Cijfers Innoconcepts binnenkort?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/10/2004 14:35
Wij hebben vandaag contact gehad met Innoconcepts en de Investor relation man de heer M. Beckand Verwee komt a.s. maandag terug uit het buitenland.
Het zal toch weer niet zo zijn dat de cijfers uit Hong Kong gehaald moeten worden. Dat was ook met de jaarcijfers 2003 en die kwamen toen op een 2e Pinksterdag uit en dat is nauw niet een dag om cijfers naar buiten te brengen.
Vorig jaar kwamen de halfjaarcijfers op 15 oktober uit (een winststijging van 23% geboekt tot 1,42 miljoen euro tegen 1,16 miljoen euro in dezelfde periode jaar eerder).
Onlangs heeft de Delta Lloyd een belang in Innoconcepts genomen van ruim 5% en dat zal een beleggingsreden geweest zijn, als grondslag.
Wij (red.XEA.nl) hebben in de AVA van 29 juni 2004 al vragen over de publicaties gesteld en daar zou verandering in komen, zei de heer G.Jansen Venneboer.
De volgende vergadering zullen wij het verzoek nog eens dunnetjes overdoen, want als nu pas halfjaarcijfers komen, dan moet er nog geautomatiseerd worden?
Deze cijfers behoren eerder te komen of geef een up-date af en daarna de cijfers.
Op de AVA ging Innoconcepts uit van een hogere winst voor het jaar 2004. Oorzaak: een hogere omzet en meer licentierechten inkomsten.
Ook zou I-Pac dit jaar een stijging van de "plastic doosjes" van 30-40% laten zien, want de groei zit in multi media verpakkingen, bij I-Pac.
Door zo naar buiten te komen, of eigen niet, blijft het een wazige bedoening om Innoconcepts, dit is geen manier voor een beursbedrijf.
I-Pac zou misschien naar de beurs gaan werd er begin dit jaar gezegd en allerlei verhalen doen en komen, wees als bedrijf duidelijk naar buiten toe!
Jammer, want met I-Pac is een "echte" doorbraak gemaakt en dat zou jammer zijn als dat niet door de aandeelhouders verzilverd zou worden, maar door een slechte overname prijs!
Nog even wachten, want de cijfers zullen spoedig komen (tax. XEA.nl) en misschien wel weer de 15e oktober a.s.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL