Betrouwbare Effectenhandel? Ach, wij moeten het ermee doen. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 17/09/2023 06:26
Wij stellen wel meer deze vraag, maar het algoritme heeft zijn intrede gedaan!
Dan wordt het opletten, bj het Hoogoven schaaktoernooi te Wijk aan Zee, mocht er niet gespeeld worden meer "algoritme"!
Omdat er mogelijke samenhangende verwantschappen, kunnen worden bereikt.

Zo is het ook bij de Effectenhandel!
Onnavolgbare prijs bewegingen, die nauwelijks te volgen zijn met het "blote oog"!
Wat staat er op de website van de AFM?

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Het lijkt de Rechtspraak in Nederland. Daar hebben wij ook geen "hoge Pet" meer van op! lees hier onder. Want "dwalende Rechter(s) plegen OOK VERRAAD" tegenover de andere partij! Eigen belangen gaan dan voor!

Lees d.d. 14 september 2023 Wij begeleiden een lezeres in deze zaak.
Lees onze toevoeging bij de zaak Raad van State. Dat dit allemaal kan en straffeloos!! Onbegrijpelijk dat de Raad van State zo werkt (lees) erin meegaat.
Ons dossier was zoek en kwam toch nog in Den Haag zoek. Onze herzieningsaanvraag heeft een ander nummers gekregen en daar moet weer een machtiging en U raadt het al!!!! Weer EUR 274,00 betaald worden en dan nog is het NIET zeker of het in behandeling genomen wordt. ZO WEET DE OVERHEID( lees Justitie) de BURGERS uit te melken en om de TUIN te LEIDEN.
Den HAAG vertelde, wij hebben het dossier naar Haarlem gestuurd en gebeld met Haarlem, wij kennen geen HAA nummers! Haast alle bestuurszaken hebben een HAA nummer. Daarna een andere mijnheer, die kende het HAA nummer wel, maar U bent in hoger beroep gegaan, dus moet U in Den HAAG zijn. Maar mijnheer, mijnheer ik zegt U, U moet in Den HAAG zijn en ik zal gaan opleggen, de telefoon, maar ik heb ook nog een claim ingesloten, maar die Mevr. werkt niet bij ons, daarvoor moet U bij het OM zijn, wij zitten wel in hetzelfde gebouw, maar de "Postkamer weet dan niet," dat zij bij het OM werkt.

ZO WERRKT JUSTITIE IN NEDERLAND!!
Nu weten wij waarom er steeds "dossiers zoek raken"! Structuur zit er nauwelijks bij het OM, qua administratieve archivering!


LEES dit schrijven eens, dan gaan UW ogen open wat voor uitspraken er worden gedaan in Nederland!
Herziening verzoek aan de Raad van State te Den Haag HAA 21/3191 Herzien van de uitspraak 202203306/1/R1
https://www.xea.nl/advies.php?id=dba-48654&type=toon

Dit gelezen hebbende, opent Uw ogen en geef dit door aan/in UW kennissen kring. De RAAD van State is niet het einde station, dus "HERZIENING is mogelijk, maar kost weer geld"!

Er zijn twee aangifte opgenomen van ons: Feit; overige horizontale fraude tegen de Gemeente Hoorn en daar druipt de medewerking vanaf o.a. Geen BiBoB(is dat men een betrouwbare partner is) onderzoek, waar dat beslist nodig was geweest. Dan had er elders te Zwaag op het industrie terrein Corantijn niet 15 jaar lang een "hennepkwekerij" geëxploiteerd kunnen worden/blijven. En nu wordt er EUR 35.000 gefinancierd met vreemd vermogen, terwijl het Huurcontact luidt; "all-in met inventaris van/door een derde partij".


De andere aangifte loopt tegen het OM te Alkmaar
Feit; overige horizontale fraude.
In juridische term; "valsheid in geschrifte"!
Zie zittingsaantekeningen van HAA 21/3191 om 10.00 d.d. 15/3/2022 te Alkmaar zij opgetekend. Deze aantekeningen zullen wij binnenkort in haar geheel publiceren.
Deze aantekeningen wilde de Rechter bij de Raad van State wegpoetsen!
Allerlei andere misdaden staan er in, Rechter(s) sluiten daar hun ogen voor!
De Particulier moet "bloeden", maar een falende Semi Overheid "moeten" van de rechters vrij uit mogen gaan. Niemand van hen treedt er tegen op in onze zaak!
DAAROM horen wij OOK nog steeds niets meer over deze twee aangiftes. Maar zullen die eventueel ook gaan plaatsen, on te laten zien dat ONRECHT afgedekt wordt in Nederland!

Alles moet worden afgedekt, wat de Overheid & Semi Overheden niet zin en daar is de "particulier het slachtoffer van"!

Het Gevecht voor "recht", wordt door een Mens beslecht! Voor de een doet hij het goed, terwijl de andere boet, voor het onrecht wat de mens beslecht!


Vandaag de HERDENKING van de SLAG bij Arnhem "Market Garden ">
maar lees dan eerst dit.
Bilderberg: Een brug te ver
op https://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem.

Als voormalig SS-officier was het de spymaster van de Admiraliteit, Ian Fleming (MI5) die Bernhard screende, en hem goedkeurde voor deelname in het Britse leger als vertrouwd verbindingsofficier.

Om Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting en de Tweede Wereldoorlog te beëindigen, ontwierp de Engelse Veldmaarschalk Montgomery de meest gedurfde luchtlandingsoperatie aller tijden – de grootste in de geschiedenis; onder de codenaam ‘Market Garden’ ging deze op zondag 17 september 1944 van start. Echter, het meeste van deze zorgvuldig geplande operatie werd gelekt naar de Duitsers. Prins Bernhard in zijn belangrijkste functie in 1944 als verbindingsofficier voor de ophanden zijnde Arnhemse bevrijding, begeleide ook het Nederlands ondergronds verzet in de aanloop naar de bevrijding van de noordelijke helft van Nederland, maar misbruikte zijn gezag en vertrouwen t.o. het Nederlandse volk door dit plan te verraden, want tien dagen vooraf stuurde hij een Nederlandse dubbelspion naar de Duitsers om ze te informeren, zodat ze zich konden voorbereiden de westelijke geallieerden aan te vallen op weg naar de Brug over de Rhijn.

De eerste bijeenkomst van de Bilderberg in 1954 onder voorzitterschap van Prins Bernhard – weer ironisch – vond plaats in Oosterbeek, op zo’n 5 km afstand van de Rhijn brug in Arnhem, blijkbaar uiterst belangrijk voor ze, omdat op dezelfde plek tien jaar eerder het Britse leger bijna 10.000 soldaten verloor in een van de laatste nazi bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog. Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest!
Ga dus naar
Bilderberg: Een brug te ver
op https://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

WAAROM wordt hier aan nauwelijks aandacht besteed!!!!

– om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte. Het gaat mogelijk je verstand te boven – maar het bewijs is overtuigend; autoriteiten belast met de leiding en verantwoordelijkheid zijn niet te vertrouwen, toen niet en nu ook niet!

Media
Slag om Arnhem herdacht op erebegraafplaats Oosterbeek.
OOSTERBEEK - Op het Britse oorlogsereveld in Oosterbeek vindt zondag de officiële herdenking plaats van de vele honderden geallieerde soldaten die zijn gesneuveld in de Slag om Arnhem. Er wordt een kerkdienst gehouden, gevolgd door stilte en kransleggingen. lees elders meer op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1808175220/slag-om-arnhem-herdacht-op-erebegraafplaats-oosterbeek

Maar de "OORZAAK" wordt niet vermeld. VERRAAD! lees hier boven!

Vredes Week
Zojuist de Vredesdienst in Sneek van Pastoor A. v.d. W gevolgd.
Voorafgaande het gesprek met de Commissaris van Friesland Dhr. A. B. te Dokkum over Titus Brandsma.
100 jaar geleden te Dachau omgebracht en kort gelden Heilig verklaard.
Die schreef naar zijn "broer & zus" geen zorgen, ik maak het goed!
Terwijl hij angst en pijn voelde in de gevangenis te Scheveningen en wist dat hij "getransporteerd zou worden"!
Hij voorzag dat de mens om zou komen in de schulden en de commissaris van Friesland zei:" Titus was zijn tijd ver vooruit. Wij komen nu ook om is de schulden tegen over de medemens en in de maatschappelijke schulden"!

Laten wij deze "Vrede Week", dit eens overdenken1
Nog een fijne voortzetting van dit weekend en week!
Hier krijgen wij de "zegen van boven", die ook goed is voor de Natuur!

tijd 11.43
1 Bitcoin = 26.551 USA dollar

ECB
Bestuurder ECB: reken niet op renteverlaging in eerste helft 2024.
lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1513666093/bestuurder-ecb-reken-niet-op-renteverlaging-in-eerste-helft-2024

Voetbal uitslagen
Feyenoord - SC Heerenveen 6-1
Vitesse - RKC Waalwijk 0-2
PSV - NEC 4-0
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles 1-1
Fortuna Sittard - FC Volendam 3-1
Heracles Almelo - FC Utrecht 1-3
Hier is het bewolkt.

Fijne afsluiting van Uw weekend.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL