Aandelen terug en edelmetaal topt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 11/02/2016 06:33
Beleggers maken moeilijke tijden mee, ze moeten het doen met mooie praatje, maar de daden blijven uit. Waren het eerst de dagen ervoor de Financiële waarden die de markt negatief maakten, nu de olie waarden en wie zijn het "morgen"?
Dat kunnen wij wel vertellen, dat zijn de bestuurders (lees Overheden) zelf, als zij eens de WAARHEID zouden vertellen en haar eigen BURGERS weer hun waarden teruggeven, dan pas zal er een "keer" komen.

In de VS kon Mevr. Janet Yellen ook het tij niet keren, de rente verhogingen gaan niet zo vaak komen, dan werd verwacht, maar de goedkopere olie wordt een gevaar voor de wereld economie. Er komen steeds meer alternatieve bronnen.

De DOW sloot op 15,914.74 -99.64 -0.62%
S&P 500 1,851.86 -0.35 -0.02%
NASDAQ 4,283.59 +14.83 +0,35%
TR US INDEX 162.52 +0.05 +0.03%

In de Oostmarkt Japan gesloten en Hong Kong weer open
De Hang Seng (HK) 18.521 -766 punten
In Australië de All Ordinaries 4.870 +44 punten
In Singapore de Straist 2.560 -21 punten.

1 bitcoin is 381.78 USA dollar
1 bitcoin is 337.17 EURO

Melding Lidstaat van Herkomst door Porceleyne FLES Roy. Delft Groep
Met de implementatie van de Transparantierichtlijn dient Royal Delft Group aan een aantal nieuwe verplichtingen te voldoen. Zo worden alle uitgevende instellingen van effecten die zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt in de Europese Unie, verplicht hun lidstaat van herkomst bekend te maken Conform deze richtlijn verklaart de Royal Delft Group dat Nederland de lidstaat van Herkomst is.

SBM OFFSHORE 2015 FULL-YEAR EARNINGS. lees elders meer.

Gemalto introduceert IoT-oplossing om slimme apparaten in realtime te monitoren
lees elders meer.

Olie lager op $26,99 was $28,56 goud hoger op $1.20,40 was $1.191,80 zilver naar $15,35 was $15,22 en platina iets beter op $932,-- was $926,--

de valuta's
de dollar euro 1,112,82 de Yen 127,21 't pond 0.7764 AU$ 1,5922 C$ 1,5747 NZ$ 1,6920 en Sing$ 1,5693

Dit is UNIEK in de Handel, maar niet bij SYSTEEMHANDEL.
zie en lees meer
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-28662
zie ook
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=029-28916
scrollen naar
d.d. 5 febr.
Systemen hebben hier de macht.
Active as of 05 Feb 2016 09:00 CET Corbion
1.171 totaal aan verkoop en koopkant.
Uniek, maar weer een foutje van de systeembeheerder(s).

Wij herhalen dit omdat het zo uniek is in normale handel, maar blijkt bij systeemhandel wel vaker voor te komen als er geen andere partijen tussen die systeemhandel zitten. Alles loopt dan glad tegen elkaar weg en tussen door dalen of stijgen de koersen en dat is juist hun bedoeling! Manipulatie van de eerste orden!!!
Dat zou een reden moeten zijn om per direct, zoals in verschillende landen dat ook is, verboden te worden!

De agenda voor deze week.
donderdag 11 febr.
Holland Colours NV - Tussentijdse verklaring Q3/2015-2016
Japan - Tokyo Stock Exchange gesloten.
18:00 Amsterdam Commodities NV - Jaarresultaat 2015
18:00 L'Oréal - Jaarresultaat 2015
18:00 Nedap - Jaarresultaat 2015
Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 12 febr.
- China - Shanghai Stock Exchange gesloten
- Eurocommercial Properties NV - Halfjaarresultaten 2015/201
- EU Industriële Productie Europese Unie - december 2015
- in de VS - Detailhandel - januari j.l.
Nabeurs cijfers Groothandelsgebouw R'dam.

media
Nieuw bewijs dat de NAVO Libië verwoest heeft om goud.
Dankzij de vrijgegeven e-mails van Hillary Clinton komt er steeds meer bewijs boven tafel over de duistere praktijken van de NAVO. In één van de 3000 e-mails wordt opnieuw bevestigd dat de NAVO in 2011 Libië binnen is gevallen omdat ze de plannen van Gaddafi vreesden: De toenmalige leider kolonel Gaddafi stond op het punt om in plaats van waardeloze stukjes papier zoals de Dollar een nieuwe valuta te introduceren in Libië: de gouden Dinar, die zou bestaan uit gouden munten en staafjes die de positie van de Dollar flink zou kunnen verzwakken. Ook wilde Gaddafi in plaats van Dollars voortaan goud vragen voor de Libische olie. Libië had op het moment dat Gaddafi het plan introduceerde zo’n 144.000 kilo goud op voorraad (waarde: €4,8 miljard). Libië werd in 2011 binnengevallen, waarna Gaddafi omver werd geworpen en vervolgens vermoord.
lees meer op
http://destillewaarheid.nl/2016/01/31/nieuw-bewijs-dat-de-navo-libie-verwoest-heeft-om-goud/

met o.a.
Een Amerikaanse rechtbank heeft er vervolgens voor gezorgd dat de e-mails van Clinton moesten worden vrijgegeven. Deze e-mails onthullen onder andere hoe Bush en Blair meerdere malen via de media de wereldbevolking hebben voorgelogen in de periode net voor de Irak-invasie. Steeds meer van die e-mails worden nu openbaar gemaakt.
En wij maar denken dat de inval beter was voor de Libische bevolking. De oorlog in Libië was het begin van de ‘vluchtelingenstroom’ waar we vandaag de dag nog steeds te maken mee hebben. Gaddafi had ons gewaarschuwd voor de problemen die zullen ontstaan indien zijn regering omver werd geworpen, van de ‘vluchtelingenstroom’ tot aan de ‘Jihad’; hij had het allemaal voorspeld. De westerse media besloten dit te negeren waardoor wij met z’n allen blind zijn geraakt door de propaganda die wél getoond werd op tv. We zagen Gaddafi als een ‘dictator’ en een ‘slechte leider’, en daarom vonden wij het niet erg dat Libië binnen werd gevallen. Idem dito met Saddam Hussein tijdens de Irak-oorlog. U kunt vast wel raden welk land (inclusief haar leider) nu aan de beurt is.

In de media
Meer ruimte voor bedrijven in de Oekraïne.
Ook meer ruimte dan voor corruptie, want de kunstroof uit Hoorns Museum is onder de dekmantel van corrupte partijen die in of samen werken met de Overheid aldaar lezen wij in de media.
Moet je dan daar als bedrijf in zo'n land investeren?
Bezint eer gij begint!

In de media
Eindelijk wordt er in de media meer over de dreiging van een faillissement van de Deutsche bank geschreven. Deze bank voelt de ellende op de beurs (lees in de wereld) het hardste. Lees ook in de nieuwsbrief van februari daarover.

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 07:15 CET
Goudprijs: € 1.067,68 +6,69
Zilverprijs: € 13,59 +0,04
Prijzen in euro's en per troy ounce

Zorgen.
De Griekse zorgen worden voor de Burgers verborgen, met dank aan de media.

Valuta
Zorg dat U in valuta zit die niet kunnen worden bijgedraaid.
Waarom koopt China alles wat los en vast zit van EDELMETAAL!

tijd 07.26
Goud EUR 34.330 per kilo en zilver EUR 437 per kilo.

media CBS
CBS: Inflatie in januari iets lager
De inflatie volgens de consumentenprijsindex (CPI) bedroeg in januari 0,6 procent. In december lagen de prijzen voor consumenten nog 0,7 procent hoger dan een jaar eerder. Dat maakt CBS bekend.
Prijsontwikkeling thuiszorg en vliegtickets verlagen inflatie
De inflatie daalde vooral door de prijsontwikkeling van thuiszorg. De prijs voor thuiszorg was in januari 2016 weliswaar nagenoeg gelijk aan die van een jaar eerder, maar in december was de prijsstijging op jaarbasis nog 43,1 procent. In januari 2015 werd de korting uit de Wet tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg) afgeschaft waardoor de consument meer ging betalen voor thuiszorg. Dit heeft een jaar lang een verhogend effect op de inflatie gehad. Dit effect is nu uitgewerkt. Naast de prijsontwikkeling van thuiszorg verlaagde ook de prijsontwikkeling van vliegtickets de inflatie. In januari 2016 waren vliegtickets 5,1 procent goedkoper dan een jaar eerder.
Daarentegen had de prijsontwikkeling van kleding een opwaarts effect op de inflatie. Kleding was in januari 1,8 procent duurder dan een jaar eerder. In december was kleding op jaarbasis nog 3 procent goedkoper.
Belasting op gas gestegen, op elektriciteit gedaald
In januari vinden vaak belastingwijzigingen plaats. Zo steeg de belasting op gas met 32,5 procent. De heffing op elektriciteit is daarentegen gedaald met 55,6 procent. Ook de verbruiksbelasting op alcoholvrije dranken is in januari gestegen. Dranken zoals mineraalwater, frisdrank en vruchtensap werden duurder.
Inflatie zonder energie, voeding, alcohol en tabak daalt
Omdat de prijsontwikkeling van energie en voeding sterk fluctueert en de prijzen van alcohol en tabak vaak worden verhoogd door belastingmaatregelen, wordt ook gekeken naar de inflatie exclusief deze productgroepen. De inflatie volgens deze maatstaf is in januari uitgekomen op 1,0 procent. In december was dit nog 1,3 procent.

media CBS
CBS: Meer omzet detailhandel in december
De detailhandel heeft 2015 positief afgesloten. De omzet was in december 3,3 procent hoger dan een jaar eerder. Over heel 2015 heeft de detailhandel een omzetstijging van 1,4 procent genoteerd. Sinds 2008 was de omzetgroei niet zo hoog. Dit meldt CBS.
De omzetgroei in december komt vooral door meer verkopen, het volume groeide met 3,4 procent. De prijzen lagen, net als in november, op ongeveer hetzelfde niveau als een jaar eerder. Verder had ook de samenstelling van de koopdagen, met een maandag minder en donderdag meer dan een jaar eerder, een positieve invloed op de omzet in december.

In de media
PARIJS (AFN) - De Franse bank Société Générale heeft vorig kwartaal een vijfde meer winst geboekt dan een jaar eerder. Dat maakte de op een na grootste bank van Frankrijk vanmorgen bekend. SocGen boekte in de laatste drie maanden van 2015 een nettowinst van 656 miljoen euro, tegen 549 miljoen euro in het laatste kwartaal van 2014. Ondanks de toename was de winst daarmee ruim 300 miljoen euro lager dan analisten in doorsnee hadden voorspeld. Dit kwam vooral door een voorziening van 400 miljoen euro die werd getroffen met het oog op lopende rechtszaken. In heel 2015 steeg de winst van SocGen met bijna 50 procent naar 4 miljard euro. Het dividend werd met twee derde verhoogd, naar 2 euro per aandeel. Société Générale verwacht ,,onstabiele omstandigheden'' in 2016. Daarin verwacht het concern wel aan zijn eerdere gestelde financiële doelen te kunnen voldoen. Door de steeds strengere kapitaaleisen en de aanhoudend lastige marktomstandigheden is het volgens SocGen echter nog niet mogelijk om een doelstelling voor na 2016 te geven.

Benoeming Delta Lloyd
Jan van Nederveen (51) wordt per 15 februari 2016 benoemd tot Chief Marketing Officer. Hij geeft leiding aan het nieuwe bedrijfsonderdeel Klant, Digitaal en Merk van Delta Lloyd. Jan heeft verschillende managementfuncties bekleed binnen IBM, KPN en Pon. Hij heeft jarenlange ervaring met het aansturen van onder andere marketing- , data- , innovatie- en merkteams in verschillende omgevingen.
Met de nieuwe strategie 'Dichter bij de klant' wil Delta Lloyd beter inzicht ontwikkelen in haar klanten en hun wensen. Met de oprichting van Klant, Digitaal en Merk kan Delta Lloyd, samen met het intermediair, sneller, efficiënter en actiever inspelen op de behoefte van de klant met de juiste oplossingen.

tijd 08.51
Goud $1.208,30 zilver $15,38 en platina $ 932,--
olie $27,09 en de dollar euro 1,1293
Daar gaat 't Europees economisch herstel met een duurdere Euro.

AkzoNobel bevestigt in discussie te zijn met BASF over de potentiële aankoop van hun Industrial Coatings business. AkzoNobels strategie van operational excellence en organische groei, biedt ook de mogelijkheid om kleine complementaire acquisities te doen die waarde toevoegen. Verdere details worden op dit moment niet gegeven.

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 655.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 3.53 -0.02 43 80 National Bank 36 Latimer Q
16:00:00 T 3.53 -0.02 700 80 National Bank 62 Haywood KQ
16:00:00 T 3.53 -0.02 300 80 National Bank 53 Morgan Stanley KQ

tijd 09.00
De AEX lager op 389.29 -5,34 -1,35% ING EUR 9,639 -19ct vol. 413.000 Aegon EUR 4,299 -9ct vol. 167.000 Randstad EUR 42,78 -1,11 vol. 11.000

tijd 09.03
De Midcap 599,65 -6,25 -1,03% EuroComm. EUR 37,76 +80ct vol 4
SBM EUR 11,215 -55ct vol. 91.000
Er zit geen Mijnheer Bax meer is ons commentaar(red.).

tijd 09.05
De Smallcap 695,15 -1,32 -0,19% DPA EUR 1,62 +7ct vol. 51
Henri Nostodamus weet het allemaal zo goed, hij werkt(e) in de dealingroom, dus let op wat hij schrijft op de fora.

tijd 09.07
De Bel 20 3.178.24 -41,90 -1,30% Ageas EUR 33,03 -58ct vol. 23.000 Solvay EUR 72,41 -1,78 vol. 15.000

tijd 09.08
De CAC 3.973.42 -87,78 -2,16% Publicis Groupe EUR 56,03 +3,31 vol. 181.000 Société Générale EUR 29,20 -2,21 vol. 453.000

tijd 09.10
Goud $1.211,70 zilver $15,39 en platina $934,-- Gold/Silver Ratio 78.68
olie $27,11 en de dollar euro 1,1305

tijd 09.35
De AEX 383.36 -11,27 -2,86% de Midcap 589,87 -16,03 -2,65% de Smallcap 688,38 -8,13 -1,17%
Systeemhandel profiteert weer bij een handel waar weinig of geen andere partijen tussen zitten. Zij hebben het RIJK alleen!

tijd 09.38
De DAX 8.817.27 -200,02 -2,22% Deutsche bank EUR 13,575 -1,01 vol. 652.000 K+S EUR 17,625 -98ct vol. 93.000

tijd 09.39
De Bel 20 3.130.78 -89,36 -2,77% KBC EUR 45,17 -2,10 vol. 156.000 Ageas EUR 32,15 -1,47 vol. 98.500 Solvay EUR 70,75 -3,44 vol. 90.000

tijd 09.43
Delta LLoyd nog verder afgetrapt naar EUR 4,121 -28,2ct vol. 841.000
bij dit fonds wassen de Toezichthouders hun handen ook niet schoon.

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 09:45 CET
Goudprijs: € 1.074,03 +13,04
Zilverprijs: € 13,62 +0,08
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 09.47
Weer weinig positiefs op de Europese beurzen, was er soms wel wat positiefs?
Pak de fiets en trek erop uit, de zon schijnt hier en weinig wind.

tijd 09.49
Veel eigen handel aan elkaar en zo zie je dat omzet, maar er wordt niets geleverd of afgerekend. Interne naar interne rekeningen lijkt het meer.
Acting in concert, maar dat is toch verboden! Verwensingen is ook verboden.

tijd 11.31
De AEX 382,61 -12,02 -3,05% de DAX 8.758.35 -258,94 -2,87%

tijd 11.33
De Bel 20 3.147,81 -72,33 -2,25% de CAC 3.921,67 -139,53 -3,44%

Wij zitten meer dan 50 jaar in het vak, maar deze manier van reageren is nieuw. Wij hadden wel iets verwacht, maar dat SYSTEEMHANDEL zo op dingen in de wereld zou reageren, dat hadden wij niet kunnen vermoeden!
Dit heeft met gewone reacties niets te maken, maar met gemaakte handel en niets anders. Jammer dat Toezichthouders de realiteit van normale handel niet meer kunnen onderscheiden van Systeemhandel, anders zou een ieder weldenkend bestuurder direct toe een verbod van Systeemhandel overgaan.

Maar zijn er nog weldenkende mensen in het vak en als bestuurders?

tijd 11.38
Goud $1.223,-- zilver $15,54 en platina $ 942,--
Goud en zilver hebben onze limiet al ruim overschreden die wij afgelopen zondag al neerschreven, de $1.200 voor goud en de $15,50 voor zilver. Platina $ 1.000 zal misschien nog wat op zich laten wachten.

media, Staal sector
De Finse staalproducent Outokumpu (OUT1V.HE) zei donderdag in het eerste kwartaal geen herstel van de markten voor roestvast staal te voorzien en verwacht dat de lage nikkelprijzen tot uitstel van bestellingen bij klanten zullen blijven leiden.
reactie XEA.nl
Moet je dan in Arcelor en Aperam zitten, de laatste is veel te hoog in prijs. Maar werd en wordt ook gestuurd door Systeemhandel.

Aardappelloof kansrijke reststroom voor chemie en farmacie.
lees elders meer.

tijd 11.47
Olie $ 26,75 de dollar euro 1,1311

tijd 11.48
Goud EUR 34.715 per kilo en zilver EUR 442 per kilo.

media Rente in Zweden.
De centrale bank in Zweden heeft zijn belangrijkste rente donderdag verder verlaagd tot onder nul, in de hoop hiermee de inflatie een impuls te geven richting de doelstelling van 2%. De Riksbank verlaagde de herfinancieringsrente naar -0,50%, van -0,35% en gaf aan dat de benchmark nog verder omlaag kan als dit nodig is.

Heb je als beleggers in deze vorm van handel op de beurzen nog wel wat te zoeken?
Je is als belegger nog wel bescherming tegen deze vorm van handel?
Neen ons volmondige antwoord.
ER IS IETS grondig mis met deze vorm van handel
XEA.nl strijd hier al zeker vanaf 2007/8 tegen maar krijgt nog weinig voet in aarde.

Daarom, zorg dat u in valuta zit die niet kunnen worden bijgedraaid.

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 12:00 CET
Goudprijs: € 1.081,88 +20,89
Zilverprijs: € 13,74 +0,20
Prijzen in euro's en per troy ounce


Beleggers
moeten met dit soort dagen zit blijven zitten, maar dat is dan een kolfje naar de hand van de systeemhandelaren.
Daarom begrijpen wij niet waarom de Toezichthouders "DAT" niet willen zien of begrijpen. Zo maken de partijen misbruik van dit soort dagen, en dat geroep van "er is dan meer transparantie in de prijs(vorming), dat is jezelf voor de gek houden als handelaar en als TOEZICHTHOUDER"!
Prijsvorming behoort door "vraag & aanbod" te ontstaan en NIET door gemaakte handel met "NEP AANDELEN", waar nauwelijks levering en betaling uit voortvloeien. Zie hier onder.
Dit is zo uniek, dat de werkelijkheid niet te begrijpen is.
d.d. dec. 9 2015 om
Active as of 09 Dec 2015 16:53 CET
# ORDERS # SHARES BID PRICE ASK PRICE # SHARES # ORDERS
2 391 22,55 22,585 268 5
1 169 22,545 22,59 276 1
5 540 22,54 22,60 240 3
7 616 22,535 22,605 314 3
6 556 22,53 22,61 550 6
2 214 22,525 22,615 100 1
2 214 22,52 22,62 483 4
3 1.434 22,515 22,625 1.723 5
1 120 22,51 22,63 200 2
1 100 22,505 22,635 200 2
30 4.354* Total 4.354* 32

* gelijk aantallen met verschillende totalen van opdrachten maar vlak bij elkaar.
Overgenomen uit Euronext op 10 dec. 2015
Ieder kant (koop/verkoop) heeft het zelfde totaal 4.354, zo werken systemen. Dus zitten er weinig andere partijen tussen. Het bewijs dat systemen (HFT)de prijsvorming voor 98% bepalen. DUS GEEN LEVERING, loopt glad tegen elkaar weg.
Ook een verklaring dat het nep orders zijn aan elkaar
Wij hebben daarna bij dit fonds nog 1 eenmaal dit gezien en vast gelegd, alleen zat daar 1 opdracht verschil tussen en nog eenmaal met 45 sts verschil en de rest hetzelfde. DUS BIJ SYSTEEMHANDEL zijn deze op elkaar met gelijken afgestemd, alleen soms het verschil, als er twee systemen gezamenlijk in 1 fonds werken, zien de verschillen minder snel.
Daarom filmen wij en zien zo af en toe op het scherm als ze dicht bij elkaar komen. Dan leggen we dat moment ook per direct vast.
Dan kunnen wij het laten gebruiken als later er claims uit kunnen rollen, als deze handel wel verboden gaat worden.
Smerige handel als deze hebben wij nog nimmer gezien in het verleden.
Het heden zit er vol van, maar er wordt aan verdiend!! Maar door weinigen, want die hebben het geld en de MACHT en het gaat wel over de rug van de kleinere partijen, of met dit soort dagen hun eigen voorraden in de winst zetten en de dagen erna verzilveren.

Als wij dit verkeerd zien, laat het dan weten en mail naar redactie@xea.nl

tijd 13.18
De AEX 381.02 -13,61 -3,45% moeten wij over de anderen nog wat schrijven?
Het is toch ellende die de Besturen en Overheden over de Beurzen ZELF afroepen.
Dat red je niet met de rente verlagen, wel met verstandige maatregels en 1 daarvan is, elk land weer terug naar zijn/haar eigen valuta.
Nummer twee het terug winnen van vertrouwen door de waarheid eens te zeggen
En nummer 3 is, de eigen waarde van de BURGERS te respecteren en niet andere voor laten gaan.

tijd 13.22
EDELMETAAL loopt steeds verder op en wat wil je, goud $1,235,50 zilver $15,59 en platina $ 946,-- Gold/Silver Ratio 79.19
olie $26,36 en de dollar euro 1,1332.

tijd 13.24
Goud EUR 35.029 per kilo en zilver EUR 442 per kilo.

Cosun: lager resultaat 2015, beter dan verwacht. lees elders meer.
media,
Wat is nu erger, meer van dit of minder van dat!
KATWIJK -
Voorzitter Willem den Hertog van de PvdA in Katwijk wenst op Twitter PVV-leider Geert Wilders dood. De bizarre tweet werd verstuurd in een reactie op de uitspraak van Wilders over een dreigende ’kogel van links’. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/binnenland/25186505/__PvdA-voorzitter_wenst_Wilders_dood__.html

reactie XEA.nl
Zo begon de voorbereiding op de moord van Mijnheer Pim ook.
Hoe zal de Politiek nu/straks reageren?

Imec Presents Compact Lens-Free Digital Microscope. lees elders meer.

Eerlijkheid en getrouw!
media
DEN HAAG - Het kabinet wist al lang dat de asielinstroom veel hoger uit zou pakken. In september bleef premier Rutte bij de prognose van 26.000 asielzoekers voor 2016 terwijl ambtenaren toen al verwachtten dat het er bijna vier keer zo veel zouden worden. Tot die conclusie komt D66. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/binnenland/25186381/___Kabinet_moest_asielcijfers_eerder_delen___.html

Waar is geen List & bedrog?

tijd 14.39
De Midcap 590,39 -15,51 -2,56% SBM EUR 10,19 -1,55 vol. 1,9 milj.

tijd 14.40
De Smallcap 685,31 -11,31 -1,62% AMG EUR 7,40 -31ct vol. 83.000

tijd 14.41
De AEX 384,64 -9,99 -2,53% Aegon EUR 4,151 -24ct vol. 8,8 milj. Delta Lloyd EUR 3,995 -41ct vol. 3,7 milj. ING EUR 9,378 -45ct vol. 26,1 milj.

media
De particulier slaat edelmetaal fysiek in, beleggingsmunten kunnen slechts met lange wachttijden geleverd worden.
tijd 14.45
Goud $1.230,40 zilver $15,52 en platina $942,-- Gold/Silver Ratio 79.25
Olie $26,50 en de dollar euro 1,1330

media in de VS
First-time weekly jobless claims in the U.S. fell by 16,000 to a seasonally adjusted 269,000 during the week to Saturday, the Labor Department said Today. Consensus expectations compiled by various news organizations called for initial claims to be around 287,000. The government left the prior week’s claims unrevised at 285,000. Meanwhile, the four-week moving average for new claims – often viewed as a more reliable measure of the labor market since it smoothens out week-to-week volatility – fell by 3,500 claims to 281,250. read more on
http://www.kitco.com/news/2016-02-11/U-S-Weekly-Jobless-Claims-Fall-By-16-000-to-269K.html

media,
Hopeloos eindspelgedoe. Gepost op 11 februari 2016 door Diederik Schmull
Het ‘ondenkbare’ volstrekt zich. De paniekerige Centrale Banken zien kennelijk zovele donkere wolken, dat zij hun toevlucht zoeken tot uitbreiding van de funeste, negatieve rente (gelijk aan diefstal van bezit). Confiscaties van bankproducten, bankobligaties en bankdeposito’s (‘bail-ins’) dreigen gemeengoed te worden. Het gehele financiële systeem zal door deze toestanden, op den duur, op de fles gaan. Niets is meer taboe, inclusief ‘afschaffing’ van contant geld, terwijl miljarden mensen in de wereld niet eens in aanmerking komen voor een kredietkaart! Staan de domoren aan het roer? De wereld is verstrikt in een massale val van excessieve schuld, waardoor economische groei en inflatie het af laten weten. Het gehele economische bouwwerk van de laatste 70 jaar kraakt in zijn voegen, want zonder het vertrouwen op langere termijn, is het einde verhaal. Waarom .. lees meer op
http://www.edelmetaal-info.nl/2016/02/hopeloos-eindspelgedoe/#more-17194

Het lezen een dikke aanrader red. XEA.nl
met o.a.
Ook de deposito’s van het Midden- en Kleinbedrijf, en straks van de trouwe spaarders, staan op de tocht! De domoren riskeren een bankrun, die zijn weerga niet heeft. Is dit niet het levende bewijs, dat Euroland een gevaar is voor de wereld? Het pretendeert een land te zijn, wat het niet is. Het is nog steeds ‘ieder voor zich’, zonder een eigen valuta en zonder onderlinge solidariteit. Als de lidstaten van de Eurozone hun eigen valuta hadden behouden, was er nooit sprake geweest van dergelijke confiscaties van zuur verdiend, onschuldig en conservatief geld. Geen wonder, dat Groot Brittannië denkt aan Brexit. Geen wonder, dat de STOXX Europe 600 BANKS index in de eerste 5 weken van 2016, al 25% is gedaald en met liefst 75% sinds 2007. Dit verklaart, naast de voortgaande devaluatie van de Chinese Yuan, de enorme, wereldwijde, beursmalaise.
en
Vergeet echter niet, dat er toen geen derivatenmonster van 20 maal de economie, zoals nu, bestond (lees Deutsche bank als tegen partij).

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 15:00 CET
Goudprijs: € 1.089,86 +28,87
Zilverprijs: € 13,77 +0,23
Prijzen in euro's en per troy ounce

media,
Perth Mint heeft in de eerste maand van 2016 151% meer zilver verkocht dan in dezelfde maand in 2015. Ondanks de stijging in de zilverprijs van 3,25% in januari is de afzet uitstekend geweest. Het Australische munthuis verkocht in januari 1.473.408 ounces zilver in de vorm van zilveren munten. De Perth Mint staat bekend om de zilveren munten uit de Lunar-serie, de Kookaburra en de Koala. lees meer op
http://thebullionhouse.nl/zilver-prijs/perth-mint-4/

tijd 15.45
Goud EUR 35.028 per kilo en zilver EUR 443 per kilo.
Olie $26,95 en de dollar euro 1,1342

tijd 15.48
Aperam EUR 25,885 vol. 671.581 aantal transacties 4.475 gemiddeld grof weg 150 per transactie. Zo wordt er door systeemhandel gestuurd en er komt nauwelijks levering aan te pas, salderingen.

tijd 15.52
1 bitcoin is 380.71 USA dollar
1 bitcoin is 335,49 Euro.

tijd 15.53
De Dow 15.700,90 -1,34% de Nasdaq 4.232,71 -1,19%
Sandstorm Gold Today Vol. 68.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:38:29 T 3.75 +0.22 100 80 National Bank 1 Anonymous
09:36:46 T 3.74 +0.21 100 79 CIBC 80 National Bank
09:36:45 T 3.74 +0.21 600 79 CIBC 90 Barclays

tijd 16.10
DPA boekje een bijzondere. Vooral de drempel van 20.000 sts, die wordt bij zo'n fonds nauwelijks in gelegd. DPA heeft zoveel in vaste handen, dus wordt dit een verzoek opdracht. Dus zit de LP'er op een verkeerd spoor met dit aantal.
Orderboek om 16.11 CET
Orders Volume Bied Laat Volume Orders
koop 1 250 1,54 1,60 750 1 verkoop
1 19 1,462 1,62 540 1
1 20.000 1,46 1,649 11 1
1 6.900 1,45 1,65 6.900 1
2 2.100 1,40 1,671 4.900 1


10 February 2016
ISSUED ON BEHALF OF RELX PLC AND RELX NV. Transactions in own shares
RELX PLC announces that today, it purchased (through UBS Limited) 134,000 RELX PLC ordinary shares at a price of 1153.0918p per share. The purchased shares will be held as treasury shares. Following the above purchase, RELX PLC holds 67,461,880 ordinary shares in treasury, and has 1,108,697,665 ordinary shares in issue (excluding treasury shares). Since 4 January 2016 RELX PLC has purchased 3,582,100 shares. RELX NV announces that today, it purchased (through UBS Limited) 119,000 RELX NV ordinary shares at a price of €14.0633 per share. The purchased shares will be held as treasury shares. Following the above purchase, RELX NV holds 60,303,094 ordinary shares in treasury, and has 988,007,092 ordinary shares in issue (excluding treasury shares). Since 4 January 2016 RELX NV has purchased 3,189,700 shares.

shortlijst
Adage Capital Man. L.P. ArcelorMittal S.A. LU0323134006 0,51 2016-02-09
Lucerne Capital Man., L.P. Fugro N.V. NL0000352565 1,35 2016-02-09
AQR Capital Man., LLC SBM Offshore N.V. NL0000360618 2,2 2016-02-09
WorldQuant, LLC SBM Offshore N.V. NL0000360618 0,86 2016-02-09
WorldQuant, LLC Heijmans N.V. NL0009269109 0,65 2016-02-09
PDT Partners, LLC TomTom N.V. NL0000387058 0,5 2016-02-09
Marshall Wace LLP TomTom N.V. NL0000387058 1,01 2016-02-09
BlackRock Investm. Man. (UK) Ltd. Aperam S.A. LU0569974404 0,7 2016-02-08

tijd 16.21
De Dow 15.702,92 -1,33% maar de Nasdaq haalt verlies terug op 4.264,65 -0,44%

tijd 16.27
Het drama bij Delta Lloyd wordt compleet, prijs van het aandeel nu EUR 3,942 -46,1 vol. 5.494.000
Waar moet de emissie straks op uit komen? Per 30 november kwam Delta Lloyd met 1 emissie van 1 miljard bericht, maar meldde niet vaste gegevens waar de beleggers mee uit de voeten konden. Dus kwam er voer voor twijfel van uit Delta Lloyd zelf. Dat "voer" is nu gegeten en heeft zijn giftige werking gedaan, waarom zitten er veel baissiers in het aandeel Delta Lloyd!
Omdat wij een tweede Imtech vrezen.
Toen (november 2015)schreven wij al, het management is onbekwaam door zo'n bericht de wereld in te sturen! Wie heeft er voor deze CEO benoeming ingestemd/gezorgd!!
Je mag/kunt geen kennis wegsturen, dat kan desastreuze gevolgen hebben.

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 16:30 CET
Goudprijs: € 1.095,50 +34,51
Zilverprijs: € 13,87 +0,32
Prijzen in euro's en per troy ounce

media,
Wyckoff: Where Do Gold Prices Go From Here.
lees meer op
http://www.kitco.com/news/2016-02-11/Where-To-Gold-Prices-Go-From-Here.html

FKuR, Oerlemans Plastics and BK Pac Boost use of Bioplastics for Sustainable Food Packaging. Lees elders meer.
Maar beide hebben een relatie met Purac/Corbion.

tijd 16.52
media Schaatsen 10.000 km
KRAMER HEEFT GOUD TERUG.

tijd 17.00
Goud $1.247,-- zilver $15,73 en platina 957,-- Gold/Silver Ratio 79.24
Olie $ 26,65 en de dollar euro 1,1350

media,
Top-CEO uit de zilverindustrie: Zilverprijs naar $100
Keith Neumeyer is oprichter en CEO van First Majestic Silver, een van de grootste zilvermijnen ter wereld. Volgens hem wordt de zilverprijs gedrukt op de papieren futuresmarkt want in realiteit is er veel minder zilver dan de prijs doet vermoeden. Hij verwacht in de toekomst nog een zilverprijs boven $100 per ounce. lees meer op
https://slimbeleggen.net/top-ceo-zilverindustrie-zilverprijs-100/?c=4ccbfe580ec00

tijd 17.10
Aperam EUR 26,36 64,5ct vol 823.927 aantal transacties 5.486
Zoals wij al vaker schreven, je kunt met systeemhandel alle kanten uit in goede en slechte dagen, je kunt zelf sturen dat is het voordeel.

Altice is ook zo'n bestuurbaar fonds. Wij halen ze er zo uit, wij hebben een hele lijst. Moet je dan wel in aandelen zitten?
Geregisseerde handel.

tijd 17.20
Goud EUR 35.337 per kilo zilver EUR 445 per kilo.

SIF ANNOUNCES POSTPONEMENT OF IPO. lees elders meer.

tijd 17.28
Olie $26,32 en de dollar euro 1,1345

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.03 uur en latere.
8 febr. EUR 18.605 124.215 1.136 EUR 18,535 150.306 1.221 17.35.06
9 febr. EUR 18,59 150.750 1.265 EUR 18,495 182.058 1.372 17.35.27
10 febr. EUR 18,915 101.291 984 EUR 18,87 123.134 1.050 17.35.02
11 febr. EUR 18,305 181.350 1.313 EUR 18,27 209.645 1.389 17.35.07

tijd 17.36
De AEX 382.61 -12,02 -3,05% Delta Lloyd EUR 3,805 -59,8ct vol. 7.778.912
De Midcap 585,47 -20,43 -3,37% SBM EUR 10,065 -1,68 vol. 3.017.084
De Smallcap 683,14 -13,33 -1,91%
De Bel 20 3.130,76 -89,38 -2,78%
De CAC 3.896,71 -164,49 -4,05%
De DAX 8.814.20 -203,09 -2,25% Adidas EUR 89,41 +2,08 vol. 1.783.347

media,
Gelijk Einstein bewezen

WASHINGTON -
Een groot raadsel van het heelal is opgelost. De mysterieuze zwaartekrachtgolven bestaan, zoals Albert Einstein honderd jaar geleden had voorspeld. Dat is donderdag bekendgemaakt.
Het signaal werd op 14 september opgepikt door twee detectoren,.. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/buitenland/25188165/__Gelijk_Einstein_bewezen__.html

PERSBERICHT HOLLAND COLOURS
lees elders meer.

Acomo PERSBERICHT – FINANCIEEL JAAR 2015
lees elders meer.

Actuele goud en zilver prijs
11-feb-2016 18:15 CET
Goudprijs: € 1.102,70 +41,71
Zilverprijs: € 14,04 +0,49
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 18.16
Goud $1.254,-- zilver $15,95 en platina $ 963,-- Gold/Silver Ratio 78.58
olie $ 27,19 en de dollar euro 1,1367

eet smakelijk en fijne avond.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL