Annet Gerritsen viel en nam het Kabinet in haar teleurstelling mee. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 20/02/2010 07:00
Ja, Annet Gerritsen viel op de 500 meter en nam het Kabinet mee in haar teleurstelling, maar de volgende partij bracht haar weer een lach. Zo zal het ook met de Burger gaan, want dit Kabinet was draaikonterig en dat deed Annet ook en viel. Die kont moet je recht naar "achter houden" dan kom je goed over de Finish! En dat deed Annet in de volgende partij en werd met ZILVER bekroond! Hopelijk komt er nu eens een zaken Kabinet die gaat bezuinigen n echt regeren, want nu het was "potverteren" voor de Leden van de Regering. Bij hen geen gebrek en Brussel lonkt, dus betalen wij ons daar "scheel" aan dat Brussel!
Headline by AMSTERDAM (Reuters) - Dutch Prime Minister Jan Peter Balkenende's coalition government collapsed on Saturday when the two largest parties failed to agree on whether to withdraw troops from Afghanistan this year as planned.

In de VS hadden beleggers andere zorgen, de rente verhoging van de FED. Daar werd eerst de negatieve kant van beoordeeld, maar later kwam het besef dat de groei van de Amerikaanse economie niet te snel mag gaan en hervonden beleggers de moed weer in te stappen en dat voor het weekend.
De Dow +9 punten op 10.402 en de Nasdaq +2 punten op 2.243
De week beginstanden waren, voor de Dow 10.099 en de Nasdaq 2.183
media,
NZX 50 Index
3107.088 +5.32 +0.17%
Sky Television has posted a 19 per cent rise in half-year profit boosted by surging uptake of its high definition MySky personal video recorders.

media,
NEW YORK (Reuters) - Simon Property Group Inc (SPG.N) said it could not agree to conditions General Growth Properties Inc (GGWPQ.PK) wanted to impose before talks about Simon's $10 billion bid for the No. 2 U.S. mall owner.

media,
NEW YORK/SAN FRANCISCO (Reuters) - Schlumberger Ltd is in advanced talks to buy Smith International Inc, The Wall Street Journal said, in a move that would expand the oilfield services leader's arsenal as the weakened sector begins to recover.

De Valuta's
Dollar euro 1.3611 de Yen 124,56 't pond 0,8796 AU$ 1,5145 en NZ$ 1,9440

Olie steeg naar $79,81 op de mogelijk grotere vraag en de winter is nog gaande. Straks zal die vraag (stookkosten) ook wegvallen. Goud $1.122,2 en zilver $16,44
De week beginstanden waren,
Olie $74,13 goud $1.090,-- en zilver $15,44
Wij verwachten nog veel meer van de edelmetalen qua vraag. Beleggers en vooral de groten zijn al ingestapt en de industrie zal ook extra vragen, de recycling haalt ook wel veel terug, maar het zit er wel in, in de producten etc. Denk eens aan de tandheelkunde, computers, sierraden (India) etc.

Moordende Manipulatie,
Daar werden wij over getipt.
Bij onze Zuidenburen wordt daar ook al aandacht aanbesteed. Maar ach zouden wij zeggen, die hebben geen AFM, want die hebben in febr. 2007 een brochures over "marktmanipulatie" uitgegeven en daarna was het hier vrijwel gelijk over met dat "manipuleren.
Want zei de AFM vertegenwoordiger tegen onze "nestor", maar mijnheer, als gij dat doet, dan is het manipuleren, maar nu doet uwen Computer dat en dat is geen mens, en dat is dat nu toegestaan! Machines kennen de brochures van ons toch niet lezen!!
Onze nestor lacht nog steeds, maar dan als een boer met kiespijn. Hebben we daar een AFM voor nodig, om zulk een wijsheid uit te kraaien!
Ook bij onze Zuiderburen zien zij het gevaar van "de MOORDENDE KRACHT"van Naked shorten ook.
Maar het komt ook voor dat er stukken worden verkocht en "NIET" geleend worden van partijen. Die worden dan bij "leentjebuur" afgenomen en niemand weet en ziet dat. Alleen de bemiddelende partij(en), maar die pak(ken)t ook provisie mee en helpen de "baked shortende partij". Twee tevreden partijen en wie doet er wat aan?
Dat onze STRIJD een bredere uitstraling bewerkstelligd, begint wel duidelijk te worden, de WEERSTAND begint te groeien.
Ach, je kunt wel een aantal brochures vervaardigen, maar controleren is heel wat anders.
In de Brochures van de AFM van febr. 2007 staat o.a. bij punt 4 voorbeelden
De Europese richtlijn en de toelichting bij art. WFT 5:58 noemen wij enkele concrete voorbeelden van praktijken die als manipulatie kunnen worden aangemerkt.
a, misleidend signaal
. Transactie waarbij er geen wezenlijke verandering is van eigenaar of risico of waarbij het eigendom slechts wijzigt tussen twee of meer samenwerkende personen.
. Gelijktijdige of kort opeenvolgende aankopen en bijpassende verkopen in een financiële instrument om aandacht voor het financiële instrument te verkrijgen door volume en liquiditeit kunstmatig te verhogen, al dan niet door het gebruik van een of meerdere rekeningen, waarbij de controle bij één en dezelfde persoon ligt.
. Het tegelijkertijd inleggen van aankoop - en verkoop- orders met dezelfde prijs en omvang door een of meer samenwerkende personen.
. Het in korte tijd en herhaaldelijk inleggen en terugtrekken van orders die hoger of lager liggen dan de laatste bied/laat-prijs, bijvoorbeeld om een technische handelsstop te forceren(Tresholds toevoeging XEA.nl).
. Het inleggen van orders uitsluitend om deze enkele seconden voor de sluiting van het orderboek terug te trekken of te wijzigen, bijvoorbeeld om de theoretische openingsprijs te beïnvloeden.
Ook is er door de Europese Commissie aan CESR gevraagd met meer aanvullende praktijk voorbeelden voor de lijst (hierboven genoemd) aan te dragen.
De lijst gaat nog verder met b
kunstmatig prijsniveau.
Vraag de brochures aan die van febr. 2007 en febr. 2009.
info@afm.nl

MAAR waarom zien wij dan DRIE JAAR na het uitbrengen van deze brochures februari 2007 nog dagelijks deze schendingen tegen Marktmanipulatie?

Het moet ontbreken aan kennis/middelen of controle, maar wij van de Redactie XEA.nl vermoeden aan beiden.

Of zal het toch de idee zijn, dat het door de computer wordt gedaan en niet door de MENS.

Wie kan ons uit deze DROOM helpen.

Graag uw mailtje naar redactie@xea.nl

Met dank voor de te nemen moeite en onze lezers een goed weekend toegewenst, hopelijk eens geen sneeuwbuien meer.

Reg. AFM
per 18 febr. heeft Boron Investments N.V. 5,02% in Sligro Food.

media,
Lees dit eens goed.
Wat een mentaliteit van deze instelling en een veroordeling met straf(gevangenis) zou de juiste straf zijn.

Feb. 19 (Bloomberg) -- “Goldman Sachs, Greece Didn’t Disclose Swap Contract” leads a selection of top stories from Bloomberg News in the past week.
Goldman Sachs Group Inc. managed $15 billion of bond sales for Greece after arranging a currency swap that allowed the government to hide the extent of its deficit. German Chancellor Angela Merkel said it would be a “scandal” if banks helped Greece massage its budget. Click here for more stories on Greece’s debt crisis.
Bloomberg BusinessWeek’s cover story focuses on Merkel, the head of Europe’s biggest economy, who has emerged as the key player in the drive to save Greece from default.

adviezen
Randstad Holding NV SNS Buy
Randstad Holding NV UBS Neutral
Randstad Holding NV Nomura Reduce
Randstad Holding NV Keijser Securities Sell
Randstad Holding NV KBC Securities Hold
Randstad Holding NV Exane BNP Paribas Underperform
Welke "gok" doet U als lezer?
Wij van de redactie schreven al vaker, de uitzenders hebben hun winsten (koers) al binnen, een sector verwisseling (denk aan het hefboom effect) is zo gek nog niet.

Groothandelsgebouwen N.V.: 2009: positief resultaat, gestegen huuropbrengsten, verhoging dividend. Lees elders meer.

AMSTERDAM (AFN) - Analisten verwachten dat BinckBank over 2009 een nettowinst heeft geboekt van 49 miljoen euro. Dat is de helft meer dan in 2008. Maandag publiceert BinckBank resultaten.
reactie XEA.nl
Waar die winst stijging dan vandaan moet komen weten wij van de redactie niet. Maar de particulier doet niet veel transacties meer.
Want per 30/9/2009 had binck 367.575 rekeninghouders.Aantal transacties 2.483.854 Netto prov. 35,457 miljoen
In het 4e kw. 2009 zien wij het aantal transacties verder licht teruglopen naar 2.425.000
Waar komt die Provisie dan in onze ogen vandaan?
Door handel voor eigen rekening e/o "tussenkomst". De flits/doorschuifhandel en rente inkomsten.

Fornix
Op een vraag hoeveel dividend geeft Fornix 'f vogende,
Fornix, gezien de nog immer uitstekende kaspositie van Fornix, zal wederom voorgesteld worden de volledige nettowinst over het boekjaar aan aandeelhouders als (keuze) dividend uit te keren.
De volledig winst over 2009 was EUR 1,42 (EUR 1,39 in 2008)
Inzake de uitkering van het interim-dividend (€ 0,65) over het boekjaar 2009
maakt de Directie bekend dat het aantal dividendrechten, van gewone aandelen van € 0,15 nominaal, dat recht geeft op 4 nieuwe gewone aandelen per 10 september 2009 is vastgesteld op 49.
Er rest dus een slotdividend van EUR 0,77 dat in cash e/o keuze genomen kan worden.
Het volgende tijdschema is (onder voorbehoud goedkeuring AvA) van toepassing:
27 april 2010 ex-dividend notering van het aandeel
29 april 2010 record datum
27 april 2010 t/m 12 mei 2010 keuzeperiode
12 mei 2010 na beurs vaststelling omwisselingverhouding
17 mei 2010 betaalbaarstelling dividend en levering aandelen

tijd 11.16
Sneeuw
hier is het weer geheel wit, ca. 1,5 tot 2cm ligt er weer.
Wij worden een beetje "sneeuwblind".



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL