De week van het bericht dat het boevenbiljet moet verdwijnen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 05/05/2019 01:04
Het boevenbiljet van EUR 500 moet zo spoedig mogelijk verdwijnen, dat vindt de witwas politie FIU.
Alles wordt ingezet, maar met OMO wast men toch ook wit! En dat wordt ook nog steeds verkocht.

Ja, maar dat kost geld en dat andere witwassen niet!

Dit voor alle duidelijkheid en toch begrijpen wij het niet. Zou 't 500 Euro 't grootste biljet ter wereld zijn qua waarden!
Maar als beginnende Kassier weten wij nog goed, dat de Meelhandelaar naar de Graanbeurs ging en dan kwam hij zeker 20 biljetten van HFL 1.000 halen.
Op de Graanbeurs waar hij al zijn granen kocht werd alles contant betaald. Dat was in de jaren 1970 en waren die grote biljetten handig voor betaling en snel af te rekenen.
Maar waarom zou het biljet van EUR 500 weg moeten?

Want als je het biljet afschaf, dan levert 't "Boeven" pakken ook minder geld op! Of zien wij dit verkeerd! Het geld wordt verbeurd verklaard en klaar = Kees!
Maar wij zullen het wel te simpel zien.

Wij kennen van onze ouders nog de verhalen over de oorlog 1940 - 1945. Ook toen kwamen berichten over teveel zwart geld de wereld in. De Duitsers hadden in de oorlog de geldmachines ook aangezet, dus zou er weleens inflatie kunnen komen. Maar wat doet de ECB nu, die heeft ook de Geldmachines al jaren draaiende aan.
Maar na de oorlog, Piet Lieftinck was minister van Financiën toen en die besloot eind 1945 dat al het huidige geld waardeloos werd. Iedereen kon zijn/haar geld omruilen, maar moest het contante geld wel kunnen verklaren. In de tussen liggende periode kreeg iedereen het bekende Tientje van Lieftick.

Zullen de Boeven nu echt gehinderd worden?

Wat gebeurd er nu in de BOUW met Projectontwikkelaars? Er zitten gelukkig nog goede bij, maar .....
Ze komen met een aanvraag voor de bouw van appartementen voor mensen met beperking.
Met een Tehuis waar die mensen nu wonen, zegt de projectontwikkelaar afspraken te hebben. Hij doet de aanvraag voor 19 appartementen, de verhuurcontacten met dat tehuis zijn er zegt hij(staat ook in de aanvraag). De aanvraag wordt alleen gehinderd door een bestemmingswijziging. Maar dat is een fluitje van 1 CENT. De Gemeente plaatst een mooi verhaal in de plaatselijke Courant, waar het enthousiasme ervan afspringt.
Oud panden (beschermd Stadsgezicht of monument) worden met subsidie aan de voorkant gerenoveerd en er komen 19 appartementen. Dat is goedkoop geld voor de Projectontwikkelaar, handig meegenomen.
De vergunningen zijn verleent en er wordt begonnen en de sloop, waar illegaal het asbest 's nachts werd weggehaald. 1 Van de bezwaarmakers gaat zijn licht eens opsteken bij het tehuis!!!
Wat blijkt, er zijn helemaal geen verhuur contracten met het tehuis & (lees tussen) de projectontwikkelaar! Er zijn nu wat onderhandelingen over een aantal appartementen waar (lees de geldelijke vergoeding besproken wordt) mogelijk enkele mensen met beperking in kunnen van het tehuis in de binnenstad en MEER niet! Zeker geen 19 !!!

Wilt U meer over deze praktijk weten. De redactie kan man & paard noemen. Neem via de website contact op. OOK controleurs die ons verhaal niet willen geloven.

Zo worden partijen door slinkse projectontwikkelaars soms om de tuin geleid.

KIJK, daar loopt niemand achteraan om die BOEVEN te pakken.
's Nachts wordt er niet gecontroleerd (lees het weghalen van ASBEST) op dit soort projecten van ontwikkelaars en wie betalen het gelag?
Ach, wij als Gemeente hebben dat niet geweten. Waar is HUN deskundigheid of is er 'n zoethoudertje onder tafel doorgeschoven! Bouwfraude is er nog steeds op allerlei manieren, een schande!

Neen, dit verkoopt niet in de media.
Bewoners & passanten die naar de Binnenstad gingen en de slopers ('t waren allen buitenlands sprekende arbeiders) zijn/worden blootgesteld aan.... o.a. gezondheid gevolgen ?
Het illegaal slopen van ASBEST is een milieu delict en wat gebeurd er achteraf? Mogelijk niets, want achteraf controleren en recht zetten gaat in Nederland heel moeilijk. De RECHTERS willen bewijzen zien. Is dat niet KROM! ASBEST dat plots verdwenen is uit panden moeten toch BEWERKT zijn als het weg is! WAAR is controle op het inventarisatie rapport dat voor de bouw wordt opgesteld?
Dit is Nederland waar alles geregeld en KROM is en de Boeven weten dat wel handig te omzeilen.


Zullen zij dat na de afschaffing van het biljet van 500 ook niet weten wat te doen?

LIST & BEDROG viert HOOGTIJ in Nederland, als je 't maar wilt zien en Semi Overheden werken van 08.00 uur tot ca. 16.00 & soms tot 17.00 uur! Enkelen, als er meldingen binnen komen langer. Dus geen melding van illegaal weghalen van ASBEST in de Nacht, daar is er in Nederland ruimte voor om ...... !!

Zal het afschaffen van het biljet van EUR 500 dan een bevrijding worden? Neen, maar vandaag is het wel bevrijdingsfeest.
Zullen mogelijke slachtoffers van het ILLEGAAL verwijderen van "dat Asbest" straks deze dag nog kunnen vieren? Dat is aan het alsnog achterhalen hoe dat KON! Laat de ECHTE controleur met geweten opstaan!

de agenda voor deze week en diversen berichten CBS
maandag 6 mei
geen mededelingen gekregen

dinsdag 7 mei
VastNed nabeurs 1ste kw. en Sandstorm Gold.
PostNl, Ab InBev, Kendrion, DSM en Hunter Douglas 1ste kw. cijfers.
In Duitsland industriële bestellingen.

woensdag 8 mei,
1ste kw. cijfers van Ahold, Bos Kalis, IMCD, Ontex, Beakaert, Aperam, GBL en Wolters Kluwer.
AVA's van Flow Traders, Bos Kalis, DSM, Bekaert, Flow Traders.
In Duitsland producentenprijsindex

donderdag 9 mei
1 ste kw. cijfers Kon. BAM, Argenx, Arcelor.
AVA van Philips
In de VS producentenprijsindex

vrijdag 10 mei
1 ste kw. cijfers Heijmans, 3de. kw. cijfers EuroComm.
In de VS, Consumptieprijsindex + inflatie en Overheidsschulden.

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!

Normen & waarden
Wat is er NU belangrijker..?
Schoon water of het Klimaat?

De Nederlandse politiek is GEK geworden/wakker over het Klimaat. Gasloze huizen en dan kunnen de Leiders in de Politiek het gas aan anderen verkopen.
Schoon water voor, die zogenaamde opwarming van de aarde, waar mensen onder lijden, DAAR hoor je niemand over. Norit was het FONDS in het verleden die daaraan veel (lees schoon water) aandacht aan besteden. Weggekocht door de NUON.

Politiek van Nederland wordt OOK eens WAKKER en draag "schoon water" eens op naar de eerste plaats van UW roepen in de woestijn.

Want: wist U dat er geen leven is zonder water!
- ongeveer 840 miljoen mensen geen toegang tot schoon water hebben.
- ca. 265 miljoen mensen 1 uur of langer moeten lopen om schoon water te bereiken.
- in de Sahara besteden mensen (vooral vrouwen & hun kinderen) jaarlijks ca. 40 miljarden dagen aan het halen van water.
- wij spoelen onze WC ermee door, ja met schoon water.
- wij wassen ons met schoon water.
- wij koken met schoon water.
- wij reinigen vies & wonden met schoon water.
- wat doen wij allemaal niet met schoon water?
Daarom staat de Politiek niet 1 dag stil bij hetgeen dat 840 miljoen mensen GEEN schoon water hebben, met alle ellende die daaruit voortvloeit.

Wordt WAKKER Politiek NEDERLAND en laat U niet leiden door UW op hol geslagen KLIMAAT gekte.
Wij in Nederland moeten van het GAS af en in Canada MOETEN de Burgers juist aan het GAS en van de olie af.
Waar zijn we HIER mee bezig??
Dat het in Canada deze winter ongekend kou/sneeuw is in Vancouver regio, nog nimmer zo geweest in de laatste 60 jaar, daar hoor je hier niet over. Komt niet uit.
Ook nu dat 't bijzonder koud in mei is hoor je de klimaat (lees opwarming van de aarde) verkondigers niet!
IJS en warme getijden zijn er door de eeuwen heen altijd geweest. LAAT wij niet aan de "SCHEPPER" zijn werk teveel willen sleutelen. Maar wees er wel ZUINIG op en laat ieder zijn/haar eigen verantwoording nemen.

media,
Berkshire Meeting Offers Glimpse of Post-Buffett Leadership
2 hours ago
- Buffett Slams Private Equity for Inflated Returns, Debt Reliance
- The Oracle of Omaha Talks About Buybacks, Kraft Heinz and Amazon
- Berkshire's Munger Says Not Buying Google Was a Mistake
see & read morte on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-04/berkshire-offers-glimpse-beyond-buffett-as-abel-jain-speak-up?srnd=premium-europe

tijd 01.52
1 bitcoin = 6.098,10 USA dollar
1 ripple = 0,30006 USA dollar

media, GAZA
Gaza-Israel violence flares into second day with rocket attacks, air strikes.
GAZA/JERUSALEM (Reuters) - Gaza militants fired more than 250 rockets into Israeli towns and villages through Saturday, while Israel hit back with tank shelling and air strikes that Palestinian officials said killed four people.
see & read more on
https://www.reuters.com/article/us-israel-palestinians/gaza-israel-violence-flares-into-second-day-with-rocket-attacks-air-strikes-idUSKCN1SA070?il=0

media Venezuela 1 dode
A young protester, his arms outstretched and his head thrown completely back, is struck from behind by a Venezuelan National Guard riot control vehicle and pulled underneath. SEE the picture of that on and read more
https://widerimage.reuters.com/story/one-venezuelan-protesters-brush-with-death

media Air France KLM
‘Air France KLM komt met afvloeiingsregeling Frans grondpersoneel’.
AMSTERDAM (DFT) - De Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij Air France KLM zal tijdens een vergadering op 13 mei een vrijwillige afvloeiiingsregeling aankondigen die ongeveer 400 grondpersoneelsleden op Franse vliegvelden treft, zo meldt de Franse krant La Tribune vandaag. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/3537723/air-france-klm-komt-met-afvloeiingsregeling-frans-grondpersoneel

Gisteravond Wie was Albert Gemmeker uit het kamp Westerbork.
Een aflevering waarin een kleinkind sprak over de daden van haar OPA.
Die zou, zoals hij zelf later zei, onbewust ca. 80.000 mensen naar het vernietigingskamp (lees Gaskamer) hebben gestuurd. Die klein dochter had het zwaar met deze last van een familielid. Gaf lezingen over het "hoe & waarom" en liet af en toe een traan van iets wat zij eigenlijk niet onder woorden kon brengen. Zij liep door het toezicht HUIS waar Opa kon zien wat er beneden zich allemaal afspeelde.
Verdriet & machteloosheid had haar bevangen en onze gedachte die ZIJ uitstraalde was: "hoe kan ik daarmee verder leven"! Zoveel mensen door 1 persoon(lees die de beslissing nam, jij nu dood en de andere de volgende keer!

Julio Poch.
Maar hoe zal Julio Poch zich nu voelen? Heeft die dit ook niet meegemaakt! Het nam niet zijn "leven", maar wel zijn VRIJHEID en gemis niet bij zijn GEZIN te zijn. lees dit verhaal nog eens.
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
zie verder op
https://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta-a1421684

reactie XEA.nl
Beslissen over iemand anders zijn vrijheid, zonder wettig bewijs, geeft een zware last voor de rest van het leven.
Maar Gemmeker had schijnbaar NIET dat menselijk gevoel tegenover zijn/haar medemens! Respect en nogmaals RESPECT, waar is die nog!
Laten wij alen met respect en eerbied vandaag stilstaan bij onze mede BURGERS die hun leven gaven voor onze "VRIJHEID"!

Onze Redactie onderhoudt al jaren de graven van 4 jonge helden(vliegeniers) die hun leven voor onze VRIJHEID gaven.
Met warme gevoelens van dankbaarheid doen wij dat, voor Victor, Arthur, Jack en David. Maar ook voor hun nabestaanden, lees voor hun kind, broer, vrouw en verdere Familie.

tijd 09.32
1 Bitcoin = 6.053,20 USA dollar
1 ripple = 0,29979 USA dollar

media CBS en bestaat 120 jaar.
De opkomst van sportstatistieken in oorlogstijd.
Bij de oprichting van het CBS in 1899 was sport nog geen sociaal fenomeen waarvoor de statistiek moest worden ingezet. Pas in 1944, middenin bezettingstijd, zijn de eerste officiële sportstatistieken gepubliceerd. Sport was booming op dat moment.
Beschavende invloed
Velen hebben een beschavende invloed aan de sportbeoefening toegekend. Ook Henri Methorst, directeur van het CBS van 1906-1939, was overtuigd van de beschavende invloed van sportbeoefening. Hij noemde het één van de redenen waarom in ons land het alcoholverbruik tegen het einde van de negentiende eeuw was gedaald, want sporten en drinken gingen niet samen. Zijn opvolger Ph.J. Idenburg (CBS-directeur van 1939-1966) was allerminst overtuigd van de beschavende kracht van de sport. Hij zag de sportbeoefening als een voorbeeld van de ‘veruitwendiging van het leven’, die hij verfoeide. Het ging in de sport net als in het moderne kapitalisme: voor steeds meer winst steeds grotere aantallen willen produceren in een steeds sneller tempo. Die ontwikkeling had in de sport zijn gelijke in de jacht naar records. Hij vond dat bedenkelijk. Dat de ‘cultuur der ziel’ plaats maakte voor de ‘cultuur van het lichaam’ noemde hij een ‘ontaarding.’
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/corporate/2019/18/de-opkomst-van-sportstatistieken-in-oorlogstijd

media
Theresa May Urges Corbyn to Agree to Brexit Deal in Op-Ed
By Polina Noskova
5 mei 2019 01:29 CEST
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-04/theresa-may-urges-corbyn-to-agree-to-brexit-deal-in-op-ed?srnd=premium-europe

Study misleads on value of biodegradable, compostable plastics.
lees elders meer.

tijd 14.29
1 bitcoin = 6.041,90 USA dollar
1 ripple = 0,29761 USA dollar

tijd 19.13
1 bitcoin = 6.012,40 USA dollar
1 ripple = 0,29705

fijne avond en afsluiting van Uw bevrijdingsdag.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL