Wall Street verder terug en Edelmetaal stijgt door. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 06/02/2016 10:23
Waar is nog realiteit?
Beurzen worden heen en weer getrokken over woorden en groot spraak, maar realisme is er niet bij.
Overheden en Bankiers roepen om het hardste en wat de meeste roepen bloeit ui List & bedrog.
Daar moeten de goed willende Burgers het meedoen, maar de echte waarheid blijft verborgen.

Zie de beleggers, aandelen worden gemeden en wat doen die?
Citaat uit een morgenblad, "Indexbeleggen groeit in Europa als kool". In 2015 - niet echt een goed belegginsjaar- staken beleggers maar liefst EUR 72 miljard "extra" in indexproducten. Een record!
Dit bewijst dat de handel in de aandelen voor meer dan 80% bestaat uit nepaandelen(lees transactie waar geen levering voor plaats vindt) bestaat.
Mijnheer Wessels adverteert veelvuldig met cursussen "day-trading", maar waar halen die beginners de aandelen vandaan? Het woord zegt het al, "daytrading", dus beginnen met nihil en eindigen met nihil. Dus is de dekking uit het verzameldepot waar deze beginners hun transactie(s) doen. Misschien enkele uitgezonderd. Laat daar eens controle oplos!
Wij hadden de VEB al meerdere malen gevraagd naar HFT te kijken en daar wat over aan de "bel" te trekken bij instanties. Maar de tijd ontbreekt de VEB kregen wij als antwoord.
Zal dat ook zo zijn bij de andere Toezichthouders?
Dat blijkt wel, want in 2007 hebben wij bij de AFM veelvuldig met films de misstanden te Amsterdam laten zien en de situatie is alleen mar verslechterd!

media
U.S. employment gains slowed more than expected in January as the boost to hiring from unseasonably mild weather faded, but rising wages and an unemployment rate at an eight-year low suggested the labor market recovery remains firm. Non-farm payrolls increased by 151,000 jobs and the unemployment rate slipped one-tenth of a percentage point to 4.9 percent, the lowest since February 2008, the Labor Department said on Friday. The payrolls gain was a sharp step-down from the average 231,000 jobs per month during the fourth quarter. read more on
http://www.reuters.com/article/us-usa-economy-idUSKCN0VE0CF

In de VS werd de stemming gisteren door het sentiment gedragen, maar de realiteit was ver te zoeken. Waren de banen nu zo slecht? Het is daar ook wintertijd en sneeuw en vors doen dat hun werk. Hier was en is er nauwelijks winter geweest, maar In Nwe York e.a. plaatsen was nog nooit zoveel sneeuw en narigheid (lees winterse) geweest en als je dan nog zulke goede banen groei laat zien (lees wel, daar is GROEI), dan mag je niet mopperen in onze ogen.

Maar de DOW reageerde negatief 16,204.97 -211.61 -1.29% weekbeginstand. 16.466
S&P 500 1,880.05 -35.40 -1.85%
NASDAQ 4,363.14 -146.41 -3.25% week beginstand 4.613
TR US INDEX 165.48 -3.46 -2.05%

1 bitcoin is 377.68 USA dollar
1 bitcoin is 336.98 Euro

Waar is realisme nog schreven wij zojuist.
Bekijk eens wat wij lezen in een Morgenblad.
Goud $1.154 +3,3% over de week
Zilver $14,74 +3,3%

Wij halen bij de specialist het volgende vandaan.
Goud $1.174,-- de week beginstand $1.118,30
Zilver $15,01 de week beginstand was $14,24
Platina $ 910,-- de week beginstand was $869,--

Ziet U de verschillen en zo worden beleggers en andere lezers misleid.

In Euro's
goud EUR 33.771 per kilo en zilver EUR 432 per kilo.

In Japan de Nikkei 16.819 beg. weekst. 17.518
In Hong Kong de Hang Seng 19.288 idem 19.683
In Australië de All Ordinaries 5.025 idem 5.056
In Sinagpore de Straits 2.623 idem 2.629

De valuta's.
de dollar euro 1,1167 de Yen 130,43 't pond 0,7694 AU$ 1,5775 C$ 1,5501 NZ$ 1,6815 en Sing$ 1,5691

De week beginstanden waren
de dollar euro 1,0838 de Yen 131,22 't pond 0,7603 AU$ 1.5291 C$ 1,5176 NZ$ 1,6674 en Sing$ 1,5425

Volta Finance Limited : Total voting rights. Volta Finance Limited (VTA) - Issue of shares
NOT FOR RELEASE, DISTRIBUTION OR PUBLICATION, IN WHOLE OR IN PART, IN OR INTO THE UNITED STATES
Guernsey, 5 February 2016
Volta Finance Limited (the "Company") announces that it has made an application for admission to trading of 4,841 newly issued ordinary shares of no par value in the Company in relation to the part-payment of Directors' fees for the quarter ended 31 January 2016. In accordance with the Company's Prospectus, each Director will receive 30 per cent. of his or her Director's fee for any year in the form of newly issued shares at a per share price equal to the average per share closing price of the shares on Euronext Amsterdam over the 60 consecutive Euronext Amsterdam trading days prior to the issuance date. The Directors are required to retain those shares for a period of no less than six months from their respective dates of issuance.

Venezuela wil goudswap met Deutsche Bank.
lees elders meer.

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 253.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 3.58 +0.17 76 36 Latimer 79 CIBC Q
16:00:00 T 3.58 +0.17 50 80 National Bank 36 Latimer Q
16:00:00 T 3.58 +0.17 1,400 80 National Bank 79 CIBC KQ

media
Nieuw bewijs dat de NAVO Libië verwoest heeft om goud.
Dankzij de vrijgegeven e-mails van Hillary Clinton komt er steeds meer bewijs boven tafel over de duistere praktijken van de NAVO. In één van de 3000 e-mails wordt opnieuw bevestigd dat de NAVO in 2011 Libië binnen is gevallen omdat ze de plannen van Gaddafi vreesden: De toenmalige leider kolonel Gaddafi stond op het punt om in plaats van waardeloze stukjes papier zoals de Dollar een nieuwe valuta te introduceren in Libië: de gouden Dinar, die zou bestaan uit gouden munten en staafjes die de positie van de Dollar flink zou kunnen verzwakken. Ook wilde Gaddafi in plaats van Dollars voortaan goud vragen voor de Libische olie. Libië had op het moment dat Gaddafi het plan introduceerde zo’n 144.000 kilo goud op voorraad (waarde: €4,8 miljard). Libië werd in 2011 binnengevallen, waarna Gaddafi omver werd geworpen en vervolgens vermoord.
lees meer op
http://destillewaarheid.nl/2016/01/31/nieuw-bewijs-dat-de-navo-libie-verwoest-heeft-om-goud/

met o.a.
Een Amerikaanse rechtbank heeft er vervolgens voor gezorgd dat de e-mails van Clinton moesten worden vrijgegeven. Deze e-mails onthullen onder andere hoe Bush en Blair meerdere malen via de media de wereldbevolking hebben voorgelogen in de periode net voor de Irak-invasie. Steeds meer van die e-mails worden nu openbaar gemaakt.
En wij maar denken dat de inval beter was voor de Libische bevolking. De oorlog in Libië was het begin van de ‘vluchtelingenstroom’ waar we vandaag de dag nog steeds te maken mee hebben. Gaddafi had ons gewaarschuwd voor de problemen die zullen ontstaan indien zijn regering omver werd geworpen, van de ‘vluchtelingenstroom’ tot aan de ‘Jihad’; hij had het allemaal voorspeld. De westerse media besloten dit te negeren waardoor wij met z’n allen blind zijn geraakt door de propaganda die wél getoond werd op tv. We zagen Gaddafi als een ‘dictator’ en een ‘slechte leider’, en daarom vonden wij het niet erg dat Libië binnen werd gevallen. Idem dito met Saddam Hussein tijdens de Irak-oorlog. U kunt vast wel raden welk land (inclusief haar leider) nu aan de beurt is.

Huizenprijzen lopen op, maar als de rente stijgt wordt het weer eenFLOP!
De lasten worden dat te zwaar en over 5 jaar begint het gedonder weer van vooraf aan. De hypotheken moeten weer (lees zo snel mogelijk) naar een verhouding 40% eigen geld voor het huis en 60% lenen, dan pas kan er weer van een gezondere markt gesproken worden.
Mijnheer Draghi pompt steeds meer geld in de markt, maar wie moeten dat straks opbrengen, dat is niet meer op te brengen.
De enige oplossing is een Capital Taks en die zal dan tenminste tussen de 15 en 20% moeten liggen.
Zorg dat U die Capital Taks voor bent en U indekt door fysiek edelmetaal aan te schaffen of wel de valuta die niet bijgedraaid kan worden.

Macht en gezag
Waar is nog macht? Waar het geld zit en dat zijn de Grote Partijen en 6 to 8 maken de wereld economie uit. Dat lees je bij de moord op Gaddafi van Libië. Zijn idee van een Gouden munt betalingsmiddel was zo slecht niet.
In onze ogen zal de Edelmetaal prijzen tot ongekende hoogtes stijgen, die schuldenlast is niet op te brengen.
wat lezen wij!
Portugal laakt begrotingseisen.
Grieken zijn meer bang voor stakingen, maar maken zich nauwelijks zorgen over de aflossingen van die grote bedragen. Dat zit schijnbaar in hun cultuur t.w. wie dan weer leeft, wie dan weer zorgt!

Gezag?
waar is dat nog met al die "List & bedrog"?
Macht kun je kopen(ze hebben toch geld), maar GEZAG kun je slecht door je doen en laten afdwingen.

Want vergeet dit niet: GELD WAT DOM IS, MAAKT RECHT WAT KROM IS!

BRUSSEL heeft te veel macht, maar het gezag staat erg laag. Eigen eerst en dan de rest.

Dat zie je ook bij van Kempen, stapt toch uit Ten Cate.
reactie XEA.nl
Wat is er onderling (lees Met De Gilde) besproken?
Ons kent ons in de Financiële wereld, daar hebben wij "te lang" in meegedraaid.

Een citaat uit de media vandaag.
De 61 jarige heeft jaren bij de grootste Coöperatieve bank van Nederland gewerkt en werd zo aan de kant gezet. Wel met regelingen etc., maar die komen niet tot zijn AOW. Zo werkt het in de Financiële sector, zelf grote slarissen van EUR 1,5 miljoen verdienen en de medewerkers die HET DOEN(lees de verdienste van de bank mogelijk maken), afschepen.

media
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Er is een relatie tussen het optreden van het Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak tegen de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch, verdacht van moorden, en het justitiële handelen tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
‘Nederland werkte mee om Zorreguieta ongemoeid te laten’
lees meer op
http://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta

media,
It seems investors and the mainstream media are saying 'my precious' to the metals again. This week, gold and silver hit multi-month highs while the dollar (the thorn in gold's side) has continued to lose value against other major currencies, including the euro, which had an impressive rally. It is a reverse scenario investors have been living with for the past few years. Since the start of the year, the dollar index (DXY) has been struggling to breach the key 100 level. read more on
http://www.kitco.com/news/2016-02-05/Everybody-Loves-Gold-Again.html

Weer een bewijs dat systemen aan elkaar matchen bij Corbion
zie op
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=029-28916
scrollen naar
d.d. 5 febr.
Systemen hebben hier de macht.
Active as of 05 Feb 2016 09:00 CET Corbion
1.171 totaal aan verkoop en koopkant.
Uniek, maar weer een foutje van de beheerder(s).

zie ook http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-28662
daar was het systeem per direct aan beide kanten hetzelfde.
Het bewijs van smerige op elkaar afgestemde SYSTEEMHANDEL!

Toezichthouders zien GEEN verband, want er wordt aan verdiend!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL