Wall Street onrustig en Oostmarkt overwegend rood. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 03/08/2023 08:17
Vanmorgen zetten wij de radio aan en wat hoorden wij!?
Wat een vredelievende wereld leven wij, Armenië worden mensen van hun eerst levensbenodigdheden af gehouden. De enige weg is afgesloten, in verschillende Afrikaanse landen onderdrukking e/o oorlog en Poetin zegt, Oekraïne geef je over, anders schiet ik alles in "PUIN"!
Dit is een wereld waar wij "TROTS" op mogen zijn!?

media CBS
Groot-Rijnmond relatief rijk, Fryslân hogere brede welvaart.Het inkomensniveau in een regio zegt lang niet alles over de brede welvaart van die regio. Brede welvaart gaat over de kwaliteit van veel meer aspecten van het leven van mensen dan alleen het inkomen. Dit wordt duidelijk wanneer bijvoorbeeld de brede welvaart in Fryslân wordt vergeleken met die van Groot-Rijnmond. In Fryslân wordt de relatief lage economische positie gecompenseerd door een hoge score op andere aspecten van het leven. De regio Groot-Rijnmond laat juist een omgekeerd beeld zien: dit gebied is relatief rijk, maar scoort bij veel thema’s van brede welvaart relatief laag ten opzichte van andere regio’s. Dit blijkt uit de CBS-publicatie Regionale brede welvaart 2022.
Doorgaans wordt het bruto binnenlands product (bbp) per hoofd van de bevolking gebruikt als een maatstaf hoe ‘welvarend’ een regio is. Deze is relatief hoog in de grootstedelijke regio’s: Groot-Amsterdam, Delft en Westland, Groot-Rijnmond, Utrecht en Zuidoost-Noord-Brabant. Het bbp per hoofd van de bevolking is relatief laag in grote delen van het noorden van Nederland, zoals in Fryslân, en ook in de Achterhoek, Zuidwest-Overijssel, en Overig Zeeland. lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/31/groot-rijnmond-relatief-rijk-fryslan-hogere-brede-welvaart

De Dow 35,282.52 -348.16 -0.98%
De Nasdaq 13,973.45 -310.46 -2.17%

In de Oostmarkt de volgende standen
in Japan de Nikkei 32,159.28 -548.41 -1.68%
In Hong Kong de Hang Sang 19,611.12 +93.74 +0.48%
in Australië de All Ordinaries 7,522.40 -46.01 -0.61%
in Singapore de Straits 3,320.06 -4.96 -0.15%

Wij hebben de AFM per aangetekende verzocht om de voorkennis zaak bij Corbion te stoppen. Grote institutionele Beleggers en Pensioenfondsen krijgen rapporten die NIET voor de PARTICULIER bestemd zijn en dat is geen gelijktijdige bekendmaking en niet eerlijk t.o. de Particulier.

Raad van State te Den Haag
Daar kun je als Burger terecht en als je de zaak zou verliezen op onduidelijke "GRONDEN",dan is "HERZIENING" van de zaak aldaar Mogelijk!
d.d. 23-7-23
Kwam naar buiten, dat de advocaat van de tegenpartij, t.o. de rechter een verhaal had gehouden, dat hij onlangs met iemand van het OD (Omgevingsdienst). had gesproken. Dat verhaal kwam uit de bekende duim van die advocaat, dus pleegde hij "meineed" en daar gaan wij nu de zaak mee aanvecht bij de herziening. De uitslag zal nog wel even duren, voordat de rechter nu een beslissing neemt. Gisteren 2/8/2023 kregen wij van de Raad van State een verzoek, dat de uitspraak met 6 weken is uitgesteld.
DEZE zaak was voor ons, direct buiten de zaal, na de zaak, "DAT WORDT NIETS"!. Maar toen kwamen wij achter de MEINEED van de advocaat van de tegenpartij. Dat gaven wij door aan de Raad van State en NU durft de Rechter V. geen uitspraak te doen. HET WAS een kleinerende rechter en las ons de les, de tegenpartij kreeg alle tijd(lees om te liegen "meineed o.a.) en wij mochten en onze deskundige af & toe iets inbrengen. EEN BLAMAGE voor de rechtspraak!!!


media,
- BMW Raises Outlook for Car Deliveries on Strong EV Demand
- Asian Stocks Wobble as Treasuries Extend Declines
- Bank of England May Slow Pace of UK Rate Hikes
Economists expect the benchmark rate will rise at least a quarter-point to 5.25%
see & read more on www.bloomberg.com

Wat is het VERSCHIL tussen
Boris Jonhson en Marc Rutte.
De eerste wordt voor een Feestje door de "GEHAKTMOLEN gehaald want hij
loog" en de tweede mag alles aan elkaar liegen, en mag toch aanblijven!

Vandaag(28/6/23) door de radio, de VVD verliest 8 zetels. BBB krijgt er 29 + 28 zetels.

Wat worden de VERKENNERS buiten schot gehouden in de zaak Pieter Omtzigt.
Daar wist mijnheer Rutte dus ook niets van.

Pensioen wet (nieuwe) door de Eerste Kamer aangenomen, wat een democratie en drie deskundige zeiden, deze Wet kan niet i.v.m. het er buiten houden van de Kamerleden!! Dit is de ondemocratische manier van Regeren!
Wij lazen in de media, dat advocaten de messen aan het slijpen zijn.


Schulden
Schulden zullen nog meer gaan oplopen, want de rente stijgt door! Wij schreven al eerder en dagelijks; de huizenprijzen zullen versneld gaan dalen! Hierdoor zullen Effectenkredietinstellingen extra afschrijvingen(lees) voorzieningen moeten treffen en daarom kan er weer een Bankencrisis ontstaan.
Wereldwijd zal er eens een oplossing moeten komen! MAAR daarvoor zal eerst alles digitaal moeten, dan geven de OVERHEDEN de Effectenkredietinstellingen de opdracht, al het geld boven dit bedrag Valuta.. .. af te romen en over te boeken naar een rekening van de OVERHEID. U als "vermogende" bent dan op deze manier UW afgeroomde GELD KWIJT!
Dit wordt de oplossing van het alsmaar groeiende schulden probleem.

OOK wil de Regering Rutte bezuinigen, maar ten kosten van hogere belastingen en prijzen van o.a. benzine. De kosten van de toestroom "GELUKZOEKERS" stijgt dik boven de EUR 11 miljard uit. Daar is wel GELD voor.


En een Premier van Nederland wil zijn eigen belang redden. Wat een mentaliteit! Schuld met Groningers afkopen met Belastinggelden! En straks een baan bij het WEF.

Schulden
Schulden zullen nog meer gaan oplopen, want de rente stijgt door! Wij schreven al eerder en dagelijks; de huizenprijzen zullen versneld gaan dalen! Hierdoor zullen Effectenkredietinstellingen extra afschrijvingen(lees) voorzieningen moeten treffen en daarom kan er weer een Bankencrisis ontstaan.
Wereldwijd zal er eens een oplossing moeten komen! MAAR daarvoor zal eerst alles digitaal moeten, dan geven de OVERHEDEN de Effectenkredietinstellingen de opdracht, al het geld boven dit bedrag Valuta.. .. af te romen en over te boeken naar een rekening van de OVERHEID. U als "vermogende" bent dan op deze manier UW afgeroomde GELD KWIJT!
Dit wordt de oplossing van het alsmaar groeiende schulden probleem.

OOK wil de Regering Rutte bezuinigen, maar ten kosten van hogere belastingen en prijzen van o.a. benzine. De kosten van de toestroom "GELUKZOEKERS" stijgt dik boven de EUR 11 miljard uit. Daar is wel GELD voor.


Respect in de wereld!
Waar en Wie heeft nog respect voor de medemens!? Dat is ook UW collega belegger! Maar de "hebzucht" heeft heel veel mensen in de "tang genomen"!


De plastic crisis loopt al langer mee dan vandaag alleen. Wij maakten dit al eerder bekend, maar de media pikt dit nauwelijks op. Het is hun stokpaardje niet, Klimaat & Stikstof & Co2 is hun "hype"!

Wat staat ons nog meer te wachten? ga naar
https://www.xea.nl/beheer/beheer.php?type=edit&id=46244

De valuta's
de dollar euro 1.0942 de Yen 157,06 't Pond 0,8614 AU$ 1,6737 C$ 1,4607 De euro gaat weer waarde inleveren de komende tijd. Onze basis is hogere rente en verslechtering van het economisch beeld in de wereld.
Dit laatste weegt zwaarder dan de hogere rente.(lees) aantrekkelijkheid van de euro. De economie in de wereld laat een schijn waarheid zien, maar daar kijken wij van XEA.nl doorheen, vandaar onze sombere verwachtingen van de beurzen totaal gezien, de AEX einde dit jaar in de lage 500 en misschien zelfs in de 400 punten.

De Japans export zal het moeilijk krijgen met deze Yen.

Edelmetaal
Goud 1.933,50 zilver 23,51 Platina $ 918 Gold/Silver Ratio 82.22 en de dollar euro 1.0942 Olie $ 79.35
1 bitcoin = 29.109 USA dollar.
- Wanneer zullen de edelmetalen niet meer gemanipuleerd worden!? Cijfers laten niet de werkelijkheid zien, qua prijs. Koper = koper, maar wordt het GOUD!?
In de stille periode is er 'n dagelijkse dump door de bekende partijen !

Volksgezondheid
NOG steeds niets van het Ministerie van Volksgezondheid gehoord, over de vraag: "waarom niet direct met de Pillen van dokter Elens begonnen"!
Een schande dat dat verboden werd! Dokteren zijn er toch om mensen BETER te maken!? De eed van Hippocrates d.d. hebben zij afgelegd, om mensen te genezen, maar op 3 aug.nog niets gehoord. Wat hebben ze te verbergen?

Handel te Amsterdam
Wanneer stopt deze gemaakte & misleidende omzet/handel eens!?
Heeft niets met het bedrijf meer te maken, casino achtige streken worden en uitgehaald.

In het verleden (lees) jaren 1960/70 schaamde de handelaar zich er voor en ging koffie halen, bij dit soort taferelen. Ook bij het edelmetaal spelen dit soort taferelen, fysieke levering vindt nauwelijks plaats, het metaal is er niet.
Toch drukken de bekende partijen op een illegale manier de prijzen, U mag eenmaal raden wie dat zijn!!

Eigenlijk zouden de bedrijven naar een nieuw op te richten "Marktplaats" moeten gaan, waar een onafhankelijke toezicht en Bestuur aan het hoofd staat.
Deze AFM krijgt haar "contributie" van degene die zij moeten controleren & toezien. Dus de "slager keurt zijn eigen vlees"!


Met dit soort handel/spelletjes kunnen overnemende partijen, van te voor de prijs drukken en dan een premie geven, die eigenlijk geen "PREMIE" is! Schandalig, maar het kan wel op deze manier.
Wij hebben vorige week na de AVA de CFO precies verteld wat & hoe het werkt, hij wist niet wat hij hoorde! OOK in de AVA hebben wij de "sluier". opgelicht hoe dat bij het Lokale CTAC is gebeurd en de reactie van Euronext dhr. B, en later van onze bemiddelaar, eerst vertelde de LP'er dat plots de techniek de berekening van de Tres Ctac in de kaart speelde en onze bemiddelaar vertelde dan wij met onze test na de eerste "veiling". waren en PAS in de tweede veiling mee zouden gaan. WAT EEN BUL SHIT van deze partijen. En de AFM gaf geen bevestiging en doet of er GEEN KLACHT van ONS is binnengekomen. WAT EEN HELDEN!.
Zo worden de particulieren om de tuin geleid! Niet te geloven wat een "schoonheid ervan af straalt"!

Pensioenen
EN WAT NU ZO BIJZONDER IS!!!!
Aan dit corrupte systeem (ladder) worden straks onze PENSIOENEN aan opgehangen.

Entree Res. Yesterday vol 102.400
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
15:59:59* T 1.34 -0.03 200 1 Anonymous 79 CIBC K
15:47:07 T 1.34 -0.02 11 80 National Bank 1 Anonymous
15:05:50 M 1.35 -0.02 1 80 National Bank 80 National Bank Er worden nu anoniemen genoemd! Rio Tinto zal spoedig iets van zich laten horen, onze verwachting is over 2 tot 4 maanden. De Mongolische Regering wil met 1 partij zaken door in 't OT project aldaar. Goldman blijft dagelijks een inkoper, daar is een bedoeling voor.
* steeds 1 partij die de laatste order inzet en prijs bepaald en zo besturen ze de prijsvorming. e komen ook steeds dichter bij de bekendmaking van het deal van Rio Tinto, roert zich de laatste tijd flink in het koper! zie elders (d.d. 2/8/23)op de website van XEA.nl
Volgende week ook cijfers.

Goldman is minder in de markt, maar vanuit ons netwerk hoorden wij gisteren(4/4/23) dat veel al in vaste handen zit. Dus de free float is nog maar heel weinig, een inleg van 100.000 sts zou de prices met 10 tallen centen doen stijgen.

Entrée Overview
TREASURY $7.1M USD. As of Sep 30, 2022
MARKET CAP ~$290M CAD As of 16 jan. 2023
SHARES~198M OUTSTANDING As of jan.1 2023
TSX: ETG
OTCQB: ERLFF
Cornerstone Shareholders
(as at January 1, 2023) Ownership
Horizon Copper Corp. 25% het aandeel noteerde dinsdag 27/6/23 C$ 0,73 p.sh.
Rio Tinto 16%

Entree Resources.
Kijk naar Entree Resources. Rio Tinto is in onderhandelingen met de Mongolische Regering en een deal is "nader'! Dan verkoop je als aandeelhouder toch niet meer!
Een markt gevoel zegt dat gewoon simpel! ER valt een premie te behalen! Het is even wachten wanneer het deal gesloten wordt!


RIO TINTO exercise warrants sept. 13 2023. op $C 0,60 and get shares of Entree Recources.

Equinox Yesterday 667.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.36 -0.24 96 79 CIBC 14 Virtu ITG Q
16:00:00 T 6.36 -0.24 60 2 RBC 14 Virtu ITG Q
16:00:00 T 6.36 -0.24 46 1 Anonymous 14 Virtu ITG Q
U weet toch: "er is geen kennis, zonder voorkennis"!
zie de cijfers elders op de website.

Solaris Yesterday vol. 301.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.25 -0.13 16,000 85 Scotia 79 CIBC KQ
16:00:00 T 6.25 -0.13 300 85 Scotia 79 CIBC KQ
16:00:00 T 6.25 -0.13 300 39 Merrill Lynch 79 CIBC KQ

American Silver vol. 882.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 20.94 -0.71 4 5 Citadel 53 Morgan Stanley Q
16:00:00 T 20.94 -0.71 10 5 Citadel 79 CIBC Q
16:00:00 T 20.94 -0.71 82 5 Citadel 53 Morgan Stanley Q
- Door Securities lending worden veel fondsen "bespeeld"!
Edelmetalen worden doormiddel van papieren transacties gedrukt. Fysiek is heel matig leverbaar en daardoor NIET prijs bepalend meer!
9 aug. komen de cijfers.

The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 02:39
Bid/Ask 3.8914 3.8921
Change +0.0401 +1.04%
Low/High 3.8409 3.8928
The Nickel Prices
August 03, time 02:39
Bid/Ask 9.6842 9.6910
Change -0.0068 -0.07%
Low/High 9.6298 9.7681
Koper blijft gevraagd en de Grote partijen kopen e/o zijn in gesprek met de kleinere & middelgrootte partijen om hun koper(bedrijf) over te nemen.
Houdt daar rekening meer.

VREEMD dat de ING, ABN- AMRO en de Rabo bank niet willen bemiddelen in de Mijnbouw aandelen. JE KUNT BIJ HEN NIET TERECHT. DAARMEE loopt u 100den procenten mis. EEN BLAMAGE voor deze grote bemiddelaar.
Bij Saxo bank(vroeger Binck) en de Giro(nu Flatex) kun je als kleine belegger terecht.

Edelmetalen
worden weer in elkaar getrapt, maar laat U niet misleiden. Wij leven in een gestuurde wereld, de Bilderberg, WEF en de 20 tot 25 grote Effectenkredietinstellingen bepalen wat U nu & straks nog wel mag doen/hebben. De WEF staat voor; "wij zorgen voor U, dat U tevreden bent en geen bezit meer mag hebben"!
Daarmee zetten zij stapje voor stapje nu al in deze richting. Alleen, wij beseffen het nog niet!

tijd 11.06
Goud $ 1.937,10 zilver $ 23,55 en platina $ 914
Olie $ 79,33 en de dollar euro 1,0922 1 bitcoin = 29.083 USA dollar
The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 04:59
Bid/Ask 3.8762 3.8772
Change +0.0249 +0.65%
Low/High 3.8409 3.8935
The Nickel Prices
August 03, time 04:59
Bid/Ask 9.6592 9.6774
Change -0.0318 -0.33%
Low/High 9.6207 9.7681

Tijd 11.08
De actuele koersen (kg): Goud: €56.908 | Zilver: €693

Reguliere aandelen.
Die worden gewoon gedumpt, door daghandel en gestuurde handel(lees algoritmische toestanden) dat geen handel meer is. Toezichthouders worden "gevangen" door hun eigen "financiers"!
Daarom is een overstap naar een andere sector de beste manier om een winstgevende zaak op te nemen.

media,
Focus
Silver prices will spike as record solar demand strains silver supply through 2026 - Metals Focus. These highs were driven by the rapid growth of green energy applications such as photovoltaics (PV) and electric vehicles (EV). “This growth in turn helps explain why, in the foreseeable future, the silver market is likely to face a persistent structural deficit,” they write.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-08-02/Silver-prices-will-spike-as-record-solar-demand-strains-silver-supply-through-2026-Metals-Focus.html

Vancouver juli 2023
Wat een verademing, om daar met CEO's van Mijnbouw ondernemingen te spreken.
En zij staken nog wat op van onze ervaringen. Dat zij in een groot deel en vooral Europa, geen voet aan de grond kregen bij de Effectenkredietinstellingen, om HUN aandelen geplaatst te krijgen.
XEA.nl heeft hen precies verteld waar de "onwil bij hen zit".

Dat was voor hen een opluchting, want bij hen was het; "wat doe ik verkeerd"!?
Zij zouden nu hun strategie daarop gaan aanpassen.


tijd 11.18 CENTRAL ORDER BOOK Corbion EUR 20,54 -60 ct. Dit is een van de vele voorbeeld. Steeds meer kopers dan verkopers en toch dagelijks wegdrukken. Straks voor een appel & ei van de beurs af. De grootaandeelhouders verkopen niet!
koop SHARES BID PRICE verkoop ASK PRICE SHARES
3 351 20.58 20.64 334 6
3 360 20.56 20.66 696 4
5 3,160 20.54 20.68 2,514 4
4 2,118 20.52 20.70 1,466 5
5 1,416 20.50 20.72 1,045 3
4 2,098 20.48 20.74 1,039 3
4 2,854 20.46 20.76 3,456 3
5 4,473 20.44 20.78 1,752 6
6 1,747 20.42 20.80 545 2
4 1,037 20.40 20.82 2,946 5
------19,614 ------ totaal----15,793
43 ----------- Total ------------------41 aantal verkopers.

Zo worden beleggers om de TUIN GELEID. (wij vinden misleid). Zo ook met het niet willen bemiddelen in de Mijnbouwers!!

Toezichthouders, waar is UW toezicht functie!????
Eerlijke en transparante handel, die zien wij "ZELDEN"!!???

The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 06:39
Bid/Ask 3.8790 3.8799
Change +0.0277 +0.72%
Low/High 3.8409 3.8935
The Nickel Prices
August 03, time 06:37
Bid/Ask 9.6434 9.6479
Change -0.0476 -0.49%
Low/High 9.6207 9.7681

tijd 14.32
Welke partijen dumper er bij het Edelmetaal!?
Dat gebeurd door ETF's en papier edelmetaal. Centrale banken lenen hun edelmetaal uit als onderpand. Een de Leners doen de rest!
Toezicht is daar "nauwelijks op"! Illegale praktijken! Tegenwoordig kan & mag er HEEL veel!

tijd 14.33 Corbion EUR 20,58 -56 ct vol. 61.589 aantal trs. 436.
CENTRAL ORDER BOOK
koop SHARES BID PRICE Verkoop ASK PRICE SHARES
6 556 20.56 20.60 589 5
4 1,810 20.54 20.62 616 6
5 2,201 20.52 20.64 4,262 7
19 12,690 20.50 20.66 963 4
5 2,366 20.48 20.68 1,277 4
3 1,264 20.46 20.70 959 3
4 1,269 20.44 20.72 295 2
8 5,338 20.42 20.74 4,547 4
4 1,082 20.40 20.76 587 3
3 608 20.38 20.78 663 3
----- 29,184. --totaal -------14,758
61 ----------- totaal ---------------- 41

Wonderlijke prijsvormingen, niet alleen bij dit fonds, maar kijkt Uzelf ook eens bij andere fondsen. Het ritsen met dezelfde aantallen bij transacties.
Waar dient het "toezicht" nog voor? Dit soort transacties is gewoon "smerige handel"!

Covid 19
WAT IS HET STIL, nauwelijks nog nieuws. De angst bericht van Rutte & de Jonge, hebben HUN werk gedaan.
December nog "oversterfte" en nu geen enkel bericht hier meer over! Bijzonder toch!?

media in de VS
Today, the U.S. Labor Department said that weekly jobless claims rose by 6,000 to 227,000, up from the previous week's unrevised estimate of 221,000 claims.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-08-03/U-S-weekly-jobless-claims-rise-to-227K-shows-stable-labor-market.html

media in de UK
(Kitco News) - The Bank of England continues to battle the nation's stubbornly high inflation by raising interest rates by another 25 basis points.
In a widely expected move, the central bank increased its official Bank Rate to 5.25%, up from 5.00%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-08-03/Gold-sees-some-gains-against-British-pound-as-BoE-raises-interest-rates-by-25-basis-points.html

media,
-How an Ex-Goldman Banker Fought US Sanctions Over Russia — and Won
-Saudis Extend 1 Million-Barrel Oil Cut, Say It Can Be Deepened
-Infineon Shares Drop Most in Three Years on Margin Outlook
The German semiconductor maker sees segment margin of 25% compared to 26% estimate.
see & read more on www.bloomberg.com

Zoals Infineon aandelen in elkaar zakten, zullen er meer komen. Gisteren DSMFirm. en nog velen. Zwaar overgewaardeerd.
tijd 15.15 Infineon EUR 35,60 -2,93 vol. 4.080.0

Laat U niet misleiden door mooie prognoses!

tijd 15.31
De Dow laat een verlies zien 35,201.13 -81.39 -0.23%
De Nasdaq ook 13,904.40 -69.05 -0.49%

The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 09:19
Bid/Ask 3.8846 3.8855
Change +0.0333 +0.87%
Low/High 3.8409 3.8966
The Nickel Prices
August 03, time 09:19
Bid/Ask 9.7553 9.7621
Change +0.0643 +0.66%
Low/High 9.6207 9.7681

tijd 15.42
Goud trekt weer aan naar $ 1.937,30 zilver werkt 't verlies weg en staat neutraal op $ 23,65 en platina $915 Gold/Silver Ratio 81.90
OLie $ 80.10 de dollar euro 1,0927 en 1 bitcoin = 29.159 USA dollar

the Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 09:39
Bid/Ask 3.8839 3.8846
Change +0.0326 +0.85%
Low/High 3.8409 3.8966
The Nickel Prices
August 03, time 09:39
Bid/Ask 9.7417 9.7462
Change +0.0507 +0.52%
Low/High 9.6207 9.7681

tijd 15.56
De Dow 35,182.21 -100.31 -0.28%
De Nasdaq 13,965.28 -8.17 -0.06%

media in de VS
Today, the ISM said its Services Purchasing Managers Index fell to a reading of 52.7% last month, down from June's reading of 53.9%. The data also missed consensus estimates as economists were expecting a small drop to 53.1%.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2023-08-03/Gold-prices-remain-under-pressure-even-as-ISM-Services-PMI-drops-to-52-7.html

the Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 10:59
Bid/Ask 3.8907 3.8914
Change +0.0394 +1.02%
Low/High 3.8409 3.8966
The Nickel Prices
August 03, time 10:58
Bid/Ask 9.7205 9.7250
Change +0.0295 +0.30%
Low/High 9.6207 9.7711

tijd 17.18
De actuele koersen (kg): Goud: €56.831 | Zilver: €693

tijd 17.30
De Dow 35,244.36 -38.16 -0.11%
De Nasdaq 13,986.69 +13.24 +0.09%

tijd 17.39
De AEX 770.07 -4.96 -0.64% DSM Firm. EUR 89,22 -3,18 vol. 804.000
De Midcap 909.98 -1.96 -0.21% Corbion EUR 20,50 -64ct vol. 123.000
De Smallcap 1.311.43 +4.37 +0.33% Pharming EUR 1,134 +4ct vol. 11.1 milj.

The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 11:39
Bid/Ask 3.9031 3.9038
Change +0.0518 +1.34%
Low/High 3.8409 3.9077
The Nickel Prices
August 03, time 11:38
Bid/Ask 9.7386 9.7522
Change +0.0476 +0.49%
Low/High 9.6207 9.7711

tijd 17.46
De Bel 20 3.712.13 -14.4 -0.39% Melexis EUR 95,75 -4,65 vol. 60.442
De CAC 7.250.07 -62.77 -0.86% Teleperformance EUR 128,45 +3,05 vol. 398.000
De DAX 15.889.01 -131.01 -0.82% Infineon EUR 34,278 -4,25 vol. 4.549.0

Opvallend
Veelvuldige een afsluiting bij Corbion op deze wijze: INTRADAY PRICE
03/08/2023 Corbion
TIME PRICE SHARES TYPE
17:35:24 20.50 1 Auction <---- Waarom met 1 sts als laatste? **
17:35:24 20.50 289 Auction
17:35:24 20.50 326 Auction

** dit doet on terug gaan bij de opties in het verleden bij Kon. Olie.
DAAR zat ook steeds dezelfde partij achter.
Is dat straks de voorbode van een van de beurs afgaan, tegen een veel te lage prijs!?
De licenties/merknaam/patenten staan niet op de balans bij Corbion! Zoals ook bij Heineken!

The Copper Prices in $USD / lb
August 03, time 11:39
Bid/Ask 3.9031 3.9038
Change +0.0518 +1.34%
Low/High 3.8409 3.9077
The Nickel Prices
August 03, time 11:38
Bid/Ask 9.7386 9.7522
Change +0.0476 +0.49%
Low/High 9.6207 9.7711

tijd 18.00
De actuele koersen (kg): Goud: €56.728 | Zilver: €690

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL