Innoconcepts geeft nieuwe aandelen uit?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/11/2004 11:45
Wij hebben zojuist een e-mail doen uitgaan naar Innoconcepts met de vraag of het juist is dat er nieuwe aandelen zijn gegeven. Graag een persbericht en niet aan een beperkt aantal media!
Er schijnen ca. 797.000 nieuwe aandelen Innoconcepts te zijn uitgegeven en het belang van Novem is nu onder de 50% gekomen. Dit maakt de weg vrij voor een beter koers van het aandeel Innoconcepts.
Per nu om 11.49 uur zijn er al ruim 50.000 stuks gegaan en de koers is +0,08 op EUR 5,00.
Zodra wij bericht van Innoconcepts krijgen zullen wij dit bericht daarmee uitbreiden.

Wij worden op onze wenken bedient, en krijgen direct een bericht van Innoconcepts.

InnoConcepts heeft bij enkele institutionele beleggers in totaal 797.000 nieuwe aandelen geplaatst. De aandelen zijn geplaatst tegen een koers van EUR 4,80 per aandeel. De emissie volgt op het eerder gemelde voornemen de financiƫle positie van de onderneming verder te optimaliseren. InnoConcepts verwacht dat op basis van haar bestaande activiteiten voorlopig geen beroep meer op de kapitaalmarkt behoeft te worden gedaan, dat wil uiteraard zeggen uitgezonderd in geval van bijzondere acquisities of allianties. Ten gevolge van deze emissie is het belang van grootaandeelhouder Novem International B.V. afgenomen tot onder de 50%, hetgeen de wens was van de Raad van Commissarissen van InnoConcepts, alsmede van institutionele beleggers, teneinde toetreding tot het fonds mogelijk te maken. Novem International heeft aangegeven op het huidige koersniveau geen intentie te hebben op korte termijn aandelen te verkopen (de laatste verkooptransactie van Novem International dateert van 7 juli 2004).

Redactie XEA.nl
Hierdoor wordt het belang van Novem ca. 47% en komt de eigenlijke zeggenschap bij de andere aandeelhouders van Innoconcepts te liggen.
Een gezond situatie.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL