Kansen van 50% in 1 maand en meer worden hier door beperkte bemiddeling in de handel, de kleine Beleggers onthouden!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 20/10/2024 07:02
Is dat een "SPROOKJE"!? Neen.
Wij lazen in de Courant over FDCA daar heeft Avantium een nieuwe fabriek in Farmsum dicht bij Delftzijl gebouwd. Kosten ca. EUR 200 miljoen.

d.d. 9 maart 2020 stond er in de media: "Corbion to build new PLA plant, exit FDCA"!
The company has also identified 17% of its sales as “non-core.” Such businesses include frozen dough and its development work on 2,5-Furandicarboxylic acid. The company is evaluating exit scenarios for these units.

Er werd ca. EUR * miljoen afgeschreven over dit project. Was leuk en mooi samen met BASF geprobeerd!
Nu probeert Avantium het en wij hopen dat zij gelukkiger worden en dat het aanslaat!

Waar kunnen belegger nog meer kansen pakken, maar de Middelaars liggen dwars. Dat is HUN pakkie aan niet, Wij hadden een brief naar de SAXO bemiddelaar gestuurd, echter, totaal geen antwoord!
Niet netjes, maar ook daar lopen wij tegen een terug antwoordde "muur"!
Wij waren op onderzoek geweest! Wat blijkt, er wordt "nog". tekort omzet gemaakt door de bemiddelaars. Alleen Willem Middelkoop en enkele andere bemiddelaars bedienen u wel!
De grote bemiddelaars zijn wel thuis in bedrijven als BHP, Rio Tinto Pan American Silver e.a. grote fondsen.
Ook daar vormen de hoog & laag aandelen prijzen voor aantrekkelijke rendementen!

De grootste rendementen vallen bij de middel grootte bedrijven te behalen, echter de risico's zijn er wel!! Maar waar is geen risico bij beleggen!??
Wij doen gedegen onderzoek en gaan regelmatig naar het "Walhalla" van de Canadese mijnbouw, Vancouver (Can.)! Bouwen daar een "netwerk" op en "zien, horen en doen kennis op, samen met de CEO's van verschillende bedrijven"!

Je kent en leert de "inhoud" van deze CEO's als persoon, face to face", do you know?
Een goede presentatie aldaar van/over die bedrijven door de CEO's en je eigen oplettendheid zijn een eerste vereisten!

Adviezen mogen wij niet geven, wij moeten een inschrijving hebben bij de AFM!!
Als je dan NU ondervindt wat zij (lees AFM) qua inhoud uitstraalt!! Dan zouden wij niet bij de AFM ingeschreven willen staan, not done!!


XEA.nl
doet het inwinnen van kennis op onze eigen manier en onze lezers profiteren ervan en kost hen slechts een inschrijving als lid van XEA.nl! En die is kosteloos!

de agenda voor deze week
maandag 21 okt.Cijfers 3de wk. Randstad en Econoom SE

dinsdag 22 okt.
geen berichten

woensdag 23 okt.
cijfers 3 de kw. Heineken en H. Holding, en Hydratec Ind. NV

donderdag 24 okt.
cijfers 3 de kw. Pharming, Ontex, VastNed Ret. Argenx, CTAC, Acomo.

vrijdag 25 okt.
cijfers 3 de kw. Proximus, Wereldhave, Signify,KBC, en Cofinimmo

De AFM hebben wij vandaag 18/10/2024 om 08.09 uur als INSTITUUT aangeklaagd voor de FOUT van te vroege Beurs - Exit op 7 febr. 2022 Oranjewoud zie EURONEXT MEDEDELING 2004-041 Beëindiging van de notering
Het personeel is gedekt qua aansprakelijkheid door ART 1.25d, tweede lid van de Wet op het financieel toezicht doelt op de medewerkers en niet op de AFM als Instituut.

Toezichthouders verzaken hun plicht om toezicht te houden, door HUN eigen fouten af dekken dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor fouten van HUN personeel zie art 1.25d punt 2.!!! Bescherming van de "kleine beleggers is een KULT en meer Niet"!
Het juridisch Loket zegt: dat afschermen van hun eigen fouten is: "een onredelijk bepalend begrip", dit past niet meer in deze tijd!
AFM zou toezicht moeten uitoefenen op de EURONEXT, dat bij Euronext alles volgens de regels gaat, vertelde de Nederlandse Bank ons zojuist (9/10/2024!

DUS kleine belegger, U heeft totaal geen "DEKKING" als AFM en EURONEXT fouten maken, ZIJ DEKKEN ELKAAR AF! Een SCHANDE, maar zo werkt het in Nederland!

Euronext CEO gaf totaal geen antwoord op de email en de aangetekende ! Is dit het "fatsoen" van de Euronext, waar de AFM toezicht op moet houden!?

Entree Resources stijgt de Pan uit, de lezers van XEA.nl maken tientallen procenten. In korte tijd van de C$ 1,50 naar C$ 2,20 d.d. 18/10/24
Rio komt op 16 okt. a.s. met kwartaal cijfers en misschien eerder met ander bericht!

media,
Nexus Announces Repricing of Warrants
October 18, 2024 5:00 AM EDT | Source: Nexus Uranium Corp.
Vancouver, British Columbia--(Newsfile Corp. - October 18, 2024) - Nexus Uranium Corp. (CSE: NEXU) (OTCQB: GIDMF) (FSE: 3H1) (the "Company" or "Nexus") announces the repricing of 2,400,000 common share purchase warrants with an exercise price of $0.60 and an expiry date of April 30, 2026 (the "Repriced Warrants"), to $0.36, effective immediately (the "Warrant Repricing"). Under the policies of the Canadian Securities Exchange (the "CSE"), the Warrant Repricing is subject to the unanimous consent of the registered holders of the outstanding Repriced Warrants. see & read more on
https://www.newsfilecorp.com/release/227036/


In de Zaak Oranjewoud hebben wij van XEA.nl GEEN WANBELEID geconstateerd.

lees onderstaand onderzoek!
MAAR ONS ONDERZOEK heeft geen WANBELEID geconstateerd! ga naar
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-51602&type=toon
WAT een schande en behandeling!?

ER is een onbehoorlijk spel gespeeld met5 de belangen van alle AANDEELHOUDERS van Oranjewoud, zowel met de A en B aandelen. Prive heeft de heer G.S. daar meer dan Honderden miljoenen ingestopt!

En waarom die "GEHEIMZINNIGHEID naar de resterende Oranjewoud Aandeelhouders toe "!?? Naar het OK toegaan kost een "vermogen"! EN het OK heeft EIGEN REGELS GEMAAKT, die niet getoetst zijn oor de Tweede & Eerste Kamer en OOK niet gepubliceerd in de S TAATS Courant. Dus mogen & kunnen zij niet stellen dat wij slechts antwoord krijgen door middel(lees tussenkomst) van een ADVOCAAT!. Want wij kennen de werkwijze van advocaten!!! Daar is niets mis mee, maar is NIET de onze!
Een Grote klant van een Effectenkredietinstelling zei eens tegen onze "nestor", als uw doodvonnis is uitgesproken, dan wordt het tijd om 1 advocaat te nemen! Dan heb je nog kans, dat je nog wat langer LEEF!


Wij zullen straks in het Stilte Centrum van de H.Kerk een kaarsje opsteken voor een eerlijke & RECHTVAARDIGE afloop en herstel voor G.S.
Want elke Persoon/burger heeft recht op de Universele Rechten van de MENS, en dat is niet wat G.S.mee maakt! Hij beschouwde Centric Holding , Antea, Strukton (Lees) Oranjewoud als zijn "Levenswerk en NU zonder zijn tussenkomst wordt afgebroken!

Dit is geen beschuldiging maar een constatering van ons, na onderzoek!

lees onderstaand onderzoek!
MAAR ONS ONDERZOEK heeft geen WANBELEID geconstateerd! ga naar
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-51602&type=toon
WAT een schande en behandeling!?

Een Schande en waarom houdt de MEDIA de MOND en wilde de waarheid (J.P van het FD) niet publiceren!?!? Hij kreeg ook bovenstaand onderzoek van ons! Dat waren een 12 tal Notulen van Oranjewoud en andere tegenstrijdige feiten in de OK rapporten!!

Betrouwbaarheid straalt er niet vanaf!

DIT KAN IN NEDERLAND WEL!

media,
-The World’s $100 Trillion Fiscal Timebomb Keeps Ticking
-Trump’s Favorite Word Is a Big Talking Point for European CEOs
-ECB’s Villeroy Expects Inflation to Be at 2% Early Next Year
-North Korea Calls New US-Led Sanctions Monitoring Team Unlawful
see & read more on www.bloomberg.com

NIET heersen, maar DIENEN OK, met al haar Advocaten!
Marcus 10, 35 - 45 een stukje
Gij weet dat zij, die als "Heersers der volkenen, "Gelden hen met =ijzeren vuist" regeren en dat de groten misbruik maken van hun "MACHT" over hen. Dit mag bij U niet het geval zijn; wie onder U groot wil worden, moet "dienaar van U zijn, en wie onder U de eerste wil zijn, moet aller slaaf wezen, want ook de Mensenzoon is niet gekomen om gediend te worden, maar om te dienen en om zijn leven te geven als "losprijs voor velen"!


media,
Gold drives to session highs as silver ends the week with a 5% gain.
Naeem Aslam, Chief Investment Officer at Zaye Capital Markets, noted that the growing FOMO sentiment in the gold market could be a sign of frothiness.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/article/2024-10-18/gold-drives-session-highs-silver-ends-week-5-gain

Mijnbouwers hebben & bieden kansen van 10 tallen procenten.
Wij hadden ruim 1 jaar geleden in Vancouver en hadden een onderhoud met Greg Davis CEO van SUN PEAK.
Hij vertelde dat zijn missie in de EU landen een grote teleurstelling was geworden. Nauwelijks interesse voor zijn verhaal en geen afzet & vraag naar zijn aandelen Sun Peak. Greg had maar 15 minutes voor onze Nestor uitgetrokken, het werden er ca. 45 minutes.
En wat was hij "blij met onze uitleg", over "nauwelijks interesse voor zijn verhaal"! Hij zou het anders gaan aanpakken!
Onze lezers hebben wij ook onze uitleg verteld en wat deed de prijs van Sun Peak!?
*Sun Peak Metals Corp. vol. 79.900 d.d. 18/10/24
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
14:05:32 H 0.39 +0.015 500 9 BMO Nesbitt 1 Anonymous K
14:05:32 V 0.39 +0.015 7,000 9 BMO Nesbitt 62 Haywood K
14:05:32 V 0.395 +0.02 2,000 9 BMO Nesbitt 79 CIBC K

*ook hier wordt met de prijsvorming gespeeld !
En geduld is een schone zaak.

Kijk eens op https://sunpeakmetals.com/
TSX-V : PEAK
Symbol PEAK Market Cap $34.40M
Last $0.40 Open $0.36
High $0.40 Low $0.36
Year High $0.65 Year Low $0.14
Bid $0.39. ASK $ 0.40
Volume 71.500 Change 0.02

Neem Entree Resources zie andere dagadviezen op onze website.
In enkele maanden van de C$ 1,50 maar de C$ 2,20 en binnenkort komt er nieuws van Rio Tinto. Die heeft belangstelling! Dit vertelde Rio Tinto ruim 1 1/2 maand geleden! Mogelijk zijn er meer "Kapers op de kust" en kan een verrassing niet uitblijven! Neem Sandstorm Gold. Ook zo'n fonds voor verdubbeling en lees over de Mijnbouwers op onze website.
Want Copper share are Hot. Horizon Copper, Entree Res., Solaris e.a.

De Effectenkredietinstellingen onthouden U als belegger van winsten over de afgelopen tijd van enkele honderden procenten.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL