Vanwaar de belangstelling plotseling bij Innoconcepts

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/11/2004 09:37
Innoconcepts houdt zich bezig met het verstrekken van portfoliomanagement aan haar dochtermaatschappijen, alsmede het beschikbaar stellen van (groei)kapitaal.
Vanwaar de pltselinge belangstelling die het aandeel de laatste twee dagen op de beurs kreeg?
Afgelopen donderdag een omzet van ca. 55.000 sts slotkoers EUR 5,18 en vrijdag ca. 310.000 sts en slotkoers EUR 5,36.
Daar hebben wij de volgende verklaringen voor. Innoconcepts heeft "verborgen" kwaliteiten en heeft in I-Pac Technologies een parel in huis. Dat is "hot" op dit moment en dat hebben andere investeerders ook ontdekt.
Wij lazen van een van de beste beleggingsfondsbeheerder van Nederland, dat hij pas in een nieuw aandeel stapt, na een goed onderhoud bij dat bedrijf en als hij weggaat met een goed gevoel.
Dat was zo bij Innoconcepts toe hij wegging en daarom heeft hij een belang in Innoconcepts genomen van 670.000sts (5%).
Ook is het belang van Novem International B.V. nu onder de 50% gekomen en dat zette de poort open voor de instituten om ook in de aandelen Innoconcepts te beleggen. Anders was je toch maar het "derde" wiel aan de wagen.
Ook is Innoconcepts weer op de lijst van Forbes gekomen en daar gaat toch wel een uitstraling van uit. Een teken dat je als bedrijf goed bezig bent.
Lees onze tekst en de lijst van Nederlandse bedrijven die op die lijst staan van 9 november j.l. nog eens na.
Innoconcepts heeft een parel, maar de PR zal ook nog eens onderhanden genomen moeten worden.
Op dit moment mogen wij (red.) niet klagen, want wij zitten er bovenop en trekken zonodig aan de bel.
Innoconcepts heeft nu, doordat het belang van Novem onder de 50% is gekomen is, meer mogelijkheden voor de instituten en particuliere beleggers.
Per 1 november j.l. werden er nog eens 797.000 aandelen a EUR 4,80 bij instituten geplaatst en hierdoor kwam het totaal aantal aandelen Innoconcepts uit op 16.140.906sts en daalde het belang van Novem onder die 50%.
Wij zien voor dit bedrijf met al deze belangstelling en toch slechts een beperkt aantal aandelen, een prijs opdrijvend effect.
Ook het in bezit hebben van ca. 80-90% van I-Pac, spreekt tot de verbeelding van de beleggers/instituten. Het bedrijf heeft grote mogelijkheden en dat zal de koers van het aandeel ook gaan verspiegelen.
Wij blijven na onze laatste contacten vast op dit aandeel.
Het zit reeds enige tijd (19/2/04)in onze modelportefeuille.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL