Het zika virus ook op de wereldwijde beurzen? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 09/02/2016 06:39
Op de wereldwijde beurzen lijkt het Zika virus op zijn ellende achter te laten, het medicijn ter verbetering van de ellende is er ook nog niet.
Steeds mooie praatjes, maar de daden, daar ontbreekt 't aan!

De lage rente is niet de oplossing, het zijn de groot machten in de wereld die met hun leugenachtige uitspaken het vertrouwen hebben verloren van de Burgers.
Eerst moet het vertrouwen bij de BURGERS weer hersteld worden, daarna zal de burgers weer durven uitgaven te doen. Maar het vertrouwen komt te voet en gaat te paard!

In de VS en in Europa waren de financiële waarden die uit de gratie waren. Daar kwamen in internetaandelen in de VS ook nog eens bij.

Vanmorgen was het in Japan een drama. De Nikkei verloor op een gegeven moment dik 900 punten.
De DOW sloot op 16,027.05 -177.92 -1.10%
S&P 500 1,853.44 -26.61 -1.42%
NASDAQ 4,283.75 -79.39 -1.82%
TR US INDEX 162.71 -2.77 -1.67%

1 bitcoin is 372.50 USA dollar
1 bitcoin is 332.22 Euro

In Japan de Nikkei 16.074 -929 punten
Hong Kong gesloten
Australië de All Ordinaries 4.882 -139 punten
In Singapore, gesloten.

Pharming And Cytobioteck Announce Extension Of Distribution Agreement For Ruconest®. lees elders meer.

Olie lager op $30,04 goud naar $1.191,60 zilver volgt $15,36 en platina $924,--

de valuta's
de dollar euro 1,112,08 de Yen 128,43 't pond 0.7773 AU$ 1,5944 C$ 1,5621 NZ$ 1,69735 en Sing$ 1,5757

Dit is UNIEK in de Handel, maar niet bij SYSTEEMHANDEL.
zie en lees meer
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-28662
zie ook
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=029-28916
scrollen naar
d.d. 5 febr.
Systemen hebben hier de macht.
Active as of 05 Feb 2016 09:00 CET Corbion
1.171 totaal aan verkoop en koopkant.
Uniek, maar weer een foutje van de systeembeheerder(s).

Wij herhalen dit omdat het zo uniek is in normale handel, maar blijkt bij systeemhandel wel vaker voor te komen als er geen andere partijen tussen die systeemhandel zitten. Alles loopt dan glad en tussen dalen of stijgen de koersen en dat is juist hun bedoeling! Manipulatie van de eerste orden!!!
Dat zou een reden moeten zijn om per direct, zoals in verschillende landen dat ook is, verboden te worden!

De agenda voor deze week.
dinsdag 9 febr.
Hongkong - Hong Kong Stock Exchange gesloten
Sanofi - Jaarresultaat 2015
Singapore - Singapore Stock Exchange gesloten
TomTom jaarcijfers + 4de kw. 2015
Coca-Cola Company - Resultaten 4e kwartaal 2015.

woensdag 10 febr.
China - Shanghai Stock Exchange gesloten
Heineken NV - Jaarresultaat 2015
Hongkong - Hong Kong Stock Exchange gesloten
Intertrust - Jaarresultaat 2015
SBM Offshore - Jaarresultaat 2015
SnowWorld - Tussentijdse verklaring Q1 2015/2016
AKZO jaar + 4de kw. cijfers 2015
Telenet Group Holding - Jaarresultaat 2015
Nabeurs NY Cisco Systems - Halfjaarresultaten 2016

donderdag 11 febr.
Holland Colours NV - Tussentijdse verklaring Q3/2015-2016
Japan - Tokyo Stock Exchange gesloten.
18:00 Amsterdam Commodities NV - Jaarresultaat 2015
18:00 L'Oréal - Jaarresultaat 2015
18:00 Nedap - Jaarresultaat 2015
Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 12 febr.
- China - Shanghai Stock Exchange gesloten
- Eurocommercial Properties NV - Halfjaarresultaten 2015/201
- EU Industriële Productie Europese Unie - december 2015
- in de VS - Detailhandel - januari j.l.
Nabeurs cijfers Groothandelsgebouw R'dam.

media
Nieuw bewijs dat de NAVO Libië verwoest heeft om goud.
Dankzij de vrijgegeven e-mails van Hillary Clinton komt er steeds meer bewijs boven tafel over de duistere praktijken van de NAVO. In één van de 3000 e-mails wordt opnieuw bevestigd dat de NAVO in 2011 Libië binnen is gevallen omdat ze de plannen van Gaddafi vreesden: De toenmalige leider kolonel Gaddafi stond op het punt om in plaats van waardeloze stukjes papier zoals de Dollar een nieuwe valuta te introduceren in Libië: de gouden Dinar, die zou bestaan uit gouden munten en staafjes die de positie van de Dollar flink zou kunnen verzwakken. Ook wilde Gaddafi in plaats van Dollars voortaan goud vragen voor de Libische olie. Libië had op het moment dat Gaddafi het plan introduceerde zo’n 144.000 kilo goud op voorraad (waarde: €4,8 miljard). Libië werd in 2011 binnengevallen, waarna Gaddafi omver werd geworpen en vervolgens vermoord.
lees meer op
http://destillewaarheid.nl/2016/01/31/nieuw-bewijs-dat-de-navo-libie-verwoest-heeft-om-goud/

met o.a.
Een Amerikaanse rechtbank heeft er vervolgens voor gezorgd dat de e-mails van Clinton moesten worden vrijgegeven. Deze e-mails onthullen onder andere hoe Bush en Blair meerdere malen via de media de wereldbevolking hebben voorgelogen in de periode net voor de Irak-invasie. Steeds meer van die e-mails worden nu openbaar gemaakt.
En wij maar denken dat de inval beter was voor de Libische bevolking. De oorlog in Libië was het begin van de ‘vluchtelingenstroom’ waar we vandaag de dag nog steeds te maken mee hebben. Gaddafi had ons gewaarschuwd voor de problemen die zullen ontstaan indien zijn regering omver werd geworpen, van de ‘vluchtelingenstroom’ tot aan de ‘Jihad’; hij had het allemaal voorspeld. De westerse media besloten dit te negeren waardoor wij met z’n allen blind zijn geraakt door de propaganda die wél getoond werd op tv. We zagen Gaddafi als een ‘dictator’ en een ‘slechte leider’, en daarom vonden wij het niet erg dat Libië binnen werd gevallen. Idem dito met Saddam Hussein tijdens de Irak-oorlog. U kunt vast wel raden welk land (inclusief haar leider) nu aan de beurt is.

Deze maand Februari in de nieuwsbrief: Financiële instellingen wat bakken die ervan?
te lezen via de link Nieuwsbrieven en alleen voor leden.
Nog geen lid, vraag dat aan, kost U alleen de moeite voor het aanvragen.
Veel lees plezier.

tijd 07.16
Goud EUR 34.161 per kilo en zilver EUR 440 per kilo.

media CBS
CBS: Productie industrie groeit gestaag
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in december 2,4 procent hoger dan in december 2014, maakt CBS bekend. Vooral de farmaceutische, metaalproducten- en chemische industrie produceerden aanzienlijk meer. De productie van de industrie, voor seizoen gecorrigeerd, ligt op het hoogste niveau in bijna vier jaar tijd.
Productie farmaceutische, metaal- en chemische industrie groeit aanzienlijk
De productie van de farmaceutische industrie was bijna 19 procent hoger dan in december 2014. De metaalproductenindustrie produceerde bijna 8 procent meer, de chemische industrie ruim 7 procent. Ook de productie van transportmiddelen groeide harder dan gemiddeld. De voedingsmiddelenindustrie en de rubber- en kunststofindustrie produceerden eveneens meer dan een jaar eerder. Daarentegen lag de productie van de machine- en elektrische apparatenindustrie lager dan een jaar eerder.
Productie industrie op hoogste niveau in bijna vier jaar
Voor het bepalen van de korte termijnontwikkeling van de productie kan het beste worden gekeken naar voor seizoen- en werkdageffecten gecorrigeerde cijfers. Van november op december 2015 steeg de productie met 0,4 procent. De productie van de industrie bereikte daarmee het hoogste niveau na maart 2012. De voor seizoeneffecten gecorrigeerde productie fluctueert aanzienlijk. Dalingen en stijgingen volgen elkaar snel op. Sinds medio 2014 is echter sprake van een stijgende trend.
Vertrouwen ondernemers industrie neemt wat toe
Het vertrouwen van de industriële ondernemers is in januari licht toegenomen, maakte CBS enkele weken geleden bekend. Ze waren vooral positiever over de voorraden en de orderportefeuille. Het vertrouwen van de industriële producenten ligt ruim boven het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar. Sinds oktober 2014 hebben positief gestemde ondernemers de overhand. De industriële ondernemers in Duitsland waren daarentegen in januari een stuk minder positief dan een maand eerder. Duitsland is een belangrijke afzetmarkt voor de Nederlandse industrie.

media CBS
CBS: Aantal faillissementen daalt
Na vier maanden met een stijging van het aantal faillissementen, daalt het aantal failliet verklaarde bedrijven weer. In januari 2016 zijn er 27 faillissementen minder uitgesproken dan in december, meldt CBS. De meeste faillissementen zijn uitgesproken in de handel.
EN
CBS: Binnen Europa in Nederland minste antibiotica verstrekt
Antibiotica worden van de Europese landen in Nederland het minst verstrekt, in Griekenland het meest (cijfers 2013). Ook binnen Nederland zijn er verschillen in de mate waarin antibiotica worden verstrekt. In sommige gemeenten krijgen tweemaal zoveel mensen antibiotica verstrekt als in andere. Dit meldt CBS.
Er is binnen Europa een grote variatie in de mate waarin antibiotica worden gegeven. Uit de meest recente Europese vergelijking (2013) blijkt dat in Nederland de minste antibiotica werden verstrekt, iets minder dan 11 dagelijkse doseringen gemeten per 1 000 inwoners. In Duitsland gebeurde dat ruim anderhalf keer zo veel als in Nederland en in België en Frankrijk meer dan twee en een half keer zo veel. In Griekenland werden de meeste antibiotica verstrekt, meer dan 32 dagelijkse doseringen per 1 000 inwoners. De Grieken kregen dus drie keer zo veel antibiotica als de Nederlanders.

In de media
Meer ruimte voor bedrijven in de Oekraïne.
Ook meer ruimte dan voor corruptie, want de kunstroof uit Hoorns Museum is onder de dekmantel van corrupte partijen die in of samen werken met de Overheid aldaar lezen wij in de media.
Moet je dan daar als bedrijf in zo'n land investeren?
Bezint eer gij begint!

De Griekse ellende
staat weer op het menu.
De vluchtelingen kosten moet hiermee worden afgeleid.

Dijsselbloem
zet de bloemen weer buiten met nog lagere rente op Staatspapier!
Straks als de rente gaat stijgen is dat nominaal steeds minder waard, laat U niet misleiden!

Twijfel raakt Binck Bank in de media.
Welke belegger koopt nu nog aandelen?
De systeemhandel ondergraaft je elke keer als je koopt of verkoopt en beleggers zijn geen ezels !
Want die weten dat de bescherming hier vrijwel nihil is.
De AFM brochures tegen dit soort handel zijn er wel t.w. febr. 2007 en febr. 2009, maar wordt de inhoud van die brochures wel met wat erop de beurs te Amsterdam gaande is gecontroleerd?
Wij hebben op 10 juli 2008 met en bij de VEB uitvoerig daarover gesproken.
Daarna werd het met de dag erger en zochten beleggers andere wegen om te beleggen.

Esperite N.V. : GENOMA ENTERS THE SOUTH AFRICAN MARKET WITH INTERCARE
lees elders meer.

TomTom reports fourth quarter and full year 2015 results
lees elders meer.

Advies
AMSTERDAM (AFN) - ING heeft het beleggingsadvies voor het aandeel ArcelorMittal verlaagd naar hold van buy. De marktvorsers sneden diep in het koersdoel, dat verlaagd werd van 10,50 euro naar 3,10 euro.

Actuele goud en zilver prijs
09-feb-2016 07:45 CET
Goudprijs: € 1.062,99 +2,14
Zilverprijs: € 13,71 +0,05
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 09.07
De AEX licht in de plus, is dat houdbaar? De AEX 402.63 +2,02 +0,50% Arcelor EUR 3,122 -10ct vol. 1,6 milj. waar komen al die aandelen vandaan of is er een deel "neppers"!

tijd 09.09
De Midcap 615,49 -1,23 -0,23% TomTom EUR 8,242 -17ct vol. 404.000

tijd 09.10
De Smallcap 700,00 +2,47 +0,35% Esperite EUR 2,15 +2ct vol. 18.225

tijd 09.12
De Bel 20 3.213,59 +22,04 +0,69% UCB EUR 70,10 +72ct vol. 23.778 KBC EUR 46,98 +49ct vol. 57.000

LEASEPLAN’S NET PROFIT UP BY 19% TO EUR 442.5 MILLION IN 2015
lees elders meer.

tijd 09.18
De DAX 8.989.63 +10,27 +0,11% Deutsche bank wordt gestuwd naar EUR 14,15 +41ct vol. 831.000

tijd 09.20
De Midcap 610,60 -6,12 -0,99% Binck EUR 6,075 -29ct vol. 88.222 Flow Traders EUR 42,50 -1,64 vol. 4,964

tijd 09.21
Goud $1.190,-- zilver $15,36 en platina $924,-- goud heeft wat last van winstnemingen, maar dat is nog maar voor even. Gold/Silver Ratio 77.44

tijd 09.22
Olie $30,40 de dopllar euro 1,1192

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 579.800
Time X Price Chg Vol. Buyer Seller Markers
16:00:00 T 3.78 +0.20 45 80 National Bank 36 Latimer Q
16:00:00 T 3.78 +0.20 200 53 Morgan Stanley 79 CIBC KQ
16:00:00 T 3.78 +0.20 200 53 Morgan Stanley 79 CIBC KQ

tijd 09.33
De houdbaarheid was maar even van de AEX stand, nu 398.78 -1,83 -0,46% voor de AEX. ING EUR 9,74 -15ct vol. 3,4 milj. Delta Lloyd EUR 5,125 -30ct vol. 432.000 mede door optredens van andere is dit fonds in de problemen gekomen, respect moet er zijn, maar je gezag gebruiken, kan ook op een nadere manier toezichthouder.

Corbion Purac Extends Natural Line, Launches Verdad® Avanta(TM) C100 for uncured meat -naturally cured. lees elders meer.

media,
Rick Rule: zilverprijs zal exploderen!
Zilver is een van de meest volatiele edelmetalen die er zijn. Zilver wordt doorgaans beschouwd als het kleine broertje van goud met een bepaalde bèta. Dat wil zeggen dat zilver doorgaans sterker gaat reageren op prijsbewegingen dan goud. Zilver is ook een veel kleinere markt, die gemakkelijker onderhevig is aan allerlei speculatieve bewegingen. lees meer op
http://goudhub.com/rick-rule-zilverprijs-zal-exploderen/

Actuele goud en zilver prijs
09-feb-2016 09:45 CET
Goudprijs: € 1.063,40 +2,55
Zilverprijs: € 13,71 +0,05
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 09.55
Ook ABN AMRO gaat mee met de neergang financiële waarden, nu EUR 17,07 -38ct vol. 364.000

DSM
zal DSM of de Suiker Unie Corbion inlijven? Of zal het toch een buitenlandse club worden? Het is niet de vraag of Corbion wordt opgeslokt, maar wanneer.

tijd 10.49
De DAX 8.981.88 +2,52 +0,03% Deutsche bank EUR 15,96 +21ct vol. 2,4 milj., dit fonds wordt gestuwd/gesteund, want als het wel omvalt dat is Europa in last.
De grootste partij in de derivatenhandel en die omvallen! Dat is nog erger dan Lehman Brothers die in 2008 omviel.

tijd 10.54
De AEX danst onder en in de 400 punten, nu 399.92 -0,69 -0,17% maar het overtuigt niet. Arcelor EUR 3,062 -16ct vol. 7,9 milj. Altice EUR 11,33 -50ct vol. 916.000

per 8 febr
Majedie Asset Management Limited 2,88% in Delta Lloyd zakt onder de 3%
per 2 febr. J. de Mol. 3,02 in Delta Lloyd nieuwe positie.

tijd 10.59
Delta Lloyd EUR 5,12 -31ct vol. 1,3milj.

8 February 2016
ISSUED ON BEHALF OF RELX PLC AND RELX NV. Transactions in own shares
RELX PLC announces that today, it purchased (through UBS Limited) 127,000 RELX PLC ordinary shares at a price of 1136.1525p per share. The purchased shares will be held as treasury shares. Following the above purchase, RELX PLC holds 67,194,880 ordinary shares in treasury, and has 1,108,964,665 ordinary shares in issue (excluding treasury shares). Since 4 January 2016 RELX PLC has purchased 3,315,100 shares. RELX NV announces that today, it purchased (through UBS Limited) 113,000 RELX NV ordinary shares at a price of €13.8896 per share. The purchased shares will be held as treasury shares. Following the above purchase, RELX NV holds 60,065,094 ordinary shares in treasury, and has 988,243,092 ordinary shares in issue (excluding treasury shares). Since 4 January 2016 RELX NV has purchased 2,951,700 shares.

tijd 11.05
Goud EUR 34.155 per kilo en zilver EUR 440 per kilo. Zilver blijft redelijk stabiel, maar is het stilte voor de storm?

tijd 11.09
Olie $30,35 de dollar euro 1.1190
Goud $1.190,-- zilver $15,34 en platina $ 925,--

media in Duitsland 2 treinen op elkaar
ROSENHEIM -
In Bad Aibling bij Rosenheim in de Duitse deelstaat Beieren zijn dinsdagochtend twee treinen frontaal op elkaar gebotst. lees meer op
http://www.telegraaf.nl/buitenland/25168023/__Doden_bij_treinongeluk__.html

Actuele goud en zilver prijs
09-feb-2016 12:30 CET
Goudprijs: € 1.058,17 -2,68
Zilverprijs: € 13,63 -0,03
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 12.36
De AEX 398,19 -2,42 -0,60% de DAX 8.970.22 -9,14 -0,10%

tijd 12.38
De Bel 20 3.184,25 -7,30 -0,23% de CAC 4.036,72 -29,59 -0,73%

tijd 12.43
De Midcap 603,05 -13,67 -2,22% TomTom EUR 8.065 -35ct vol. 3,1 milj. Fagron EUR 4,47 -59ct vol. 216.000 Binck EUR 6,05 -32ct vol. 554.000 Aperam EUR 25,51 -1,16 vol. 356.000

tijd 12.45
De Smallcap 690,96 -6,57 -0,94% Accell EUR 17,69 +36ct vol. 11.367 Kiadis EUR 10,90 +40ct vol. 970 Ordina EUR 0,825 -4,6 ct vol. 97.000 TMG EUR 3,65 -16ct vol. 1.983
Veel fondsen zijn een speelbal geworden, moet je daar nog aan meedoen? Ook hier is matchfixing!

media,
Infotheek, leverancier van hardware en it-diensten uit Leiden, biedt vanaf nu ook oplossingen voor vaste en mobiele telefonie aan zakelijke gebruikers. De nieuwe telecomtak wordt geleid door business manager telecom Sandu Smakman.
lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/telecom/5699622/250449/infotheek-start-met-telecomtak.html

tijd 12.52
Delta Lloyd EUR 4,883 -54,3ct vol. 2,5 milj., door wie is "Dit Bedrijf" naar de afgrond gedrukt? In onze ogen door het "gezag" en niet door het verstand.
Een voorbeeld was er ook Imtech lijkt op veel fronten op dit bedrijf.
Hedgers maken er dankbaar gebruik van.

tijd 12.56
IEX EUR 3,70 -26 vol. 100
Maar waar haalt dit bedrijf zijn inkomsten vandaan? Een grootaandeel houders het de winst "wel" binnengehaald met de beursgang. De lege huls werd rijk gevuld.

tijd 12.58
Goud $1.191,70 zilver $15,33 en platina $926,00
Olie $ 30,21 en de dollar euro 1,1224
De lager rente helpt niet, daar win je geen vertrouwen door.

Actuele goud en zilver prijs
09-feb-2016 13:00 CET
Goudprijs: € 1.061,59 +0,74
Zilverprijs: € 13,66 +0,00
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 14.16
De AEX nu duidelijk terug op 391.83 -8,78 -2,19% Arcelor EUR 2,871 -35ct vol. 24,3 milj. Delta Lloyd EUR 4,773 -65ct vol. 3,8 milj. Altice die vol met schulden zit terug naar EUR 11,155 -68ct vol. 1,9 milj.

tijd 14.19
De Midcap 599,97 -16,75 -2,72% Fagron EUR 4,27 -79ct vol. 289.000 Besi EUR 16,41 -1,06 vol. 254.000 PostNL EUR 3,031 -14ct vol. 2,4 milj. Binck EUR 5,991 -38ct vol. 751.000
Zo worden de bemiddelaars gestraft voor het toelaten van systeemhandel.

tijd 14.22
De Smallcap 685,69 -11,84 -1,70% Accell EUR 17.515 +19ct vol. 13.566 Kiadis EUR 10,935 +43ct vol. 1.140 AMG EUR 7,654 -38ct vol. 21.000 Ordina EUR 0,78 -9ct vol. 241.000

tijd 14.24
Lavide Hold. EUR 1,-- +15ct vol. 5.000

tijd 14.25
De DAX 8.817.26 -162,10 -1,81% en de CAC 3.980.47 -85,84 -2,11%

tijd 14.26
Goud $1.195,60 zilver $15,33 en platina $924,-- Gold/Silver Ratio 77.96
Olie $ 29,92 en de dollar euro 1,1231

tijd 14.30
De Bel 20 3.141.99 -49,56 -1,55% Bekaert EUR 26,60 -87ct vol. 79.000 KBC EUR 44,73 -1,76 vol. 828.000

Henry Ford Health System is eighth U.S. health system in six months’ time to adopt Philips’ predictive. Lees elders meer.

tijd 14.53
Voor vanavond is de goudprijs over de $1.200 nu al er tegen aan op $ 1.197,60 zilver $15,38 en platina $930,--
De euro stijgt naar 1,1286 en olie daalt op hoger voorraden $29,39

tijd 15.59
De Dow 16.003,42 -0,15% de Nasdaq 4.272,24 -0,27%
Sandstorm Gold Today Vol. 26.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:45:07 T 3.67 -0.11 100 1 Anonymous 80 National Bank
09:42:20 T 3.69 -0.09 100 101 SG Capital 72 Credit Suisse
09:41:39 T 3.68 -0.10 100 1 Anonymous 80 National Bank

tijd 16.03
Wall Street gaat licht in het groen, zou de lucht dan toch opklaren?
De Dow 16.031,05 +0,02% de Nasdaq 4.293,06 +0,22%

tijd 16.05
De DAX 8.896.86 -82,50 -0,92% en de AEX 394,99 -5,62 -1,40%

tijd 16.12
Goud $1.190,10 zilver $15,33 en platina $926,-- Gold/Silver Ratio 77.61
Olie $29,80 en de dollar euro 1,1271

media,
LBMA Said to Invite LME, ICE to Propose Gold Trading Platform.
. CME also among firms asked to bid to create hub, people say
. Decision on service provider to be made in second quarter
The London Metal Exchange and Intercontinental Exchange Inc. are among companies that have been invited by the London Bullion Market Association to submit proposals to develop a precious-metals trading platform in the city, according to two people familiar with the matter. read more on
http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-02-09/lbma-said-to-invite-lme-ice-to-propose-gold-trading-platform

Schone handel!
Waar vind je dat nog. Zie ons verslag bij
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-28963&type=toon

Overtuig U dat dat nog maar zelden is!!!

tijd 17.00
Ook Wall Street heeft het geloof in een goede dag afloop verloren, de Dow Dow 15.910,04 -0,73% de Nasdaq 4.269,92 -0,32%

in de media
Gold Traders Are Betting on a Bigger Comeback.
Eight of 10 most-traded gold options Monday were bullish bets
Put-to-call ratio for top gold ETF is near lowest since 2008
Share on Facebook
Share on Twitter
Gold just reached its highest price in seven months, and investors are betting there are more gains to come by April.
Eight of the 10 most-traded gold options in New York on Monday were bets on further price gains as the metal topped $1,200 an ounce for the first time since June. To read the entire article, go to http://bloom.bg/20kBRk3

tijd 17.10
Goud EUR 33,903 per kilo en zilver EUR 437 per kilo. Mede door de hogere Euro 1,1320.

tijd 17.12
1 bitcoin is 374.88 USA dollar
1 bitcoin is 332.91 Euro

Kwaliteit
lijkt toch minder te verliezen dan anderen. Maar wat is nog kwaliteit? Vraagt systeemhandel naar kwaliteit?!

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.03 uur en latere.
8 febr. EUR 18.605 124.215 1.136 EUR 18,535 150.306 1.221 17.35.06
9 febr. EUR 18,59 150.750 1.265 EUR 18,495 182.058 1.372 17.35.27

tijd 17.37
De AEX 392.58 -8,03 -2,00% Delta Lloyd EUR 4,666 -76ct vol. 6.048.788
De Midcap 602,05 -14,67 -2,38%
De Smallcap 687,23 -10,30 -1,48%
De Bel 20 3.168,29 -23,26 -0,73%
De CAC 3.997,54 -68,77 -1,69%
De DAX 8.900.10 -79,26 -0,88%

tijd 17.43
Wall Street is wispelturig de Dow 16.004,55 -0,14% de Nasdaq 4.293,21 +0,22%
tijd 17.44
Goud $1.194,80 zilver $15,41 en platina $935,-- Gold/Silver Ratio 77.50
olie $ 29,54 en de dollar euro 1,1311

Fijne avond en eet smakelijk



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL