Wall Street hoger en edelmetalen weer teruggezet. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 02/02/2021 05:40
Op Wall Street waren de kopers op de overhand en zorgde voor een mooie winst.
Maar deze winst is meer op "hoop" GESTOELD, dan op een voor ons denkbare basis.

De Dow 30.211.91 +229.29 +0.76%
De Nasdaq 13.403.40 +332.70 +2.55%

Edelmetalen worden weer teruggezet op dit vroege uur,
goud $ 1.853,90 zilver $ 27,78 en platina houdt nog wat winst over op $ 1.108 Gold/Silver Ratio 66.72 Olie $ 54,10 en de dollar euro 1,2064
1 bitcoin = 33.939 USA dollar
1 ripple = 0,39267 USA dollar

media,
- GameStop Short Interest Plunges in Sign Traders Are Covering.
- Von Der Leyen Blames EU Trade Chief for Vaccine Export Gaffe.
She sought to deflect the blame for a humiliating U-turn over vaccine export controls.
- McConnell Steps Into House GOP Conflict by Backing Liz Cheney.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt de volgende standen op dit moment,
in Japan de Nikkei 28.328 +237 punten
in Hong Kong de Hang Seng 29.419 +526 punten
in Australië de All Ordinaries 7.035 +113 punten
in Singapore de Straits 2.916 +20 punten

media,
- Myanmar generals tighten grip on power as U.S. calls for sanctions.
The United States threatened to reimpose sanctions on Myanmar's generals after they seized power in a coup and detained elected leader Aung San Suu Kyi, whose whereabouts remained unknown more than 24 hours after her arrest.
- BOJ seen widening yield band, trimming super-long bond buying, says ex-deputy Iwata.
- Chinese state newspaper omits Jack Ma from list of entrepreneurial leaders.
see & read more on www.reuters.com

Julio Poch, geen bewijs dat er een soort complot was tegen hem.
Zijn advocaat heeft die wel, ga naar https://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta-a1421684

WAAR is nog rechtvaardigheid en vooral op HOOG niveau. List & bedrog speelt daar een hoofdrol.
lees verder op
https://nl.wikipedia.org/wiki/Zaak-Julio_Poch

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
dinsdag 2 febr.
geen mededelingen

woensdag 3 febr.
Siemens 1ste kw. cijfers

donderdag 4 febr.
Cijfers Euronav.

vrijdag 5 febr.
geen mededelingen

De Effecten wereld zal nog onduidelijker en smeriger worden, (lees) niet transparant, oneerlijk, onbegrijpelijke prijsvormingen, dus onbetrouwbaarder.

Zoals de Regering Rutte met de toeslag affaire en misschien ook bij andere zaken(bijstand uitkeringen) is omgegaan.

Kijk eens wat een lezer meemaakt bij de Semi Overheid.
Er waren op 3 juli 2019(U leest het goed) zaken als bestemmingsplan wijziging e.a. zaken, verzuimd te publiceren in de plaatselijke Courant en Gemeente blad en dat in de rechtszaak van 5 okt. 2020, de vertegenwoordigster van de Gemeente had gezegd, dat ALLES op 3 juli 2020 al was goedgekeurd.
Het verzuimd werd hersteld en er konden weer bezwaren ingediend worden, maar waar tegen wilde de Gemeente niet zeggen/schrijven. Een pro forma bezwaarschrift ingediend en 1 week later een WOB verzoek met dezelfde vragen over het bestemmingsplan etc. etc..
Nu kreeg de lezer een verdaging van het WOB verzoek, want het is ZO'N COMPLEXE zaak, dat er NU nog geen antwoord opgegeven kan worden.

Deze Gemeente BELAZERD de gehele zaak. Tijdens de hoorzitting, die voorgezeten werd door een oud rechter, bracht haar vertegenwoordiger dit bestemmingsplan wijziging van Wonen naar Detailhandel Centrum2 ook al ter berden.
Dat was een administratieve fout en dat zullen we corrigeren zei de Gemeente.
Maar dat gaat zomaar niet zei de oud Rechter/voorzitter, daar gaat circa 4 tot 6 maanden aan vooraf. Zo behoord dat te worden hersteld.
Dit soort SMERIGE zaken komen meer voor. Dat zagen we aan de Toeslag Affaire.

Nu probeert de Gemeente haar met een dreigbrief te chanteren en wil de Gemeente NU alles op een hoop vegen en behandelen. De illegale vestiging wil de Gemeente niet op een normalen wijze rechtzetten!
Er zijn geen Raadsbesluiten te vinden, DUS ZAL HET WEL al in het verleden goedgekeurd wezen, daar lijkt het op"!

ook keurt deze Gemeente een activiteiten beoordeling voor een lunchroom goed, in een lunchroom worden GEEN voeding en etenswaren en dranken gereserveerd!
Een VET put is niet nodig want alles wordt verpakt meegenomen.


Zo WERKEN schijnbaar Semi Overheden en wie CONTOLEERD!?
Wie & waar kunnen Burgers nog op VERTROUWEN???
MAAR ZEKER niet de OVERHEID en Semi OVERHEDEN.
ACHTERBAKS gedoe en de BURGERS moeten netjes blijven!!

Dit riekt naar fraude & corruptie!!

Tijdens de Rechtszaak op 11 januari j.l. kon de Gemeente WEER geen bewijsstuk leveren, en lijkt het erop, dat zij een "STUK" naar de Rechtbank heeft gestuurd dat NIET uit haar eigen dossier kwam en dat er "VALSHEID in geschriften" is gepleegd. Dat wordt nu onderzocht.

De Lezer ontving van de Gemeente een dreig mailtje en moet binnen 2 weken, stukken aanleveren, waar juist een andere afdeling 4 weken verdaging voor heeft gevraagd!! Dat werkt ook niet samen!
Semi Overheden kunnen het de burgers knap lastig maken met HUN eigen rechter spelen.

Daarin stonden 3 bezwaarschriften in vermeld, maar daarin waren GEEN gronden van bezwaar in gesteld. NU moest de lezer, een aanvulling doen op haar Por forma bezwaarschrift binnen 2 weken. Maar zij wilde gisteren kopieën van haar 3 bezwaarschriften afhalen en die waren er niet. De balie mevrouw wilde op dat verzoek geen stempeltje zetten van de 25 januari! Conclusie: de 3 bezwaarschriften zijn ZOEK geraakt, van die term, GEEN BEZWAARGRONDEN!
ALS BURGER HEB JE WEINIG RECHTEN !

LIST & BEDROG!

De Valuta's
de dollar euro 1,2064 de Yen 126,78 't Pond 0,8825 AU$ 1,5844 C$ 1,5500 NZ$ 1,6841 en Sing$ 1,6080

media,
Vrouwen moeten meer in het Management van bedrijven. Het gaat niet snel genoeg en daarom vinden instanties dat er een WET moet komen.
Moet niet de beste persoon op de plaats waar die thuis hoort!!??
Onze nestor heeft eens in de AVA van de ING, als gepensioneerde van deze bank en stelde het volgende vraag/antwoord voor op het zelfde probleem in de AVA.

Geachte voorzitter, is dat wel een juiste beslissing.
Want kan het verlangen naar het "moederschap" niet meespelen bij de beslissing om toch niet te willen doorstromen naar de top !

De voorzitter viel de vraag/stelling niet af, maar hij zat wel een beetje met deze stelling.
Onze nestor stond na afloop van de vergadering te praten met een oud collega en diens vrouw en daar kwam een "dame" op onze nestor af. Die zei het volgende: "hoe durfde U dat te stellen, U moet zich schamen. U bent ouderwets en niet meer van deze tijd!


Een eigen neming mag je dus tegenwoordig niet meer hebben!

Corona en dienstplicht.
Gisteren hadden wij nog een langdurig gesprek met een 86 jarige over de Corona. Bij hem in de buurt Maarssen waren in een Verzorgingstehuis 19 mensen overleden aan corona. Van het een kwam het andere in het gesprek, maar de dienstplicht kwam ter sprake, de jeugd die alles aan het "slopen" was geweest in de grote steden. Wij waren met z'n tweeën het eens, onze nestor was ook in dienst geweest en Jacques ook, die moet weer terugkomen en daar worden de jongens voor hun elven gevormd en de meisjes naar de Zorg, ook qua periode zoals de jongens in dienst zijn. De oplossing waar iedereen tevreden mee kan zijn, niet twee jongens, maar voor iedereen. Geef dit idee door aan Uw relaties die in de Politiek zitten en verwijs naar dit idee.

media, CBS
1,2 miljoen nachtwerkers in 2020
In 2020 waren 1,2 miljoen werkenden soms of regelmatig in de nacht aan het werk. Dat is 13,5 procent van alle werkenden. Artsen, verzorgenden, sociaal werkers en verpleegkundigen zijn de grootste groepen nachtwerkers. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.
Gemiddeld in 2020 werkten 1,2 miljoen mensen wel eens tussen 12 uur ’s nachts en 6 uur ’s morgens. In de periode 2011-2019 schommelde het aantal rond 1,3 miljoen. Door de recente afname daalde het percentage nachtwerkers van 14,8 in 2019 naar 13,5 in 2020. Ruim de helft van hen is regelmatig in de nacht aan de slag. Iets minder dan de helft is dat soms. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/05/1-2-miljoen-nachtwerkers-in-2020

media, CBS
Internetverkopen detailhandel 55,6 procent hoger in vierde kwartaal.
De internetomzet van de detailhandel was in het vierde kwartaal van 2020 55,6 procent hoger dan een jaar eerder. Dit is de sterkste groei sinds het sinds het begin van de publicatie van de onlineverkopen in 2014. De totale omzet van de detailhandel was in het vierde kwartaal van 2020 4,5 procent hoger dan een jaar eerder. De foodsector zette meer om, terwijl de omzet in de non-foodsector kromp. Ondernemers in de detailhandel zijn pessimistisch over de ontwikkeling van de omzet en het economisch klimaat in het eerste kwartaal van 2021. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe kwartaalcijfers over de detailhandel.
Bij de internetomzet kan onderscheid worden gemaakt tussen pure internetverkopers en de multichannelers, verkopers met diverse afzetkanalen. Voor deze laatste bedrijven is de verkoop via internet een nevenactiviteit, naast de verkoop in fysieke winkels. Bij de pure internetverkopers (postorderbedrijven en webwinkels) was de omzet in het vierde kwartaal 44,5 procent hoger. De online-omzet van multichannelers nam met 71,5 procent toe. Voor de gehele detailhandel en de multichannelers is dit de hoogste groei van de internetomzet die tot nu toe gemeten is. De groei verbreekt hiermee het eerdere record van het tweede kwartaal in 2020 (tijdens de eerste lockdown), toen er respectievelijk 54,9 en 68,0 procent meer online werd omgezet dan een jaar eerder. zie & lees meer op https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/05/internetverkopen-detailhandel-55-6-procent-hoger-in-vierde-kwartaal

media CBS
- Het aantal inwoners in Nederland op dit moment = 17.474.693

Oyu Tolgoi announces Q4 2020 performance results. lees elders meer

SANDERINK INVESTMENTS BEREIDT UITKOOPPROCEDURE VOOR.
lees elders meer.

AstraZeneca agrees to divest Viela shareholding. lees elders meer

Gilead Sciences and Gritstone Announce Collaboration Utilizing Gritstone’s Vaccine Platform Technology for HIV Cure. lees elders meer.

tijd 06.32
De Goudprijs in Euro Per Kg 49.348,03 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 743,78

Growth rate for bio-based polymers far above overall polymer market growth.
lees elders meer.

media,
Effectievere bestrijding met getrainde sluipwespen. lees elders meer.

Ahold Delhaize today announces the nomination of Jan Zijderveld for appointment to Ahold Delhaize’s Supervisory Board, effective April 14, 2021.
Jan Zijderveld is a Dutch national, who spent almost 30 years at Unilever holding several senior management positions in 7 different countries, ending up as CEO & President of Unilever Europe and member of Unilever executive team. Jan served as Chief Executive Officer of Avon as of 2018 and left the company in 2020 after a successful turnaround of its business ultimately resulting in an acquisition of the company by The Natura & Co. Currently Jan holds several advisory functions. “We are pleased to propose Jan for appointment to the Supervisory Board. He will bring extensive international experience, consumer insights in a broad range of products and valuable knowledge of the global retail space. With his arrival, we found the skills and competencies that will be important to the Supervisory Board as Ahold Delhaize is executing its Leading Together strategy and the Supervisory Board continues to evolve” said Chair of the Supervisory Board, Peter Agnefjäll.
The Supervisory Board will propose the appointment to the Annual General Meeting on April 14, 2021.

tijd 09.19
De actuele koersen (kg): Goud: €49.102 | Zilver: €716

tijd 09.21
In navolging van de Oostmarkt & Wall Street houdt de opgewekte stemming aan.
De AEX 653,44 +6,10 +0,94% Arcelor EUR 18,79 +38,8ct vol. 543.000

tijd 09.23
De Midcap 978,01 +6,39 +0,66% Corbion licht terug EUR 49,70 -15ct vol. 6.446. Maar PLA als grondstof (deel ervan)voor allerlei soorten nieuwe Plastics heeft de toekomt. Lees dit elders
Growth rate for bio-based polymers far above overall polymer market growth.

tijd 09.26
De Smallcap 1.226,01 +16,01 +1,32% Brunel EUR 8,28 +21ct vol. 35.000

tijd 09.27
Lokaal Alumexx EUR 1,21 -4ct vol. 15.293

tijd 09.28
De Bel 20 3.715,38 +33,15 +0,90% Barco EUR 16,555 +36,5 ct vol. 27.000

tijd 09.30
De DAX 13.746,36 +124,34 +0,91% Infineon EUR 34,52 +91ct vol. 374.000

tijd 09.32
De CAC 5.544,17 +82,49 +1,51% Atos EUR 67,82 +2,44 vol. 441.000

Waar halen de Systeembeheerders de "MOED" vandaan, deze prijzen op de borden neer te zetten. Toen ons nestor in begin 1960 jaren begon in het "vak", was de effecten afdeling slechts een klein onderdeel van 1 Effectenkredietinstelling, NU is het verreweg de hoofd inkomsten van zo'n instelling, en wat daar allemaal gaande is, wordt door de totale complexheid niet prijsgegeven.
Boetes worden van "hele" grote bedragen met plezier betaald.
Dus verklaren die hoge prijzen op de "borden" ook wel weer waarom dat kan!


Veel systeembeheerders beseffen niet wat zij aanrichten.

Spaarders met "hun geld" waarvoor hard gewerkt is, trekken zij, met steeds hogere prijzen neer te zetten naar de beurs. DE BEURZEN zijn op dit moment "levensgevaarlijk"!
Want wij glijden nog steeds richting de afgrond, alleen de vraag op dit moment is: "waar is de rand van de afgrond"!

Koop kwaliteit & innovatieve aandelen, met Mijnbouwers en edelmetaal. Deze laatste hebben door de eeuwen heen hun waarde bewezen.

media,
Cruz Cobalt to Evaluate Ontario Projects for Silver in the Historic Cobalt-Gowganda Silver Mining District. lees elders meer

tijd 09.55
Goud $ 1.849,10 zilver $ 27,00 en platina $ 1.091 Gold/Silver Ratio 68.46
Olie $ 54,23 en de dollar euro 1,2079
1 bitcoin = 34.639 USA dollar
1 ripple = 0,37364 USA dollar

tijd 10.47
De AEX 653,90 +6,56 +1,01% ING EUR 7,608 +17,8ct vol. 4,5 milj

tijd 10.48
De Midcap 981,59 +9,97 +1,03% Arcadis EUR 30,66 +1,06 vol. 70.183

tijd 10.50
De Smallcap 1.228,17 +18,17 +1,50% Brunel en Vivoryon op resp. EUR 8,44 +37ct vol. 68.000 en EUR 15,30 +53ct vol. 113.000

tijd 10.52
Gpud $ 1.850,80 zilver $ 27,07 en platina $ 1.095 Gold/Silver Ratio 68.35
Olie $ 54,31 en de dollar euro 1.2074
1 bitcoin = 35.375 USA dollar
1 ripple = 0,37230 USA dollar

media,
Software voor dna-naamgeving helpt bij opsporing.
De software maakt een einde aan jarenlange Babylonische spraakverwarring. Nu gebruiken verschillende landen bij het weergeven van die resultaten van de nieuwste technieken nog verschillende namen voor dezelfde dna-fragmenten. Dit maakt internationale vergelijkingen van dna-profielen en uitwisseling gecompliceerd. zie & lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/overheid/7130590/250449/software-voor-dna-naamgeving-helpt-bij-opsporing.html

media,
Gelderland investeert € 200 miljoen in energie, klimaat en circulariteit.
De Provincie Gelderland richt een Perspectieffonds op voor investeringen in onder meer de energietransitie, klimaatadaptatie, circulariteit en de stikstofproblematiek. lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/gelderland-investeert-in-energie-klimaat-en-omgeving/

Vertex Reports Full-Year and Fourth-Quarter 2020 Financial Results.
lees elders meer.

media,
Economie eurozone kromp met ruim 5%.
De krimpcijfers zijn in vergelijking met het vierde kwartaal van 2019, voordat de coronacrisis losbarstte. In vergelijking met het derde kwartaal van 2020 kromp de eurozone met 0,7%. De EU als geheel kromp 0,5%. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/893068931/economie-eurozone-kromp-met-ruim-5
media Siemens
Siemens will hold its virtual Annual Shareholders' on February 3, 2021. The topics of the Siemens Annual Shareholders' Meeting will be available during the event. Here you will find the opening and the speeches Jim Hagemann Snabe, Chairman of the Supervisory Board, and Joe Kaeser, CEO.

media,
- Goldman Still Prefers Silver Even If Short Squeeze Unattainable.
- Brookfield Property Partners Loses $2 Billion in Pandemic Year.
- Ferrari Sees Profit Rising This Year on Continued Sales Rebound.
The carmaker expects more recovery from the pandemic.
see & read more on www.bloomberg.com

media Euro Zone
Eurozone stevent af op nieuwe recessie.
„Op korte termijn worden de vooruitzichten gekleurd door de teleurstellende start van het vaccinatieprogramma”, zegt hoofdeconoom voor de eurozone Nicola Nobile van onderzoeksbureau Oxford Economics. Hij verwacht dat de eurozone in het eerste kwartaal in een ’dubbele dip’ terecht komt, en dat het bbp met 0,5% krimpt. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/614659353/eurozone-stevent-af-op-nieuwe-recessie

media,
- Russia's Sputnik V vaccine 92% effective in fighting COVID-19.
- Pfizer sees $15 billion in 2021 sales from COVID-19 vaccine.
- New U.S. transit mask rules ordered by Biden take effect.
see & read more on www.reuters.com

tijd 15.22
De actuele koersen (kg): Goud: €49,015 | Zilver: €717

media in de VS
Occupy Wall Street 2.0.
GameStop dreigde bankroet te gaan. Echter, vanuit een onwaarschijnlijke hoek werd GameStop voor verdere verliezen beschermd. Volgens een analyse van Roaring Kitty was het aandeel een koopje en zag hij veel potentie in de toekomst van GameStop. Het was verder duidelijk dat Melvin Capital op een fraudeleuze manier een naked short positie innam, waarbij er meer GME-aandelen werden geshort dan er in omloop waren. Een koop-mania van het aandeel zou zorgen voor een prijsopgang en een zou een zogenaamde short squeeze veroorzaken. De shorters moeten zich dan indekken door de GME-aandelen terug te kopen, waardoor de koersstijging verder escaleert. Deze analyse werd op de sociale mediakanalen gedeeld waaronder op het forum van Wall Street Bets. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/occupy-wall-street-2-0

media,
Mexican tax authorities to seek over $500 million from Canada's First Majestic.
Audits dating back to 2010 show that the company owes about 11 billion pesos ($534.36 million), the sources said. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-02-02/Mexican-tax-authorities-to-seek-over-500-million-from-Canada-s-First-Majestic.html

Santacruz Silver Produces Record 3.7 Million Silver Equivalent Ounces in 2020.
lees elders meer

tijd 15.30
De Dow 30.276.88 +64.97 +0.22%
Olie $ 55,09 de dollar euro 1,2037
1 bitcoin = 34.669 USA dollar
1 ripple = 0,38737 USA dollar

tijd 15.32
De Nasdaq 13.556.38 +152.98 +1.14%
Goud $ 1.836,80 zilver $ 26,53 en platina $ 1.095 Gold/Silver Ratio 69.16

media,
Accelerating transformation: IFF completes DuPont mega-merger and unveils new strategic brand identity. 02 Feb 2021 --- IFF has completed its mega-merger with DuPont’s Nutrition & Biosciences (N&B) business. The combined company will continue to operate under the IFF name. Shares of the combined company’s common stock will trade on the New York Stock Exchange under the symbol “IFF.”
see & read more on https://www.foodingredientsfirst.com/news/accelerating-transformation-iff-completes-dupont-mega-merger-and-unveils-new-strategic-brand-identity.html

media,
Health and wellness targets: Smithfield Foods to cut salt and sugar 10% by 2025 Clean label across product lines
Smithfield says it regularly assesses the ingredients in its products to accommodate varied consumer diets, preferences and lifestyles. Mindful of pivoting and adapting to consumer demand. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/health-and-wellness-targets-smithfield-foods-to-cut-salt-and-sugar-10-by-2025.html

media,
Vitafoods Asia: Anagenix addresses immunity with fruit-based formulation launches. Addressing lung health
Anagenix’s new Viro-Defence Lung Formulation is a patented formulation aiming to inhibit viral replication and aid lung health and recovery. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/vitafoods-asia-anagenix-addresses-immunity-with-fruit-based-formulation-launches.html

tijd 15.44
Een vast Wall Street zal de stemming op de Europese beurzen goed doen.
De AEX 654,32 +6,98 +1,08% de Bel 20 3.744,72 +62,49 +1,70% de DAX 13.777,15 +155,13 +1,14% en de CAC 5.557,91 +96,23 +1,76%

tijd 15.46
Sandstorm Gold Today Vol. 1.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:31:04 P 8.43 -0.29 100 53 Morgan Stanley 79 CIBC K
09:31:04 P 8.43 -0.29 100 53 Morgan Stanley 79 CIBC K
09:31:04 P 8.43 -0.29 100 53 Morgan Stanley 79 CIBC K

New Gold Announces Incident at the New Afton Mine. lees elders meer.

tijd 16.28
De Dow 30.738.57 +526.66 +1.74%
De Nasdaq 13.567.72 +164.32 +1.23%

Acting in concert & andere vromen van prijs zetting.
Tegenwoordig is er "heel veel" mogelijk en wanneer zullen toezichthouders eens iets ondernemen om deze vormen van prijs beïnvloedingen stoppen!


tijd 17.26
De Dow 30.794.06 +582.15 +1.93%
De Nasdaq 13.590.95 +187.56 +1.40%

tijd 17.32
Goud $ 1.838,90 zilver $ 26,64 en platina $ 1.091 Gold/Silver Ratio 69.01
Olie 54,94 en de dollar euro 1,2024
1 bitcoin = 35.012 USA dollar
1 ripple = 0,37087 USA dollar

tijd 17.36
De AEX 652,87 +5,53 +0,85% ING EUR 7,697 +26,7 ct vol. 20.468.878
De Midcap 982,32 +10,70 +1,10% Arcadis EUR 30,86 +1,26 vol. 229.700
De Smallcap 1.234,19 +24,19 +2,00% Sligro EUR 19,34 +98ct vol. 102.985
De Bel 20 3.755,05 +72,82 +1,98% Barco EUR 16,875 +68,5ct vol. 209.880
De CAC 5.563,11 +101,43 +1,86% Airbus EUR 88,59 +5,48 vol. 3.010.345
De DAX 13.833,13 +211,11 +1,55% Fresenius Medi EUR 57,96 -6,64 vol. 5.560.704
Lokaal Oranjewoud EUR 6,50 +65ct vol. 5.182

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later
1 febr. EUR 50,00 51.531 863 EUR 49,85 84.225 997 17.35.13
2 febr. EUR 50,60 70.314 878 EUR 50.60 114.144 1.002 17.35.07
Om 17.31.59 uur EUR 48.75

media
- Suu Kyi's party demands her release as Myanmar generals tighten grip.
- UK's Captain Tom Moore has died, family says,
- UK begins door-to-door testing of 80,000 people to halt South African variant,
see & read more on www.reuters.com

shortlijst
Adelphi Capital LLPWereldhave N.V.NL00002892133.3301 feb 2021
Athanor Capital, LPWereldhave N.V.NL00002892130.8201 feb 2021
D1 Capital Partners LPUnibail-Rodamco-Westfield N.V.FR00133262460.3201 feb 2021
D1 Capital Partners LPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.5401 feb 2021
ExodusPoint Capital Management, LPBE Semiconductor Industries N.V.NL00128664120.4901 feb 2021
Marshall Wace Asia LimitedARCADIS N.V.NL00062375621.2701 feb 2021
Marshall Wace Asia LimitedSBM Offshore N.V.NL00003606180.7101 feb 2021
Marshall Wace LLPARCADIS N.V.NL00062375621.9701 feb 2021
Maverick Capital, Ltd.Unibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.5601 feb 2021
UBS O'Connor LLCJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157051.4101 feb 2021
D1 Capital Partners LPUnibail-Rodamco-Westfield N.V.FR00133262460.6829 jan 2021

Barrick Gold, Kibali Continues to Shine. lees elders meer.

media,
Nog maar tien jaar renteaftrek: adviseurs verwachten chaos.
„Veel mensen weten niet precies wanneer een recht op aftrek afloopt, omdat er in hun leven veel is voorgevallen”, zegt Oscar Noorlag van Van Bruggen Adviesgroep. „Mensen zijn gewisseld van huis, ze hebben bijgeleend of ze zijn gescheiden, waarna de hypotheek is opgedeeld in brokjes. De vraag is in hoeverre een consument de Belastingdienst dan nog een correct antwoord kan geven.” zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1872461393/nog-maar-tien-jaar-renteaftrek-adviseurs-verwachten-chaos

PFIZER REPORTS FOURTH-QUARTER AND FULL-YEAR 2020 RESULTS AND RELEASES 5-YEAR PIPELINE METRICS. lees elders meer

Opstandelingen, nu niet op de STRAAT, maar gezamenlijk met websites contacten.
Zo gaan zij zich wapenen tegen Hedge funds.
Velen van hen lezen bij XEA.nl en hebben NU het wapen in eigen handen genomen.
30% van onze lezers komt uit Amerika.

Je kunt niet lijdzaam blijven toekijken!!!


tijd 18.23
De Goudprijs in Euro Per Kg 49.110,27 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 701,91

fijne avond en voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL