Crash op Wall Street, dat mogen we best schrijven. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 14/05/2019 03:59
Er was gisteren een crash op Wall Street, hoogtevrees kunnen we best zeggen. Niet alleen door de handelsoorlog VS versus China, maar ook dat Wall Street van stijgt. Per 1 januari stonde de Dow 23.062 en de Nasdaq 6.585. Het grote verlies van gisteren er af en zie! Nog 2.250 punten erbij.
De Dow 25.324.99 -617.38 punten
De NASDAQ 7.647.02 -269.92 punten

Dus was dit een gezonde correctie.
Wij waren gisteren in de AVA van Corbion, daar werden wij aangevallen, onze stelling waren o.a. de alsmaar groeiende schuldenlast. 1 Bezoeker zei, dat geld dat er bij wordt gedraaid is niet erg, de vorderingen en de "schuldelasten" blijven in evenwicht. Hij vergat echter dat er voor dat bijgedraaide geld niet voor was gewerkt! Dus wordt de geldontwaarding steeds meer, was ons antwoord en daaro zijn wij op dit moment UIT aandelen.
De discussie werd gelijk gesloten!

Edelmetaal gevraagd, goud $ 1.298,70 zilver $ 14,75 en platina $ 858 Gold/Silver Ratio 88.01 Olie $ 61,03 en de dollar euro 1,1238
1 bitcoin = 7,890,60 USA dollar
1 ripple = 0,35080 USA dollar

media Brexit
May Seeks Support for Brexit Plan as Cross-Party Talks Falter
By Thomas Penny
14 mei 2019 01:09 CEST
- Cabinet meets Tuesday as Tory fury rises at Labour discussions
- Hunt makes leadership pitch with defense spending proposal
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-13/may-seeks-support-for-brexit-plan-as-cross-party-talks-falter?srnd=premium-europe

In de Oostmarkt wordt de stemming van Wall Street gevolgd,
Japans Nikkei 21.020 -170 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.033 -516 punten
In Australië de All Ordinaries 6.316 -65 punten
In Singapore de Straits 3.202 -31 punten

De valuta's
de dollar euro 1,1238 de Yen 123,10 't Pond 0,8666 AU$ 1,6146 C$ 1,5130 NZ$ 1,7058 en Sing$ 1,5374

Het Duitse Bayer krijgt van de Californische Jury een boete van USA$ 2 miljard i.v.m. de Roundup kanker zaak.

Actuele goud en zilver prijs
14-mei-2019 04:15 CET
Goudprijs: € 1.155,10 -2,16
Zilverprijs: € 13,12 -0,02
Prijzen in euro's en per troy ounce

De agenda voor deze week en diversen berichten van het CBS.
dinsdag 14 mei
Ava's van Solvay, Philips L., Takeaway, Agfa Gevearts en van dit bedrijf ook de 1ste kw. cijfers.
In Duitsland het economisch sentiment & consumptie index.
In de VS de Industriële bestellingen.

woensdag 15 mei
AVA's van CTAc, Avantium, Dexia, ICT, Ageas, tevens van dit bedrijf 1ste kw. cijfers. Van Tie en SnowWorld de halfjaarcijfers en van ABN AMRO 1ste kw. cijfers
In de VS, Industriële Productie & Detail cijfers.

Donderdag 16 mei
1ste kw. Volkert Wessels, NN Group, RTL Groep, Euronext, DPA, SBM, KBC, Probiodrug en Pharming Groep.
AVA's van Hal Trust, Brunel, DPA, Euronext, Intertrust, AND en Brill

vrijdag 17 mei
AVA's Van Unibail, Resilux, Aegon
Optie expiraties
1ste kw. cijfers van Curetis en jaarcijfers 2018/19 van Retail Estates.

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!
Bitcoins hebben dat ook en 't kan dus wel.

Want hoeveel nepaandelen gaan er dagelijks over/langs de beurs heen?
's Morgens debet de handelaar(vermoedelijk het verzamel depot) en credit de handelaar en GA je gang. Daarom is er te Amsterdam dat gerommel bij de 5 spoot minuten en soms nog langer t.w. van 17.30 tot .... soms 17.41 uur.
Dan kunnen alle posities glad gestreken worden.

Sandstorm gold Yesterday Vol. 3.612.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 7.05 +0.24 100 39 Merrill Lynch 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 7.05 +0.24 300 65 Goldman 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 7.05 +0.24 600 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ

Bestuurders worden bedreigd.
Waarom? Dat is een foutieve instelling, maar de Minister wil een zwaardere straft op het bedreigen van Bestuurders zetten, terecht zeggen wij! MAAR, moet de Minister ook niet naar de oorzaak van die bedreigingen kijken (lees onderzoeken)! Want dit is wel kort door de bocht.
Want wat nu door een oud medewerkster van ons wordt ervaren, leg die oorzaak wel HEEL duidelijk bloot!

Wat maakt zij mee, enorme overlast van een nieuwe vestiging bakkerij naast haar hyuis in de Binnenstad. Die Bakkerij zat daar plots en de overlast van geluid & geur en vooral 's nachts en overdag. Verkeersoverlast, vlak naast haar voordeur(lees op minder dan 1 meter) auto's laden en lossen en ook vrachtauto's op enkele meters voor haar voordeur. RUD en Gemeente beloven van alles, maar doen nauwelijks iets, andere omwonenden hebben/ervaren dezelfde overlast. Ook zij worden aan het bekende "lijntje" gehouden, we (lees RUD) zijn ermee bezig wordt hen verteld.
Maar wij hoorden van een RUD vestiging elders in Nederland en een particulier bedrijf het volgende: "wil je in een binnenstad een vestiging van iets beginnen, dan moet U een vestigingsvergunning bij de Gemeente aanvragen"!
Daarbij hoort een activiteitenbesluit, een akoestisch rapport, een geurrapport, handhavingszaken en als dat alles akkoord is, dan kan er een vestgingsvergunning al dan niet verleend worden.
Bij deze bakkerij was NIETS geregeld, de RUD en de Gemeente die beide voor dit als moeten zorgen, spelen elkaar de bal toe en werken soms langs elkaar heen. Nu alles achter af regelen en veel aanvragen van formulieren waarop staat, wilt U dit/deze formulier(en) volledig invullen en ondertekenen, staat nauwelijks iets op. Ons vermoeden is dat NIET de aanvrager, maar ook niet gemachtigde personen deze formulieren ZELF invullen. Want de Welstand commissie keurt soms zaken af en binnen twee weken staat er met terugwerkende kracht over dezelfde zaak alweer een omgevingsaanvraag in de Courant en even daarna verleend!
Het lijkt in die Gemeente Overtoom wel, alles geregeld, maar niet met ondertekende aanvragen en soms zeer vage goedgekeurde Bestemmingswijzingen van het pand in de media, waarin de bakkerij gevestigd is.
Maar de RUD vertelde eerst, er mag helemaal geen nieuwe Bakkerij meer in deze Binnenstad gevestigd worden i.v.m. de zware milieu en vestigingseisen.
Soms in uitzonderlijke gevallen wordt 't toegestaan, maar dan moeten er zulke dure installaties komen van circa EUR 40-50.000 euro, die kan deze bakkerij niet opbrengen. Niet rendabel!!
Nu werkt de RUD onder bedreigingen, U leest het goed, dat onze oud medewerkster mee moet doen op hun voorwaarden van controles.
De medewerkers van de RUD mogen met HUN neus in en rond haar woning lopen en zeggen: "U heeft gelijk of U heeft ongelijk i.v.m. met de GEUR overlast"!
Is dat niet vreemd! Juist de RUD elders in Nederland vertelde dit: "bij de RUD werken gespecialiseerde medewerkers die opgeleid worden voor de Olie industrie, Vleesindustrie, bakkerijen etc. etc., ieder in zijn/haar vak. Na die opleiding moeten zij testen afleggen en krijgen zij een certificaat van bekwaamheid!
Daar had Wim Kan 't ook al over, ja, je moet "Bekwaam zijn", zei hij!
Die gecertificeerde medewerkers moet om de 1 á 2 jaar een herhaal cursus doen/volgen en bij een juiste test uitslag (U moet het zien als het EHBO diploma) loopt de certificering weer door! En bij haar mag elke RUD medewerker het DOEN vertelde RUD medewerker R.K.
Er komt NU een voorlopige voorziening.

Maar mijnheer de Minister, kan deze behandeling niet DE OORZAAK zijn dat mensen DOL gemaakt worden en tot ALLES kunnen overgaan in dit soort situaties!!
Pas stond er nog een foto in de Courant, iemand was met zijn auto door de deur van het Gemeente Huis gereden en gearresteerd.
Had deze persoon soms ook soortgelijk "iets meegemaakt" als wat nu bij onze oud medewerkster gaande is?
Die slapen nauwelijks meer, in het wekend start de oven van de Bakkerij om circa 01.00 - 1.30 uur in de nacht en andere nachten later, maar gemiddeld wel om circa 03.30 uur in de nacht.
Als dat maanden tot lange duurt, kunnen er in onze ogen ZEKER richting bestuurders bedreigingen komen, niet terecht, MAAR wel begrijpelijk.

Overheden en Semi Overheden behoren er voor de Burgers te zijn, maar vraag 100 burgers, 90 ervan zullen zeggen: "deze Overheden zijn er alleen voor zichzelf"!

Maakt U of kennissen soort gelijk iets mee, laat 't ons weten mail naar redactie@xea.nl
U mag ons daarbij ook vragen om bewijsstukken.
Want de Gemeente ambtenaar schrijft naar haar advocaat gewoon; "Ik heb begrepen de uitvoeringsdienst een geluids- en geuronderzoek wil uitvoeren. In eerste instantie was uw cliënt niet bereid om te meewerken aan het onderzoek.

Neen, onze oud medewerkster had gevraagd om bekwame mensen eerst een GEUR meting/onderzoek te laten doen. Dat was vanaf 3 juli 2018 (ja 2018) nog steeds niet gebeurd. Er waren al "tig" geluidsonderzoeken gedaan, waar 75% ervan te hoog waren. NU moest het in het PAASWEEKEND gebeuren en toen was zij NIET thuis. MAAR welke ambtenaar werkt er in het weekend?
De RUD had zelf op haar website staan: Goede Vrijdag en 2de Paasdag zijn wij gesloten. Voor spoed gevallen kunt u bellen naar tel...!

Zo behandelen Overheidsinstanties de BURGERS. EEN schande en is dit niet misdadig!!??

Waar is nog vertrouwen in de Overheden?
List & bedrog komen ook steeds meer naar voren!

tijd 04.44
De Actuele koersen (kg): Goud: €37.147 | Zilver: €422

media CBS
Helft geeft toestemming delen medische gegevens.
Bijna de helft van de volwassenen heeft toestemming gegeven om hun medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt uit te wisselen, 5 procent weigerde. Weigeraars zeggen zich vooral zorgen over mogelijke privacyschending en een gebrek aan gegevensbeveiliging te maken. Dat blijkt uit het Onderzoek Belevingen 2018 van het CBS. Het Landelijk Schakelpunt (LSP) is een online netwerk waar zorgverleners zoals huisartsen en specialisten medische gegevens uit elektronische patiëntendossiers kunnen uitwisselen. Dat gebeurt alleen na toestemming van een patiënt. Het LSP bestaat sinds 2012. Zo’n 80 procent van de volwassenen kent het LSP, vrouwen vaker dan mannen en ouderen vaker dan jongeren. Ook hoogopgeleiden en mensen met een Nederlandse achtergrond kennen het LSP vaker dan laagopgeleiden en mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/helft-geeft-toestemming-delen-medische-gegevens

media CBS
Krapte arbeidsmarkt neemt verder toe.
De spanning op de arbeidsmarkt is opgelopen naar een nieuw hoogtepunt. In het eerste kwartaal van 2019 waren er gemiddeld 88 vacatures per 100 werklozen. In het vierde kwartaal van 2018 waren dat nog 80 vacatures per 100 werklozen. Het aantal vacatures nam toe, terwijl het aantal werklozen afnam. Ook het aantal banen is verder gestegen in het eerste kwartaal. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/krapte-arbeidsmarkt-neemt-verder-toe

reactie XEA.nl
Zal er tussen de 1,3 miljoen werkelozen die er in Nederland zijn, geen bruikbaar personeel zitten?

Het verslag van de AVA van Corbion is te lezen op de website.

tijd 06.15
De actuele koersen (kg): Goud: €37.159 | Zilver: €423

Fagron NV: Aandeelhouders van Fagron stemmen in met alle voorstellen tot besluit. lees elders meer.

AMG Advanced Metallurgical Group N.V. Announces 2018 Final Dividend
Amsterdam, 14 May 2019 (Regulated Information) --- AMG Advanced Metallurgical Group N.V. ("AMG", EURONEXT AMSTERDAM: "AMG") is pleased to announce during the Annual General Meeting, held on May 1, 2019, AMG's shareholders approved the payment of a dividend of €0.50 per ordinary share over the financial year 2018. The interim dividend of €0.20, paid on August 16, 2018, was deducted from the amount distributed to shareholders. The final dividend per ordinary share therefore amounts to €0.30. Payment of the final dividend was completed on May 13, 2019, to shareholders of record on May 6, 2019. The ex-dividend date was May 3, 2019. Dutch withholding tax was deducted from the dividend at a rate of 15%. This press release contains inside information within the meaning of Article 7(1) of the EU Market Abuse Regulation.

tijd 08.04
De goudprijs in euro per kg 37.138.5 en de zilverprijs in euro per kg 422.5

media,
Technische analyse Zilver. by Roy Martens on 13 mei 2019
Het einde van vorige week was enerverend met een slotstand die slechts $0.01 verwijderd was van het 200 d. MA. Het was een ideale setup voor de stieren om direct aan het begin van de afgelopen week een volgende stap te kunnen zetten.
zie & lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2019/05/13/technische-analyse-zilver-25/

tijd 09.04
De AEX plust ondanks de negatieve stemming op Wall Street op 545,80 +1,53 +0,28 % het bewijs dat systemen (lees HFT via de computer) de dienst uit maken.

tijd 09.06
De Bel 20 3.471,05 +18,88 +0,55% en de CAC 5.299,03 +36,46 +0,69%
Waar is nog realiteit? Beleggers willen niet de waarheid erkennen. Dit vroeg een belegger gisteren ook nog aan onze vertegenwoordiger. Wat moet je nog doen met je spaargeld? Moet ik dat op de rekening laten staan of in aandelen? Rente levert spaargeld niet meer op! Ons antwoord was: "zeker NU niet in aandelen"!

tijd 09.11
De Midcap 756,65 +3,92 +0,52% BAM EUR 3,818 +8,2ct vol. 76.000 AMG EUR 22,62 +35ct vol. 31.290

tijd 09.14
De Smallcap 981,23 +1,02 +0,10% Kiadis EUR 8,725 +26,5ct vol. 15.000 Accsys Tech. EUR 1,29 -2ct vol. 23.513 Dit fonds hoort niet in de Smallcap. Omzet, maar er wordt NIET gekeken naar HET risico van dit bedrijf! Slechte Toezichthouders!

BELMONT SEEKS APPROVAL FOR THREE (3) TO ONE (1) CONSOLIDATION OF SHARE CAPITAL
lees elders meer.

Duitse ZEW in de media
De Duitse ZEW index voor het economisch sentiment is in mei onverwacht gedaald, en bevindt zich weer in negatief terrein. Dit bleek vandaag uit cijfers van het Duitse onderzoeksinstituut. De ZEW-verwachtingsindex daalde van 3,1 positief in april naar 2,1 negatief in mei.

tijd 12.12
De AEX stabiel in de winst (opvallende) op 547,40 +3,13 +0,58% DSM EUR 99,84 +1,80 vol. 345.000 Philips EUR 36.105 +35,5ct vol. 642.000

tijd 12.14
De DAX plust op 11.930,17 +53,52 +0,45% Bayer reageert op de boete (Californische jury) EUR 55,31 -1,16 vol. 2,6 milj. RWE EUR 22,87 +72ct vol. 2,2 milj.

media CBS
Detailhandel zet ruim 4 procent meer om in maart.
De detailhandel heeft in maart 4,4 procent meer omgezet dan in maart 2018, meldt het CBS. Het verkoopvolume lag 3,6 procent hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online 16,7 procent meer omgezet. De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in maart. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 1,1 procent hoger dan in maart 2018. lees & zie verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/detailhandel-zet-ruim-4-procent-meer-om-in-maart

media CBS
Export groeit bijna 2 procent in maart.
Het volume van de goederenexport was in maart 1,6 procent groter dan in maart 2018, meldt het CBS. De groei is groter dan in de vier voorgaande maanden. In maart 2019 groeide vooral de export van aardolieproducten en machines. Daarentegen kromp de export van elektrotechnische apparatuur en transportmiddelen. Het volume van de import was in maart 5,6 procent groter dan een jaar eerder. De groei van de import en de export wordt gedrukt door een bedrijf dat vanaf oktober 2018 een deel van zijn activiteiten heeft verplaatst naar een ander land. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/export-groeit-bijna-2-procent-in-maart

media CBS
Bbp groeit met 0,5 procent in eerste kwartaal 2019.
Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van 2019 met 0,5 procent gegroeid ten opzichte van een kwartaal eerder. Dat is gelijk aan de stijging in het voorgaande kwartaal. De groei in het eerste kwartaal van 2019 is vooral te danken aan de investeringen in vaste activa. De bijdrage van het handelssaldo was negatief. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/bbp-groeit-met-0-5-procent-in-eerste-kwartaal-2019

media CBS
Economisch beeld onveranderd
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in mei hetzelfde als een maand eerder, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van half mei presteren 10 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend. De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/economisch-beeld-onveranderd

media CBS
Uitstoot CO2 lager in het eerste kwartaal 2019.
De CO2-uitstoot in Nederland was in het eerste kwartaal 0,8 procent lager dan in hetzelfde kwartaal van 2018. Volgens de eerste berekening groeide in dezelfde periode het bruto binnenlands product (bbp) met 1,7 procent. De afname van de CO2-uitstoot komt vooral doordat de huishoudens en de dienstverlening minder gas verbruikt hebben voor verwarming. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwe kwartaalcijfers over de CO2-uitstoot. Het eerste kwartaal van 2019 was minder koud dan dat van 2018. Gecorrigeerd voor dit weereffect was de de CO2-uitstoot in het eerste kwartaal 1,6 procent hoger dan een jaar eerder.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/20/uitstoot-co2-lager-in-het-eerste-kwartaal-2019

Phlips Rutherford Diagnostics and Philips agree 10 year partnership to improve diagnostic services and patient outcomes across England. lees elders meer.

Accell Group zet in op zakelijke markt voor fietsverhuur en mobiliteitsoplossingen. Vervoerder HTM kiest voor Batavus-fiets van Accell
HEERENVEEN – 14 mei 2019. Het openbaar vervoersbedrijf HTM heeft 500 solide Batavus stadsfietsen van Accell aangeschaft voor Haagse reizigers via B2B servicepartner Zilt bikes. De Batavus HTM Bike is een duurzame en veilige manier om de stad te verkennen of te doorkruisen in combinatie met het openbaar vervoer. Accell zet met deze samenwerking verder in op de zakelijke markt van fietsverhuur en mobiliteitsoplossingen. In april sloot Accell al een overeenkomst met Fletcher Hotels voor de levering van 1.300 e-bikes.

EDE, 24 APRIL 2019 – In de vandaag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“AVA”) van Accell Group zijn alle agendapunten goedgekeurd.

tijd 13.15
1 bitcoin = 8.049 USA dollar
1 ripple = 0,38493 USA dollar

Bunge Reports First Quarter 2019 Results.
lees elders meer.

Equinox Gold Pours First Gold at its Aurizona Gold Mine and Receives License to Operate. lees elders meer.

media Kardan
KARDAN TO REPAY EUR 36.5 MILLION TO DEBENTURE HOLDERS B
Amsterdam, May 14, 2019 – Kardan N.V. (‘Kardan’ or ‘the Company’), active in Real Estate and Water Infrastructure in emerging markets, has transferred EUR 36.5 million to Debenture Holders B trustee in order to enable the partial repayment of its debt. As announced in the press release on the sale of AVIS Ukraine, the net consideration from this transaction, together with funds from other sources available within the Company, have been used for this purpose. This repayment to Debenture Holders B is in the context of the balance payments (as defined in the existing deeds of trust, and as referred to in the principles published on 23 October 2018) and is expected to take place on June 3, 2019. As previously announced by the Company, Kardan is in advanced negotiations with the debenture holders trustees regarding changes to the terms of the debentures (series A and B).

Vervoerder HTM kiest voor Batavus-fiets van Accell
HEERENVEEN – 14 mei 2019. Het openbaar vervoersbedrijf HTM heeft 500 solide Batavus stadsfietsen van Accell aangeschaft voor Haagse reizigers via B2B servicepartner Zilt bikes. De Batavus HTM Bike is een duurzame en veilige manier om de stad te verkennen of te doorkruisen in combinatie met het openbaar vervoer. Accell zet met deze samenwerking verder in op de zakelijke markt van fietsverhuur en mobiliteitsoplossingen. In april sloot Accell al een overeenkomst met Fletcher Hotels voor de levering van 1.300 e-bikes.

tijd 16.34
De Dow 25.498.62 +173.63 punten
De NASDAQ 7.708.52 +61.49 punten
Olie $ 61,86 en de dollar euro 1,1216
Goud $ 1.296,50 zilver $ 14,76 en platina $ 853

media,
Signify Annual General Meeting of Shareholders approves all proposals
Eindhoven, the Netherlands - Signify (Euronext: LIGHT), the world leader in lighting, today announced that the Annual General Meeting of Shareholders (AGM) approved all proposals, including the payment of a cash dividend of EUR 1.30 per share over 2018. Signify's 2018 results are included in Signify's 2018 Annual Report that was published on February 26, 2019.

tijd 17.22
De Dow 25.576.21 +251.22 punten = +0.99%
De Nasdaq 7.733.78 +86.75 punten = +1.13%

tijd 17.24
Sandstrom Gold Today vol. 2.08.700
TimeX Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:08:26 O 6.91 -0.14 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:07:00 X 6.91 -0.14 200 79 CIBC 1 Anonymous K
11:06:44 T 6.91 -0.14 100 1 Anonymous 1 Anonymous K

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
13 mei EUR 28.04 83.215 497 EUR 27,98 98.431 571 17.35.17
14 mei EUR 28,14 22.833 228 EUR 28,22 38.099 294 17.35.23
Om 17.33.02 uur EUR 28,40 en om 17.34.46 uur EUR 28,34 zo snel kan het gaan.

tijd 17.39
de AEX 550,65 +6,38 +1,17%
De Midcap 768,43 +15,70 +2,09%
De Smallcap 986,77 +6,56 +0,67%
De Bel 20 3.495,15 +42,98 +1,25%
De CAC 5.341,35 +78,78 +1,50%
De DAX 11.975,05 +98,40 +0,83%

Intertrust Group: Update on the 2019 Annual General Meeting of Shareholders
Amsterdam, the Netherlands - 14 May 2019 - Intertrust N.V. ("Intertrust") announces the withdrawal of two items from the Annual General Meeting agenda which will be held on 16 May 2019. The withdrawal relates to 3b 'amendment remuneration policy' and 3c 'approval of a new Long Term Incentive Plan (LTIP) for members of the Management Board' - intended to replace the expired LTIP.
The Supervisory Board and the Management Board have decided to withdraw items 3b and 3c because of the range of views presented by stakeholders. Following the Annual General Meeting, we will engage with all relevant stakeholders before deciding on the best way forward for a new LTIP for members of the Management Board.

shortlijst
AHL Partners LLP Fugro N.V. NL0000352565 1.46 13 mei 2019
BlackRock Investment Management (UK) Limited Signify N.V. NL0011821392 1.72 13 mei 2019
Boldhaven Management LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0.53 13 mei 2019
HBK Investments LP Fugro N.V. NL0000352565 1.81 13 mei 2019
Hound Partners, LLC AMG Advanced Metallurgical Group N.V. NL0000888691 4.52 13 mei 2019
Marshall Wace LLP BE Semiconductor Industries N.V. NL0012866412 0.96 13 mei 2019
Marshall Wace LLP Fugro N.V. NL0000352565 4.33 13 mei 2019
Marshall Wace LLP PostNL N.V. NL0009739416 3.22 13 mei 2019
Merian Global Investors (UK) Limited AMG Advanced Metallurgical Group N.V. NL0000888691 2.26 13 mei 2019
Millennium Capital Partners LLP Signify N.V. NL0011821392 0.59 13 mei 2019
Millennium International Management LP Wereldhave N.V. NL0000289213 0.80 13 mei 2019
PDT Partners, LLC AMG Advanced Metallurgical Group N.V. NL0000888691 1.41 13 mei 2019
Scopia Capital Management LP BE Semiconductor Industries N.V. NL0012866412 3.01 13 mei 2019
Susquehanna International Holdings LLC Heijmans N.V. NL0009269109 0.54 13 mei 2019
Voleon Capital Management LP Pharming Group N.V. NL0010391025 0.51 13 mei 2019
WorldQuant, LLC BE Semiconductor Industries N.V. NL0012866412 0.90 13 mei 2019
WorldQuant, LLC Fugro N.V. NL0000352565 0.97 13 mei 2019
Connor, Clark & Lunn Investment Management Ltd. AMG Advanced Metallurgical Group N.V. NL0000888691 1.02 10 mei 2019

tijd 20.15
De actuele koersen (kg): Goud: €37.093 | Zilver: €422

fijne avond.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL