Wall Street plust, maar Oostmarkt terug. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/09/2020 05:31
In de VS was Wall street hoger op wat? De schijn wereld die we ophouden in onze ogen! Onzekerheid en angst heerst er in de wereld en we leven erop los, althans de jongeren voor een groot deel. Dat de scholen weer open zijn gegaan, men wist wel dat kan niet, maar de ouderen in de wereld lijken een "lastpost" te zijn.
Ook weten we het allemaal beter en de "MACHT" des persoon moet getoond worden.

Dat zie je op regionaal al,
Omgevingsdiensten OD's)
Wat kun je daarvan verwachten?
Soms bizarre voorstellen, triest maar waar! Een lezer heeft problemen met een industriële bakkerij annex lunchroom naast haar. Veelvuldige stank/geur en geluid overlast. Begin maart stond haar huis en buiten omgeving vol geur/stank en damp. Daar kwam een inspecteur en die legde alles vast. Hij kon een geur zelf niet plaatsen en rapporteerde dat ook. Een prima rapport over de juistheid van wat hij waarnam. Bij latere navraag en weer overlast, vroeg zij, wat is de status van 't rapport van 7 maart j.l.?
Dat is per ongeluk niet uitgewerkt, sorry - sorry.
Maar wij zullen deze overlast echt serieus meenemen en daar kwam een last onder dwangsom uit, maar die liep met een sisser af. Maar de overlast houdt aan en komt steeds terug en er loopt weer een last onder dwangsom. Afgelopen week buiten in de tuin zwermen "bromvliegen en een stank" bij verschillen afvoeren en vlucht deur, die stank was geen brood lucht.
Weet U wat het OD vertelde?
Een bizar verhaal om te geloven: "zij moet de ramen en deuren maar dicht houden en zondags werkt de Industriële bakkerij niet, dan maar de ramen en deuren open zetten om te luchten en de rest van de week dan maar dicht houden". Bromvliegen zijn er overal en aan stank/overlast in de tuin bij U kunnen wij niets doen!
Laat de last onder dwangsom ook gelden voor de tuinen art.3.132 van het activiteitenbesluit in samenhang met art.3.103eerste lid, onder b van de activiteitenregeling,...!


Waar is nog respect voor de medemens?

De Dow sloot op 27.288.18 +140.48 punten
De NASDAQ 10.963.64 +184.84 punten

Edelmetaal lijdt onder USA dollar stijging.
Goud onder de $ 1.900 op $ 1.895,60 zilver naar $ 24,06 en platina $ 866 Gold/Silver Ratio 78.77 Olie $ 39,48 en de dollar euro 1,1682
1 bitcoin = 10.510 USA dollar
1 ripple = 0,23281 USA dollar

media
- Sunak Urged to Save U.K. Businesses From ‘Ruin’ of Covid Curbs.
- Cruise CEO Says Without a Vaccine, Ships Are Adrift.
- Dollar Extends Gains; Stocks, Futures Fluctuate: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

media
- NZ central bank holds rates but hints at further easing.
- Tesla's value drops $50 billion as Musk's promised cheaper battery three years away
see & read more on www.reuters.com

In de Oostmarkt een terughoudend beeld
In Japan de Nikkei 23.220 -139 punten
In Hong Kong de Hang Seng 23.713 -3 punten
In Australië de All Ordinaries 6.077 +104 punten, men loopt al vooruit op de hoger edelmetaalprijzen en de aandelen in het edelmetaal bleven achter.
Want ook hier is geen normale prijsvorming! Waar dan wel?
In Singapore de Straits 2.460 -3 punten

WO II in de media,
Arnhem was een burg tever!

Dat was niet zo!
Bilderberg: Een brug te ver
Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem.
Op woensdag 20 september 1944, toen de Britse luchtmacht-kolonel John Frost met de overgebleven parachutisten door SS Panzers op de brug bij Arnhem werd belaagd, waren de tanks van de Grenadier Guards, samen met de Amerikaanse parachutisten, verleidelijk dichtbij – slechts 15 km ten zuiden van de brug bij Arnhem – nadat zij de laatste Duitse verdedigingswerken langs de weg in Nijmegen hadden verslagen.
Ironisch genoeg, stond deze oprukkende strijdmacht onder commando van een “jonge kapitein, die op latere leeftijd ook voorzitter werd van de Bilderberg bijeenkomsten, genaamd Lord Peter Carrington.
Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest, – om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte.
zie & lees het gehele verhaal op
http://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

reactie XEA.nl
Waarom wordt dit niet eens onderzocht?
In & IN triest en dat dit niet de aandacht krijgt en helderheid verschaft.

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
woensdag 23 sept.
In de VS - MBA Mortgage Applications.

donderdag 24 sept.
In de VS - New Home Sales.

vrijdag 25 sept.
In de VS - industriële bestellingen.

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 428.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 11.47 -0.03 100 53 Morgan Stanley 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 11.47 -0.03 100 53 Morgan Stanley 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 11.47 -0.03 200 79 CIBC 1 Anonymous KQ

tijd 06.04
De actuele koersen (kg): Goud: €52.020 | Zilver: €659

media CBS
Krimp investeringen kleiner in juli.
In juli was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 4,5 procent kleiner dan in juli 2019, meldt het CBS. De krimp is kleiner dan in de drie voorgaande maanden. Vooral in gebouwen en machines is minder geïnvesteerd.
De cijfers zijn niet gecorrigeerd voor werkdagen. Juli 2020 heeft evenveel werkdagen als juli 2019. Volgens de CBS Investeringsradar zijn de condities voor de investeringen in september minder ongunstig dan in juli.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/krimp-investeringen-kleiner-in-juli

Bio-Fed presents a wide range of biodegradable injection moulding compounds. lees elders meer.

media
3d-geprint hoofdapparaat controleert coronapatiënten.
Oproep EIT Digital tot zorginnovatie heeft succes.
Met Europees geld is een 3d-geprint hoofdapparaat ontwikkeld dat op afstand vitale functies van coronapatiënten kan meten. Daardoor kunnen verpleegkundigen veilig meerdere patiënten tegelijkertijd bewaken. zie & lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/zorg/7061531/250449/3d-geprint-hoofdapparaat-controleert-coronapatienten.html

Edelmetaal
Als straks de valuta crisis los barst, dan wil iedereen in fysiek edelmetaal
De SP wil ook al uit de Euro! Ook zal de USA dollar een harde tijd tegemoet kunnen gaan, als die valuta crisis los barst.
De grote partijen spannen samen en die corona komt hen goed uit.
- een kleiner aantal inwoners op de aarde.
- nauwelijks nog chartaal geld en digitaal is alles te controleren.
- burgers zijn door de IT en de techniek haast 24/7 te controleren.
- neem Uw mobiel en andere camera's, die leggen zeer veel vast, privacy is het "woord" maar dat is er nauwelijks nog. Effectenkredietinstellingen leggen Uw financiële handel & wandel vast en de Overheden kijken mee.
Wat is/was het resultaat van de Panama Papers?
Muisstil, want daar stonden de zeer belangrijke personen in de wereld op de lijst, dus DIE moeten beschermt worden en was/is het daarom zo stil.
Ook het toekomstig beeld: "heerst & verdeel"!
Straks de vroegere personeelsbelasting weer terug, toen mochten ze in JOUW woning komen controleren wat er binnen stond!


media CBS
Economisch beeld wat minder negatief half september.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in september minder negatief, meldt het CBS. De economie ligt nog wel diep in een fase van laagconjunctuur. In de Conjunctuurklok van half september presteren 11 van de 13 indicatoren slechter dan hun langjarige trend. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben voor veel indicatoren in de klok vanaf verslagmaand maart grote invloed.
De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/economisch-beeld-wat-minder-negatief-half-september

media CBS
Winsten bedrijven licht gedaald, inkomen huishoudens gestegen.
Ondanks de sterke economische krimp in het tweede kwartaal van 2020 is de winst van niet-financiële bedrijven maar licht gedaald en is het inkomen van huishoudens op peil gebleven. Door de coronacrisis namen de inkomsten weliswaar af, maar deze werden grotendeels gecompenseerd door ruim 16 miljard euro aan corona-gerelateerde subsidies. Tevens zijn de belastingafdrachten, de dividenduitkeringen en de consumptie in het tweede kwartaal gedaald. Hierdoor spaarden niet-financiële bedrijven en huishoudens samen 22 miljard euro meer dan een jaar eerder. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. De in dit nieuwsbericht genoemde cijfers betreffen macrocijfers. De verschillen per bedrijfstak kunnen groot zijn.
De in het binnenland behaalde winst van de niet-financiële bedrijven was in het tweede kwartaal 1,2 miljard euro hoger dan een jaar eerder. Zonder de 12,5 miljard euro aan corona-gerelateerde subsidies zou de winst veel lager geweest zijn dan een jaar eerder. Het is overigens mogelijk dat er teveel subsidie is uitgekeerd en deze in een later stadium moet worden terugbetaald. De winst (vóór belastingen) van niet-financiële bedrijven lag 2,7 miljard euro lager dan een jaar eerder. Dit komt doordat de buitenlandse dochters van bedrijven 5,3 miljard euro minder winst genereerden. De zogeheten overige winsten uit vermogen namen iets toe.
Bedrijven betaalden 3 miljard euro minder aan belastingen dan een jaar eerder. Dit komt vooral doordat bedrijven de verschuldigde vennootschapsbelastingen over 2019 voor een groter deel al in 2019 betaalden bij de voorlopige aanslag in plaats van pas in 2020. Daarnaast hebben bedrijven in 2020 de mogelijkheid om uitstel van belastingen aan te vragen wegens corona. Behalve aan belastingen hebben bedrijven in het tweede kwartaal ook veel minder dividend betaald. Het niet uitkeren van dividend vormde een voorwaarde voor het verkrijgen van corona-gerelateerde subsidies. Door de verminderde belastingoverdrachten en dividenduitkeringen, namen de besparingen van bedrijven met ruim 9 miljard euro toe. Dit uitgespaarde geld kan onder meer worden gebruikt om te investeren. In het tweede kwartaal gebeurde dit echter in mindere mate dan een jaar eerder. De investeringen lagen 2,7 miljard euro lager. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/winsten-bedrijven-licht-gedaald-inkomen-huishoudens-gestegen

media CBS
Overheidstekort eerste halfjaar bijna 15 miljard euro.
De overheid gaf in de eerste helft van 2020 bijna 15 miljard euro meer uit dan zij ontving. Dit kwam voornamelijk door de maatregelen van het kabinet om de economie tijdens de coronacrisis te ondersteunen. Deze maatregelen kostten tot zover ongeveer 14 miljard euro. De overheidsschuld steeg het eerste halfjaar met 47 miljard euro tot 442 miljard euro. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de inkomsten, uitgaven en schulden van de overheid.
De overheidsfinanciën werden het tweede kwartaal gedomineerd door corona. Waar de overheid het eerste kwartaal nog ruim 9 miljard euro overhield, belandde het saldo van inkomsten en uitgaven over het tweede kwartaal met -24 miljard euro diep in het rood. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/overheidstekort-eerste-halfjaar-bijna-15-miljard-euro

media CBS
Economie krimpt met 8,5 procent in tweede kwartaal 2020.
Volgens de tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gekrompen ten opzichte van het vierde kwartaal van 2019. De tweede berekening van het bbp wordt ongeveer 90 dagen na afloop van het kwartaal gepubliceerd.
Het groeicijfer is hetzelfde als bij de eerste berekening, die is gepubliceerd op 14 augustus. Ook het totaalbeeld is niet veranderd. De daling van het bbp in het tweede kwartaal is voor meer dan de helft toe te schrijven aan de sterk gedaalde consumptie door huishoudens. Verder namen ook de investeringen en het handelssaldo sterk af. Ten opzichte van de eerste berekening zijn de investeringen, waaronder de bouwinvesteringen en de investeringen in computers en R&D, naar boven bijgesteld. Ook het handelssaldo is opwaarts aangepast. De krimp van de consumptie door huishoudens is echter groter dan eerder berekend.
zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/economie-krimpt-met-8-5-procent-in-tweede-kwartaal-2020

reactie XEA.nl
Eigenlijk oud en achterhaalt nieuws. Als de corona slachtoffers nog meer stijgen, dan vallen er in de economie ook slachtoffers en kan een crisis van een veel grotere omvang zich voor doen, die zijn weerga niet kent.
En vergelijkingen met de jaren 20/30 van de vorige eeuw, niet ondenkbaar zijn!!


tijd 06.39
De stille periode is het MOMENT bij het edelmetaal om te drukken, goud $ 1.889,20 zilver $ 23,56 en platina $ 862 Gold/Silver Ratio 80.15

Schoon drinkwater
Dat zal een schaar product gaan worden in de wereld, HOUDT daar rekening mee.
Norit zorgde met haar "filter" daarvoor en werd weggekocht.

Eric Coffin, HRA Advisories: Diving into Angoda North – One of Sun Peak’s Prospective Targets.
lees elders meer.

AMSTERDAM, Sept. 22, 2020 /PRNewswire/ -- Core Laboratories (NYSE: "CLB US" and Euronext Amsterdam: "CLB NA") will broadcast its third quarter 2020 conference call over the Internet at 7:30 a.m. CDT / 2:30 p.m. CEST on October 22, 2020.
Larry Bruno, Chairman, CEO and President, Chris Hill, CFO, and Gwen Schreffler, SVP Corporate Development and Investor Relations, will discuss financial and operational results. An earnings press release will be issued after market close on October 21st and may be accessed through the Company's website at www.corelab.com. To participate in the live webcast, simply log on to www.corelab.com at least fifteen minutes prior to the start of the call. For those who are not available to listen to the live webcast, a Podcast will be available immediately following the conference call and a replay will be available on Core's website shortly after the call which will remain on the site for 10 days.
To listen to the conference call via telephone, please contact Lena Brennan at lena.brennan@corelab.com for the dial-in number.

Toekomstmogelijkheden voor het Watermuseum. lees elders meer

tijd 08.35
De actuele koersen (kg): Goud: €51.594 | Zilver: €637

media,
Coronacrisis treft winkelcentra Maastricht en Zwolle hardst.
WOERDEN (ANP) - De centra van Maastricht, Zwolle, Enschede, Arnhem en Drachten behoren tot de tien winkelgebieden die het meest zijn getroffen door de coronacrisis. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1084242999/coronacrisis-treft-winkelcentra-maastricht-en-zwolle-hardst

tijd 10.19
Het optimisme druipt er vanaf.
De AEX 548,17 +7,39 +1,37% de Midcap 802,11 +4,16 +0,52% en de Smallcap 913,12 +7,06 +0,78%

tijd 10.21
De Bel 20 3.248,40 +27,52 +0,85% de DAX 12.775,85 +181,46 +1,44% en de CAC 4.847,94 +75,10 +1,57%
Waar halen ze het optimisme vandaan? Dat kan alleen uit de koker van het algoritme komen, maar realistisch is dit niet.
Golven van ontslagen en faillissementen komen er aan. De Vlieg Mijen staat op springen en welke bedrijf niet? Er zal altijd gegeten en gedronken moeten worden, maar dan houdt 't ook op!

tijd 11.24
De AEX 550,00 +9,22 +1,70% Arcelor EUR 10,932 +40,6ct vol. 1,8 milj.

tijd 11.25
De DAX 12.825,43 +231,04 +1,83% Deutsche Luft EUR 7,76 +31,4ct vol. 2,1 milj. , men heeft 't vermoedelijk niet goed gelezen, maar de Deutsche Lufthansa gaf gisteren een winstwaarschuwing!

tijd 11.28
Goud $ 1.887,80 zilver $ 23,62 en platina $ 858 Gold/Silver Ratio 79.89
Olie $ 39,94 en de dollar euro 1,1712
1 bitcoin = 10.474 USA dollar
1 ripple = 0,23208 USA dollar

media,
De grootste winsten behaal je door…
Na de forse stijging sinds maart, zitten goudaandelen nu al anderhalve maand in een zijwaartse fase. zie & lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/09/22/de-grootste-winsten-behaal-je-door/

Corona
Deze regering loopt achter de feiten aan, de tweede lockdown zal nog langer gaan duren, is onze inschatting.

OCEANAGOLD ANNOUNCES RESULTS OF UPDATED HAILE TECHNICAL REPORT.
lees elders meer

We leven in een schijn wereld en een lezer begrepen niet wat de Nederlandse burgers zo achter de heer Rutte en zijn club liepen. Een vliegtuig met mondkapjes naar China sturen en dan zeggen in tehuizen, kleine afstand aldaar is NIET nodig.
Hoeveel bewoners zijn er daardoor eerder overleden?
Realiseren wij dat wel!?

tijd 15.16
Goud $ 1.886,30 zilver $ 23,60 en platina $ 853 Gold/Silver Ratio 79.95
Olie $ 39,81 en de dollar euro 1,1684
1 bitcoin = 10.532,50 USA dollar
1 ripple = 0,23432 USA dollar

kijk eens in de media
- Covid-19 Wipes Out an Estimated 500 Million Jobs Worldwide
The total is far higher than previously thought.
- Johnson & Johnson Begins Giant Trial Testing One-Dose Covid Shot
Up to 60,000 volunteers are in a study of its Covid-19 vaccine.
- JPMorgan to Move $230 Billion Assets to Germany Under Brexit.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.22
De AEX 549,76 +8,98 +1,66%, RELX dagen gedrukt en nu de veer weer los EUR 19,09 +66,5ct vol. 1.0 milj. Wij van de redactie missen steeds meer bij de prijsvormingen de "logica"!

tijd 15.24
De Midcap 799,83 +1,88 +0,24% FLOW Traders EUR 33,16 -1,00 vol. 199.931 ook bij dit fonds. Rode cijfers op de borden, Flow in het groen!!

tijd 15.27
De Smallcap 906,57 +0,51 +0,06% Accell EUR 24,90 +1,-- vol. 21.753

tijd 15.28
De DAX 12.762,18 +167,79 +1,33% Deutsche Luft. EUR 7,746 +30ct vol. 3,7 milj.
Gisteren een winstwaarschuwing! Begrijpt U dit?

tijd 15.32
De Dow 27.413.60 +125.42 +0.46%
De Nasdaq 10.963.64 +184.84 +1.71%

NatureWorks manufacturing upgrades to expand the availability of Ingeo biopolymer from Blair facility. lees elders meer.

media
Healthy vision in focus: Lockdown measures prolong screen-time during COVID-19.
“There is the saying ‘eyes are the windows to the soul,’ which reflects the relevance of this sense. Keeping vision fully functional and assuring we are doing all we can to preserve it in the future is key for enjoying healthy vision throughout life,” says Miguel Martinho, global strategy and business development manager at Kemin Human Nutrition and Health. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/healthy-vision-in-focus-lockdown-measures-prolong-screen-time-during-covid-19.html

media,
The postbiotic “buzz”: Cargill Health Technologies president flags immunity and gut health benefits. “Postbiotics have only gained traction within the supplement industry in the last few years, and they’re really beginning to generate some significant buzz among both consumers and consumer media outlets,” he notes. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/the-postbiotic-buzz-cargill-health-technologies-president-flags-immunity-and-gut-health-benefits.html

media,
Ocean Spray and TerraCycle partner on sustainable packaging and recycling program.
Consumers can recycle select Ocean Spray products for free, giving the brand’s packaging “a second life”. Through the partnership, Ocean Spray is advancing its sustainable packaging strategy by diverting waste from landfills and extending the life of materials to reduce the overall environmental footprint.
see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/ocean-spray-and-terracycle-partner-on-sustainable-packaging-and-recycling-program.html

tijd 15.53
Sandstorm Gold Today vol. 16.200
Time X Price Chg Vol. Buyer Seller Markers
09:38:12 X 11.29 -0.18 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:38:00 M 11.30 -0.17 85 13 Instinet 79 CIBC E
09:37:31 A 11.27 -0.20 600 79 CIBC 143 Pershing K

tijd 17.33
De actuele koersen (kg): Goud: €51.433 | Zilver: €636

tijd 17.36
De AEX 545,68 +4,90 +0,91% RELX EUR 19,07 +64,5ct vol. 1.834.993
De Midcap 792,48 -5,47 -0,69% NSI EUR 27,85 -1,55 vol. 34.418
De Smallcap 895,80 -10,26 -1,13% AMG EUR 15,395 -1,135 vol. 415.251
De Bel 20 3.215,63 -5,25 -0,16% UCB EUR 99,90 +4,18 vol. 437.492
De CAC 4.802,26 +29,42 +0,62% Unibail EUR 30,76 -1,35 vol. 1.441.528
De DAX 12.656,95 +62,56 +0,50% Adidas EUR 284,70 +12,90 vol. 619.748

lokaal
DGB EUR 9,63 +5ct vol. 4.347
NEPI EUR 3,26 -44ct vol. 14

tijd 17.49
Goud $ 1.865,50 zilver $ 22,98 en platina $ 848 Gold/Silver Ratio 81.11
De Dow 27.227.09 -61.09 punten
De NASDAQ 10.862.36 -101.28 punten
Olie $ 40,02 en de dollar euro 1,1677
1 bitcoin = 10.452 USA dollar
1 ripple = 0,23119

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
21 sepr. EUR 36,75 119.248 1.065 EUR 36,95 159.980 1.187 17.37.19
22 sept. EUR 37,20 89.039 887 EUR 37,25 123.669 991 17.35.29
23 sept. EUR 37.00 29.364 364 EUR 37,00 75.877 469 17.35.16
Om 17.32.13 uur EUR 35,35 zo werkt 't en kijk eens naar de omzet in de 5 spookminuten! ca. 45.000 sts.

shortlijst
Woodline PartnersPharming Group N.V.NL00103910250.8923 sep 2020
BlackRock Advisors, LLCJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.7122 sep 2020
Davidson Kempner European Partners, LLPBE Semiconductor Industries N.V.NL00128664121.1422 sep 2020
Lucerne Capital Man. L.P.Koninklijke BAM Groep N.V.NL00003373191.2422 sep 2020
Marshall Wace LLPSBM Offshore N.V.NL00003606181.3922 sep 2020
Marshall Wace LLPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.6822 sep 2020
Omni Partners LLPJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.8122 sep 2020
Pentwater Capital Man. LPJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.9622 sep 2020
Samlyn Capital, LLCUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262461.1622 sep 2020
Voleon Capital Management LPFugro N.V.NL00003525651.8422 sep 2020
AKO Capital LLPARCADIS N.V.NL00062375621.2721 sep 2020

media video about 23 minutes
Why gold ETF flows plunged and central banks stopped buying – Jeff Christian
Sep 23, 2020
August saw a falloff in gold-backed ETF inflows along with central banks slowing down their purchases.
Central banks have always been price-sensitive, said Jeff Christian, managing partner of CPM Group, and would stop buying if the price of gold is too high.
As for exchange-traded fund (ETF) holdings, not all of the flows this year was from investment demand to begin with.
“It was clear to us that some bullion banks have been taking gold and silver, ... (read more) on https://www.kitco.com/news/video/show/Denver-Gold-Forum-2020/3003/2020-09-23/Why-central-banks-stopped-buying-gold-and-ETF-inflows-plunged--Jeff-Christian#_48_INSTANCE_puYLh9Vd66QY_=https%3A%2F%2Fwww.kitco.com%2Fnews%2Fvideo%2Flatest%3Fshow%3DDenver-Gold-Forum-2020

fijne avond en voor straks eet smakelijk



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL