In wat voor Nederland wonen wij?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/06/2024 06:48
in de media,
- Column: Boeken lezen? Nergens voor nodig!
Btw is nu al hoog!
Maar ook de cultuur en de literatuur zullen er aan moeten geloven. De btw op culturele goederen en diensten, waaronder gedrukte en digitale media, moet van 9 naar 21%. Kranten zijn al vreselijk duur. In de jaren zestig betaalde je voor een krant 15 cent (= 6,8 eurocenten). Nu kost deze krant op zaterdag €4,79.Dat is zeventig keer zoveel. Maar als het aan Wilders en consorten ligt, gaat de prijs naar €5,30. Wat dat met de verkoop van De Telegraaf en andere dagbladen zal doen, laat zich raden. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/148554070/column-boeken-lezen-nergens-voor-nodig

Wat zeurt deze Columnist.

ook naar links gedraaid?

Waarom moet de BTW op groente & Fruit na jaren lang RUTTE & zijn club zo hoog blijven en schuiven ze dat door naar 1-1-2025!?
Waarom horen en lezen wij die te hoge BTW op dagelijks voeding en opmerkingen(Lees) er wordt door de "JEUGD"(die horen er nu weer bij) te kort lezen etc. etc. en die jeugd krijgen dus nog minstens 1,5 jaar TEKORT voeding!!!

Rutte en zijn club deed het zogoed(Ook met liegen 13 uur lang) en schuift extra last nu door naar de nieuws Club!!??

Er ligt voor het nieuwe Kabinet en "HELSE klus te doen.
Rutte kan zomaar, als het lukt de baas bij de NAVO worden en is de "Kandidaat" van de VS!

Welke normaal stijgt hierbij naar voren!?

In wat voor Land & Wereld leven wij.


Vrijdag 18 februari 2022, 08:00
Wat groente of fruit is, is zo simpel nog niet!
Is een potje pastasaus groente? Dat lijkt een vreemde vraag, maar toch vroeg premier Rutte zich dat afgelopen dinsdag hardop af in de Eerste Kamer.

Om de voorgenomen btw-verlaging op groente en fruit naar nul procent door te voeren, moet er namelijk vastgesteld worden welke producten in die categorie vallen. En dat is zo makkelijk nog niet. lees meer hierover op
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2417865-wat-groente-of-fruit-is-is-zo-simpel-nog-niet

Het kabinet wil de btw op groente en fruit in 2024 verlagen. Maar er komt eerst nog een onderzoek. In het regeerakkoord was al afgesproken dat het kabinet bekijkt of de btw naar 0 procent kan gaan.

De accijns op benzine en diesel is sinds 1 april 2022 omlaag met 17 en 11 cent. En per 1 juli 2022 geldt voor energie het lage btw-tarief. Terecht dat mensen zich afvragen waarom de btw-verlaging op groente en fruit dan langer moet duren.

in de media
Wet- & Regelgeving
0% btw-tarief op groenten en fruit
Wat betekent dit voor de horeca?
19-06-2023
ga naar. https://www.khn.nl/nieuws/0-btw-tarief-op-groenten-en-fruit

in de media,
Ketenpartijen, retailers en politici staan vierkant achter ...
12 okt 2023
In dit akkoord vragen de ondertekenaars de overheid om de btw op groenten en fruit uiterlijk per 1 januari 2025 af te schaffen. Zij ondersteunen deze maatregel als een doelmatige en effectieve investering die gezondheidswinst oplevert voor alle Nederlanders, op zowel de korte als de... ga naar
https://nierstichting.nl/nieuws/2023/10/ketenpartijen-retailers-en-politici-staan-vierkant-achter-maatschappelijk-akkoord-geen-btw-op-groenten-en-fruit/

in de media,
'Maatschappelijk akkoord' wil per 2025 nul procent btw op groenten en fruit
15 okt 2023
Op donderdag 12 oktober jl., de Nationale Groenten- en Fruitdag, hebben ketenpartijen in groenten en fruit het 'Maatschappelijk akkoord 0% btw op groenten en fruit' ondertekend. Ze willen vanaf 1 januari 2025 nultarief op groenten en fruit. ga naar
https://www.taxlive.nl/nl/documenten/nieuws/maatschappelijk-akkoord-wil-per-2025-nul-procent-btw-op-groenten-en-fruit/

Media
Wat een Blamage in de Politiek van de VVD.
VVD-leider Dilan Yesilgöz noemde Faber vrijdagochtend voorafgaand aan de wekelijkse ministerraad ’niet onomstreden’. Ook vertelde ze haar zorgen over Faber bij Geert Wilders en formateur Richard van Zwol te hebben neergelegd. De partijleiders komen straks samen in het formatiegebied in de Tweede Kamer om hierover in een ingelaste spoedzitting te spreken.

Wat staat er in de Bijbel t.o. de overspelige vrouw.
Jezus vroeg de omstanders, Wie zonder zonde is, werpen de 1 ste STEEN, per saldo bleef er geen omstander over! Rutte die LOOG 13 uur lang en mag straks wel van de VVD naar de NAVO. En hij was nog eigenwijs ook, wij horen Rutte de Kamer toespreken, JULLIE kunnen dit wel aannemen, maar IK voer het NIET uit!
IS dit de MORAAL van een VVD er!?

Wij schrijven alles op de basis van "JOURNALISTIEK"! En op vragen en ondervonden ervaringen.

Rente verlagingen in de wereld.
De beleggers kijken daar reikhalzend naar uit!!

Wat overdreven, de schuldenlasten in de gehele wereld stijgt de pan uit, dan is een verlaging met a.s. juni allang weg als positief rendement. Die verlaging is een zoethoudertjes van de FED & ECB, als die verlaging er komt. Het verlagingseffect, is door de stijgende schuld totaal gezien alweer weg, per saldo meer schuld en rente lasten per medio juni 2024.
Een verlaging met 25 basis punten stelt niets voor, dan zou de rente per juni 2024 met 0,75% verlaagd moeten worden. d.d. 6/6 werd het van 4% naar 3,75%
Ons advies is dan ook aan de FED & ECB! Ga eens wat doen aan die alsmaar stijgende "schuldenlasten" in de wereld, dan pas komt er "Frisse lucht in de schuldpositie van de wereld"!

Wij verkeren sinds begin april 2024 op een belangrijk keerpunt in de financiële wereld, dat wordt nog door weinigen ingezien.
Edelmetaal en Mijnbouwers beschermen Uw bezit samen met andere grondstoffen.
Daar schrijven dagelijks over.
Entree Resources kan volgende week met belangrijk nieuws komen en dan verwachten wij spannende komende maanden in dit Fonds. Niet alleen bij dit fonds, maar als de Edelmetalen aantrekken, o.a. copper en zilver zullen ze allen extra aandacht gaan krijgen van beleggers.

Media
Wereldwijde schuldenlast gestegen tot recordhoogte
De wereldwijde schuldenlast is vorig jaar tot recordhoogte gestegen, meldt het Institute of International Finance. In totaal stonden door bedrijven, huishoudens en overheden voor 303 biljoen dollar (268.000 miljard euro) aan kredieten uit. Dat betekende een toename van 10 biljoen dollar een jaar eerder(2021). Bron Economieredactie 23-02-22, 20:00 uur

Wanneer gaan de Analisten, FED, ECB en de andere beoordelaars de alsmaar groeiende schuldenlasten in de wereld "Meewegen" in hun economische voorspellingen!?
Wij van XEA.nl zien de toekomst somberder in!

De Agenda voor deze week
Het wordt een rustige week, weinig staat er op de agenda!
Afwachten dus!

media,
Nieuw ‘Big Short-scenario’ drijft investeerders naar goud en grondstoffen.
Schulden en inflatie
Het vertrouwen in fiatgeld zoals de dollar en euro staat onder hoge druk door hoge schulden niveaus en aanhoudende inflatie. De wereldwijde schulden hebben een recordhoogte van $313 biljoen bereikt, 330% van de wereldwijde economie. Veel grote landen zoals de Verenigde Staten en Frankrijk hebben te maken met toenemende fiscale tekorten en rentebetalingen. (hier hebben wij van XEA.nl al vele malen op gewezen.
ga voor meer naar
https://www.hollandgold.nl/nieuws/nieuw-big-short-scenario-drijft-investeerders-naar-goud-en-grondstoffen/?_gl=1*ypzc89*_up*MQ..*_ga*MjA1MDM5MzEzMi4xNzE4MzcyNDIx*_ga_L6Y4MZK844*MTcxODM3MjQyMS4xLjAuMTcxODM3MjQyMS4wLjAuMA..

Sport voetbal
-Keeper Montenegro tien dagen na duel met België overleden.
-Voormalig Arsenal- en Everton-aanvaller Kevin Campbell (54) overleden
-Brobbey ontbreekt op laatste training, absent tegen Polen

Lees ook nummer 5 Over de Raad v. State. HET KAN U OOK OVERKOMEN. Het lijkt de Toeslag Affaire wel.
ga naar... voor de toevoegingen d.d. 29/2
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-50195&type=toon


Lees de toevoegingen d.d. 29/2 ook eens na op 5 Raad v. State
In de media van 27 febr. 2024
Na de Toeslag affaire Rechtstaat nog steeds niet op orde.
De parlementaire enquetecommissie fraudebeleid oordeelt in haar rapport hard over het "functioneren" van de complete "rechtsstaat", die volgens voorzitter M. van Nispen nog altijd niet op orde is. Het is een "keiharde conclusie constateert Tweede Kamervoorzitter M. Bosma.


Verschillende de Rechters in onze zaak waren/zijn "BLIND geweest voor mens & recht"!
Maar er staat nu een gang naar het Europese Hof voor ons open. Toen wij daar aanklopten, moesten wij eerst in Nederland de zaak aanspannen.!
Maar nu is de bakkerij plots gestopt met bakken op Nieuwland n0 6 te Hoorn. Dus kunnen wij NIET MEER nar het Europese HOF!

Want in 600 pagina's rapport krijgen het Kabinet, het parlement, de uitvoerders en de " Rechtelijke Macht er in de conclusie flink van langs, met als hoofdconclusie; "In een verhard politieken maatschappelijk klimaat zijn de drie Staatsmachten BLIND geweest voor mensen rechten, waardoor Levens van mensen zijn vermorzeld"!

reactie XEA.nl
Regeringen maken zich DRUK om de Stikstof, Co2 en andere Milieu toestanden. Dat is slecht voor onze kinderen en kleinkinderen.
MAAR dat de Kinderen & Kleinkinderen worden opgezadeld met Toren HOGE schulden en die dan nauwelijks meer zijn af te Lossen, daar lezen en horen wij GEEN POLITICI over!!


“Gold is money. Everything else is credit.” – J.P. Morgan (1912)
DIT is een positieve waarschuwing.(red.)

Wij staan niet alleen
in de media
Arjo Klamer: Euro was en is onhoudbaar, diversiteit in munten is de oplossing.
In deze aflevering gaat Paul Buitink in gesprek met Arjo Klamer, professor humane economie aan de VU. Arjo is één van de economen die al vanaf de jaren 90 zijn kanttekeningen uit over de euro en het boek “De euro valt en wat dan?” (2014) heeft geschreven. Arjo vertelt dat de euro een soort ideologie is geworden en dat het taboe was en is om je er kritisch over uit te spreken.
beluister de video ca. ruim 1 uur op. ( DIT MOET U afluisteren!!)
https://www.hollandgold.nl/nieuws/arjo-klamer-euro-was-en-is-onhoudbaar-diversiteit-in-munten-is-de-oplossing/

EEN 3de Wereld Oorlog is nader, dekt U in met bescherming en dat zijn Mijnbouw aandelen en Edelmetalen, maar ook koper en nu ook uranium. De anderen ICT en Innovatieve aandelen zullen ook meegetrokken worden door de ellende die door "OORLOG ontstaat"!.

Daghandel zorgt voor situaties, die niet controleerbaar zijn, door het gebrek aan controle nummers aan de digital gebruikte aandelen etc. etc. (lees) effectenpapieren.

Verwachtingen voor Koper en hoe kijkt de redactie van XEA.nl er naar!?
- de komende jaren, een tekort!
- een nieuwe mijn opstarten kost jaren, dus worden juniors mooie overname kandidaten.
- op opstarten van nieuwe mijnen wordt door allerlei regels bemoeilijkt. zie
https://first-quantum.com/ in Panama
- de meeste kopermijnen hebben een tekorte levensduur, om economisch te ontginnen.
- is er voldoende water-energie op de plaats waar een nieuwe mijn te ontginnen is!?
Allerlei vragen en daarom is een investering als belegger in dit soort metalen van belang ! vraag Uw eigen accountant manager naar deze mogelijkheden!


Aandelen prijzen rijzen de pan uit!
Bij die stijging zetten wij van de redactie een "vraagteken".
Zwaar overtrokken vinden wij de huidige situatie van prijsvormingen van de aandelen. Waarom?
Dat zullen wij uitleggen, want de "vraag & aanbod in de markt", is er nauwelijks nog.
De huidige markten draaien op gemaakte prijzen (lees), door algoritmische systemen en vele "platforms", waardoor er op 'n bepaalt moment van inleg, niet de "beste prijzen gekregen wordt". Dat kan ook niet meer. Veel transacties worden intern gemaakt en dus niet meer uitgezet naar andere "platforms". In het verleden was Beursplein 5 de enige, de plaats waar de handel plaats vond en nu op allerlei platforms. Toen ook wel, tijdens de middaghandel (Lees) opening van Wall Street en de avondhandel thuis bij de handelaar.

Tegenwoordig hebben de vertegenwoordigers van "Pensioenfondsen" andere contacten met de bedrijven! Dus hun belangen worden anders beoordeeld en meer op de Bonds markten voor de kortere termijn.

Financiële zaken, geschillen etc. worden nu beoordeelt op een andere manier, dan in het verleden. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie, begrijpelijkheid, hebben een "ondergeschikte rol toegewezen gekregen.
Dat is triest, maar wel de waarheid!


Wat is er bij XEA.nl in?
Edelmetalen, ICT, Innovatieve bedrijven en Mijnbouwers.

Volg onze berichten, over de Mijnbouwers er zitten uitschieters bij.

Edelmetalen
WAAR is nog realisme?
In vergelijking met 50-60 jaar geleden, moet de wereld NU geheel in brand staan!
Maar de algoritmische systemen en de WEF, De Bilderberg Groep en de 20 tot 25 grootste Effectenkredietinstellingen bepalen wat er op Economisch gebied gebeurd, NIET MEER VRAAG EN AANBOD! Daarom is er geen "pijl" op prijzen en gebeurtenissen meer te trekken.


LAAT U DUS NIET MISLEIDEN o.a. ook door de media niet.

De Mijnbouwers ijlen na, bij de stijgingen van het Edelmetaal. Die worden door vooral bij het Goud, gedomineerd door de Centrale Banken en het zilver door "grote partijen, in de jaren voor half 2022 was het JP Morgan Stanley. Wie er nu achter zitten, is voor de redactie nog niet duidelijk.
De Grote Mijnbouwers betalen meestal dividend en sommige Juniors doen dat ook. Maar de laatste groep junior zijn kansrijke, om overgenomen te worden door de grotere partijen.
Take Solaris and watch the video on https://www.youtube.com/watch?v=LHq81dLkDfA
about 17 minutes.
January 11, 2024 | 10:37 ET~
Solaris Resources
SLS-TSX Rating
Outperform(S) Price: Jan-10 $4.00 Target ? $15.00 Total Rtn 275%
Strategic Investment by Zijin Mining Group

Volg onze berichten, over de Mijnbouwers er zitten uitschieters bij.

XEA.nl. 16/01/2022 11:08
Huisarts Rob Ellens stuurt patiënten weg zonder coronaprik, als ze geen verklaring willen tekenen. ga naar
https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-44056

Een schande dat deze Huisarts & collega's zo door de Medisch Toezicht zijn behandeld en tegen gewerkt zijn!!

Deze mensen moeten voorgedragen worden voor een onderscheiding. Rutte en de Jonge en het Medisch Tuchtrecht, die moeten voor de "RECHTER" gedaagd worden. Hebben schuld aan onnodige "sterfgevallen". Politiek, er is werk voor U te doen, wees eens "attend"!

media,
Celstraf en contactverbod voor bedreigen burgemeester Gorinchem!!
Verschil moet er zijn. In onze zaak werd "klaagster 's avonds aan de deur bedreigt, niet vervelend meer doen, anders komen er een paar kennissen langs, ik loop zelf nog in "verlof"! Haar vertegenwoordig werd in het donker ook bedreigt, zijn "hond" was nog niet afgericht, anders had hij zijn hond op hem losgelaten. Mevrouw Melissant deed aangifte.
En de aangifte in onze zaak, 2 aangiftes, waarvan er 1 door de Politie i.v.m. financiers drug e.a. valsheid in geschrifte door het OM, werd uitgesteld tot, als wij (Politie) tijd hebben, zullen wij kijken wat wij met de aangiftes gaan doen! KLASSE JUSTITIE en verschil moet er zijn! De burger = maar "klootjes volk" moeten wij maar denken.
Lees ook elders meer, ga naar
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-49438&type=toon
https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=dba-48654
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-49011&type=toon
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-49062&type=toon
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-50195&type=toon
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-50396&type=toon

Lees op no 4, Klasse Justitie en niet willen betalen i.v.m. Ingebrekestelling in onze zaak. Inmiddels hadden wij 5 aangetekende gestuurd naar 't OM te Haarlem, waarvan 1 met bewijs van ontvangst. NOOIT op 1 van die 5 aangetekende geantwoord, op 10 jan. 2024 pas op ons schrijven van 12 sept. 2023. Dat zij het betalen van de ingebrekestelling doorschuiven.naar het OM te A. Zo werkt Justitie.
Wat stelt een normale Burger nog voor!? De rechters kijken over de schouder van de vorige uitspraak, gedane rechter heen!!De herzieningsvoorzitter kende de twee stukken geheel niet, die wilde hij zien en zag, dat de email niet van de vertegenwoordiger van Mevr. V. was verstuurd, maar door een andere! Maar mijnheer de Voorzitter, de Gemeente H. had ons beide email adressen "GEBLOKKEERD" en daarom verzonden van mijn zakelijk email adres. TOTAAL geen antwoord daarop! Wij zagen dit als "partijdigheid!


Lees onze toevoeging d.d. 08-12-23 bij de zaak Raad van State No's 1-2-3-4.
Die wordt vandaag met bewijs stukken toegevoegd. Wegens toenemend succes en geef 't door aan kennissen en familie! Dat dit allemaal kan en straffeloos in Nederland!! Zeer aangrijpend en tegenstrijdig verhaal" Geef 't door aan Uw kennissen en familie, 't kan hen ook overkomen, falende rechters. Burgers worden tegen elkaar opgezet!
" Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat".
Burgers worden tegen elkaar opgezet, door NIET TE HANDHAVEN. De huurder is verteld, dat hij zonder vergunning is gaan huren en de openingstijden, ach die lapt hij aan de laars en handhaving is er nauwelijks, zelfs op zondag opent hij zijn deuren, terwijl hij NIET open mag.
Na bijna 8 jaar rechten, waarvan er slechts 1 van werd gewonnen op meineed & valsheid ingeschrifte, is PLOTS de bakkerij vertrokken en is het een Horeca lunchroom-Restaurant geworden. Dat kan en mag zomaar en de Gips platen en andere Brandwering is weggehaald en door show wanden vervangen. GEEN vluchtdeur en geen controles!! Shoarma vleesgeuren en andere geuren en 24 uur draaiende motoren zijn daar nu voor in de plaats gekomen. Dus weer 8 jaar rechten!! Neen, de grond is Nu te koop! Naar het Europese HOF kan nu niet meer, er zit geen Bakkerij meer in.

OD NHN werkt samen met de Gemeente H. en er worden NU uitlokkingen van Bedreiging geuit naar de vertegenwoordiger van de klaagster! ZO werkt het in de Gemeente H. Is het dan vreemd, dat andere personen bedreigingen uiten naar BESTUURDERS toe!? Wij blijven om de handhaving door de Gemeente H. vragen, maar die weigeren! Wij worden zelfs uitgenodigd om mee te werken aan controles, tegen de illegale vestiging van dit bedrijf! De mail is ... leest Uzelf meer. lees in de toevoeging elders op de website van XEA.nl boven aan!

Wall Street.
De Dow 38,647.10 -65.11 -0.17%
De Nasdaq 17,667.56 +59.12 +0.34%
Inflatie zal de algoritmische systemen overnemen, en geld naar een "beschermende sector sturen", dat is onze verwachting. Of zullen de Bilderberg groep, de WEF e/o de 20 tot 25 grote Effectenkredietinstellingen de koppen bij elkaar steken en afspraken maken?
BETAAL zoveel mogelijk contant, dan beschermt U uw eigen Privacy!

In de Oostmarkt de volgende standen
In Japan de Nikkei 38,946.19 +225.72 +0.58%
In Hong Kong de Hang Seng. 17,991.04 -121.59 -0.67%
In Australië de All Ord. 7,969.30 -33.15 -0.41%
In Singapore de Straits 3,307.77 -16.76 -0.50%
MAAR juist NU is "daghandel" voor 99% van alle transactie verantwoordelijk en GEEN belegging meer! Er wordt ook mee gestuurd, ten voordele van andere voordelen! Alles lijkt wel zonnig, maar schijn bedriegt in onze ogen.

Gestuurde Handel te Amsterdam.
WEET de politiek dat en beseffen zij dit wel? NEEN is ons antwoord, dan mag je niet de "PENSIOENEN voor later, niet als basis nemen en aan de inkomsten ervan, laten afhangen, van gestuurde en mogelijk gemanipuleerde handel.

media
Gold looks good again next week as both Wall Street and Main Street turn bullish.
After kicking off the week trading at $2,293.70 per ounce during the Sunday evening Asian session, spot gold broke above the $2,300 level about two hours before the North American market open, and that level held throughout the rest of the week's roller coaster ride. see & read more on
https://kitco.com/news/article/2024-06-14/gold-looks-good-again-next-week-both-wall-street-and-main-street-turn

media,
One rate cut this year expected from the Fed and the bottom may be in nickel.
On Saturday McCrae recorded an episode of Kitco Roundtable. see & read more on
https://kitco.com/news/article/2024-06-15/one-rate-cut-year-expected-fed-and-bottom-may-be-nickel

BTW verhoging op Boeken,
waar een columnist zich "druk" over maakt, is duurzaamheid vervorderend. Bibliotheken en Uitgevers(lees studie boeken etc. etc., zorgen voor de oplossingen. KINDEREN kunnen daar "GRATIS" boeken lenen, lezen en weer terugbrengen. Dus verdwijnen de boeken niet in een boekenkast, waar de boeken misschien alleen te "pronk" blijven staan.


Omvolking mag niet meer in de Kamer gebruikt worden, is niet passend en fatsoenlijk!,
"Omvolking": het woord dat werkt als een rode lap op een stier
22 jan 2024 Vlaams Belangers gebruiken het woord "omvolking" om te betonen dat Europa en België worden veranderd door massa-immigratie. Het woord stuit op weerstand bij politieke tegenstanders, die er een link met nazi-Duitsland in zien, maar ook op kritiek van sociologen en...!

Mag mag Rutte dan wel 13 uur achter elkaar staan te liegen? En TEGEN de KAMER zeggen: "Jullie kunnen het wel aannemen, MAAR IK VOEWR HET TOCH NIET UIT"!!!

De KAMER leden zijn de Volksvertegenwoordigers van de NEDERLANDSE Bevolking!
Omvolking is een soort aftreksel van een hele tekst en waarom mogen dit soort woorden niet gebruik in de KAMER!?
IS de Kamer dan een "HEILIGE PLAATS"!? Welke woorden gebruiken de binnenstromende "GELUKSZOEKER" NIET!?
Vrouwen niet een de Sluier volgens de Islamitische wet dragen, worden ook bejegent met woorden die niet passen en toch veelvuldig geroepen worden!
Liegen & bedriegen is gewoon "FOUT" en daar gaan Politici dan ook aan voorbij!
Of komt dat door HUN slechte geheugen? Zo ja, dan is de Rechtsstaat Nederland
ook fout, in onze zaak waar wij bijna 8 jaar tegen hebben gestreden, MOCHT de WAARHEID NIET BOVEN TAFEL KOMEN BIJ VERSCHILLENDE RECHTERS.
Vooral de Herziening zaak bij de RAAD van State in Den HAAG , die slechts ca. 15 minuten duurde was de AANFLUITING van het totaal!
Wat was de Rechter M. geïrriteerd en hij werd op alle TWEE vragen, op een juiste manier geantwoord! 1 ervan was treffend en die luidde; "U heeft niet zelf mevr. Ch. C geantwoord, maar een andere"!!! Inderdaad mijnheer de Rechter, Gemeente H, had ons beide Emails adressen geblokkeerd, toen heb ik het via mijn zakelijke email verzonden!


De RAAD van State wilde met alle geweld, de Valsheid in geschrifte door het OM te Alkmaar wegpoetsen en daarom werden twee dossiers niet mee genomen in deze "ZAAK"!
De Herziening zaak kwam op 26 februari voor en daarvoor ging de Gemeente H. met een sleepwet, het was nog onder de Rechter, de bestemming van het Pand Nieuwland 6 wijzigen en daarna was de Bakkerij, waar tegen ca. 8 jaar is gestreden OOK WEG!
Een Oud Raadslid zei tegen ons: de GEMEENTE H, heeft jullie een Kunstjes geflikt. NU kunnen wij NIET MEER naar het Europese Hof!, want die had door alle list & bedrog heen geprikt!

Zo gaat NEDERLAND met fatsoenlijke Burgers om!
Wij schamen ons voor ons Nederlanderschap.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL