhaize reports Q4 results; strengthens position as industry-leading local omnichannel retailer in 2021 and beyond. lees elders meer

Alfen: driving profitable growth forward in a challenging 2020.
lees elders meer.

Foutje, bedankt!!
Blunder overboeking Citibank: klanten krijgen $500 miljoen.
Nadat Citibank de fout bij een jaar later ontdekte, begon het een serie rechtszaken tegen de fondsen. Daardoor kwam bijna $500 miljoen terug, maar een tiental fondsen hield zo’n $500 miljoen vast na de fout van de bank.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1247503425/blunder-overboeking-citibank-klanten-krijgen-500-miljoen

reactie XEA.nl
Waar is de "passie" voor het werk nog!?
De externe en interne controles hebben gefaald. Die waren NIET corona proef!

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) publishes results for fourth quarter and full-year 2020. lees elders meer.

Nestlé continues strategic transformation of water business, agrees on sale of Nestlé Waters North America brands. lees elders meer

tijd 08.47
Goud $ 1.790,60 zilver $ 27,20 en platina $ 1.249 Gold/Silver Ratio 65.75
Olie $ 60,23 en de dollar euro 1,2071
1 bitcoin = 50.992 USA dollar
1 ripple = 0,53357 USA dollar

tijd 09.01
De AEX 685,76 -1,67 -0,24% Akzo EUR 87,94 +2,06 vol. 56.000

tijd 09.03
De Midcap Intertrust EUR 14.16 +40ct vol. 24.000

tijd 09.05
De Smallcap 1.252,43 -6,46 -0,51% Alfen EUR 76.00 -2,30 vol. 71.000

tijd 09.07
Lavide EUR 1,74 +10ct vol. 170.000
NedSence EUR 0,17 -2ct vol. 51.538

tijd 09.11
De Bel 20 3.858,73 +3,22 +0,08% Galapagos EUR 70,44 +1,44 vol. 83.56o

tijd 09.12
De CAC 5.754,66 -31,87 -0,55% Kering EUR 517,00 -48,30 vol 107.000

tijd 09.14
De actuele koersen (kg): Goud: €47.535 | Zilver: €721

tijd 09.15
De DAX 14.023,84 -40,76 -0,29% Adidas EUR 293,50 -1,80 vol. 12.000

tijd 09.19
Lavide Holding zit weer op de "glijbaan" naar beneden, de daghandel heeft iedereen te pakken genomen. Zo werkt 't te Amsterdam, Lavide EUR 1,35 -29ct vol. 253.912
Met NUMMERS aan de digitale aandelen waren de daders snel te pakken genomen.
MEN wil toch schonere effecten handel!?
Of toch NIET!


Wat is Leven?
Je blaast adem uit en vanzelf worden je longen weer gevuld met lucht, je voelt je pols kloppen, het "hart" in je je lichaam zorgt daarvoor!
Maar staat U daar wel eens bij stil?
Dat is leven in Uw lichaam. Daar mogen wij dankbaar voor zijn.


tijd 10.47
Goud $ 1.784,40 zilver $ 26,99 en platina $ 1.222 Gold/Silver Ratio 66.11
Olie $ 60,27 en de dollar euro 1,2070
1 bitcoin 51.635 USA dollar
1 ripple = 0,53481 USA dollar
bij de bitcoin doet de schaatste en aantrekkende vraag z'n werk.
Hebzucht en een machtig gevoel neemt bezit weer van de mens. Maar beseffen zij wel wat het echte leven is?
Dat is ook respect hebben voor je medemens. Dit laatste zien wij nog nauwelijks in de wereld. Het WESTEN koopt alle vaccins op en de armere werelddelen krijgen nauwelijks iets van vaccins.
De macht van & in het geld heeft bezit genomen van het menselijk leven!


Amex Discovers Additional High Grade Gold Structure Grading 58.25 g/t Au over 3.90 m on the Northern Normetal Fault and Reports 32.99 g/t Au over 4.50 m at High Grade Zone at Perron. lees elders meer.

Media, zo weten die je aandeel te promoten. Toezichthouders, kijk ook daar eens naar.
XEA.nl heeft dit soort zaken altijd geweigerd. ondanks verzoeken.
Beursknaller Alfen belooft: er zit nog véél meer in het vat.
Alfen gaat duizenden laadpunten leveren aan Vattenfall. lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/483822082/beursknaller-alfen-belooft-er-zit-nog-veel-meer-in-het-vat

tijd 11.03
Alfen EUR 71,50 -6,80 vol. 595.051
Verwatering door nieuwe aandelen en geen dividend, het deert de systeembeheerders niet. Stuwen & duwen met de prijzen en zo pakken zij winsten. Maar dat is geen beleggen!

Dit in manipuleren en de media publiceert en de toezichthouders kijken de andere kant op, daar lijkt het op! Wat een verschil met zo'n 50 jaar geleden!

Nu worden er schikkingen getroffen en daarna gaan ze weer door met hun spelletjes. In onze ogen is de beurs niet meer de plaats voor het verhandelen van "risico kapitaal", maar de plaats van gokken, doormiddel van samenwerkingen! Dat is acting in concert!
Lees eens de brochures van de AFM t.w. verbod marktmanipulatie
2007 februari , juni 2016 en de up date van maart 2017 eens na.

Wij zien veel overtreding van hetgeen er in die brochures staat.
Maar ach, er wordt aan verdient.

tijd 11.13
De laatste standen van verschillende indices, de AEX 687.29 -0.14 -0.02 de Midcap 1.011.93 -3.99 -0.39% en de smallcap 1.252.56 -6.33 -0.5%

tijd 11.15 herhaling van De Bel 20 3.853.06 -2.45 -0.06% de CAC 5.777.5 -9.03 -0.16% n de DAX 13.964.37 -100.23 -0.71%
De systeembeheerders/daghandel beleggers lopen op eieren of op glad ijs, bij dit laatste kunnen zij er doorheen zakken.

tijd 11.19
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.551,65 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 719,84

Pan America Silver Presentation jan. 2021
go to
https://www.panamericansilver.com/investors/events-and-presentations/

Nabeurs cijfers 2020 van Pan America Silver.

media,
- Food Delivery Apps May Be Forced to Employ Gig Workers in Spain.
- A Primer on Germany’s Election Year: Watch the Palette.
- In Texas’s Black-Swan Blackout, Everything Went Wrong at Once.
- Brothers Make Billions From Ex-Merger Banker’s Pharma Firm.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
- Amazon’s secret strategy to dodge India’s regulators.
Amazon favored big sellers on its India platform – and used them to maneuver around rules meant to protect the country's small retailers from getting crushed by e-commerce giants, internal documents show.
see & read more on www.reuters.com

tijd 13.43
Goud $ 1.791,70 zilver $ 27,15 en platina $ 1.226 Gold/Silver Ratio 65.96
Olie $ 60,97 en de dollar euro 1,2069
1 bitcoin = 51.222 USA dollar
1 ripple = 0,54300 USA dollar

Rio Tinto and Hydro announce intention to close Aluchemie anode plant.
lees elders meer.

Rio Tinto announces total dividend of 557 US cents per share for 2020, a 72% pay-out, from robust results during a challenging year. lees elders meer

Rio Tinto Changes to Mineral Resources and Ore Reserves.
lees elders meer.

media in de VS
Today, the U.S. Labor Department said its Producer Price Index (PPI) rose 1.3% in January following December's rise of 0.3%; the data was stronger than expected with economists' forecasting an increase of 0.2%.

tijd 17.33
De actuele koersen (kg): Goud: €47.348 | Zilver: €722

tijd 17.34
Sandstorm Gold Today Vol. 458.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:18:29 O 8.25 -0.05 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:18:27 X 8.25 -0.05 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:18:05 X 8.24 -0.06 300 79 CIBC 79 CIBC K

tijd 17.36
De AEX 681,04 -6,39 -0,93% ASMI EUR 239,60 -10,50 vol. 459.225
De Midcap 999,48 -16,44 -1,62% Vopak EUR 42,24 -2,16 vol. 642.500
DEe Smallcap 1.245,87 -13,02 -1,03% Alfen EUR 71,70 -6,60 vol. 1.109.807
De Bel 20 3.837,70 -17,81 -0,46% Sofina EUR 289,50 -8,00 vol. 23.623
De CAC 5.765,84 -20,69 -0,36% Kering EUR 524,90 -40,40 vol. 827.810
De DAX 13.912,97 -151,63 -1,08% SAP EUR 104,44 -3,90 Vol. 2.917.049

lokaal Hunter d. prefs EUR 0,44 +4ct vol. 400
Lavide EUR 1,41 -23ct vol. 1.179.013
Morefield EUR o,53 -17ct vol. 1.032.877

tijd 17.47
De Dow 31.450.67 -72.08 -0.23%
De Nasdaq 13.814.48 -233.01 -1.66%

media,
- Household Debt Climbs to Record in U.S. Amid Surge in Mortgages.
- Coordinating Trades on Reddit Could Be Manipulation, EU Warns.
Regulator delivers strongest warning yet about the risks of using social media for investing.
- World’s $281 Trillion Debt Pile Is Set to Rise Again in 2021.
see & read moe on www.bloomberg.com

Het lijkt erop dat de wereld schuldenlasten nu tot de mensheid komt.

media
- Robinhood rival Public.com raises funds at $1.2 billion valuation as retail trading booms.
- U.S. charges three North Koreans in $1.3 billion hacking spree.
- Wells Fargo wins Fed acceptance for overhaul plan tied to asset cap: Bloomberg News. see & read more on www.reuters.com

media,
Nestlé sells North American water business to One Rock in US$4.3BN deal.
The sale includes the following brands in the US and Canada, which had sales of around CHF 3.4 billion (US$3.8 billion) in 2019: Poland Spring, Brand 100% Natural Spring Water, Deer Park Brand 100% Natural Spring Water, Ozarka Brand 100% Natural Spring Water, Ice Mountain Brand 100% Natural Spring Water, Zephyrhills Brand 100% Natural Spring Water, Arrowhead Brand Mountain Spring Water, Pure Life and Splash. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/nestle-sells-north-american-water-business-to-one-rock-in-us43bn-deal.html

media,
Bunge Loders Croklaan expands portfolio to keep pace with EU organic oils and fats demand. “Food companies increasingly view ‘organic’ as an expression of transparency and being closer to nature – messages that strongly resonate among the growing community of conscious consumers,” says Marcel Henneman, director of product management EMEA for Bunge Loders Croklaan. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/bunge-loders-croklaan-expands-portfolio-to-keep-apace-with-eu-organic-oils-and-fats-demand.html

media,
Wearable tracks biomarkers: Skin patch monitors blood pressure, heart rate and glucose levels. The skin patch is worn on the neck and presents the first wearable device that monitors hemodynamic and metabolic biomarkers at the same time. see & read more on https://www.nutritioninsight.com/news/wearable-tracks-biomarkers-skin-patch-monitors-blood-pressure-heart-rate-and-glucose-levels.html

shortlijst
AQR Capital Management, LLCOCI N.V.NL00105587970.6116 feb 2021
AQR Capital Management, LLCSBM Offshore N.V.NL00003606180.4616 feb 2021
D. E. Shaw & Co., L.P.Galapagos N.V.BE00038183590.4916 feb 2021
Millennium Capital Partners LLPSignify N.V.NL00118213920.6116 feb 2021
Polar Asset Man. Partners Inc.ArcelorMittal S.A.LU15987576870.5316 feb 2021
Polar Asset Management Partners Inc.Just Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.5916 feb 2021
WorldQuant, LLCFugro N.V.NL00150004A70.5916 feb 2021
Athanor Capital, LPWereldhave N.V.NL00002892130.7615 feb 2021

media,
News Bites
The case for rising inflation and it's implications on commodity markets.
Raw commodity markets are already experiencing some inflation, as their futures markets have recently hit multi-month or multi-year highs, including metals, grains and crude oil. Following are some weekly charts for mostly futures markets, many of which are already suggesting rising inflationary pressures in the coming months, or longer. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-02-17/The-case-for-rising-inflation-and-it-s-implications-on-commodity-markets.html

tijd 18.07
Goud $ 1.778,40 zilver $ 27,25 en platina $ 1.244 Gold/Silver Ratio 65.23
Olie $ 60,33 en de dollar euro 1,2037
12 bitcoin = 61.281 USA dollar
1 ripple = 0,55383 USA dollar

Novartis Entresto® granted expanded indication in chronic heart failure by FDA.
lees elders meer.

Gilead Sciences and Wake Forest University School of Divinity Partner to Address HIV Epidemic Through Faith-Based Programming and Community Outreach.
lees elders meer

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later
15 febr. EUR 50,50 35.131 453 EUR 50,40 54.369 547 17.35.07
d.d. 15/2/21Corbion = dit handel???
Tijd Prijs Volume
17:29:55 50,50 4
17:29:55 50,60 3
17:29:24 50,50 1

16 febr. EUR 51,20 62.933 696 EUR 51,-- 87.778 780 17.35.10
Tijd Prijs Volume
17:29:56 51,20 1
17:29:56 51,20 1
17:29:20 51,10 8
17 febr. EUR 50,30 48.304 648 EUR 50,20 79.900 787 1.35.10
bekijk de aantal orders eens met gisteren in vergelijking met de omzetten.

fijne avond en voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL