Zakenman G. Sanderinks liefde gaat ten koste van aandeelhouders.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/10/2022 08:52
Deze week 25 okt. komt er een rapport van de deskundige de heer drs. J. Bouman RO RV. Wij hebben deze deskundige diversen malen benaderd over de moeilijke opdracht waarde bepaling van de resterende nog niet in het bezit zijnde aantal aandelen van Oranjewoud. Ook dat er bedrijven na de laatste AVA over 2019, tot heden gekocht en verkocht zijn o.a. Worksphere aan Spie.
Strukton Groep NV en SPIE Nederland BV hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Strukton Worksphere aan SPIE. In november 2021 gingen zij exclusieve onderhandelingen aan ter voorbereiding aan de verkoop. Na goedkeuring door de bevoegde instanties zijn de onderhandelingen naar tevredenheid afgerond. Op 27 januari 2022 zijn de overeenkomsten juridisch geëffectueerd en zijn de aandelen overgedragen. Wij hebben contact gehad met Spie en die waren zeer enthousiast, dat zij de mogelijkheid hadden/kregen hun omzet met grote stappen te kunnen vergroten. Over de prijs wilden zij niets zeggen, dat zou voor XEA.nl een goede vraag zijn in de AVA van Oranjewoud. Echter de Heer G. Sanderink geeft de aandeelhouders Oranjewoud niet de kans die vraag te stellen, want er is geen AVA over de jaren 20202 en 2021 geweest.

Dus ook dat er geen goedgekeurde jaarrekening 2020 en 2021 zijn er door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Oranjewoud geweest.
De Heer G. Sanderink heeft lak aan de Aandeelhouders van Oranjewoud.
Ook wilde advocaat van Oranjewoud het restant aandeelhouders Oranjewoud niet vertegenwoordigen. Zij zal wel betaald worden door Oranjewoud.

Nu komt de eigenzinnige CEO wel steeds meer in de media met zijn bedrijf Centric(ICT), waar de heer G.Sanderink ook eigenaar is.
Maar Brigitte en Rianne hebben het handelen van de heer G. Sanderink niet gelief gemaakt, bij personeel en andere partijen! Dat Justitie eisen stelt aan de persoon Sanderink, om uiterlijks a.s. maandag weer vertrek bij zijn IT bedrijf Centric. Zo niet, dan grijpt Justitie in.

Waarom laten de AFM en ook de VEB deze Ceo zomaar zijn gang gaan!? Geen goedgekeurde Jaarrekening 2020 en 2021 en GEEN enkel protest van deze twee instanties.

Hopelijk zal dat ook een positieve invloed hebben over de vaststelling uitkoopprijs aandelen Oranjewoud en de afhandeling ervan. Want die EUR 6,10 is een fooi. Dat zal de heer Drs. J. Bouman RO RV ook wel begrijpen.
De Heer Sanderink heeft "minachting" voor de restant aandeelhouders Oranjewoud.

Onze mailtjes worden & aangetekende niet of nauwelijks beantwoordt, met verwijzing naar de website van Oranjewoud. U leest daar wel de ontwikkelingen, maar het laatste is van 8 februari 2022 Gouda
Oranjewoud N.V. maakt bekend dat de heren Herman Spenkelink en Wim te Kamp bij de aanstaande buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders zullen terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Oranjewoud N.V. (Oranjewoud).

Maar onze vragen werden daarin NIET in behandeling genomen, wat een minachting voor de Aandeelhouders Oranjewoud. Andere berichten moeten wij bij de Ondernemingskamer vandaan halen.
Zijn liefde gaat niet meer uit naar de Aandeelhouders Oranjewoud, maar naar "privé zaken"!
Dat past niet!

De agenda voor deze week
maandag 24 okt.
Kwartaal cijfers Philips
- Eurozone: Inkoopmanagersindex
14:30 VS: Chicago Fed index (geeft inzicht in de Amerikaanse economie)
15:45 VS: Inkoopmanagersindex

Dinsdag 25 okt.
07:00 Kwartaalcijfers Randstad, Novartis (Zwi), SAP (Dld), UBS (Zwi)
10:00 Duitsland: Ifo-index over ondernemersvertrouwen
Rapport Deskundig Ondernemingskamer vaststelling uitkoopprijs Oranjewoud aandelen.
13:00 VS: Kwartaalcijfers 3M, Coca-Cola, General Electric, General Motors, Kimberly-Clark, UPS
16:00 VS Case Shiller huizenprijzen (augustus)
16:00 VS: Consumentenvertrouwen
18:00 Kwartaalcijfers ASMI
22:05 VS: Kwartaalcijfers Alphabet, Texas Instruments, Visa

Woensdag 26 okt.
07.00 Resultaten KPN, Heineken
14.00 VS: Resultaten Boeing, Ford, Kraft Heinz
16:00 VS: Nieuwe woningverkopen
16:30 VS Olievoorraden
22.00 VS: Resultaten Meta

Donderdag 27 okt.
07.00 Resultaten Shell, Arcadis, Corbion, Unilever, Pharming
08:00 Duitsland: Consumentenvertrouwen
13:45 Europese Centrale Bank - Rentebesluit (eur)
14.30 Toelichting op rentebesluit ECB
14:30 VS Steunaanvragen, economische groei, Orders duurzame goederen

Vrijdag 28 okt.
05.00 Rentebesluit Bank of Japan
06.30 NL: Producentenvertrouwen (oktober), producentenprijzen (september)
07.00 - 08.00 Kwartaalcijfers Air France KLM, Signify, Basic-Fit, Brunel, Fugro
13.00 VS: Kwartaalresultaten Chevron, ExxonMobil, Procter & Gamble
16.00 VS: Consumentenvertrouwen (oktober)
23.00 VS: Deadline voor Elon Musk om overname Twitter af te ronden (onder voorbehoud)

Europese beurzen.
Wij beperken onze verslaggeving over de Europese beurzen, daar wij geen ondersteuning willen geven aan systemen die wij niet vertrouwen.
Dit naar aanleiding van onze vastleggingen op 2 augustus 2022 en de klacht bij de Euronext & AFM niet serieus genomen wordt. De AFM geeft totaal geen bevestiging van ontvangen & in behandeling genomen te hebben en Euronext stuurde ons naar onze bemiddelaar en die gaf een zeer ontwijkend antwoord. CTAc zou een "veiling fonds zijn" en dat is CTAc totaal niet.


Zie de klacht aan de AFM op onze website boven aan.

lees ook onze berichten over,
- STIKSTOF , de onwil van deze Regering Rutte, met list & bedrog
ga naar https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?type=toon&id=300-46297

- Wat is er van de Effectenkredietinstellingen terecht gekomen?
ga naar https://www.xea.nl/advies-overige.php?type=toon&id=300-46298

lees ook verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/laat-het-financile-casino-leeglopen-2022-09-13
bronnen van de andere krant ga naar www.deanderekrant.nl


media Dhr. Jaap v. Duijn
Column: bankiers zijn onbenullen zonder respect voor hun klanten.Vorige week werd ik gebeld door een mevrouw van een bank. Uit het gesprek dat volgde werd duidelijk dat ze geen idee had met wie ze sprak. Dat kan, ware het niet dat ik al zeventig jaar klant bij die bank ben. Mijn ouders waren er al vroeg bij om een spaarrekening voor me te openen en die rekening heb ik nog steeds.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1276872166/column-bankiers-zijn-onbenullen-zonder-respect-voor-hun-klanten

media, Spaartaks.
Column: ook wie geen bezwaar heeft gemaakt moet spaartaks terugkrijgen.
Slecht nieuws van het belastingfront: het kabinet heeft onlangs besloten mensen die niet tijdig bezwaar hebben gemaakt tegen het fictief rendement in de vermogensrendementsheffing (ook wel spaartaks) over de jaren 2017 tot en met 2020 niet te compenseren. Dat benadeelt zo’n 1 miljoen belastingbetalers.
lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/875123339/column-ook-wie-geen-bezwaar-heeft-gemaakt-moet-spaartaks-terugkrijgen?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_avond_James_B&utm_content=Article+2+-+Title_Column%3A+ook+wie+geen+bezwaar+heeft+gemaakt+moet+spaartaks+terugkrijgen&utm_term=20221021204500_avond_James_B&MAILHASH=EBDB44B3C0908011812887DE1B9984F5F23718D9E27421B82A5B17644DF3E7AA

Gelukszoekers
Door deze toestroom van mensen raakt Nederland OVERVOL.
Maar dat zei Wijlen Koningin Juliana ook in de jaren 1960. Nederland was overvol en toen kregen Nederlanders die emigreerden geld mee voor de eerste dagen voor onderdak en verblijf.
De gelukszoekers betalen bemiddelaars voor overtocht "dik geld" en dan krijgen zij hier koste en onderdak(lees huis). Dit gaat ten koste van de eigen Nederlanders, die soms meer dan 10 jaar op de "wachtlijst staan. DUS worden deze Nederlanders "gediscrimineerd" en moeten zij daar een "rechtszaak tegen de Staat" openen.

Spectacular Saturday at the BMW Ladies Championship: Both Hole-in-One Cars won.
lees elders meer

media,
Good Canadian mustard seed crop expected to relieve condiment woes.
After two complicated years for mustard, first in 2021 with brutal heat that ravaged half of the crops, followed by 2022 centered on the war in Ukraine – the world’s largest producer of brown mustard seeds Canada is forecasting mustard stocks will stabilize in 2023. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/good-canadian-mustard-seed-crop-expected-to-relieve-condiment-woes.html

media,
Borealis designs “first of its kind” mechanical recycling for polyolefins with EverMinds initiative.
The commercial-scale plant is designed for mechanical recycled polyolefin (rPO) with the capacity to produce over 60 metric kilotons of circular solutions and compounds per year. The plant will be operational in 2025. see & read more on
https://www.packaginginsights.com/news/borealis-designs-first-of-its-kind-mechanical-recycling-for-polyolefins-with-everminds-initiative.html

media,
Plastics Europe calls for political intervention as Chinese competition advances.
lastics Europe calls for higher investments and collaborations throughout the European plastics value chain, highlighting the urgent need for advanced recycling methods and policy framework changes if the EU is to hit its circular economy targets and compete with the global market. see & read more on
https://www.packaginginsights.com/news/plastics-europe-calls-for-political-intervention-as-chinese-competition-advances.html

PVV
Geert Wilders brengt goed gevulde boodschappentassen
Geert Wilders: “ Kamerleden van de PVV-fractie hebben van hun eigen geld een potje gemaakt om een aantal mensen te helpen die het moeilijk hebben en hun boodschappen niet meer kunnen betalen.
a.s. Maandag en dinsdag zal ik mensen in Friesland en Zeeland bezoeken met goed gevulde boodschappentassen”.

New data show Shingrix can provide at least 10 years of protection against shingles in adults aged 50 years and over. lees elders meer

GSK regulatory submission accepted by Japanese regulator for respiratory syncytial virus older adult vaccine candidate. lees elders meer

PLA, World’s first plant-based medical grade face mask authorized under EUA by U.S. FDA. lees elders meer

PVV,
Hé links-liberale patsers
Geert Wilders: “Hé links-liberale patsers, Rutte-Kaag-Klaver, in jullie luxe woningen in de stad zonder AZC in de buurt, weet je wat het hele platteland van Nederland vindt dat er met de door jullie binnengelaten asielzoekers moet gebeuren?”


media,
Gold has strong gains as mixed signals emerge about future rate hikes.
Gold futures basis the most active December 2022 contract as of 5:05 PM EDT is currently fixed at $1662.50 after factoring in today's net gain of $25.70 or 1.57%. This strong gain was based upon differences among voting Federal Reserve members as they debate whether or not to decrease the size of the interest rate hike at the December FOMC meeting. There is certainly not a unanimous consensus as to the future actions regarding the pace and size at which the Federal Reserve continues to raise its Fed funds rate. see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2022-10-21/Gold-has-strong-gains-as-mixed-signals-emerge-about-future-rate-hikes.html

media,
-Rishi Sunak’s Bid to Be UK’s Next Prime Minister Gains Momentum
-Nigeria Bonds Extend Rout on the Word That Is Hard to Unsay
-Saudi Arabia Earmarks $2.7 Billion to Become Supply Chain Hub
-After $13 Trillion Stock Crash, Traders Are Ready to Fight Back
-Ukraine Latest: Russian Fighter Jet Crash; Shoigu’s Bomb Warning
-Xi Allies Fill China’s Top Jobs in Move Toward One-Man Rule
see & read more on www.bloomberg.com

Fijne afsluiting van Uw weekend en fijne avond.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL