Griekenland wil alleen cadeautjes van Sinter Nicolaas, maar geen verplichtingen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 29/01/2012 09:23
Een tegenslag kan altijd komen, maar als je je erop cnocentreert maak je het alleen maar erger.
David Watson.

Ja de Grieken willen alleen maar cadeautjes van de Europese landen hebben in de vorm van geld, hun salaris en pensioen willen zij per kwartaal overgemaakt krijgen. Maar hadden zij daar wel voor gewerkt en wat staat er buiten Griekenland op de Banken??
De Europese landen moeten per direct stoppen met geld overmaken, want dat is "VERLOREN" geld.
Terug betalen zit er niet in en daarom zijn de Grieken zo brutaal en eisen zij 70 tot meer % afboeking van hun schulden/leningen.
En de Europese Leiders, om hun eigen hachje te redden willen daarin akkoord gaan.
Wie begrijpt zoiets NOG?

Daarom zal er nog veel moeten veranderen op mentaliteit gebied, ALS dat verandert?
Wij van de redactie geloven daar niet in en blijven ons meer richten op de Dollar landen t.w. Canada, de VS, Australië en Nieuw Zeeland.
Ook de Oostmarkt maakt op economisch gebied grote vooruitgang en samen met de VS zal daar het herstel economie vandaan moeten komen.

Reg. AFM Datum meldingsplicht: per 25 jan 2012
Meldingsplichtige: Capital Income Builder, Inc.
Uitgevende instelling:
Koninklijke KPN N.V.
Inschrijving handelsregister: 02045200
Plaats: 's-Gravenhage
Kapitaalbelang 5,08 %
Capital Income Builder è The fund is managed by Capital Research and Management Company, one of the nation’s oldest, largest and most respected investment management firms. Since 1931, Capital Research has invested with a long-term focus based on thorough research and attention to risk.

Media, Computable.
KPN Corporate Market gaat de ict-helpdesk ontlasten met een nieuwe machine: de Get-IT. Dit is een soort snoepmachine waaruit medewerkers de meest basale ict-producten kunnen halen. Het grote voordeel voor bedrijven is dat er geen administratieve afhandeling van de ict-onderdelen meer nodig is en beheerders meer tijd overhouden voor belangrijkere ict-handelingen.
Get-IT is een soort snoepmachine maar dan gevuld met ict-verbruiksproducten, zoals adapters, netwerkkaarten, accu's, veiligheidskabels, headsets en toetsenborden. Medewerkers kunnen met losgeld, bankpas, chipknip of de bedrijfspas de ict-producten uit de machine halen.

Accenture
In Nederland is ict-dienstverlener Accenture het eerste bedrijf dat de KPN-snoepmachine in huis heeft gehaald. ‘Op dit moment kost het bij veel bedrijven, ook bij ons, veel handmatige administratieve handelingen als werknemers ict-onderdelen willen vervangen of nodig hebben', aldus Accenture-woordvoerder Anja van Beijnum-Breunis. ‘Door de Get-IT-automaat is geen handmatige uitlevering van dit soort middelen meer noodzakelijk. Bovendien zijn deze middelen 24/7 beschikbaar en is uitgifte dus niet meer afhankelijk van de openingstijden van de ict-afdeling of service desk.'
Het innovatieve van dit apparaat zit ‘m volgens Van Beijnum-Breunis in de billingstroom die met het product wordt geleverd. ‘Dat is dus in de applicatie aan de achterkant. We testen het product nu en als alles goed gaat komt er ook een op onze vestiging in Almere en breiden we langzaam uit naar Brussel, Parijs en wie weet de rest van de wereld.'

media,
RIJSWIJK (AFN) - Veehouders kunnen de vraag naar biologische melk niet bijbenen. Vorig jaar was import uit het buitenland nodig om aan de vraag te voldoen. Hoewel het aantal biologische veehouders toeneemt, zal de binnenlandse productie ook dit jaar nog achterblijven bij de vraag. In 2011 was het tekort 30 tot 40 miljoen kilo, aldus Maurits Steverink van brancheorganisatie Bionext. Dat werd opgevangen door invoer uit Groot-Brittannië, Denemarken, België en Duitsland. De Nederlandse productie ligt nu op 140 miljoen kilo per jaar. Inmiddels zijn 35 boeren aan het overschakelen op biologische productie. Dat betekent dat de biologische melkplas met ongeveer 18 miljoen kilo toeneemt.

Zo gaat het ook met de gezonde voeding (red. XEA.nl)

de agenda voor deze week
maandag 30 jan.
Koninklijke Philips Electronics NV Jaarresultaat 2011 BinckBank Jaarresultaat 2011 CBS (NL) Producentenprijsindex Nederland dec. 2011 Koninklijke Philips Electronics NV Resultaten 4e kwartaal 2011 Nationale bank van België (BE) Consumptieprijsindex België

dinsdag 31 jan.
Werkgelegenheid Duitsland voorlopig Q4 2011 en Werkloosheid Duitsland ILO
Colruyt NV Omzetcijfers Q3 2011/2012

woensdag 1 febr.
De Nederlandsche Bank (NL) Rente en wisselkoersen jan.

donderdag 2 febr.
Unilever NV Resultaten 4e kwartaal 2011 + Jaarresultaat 2011
Royal Dutch Shell Resultaten 4e kwartaal 2011 + jaarresultaat 2011

vrijdag 3 febr.
Omega Pharma Laatste dag Openbaar Bod en handelsdag.

Toezicht en strijd
Er zijn organisaties nodig die opkomen voor 't recht en ingrijpen als dat geschonden wordt. Want toezien alleen is niet voldoende.
Want sommige mensen trekken macht naar zich toe en schuwen daar niet om mensen te kwetsen.Maar met macht dwing je GEEN gezag af en verspeel je je geloofwaardigheid.
Die macht gebruiken ze alleen ten eigen verdienste en toen koste van hun medemensen (lees beleggers).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL