Innoconcepts straks ook van de Beurs af?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/09/2004 12:55
Innoconcepts kan ook weleens kandidaat zijn om van de beurs af te gaan.
Wij (red.XEA.nl) worstelen nog steeds met de algemene Vergadering van aandeelhouders van 29 juni 2004.
Daarin werden diversen vragen niet of beperkt beantwoordt. Een ervan was, de vraag, hoeveel plastic hoesjes voor CD en DvD's heeft I-Pac gemaakt in het afgelopen jaar. Het antwoord was: wij kunnen het wel zeggen over 2002. Dat waren er 250 miljoen en 2003 kunnen wij niet zeggen, door o.a. gestegen grondstofprijzen met ca. 30% en wij verwachten een stijging van 30 tot 40% voor dit jaar 2004.
Nu wordt in het rapport/advies van Keiser Sec. op de site van www.inno-concepts.com geschreven over een totaal van ca. 600 miljoen hoesjes in 2003.
Waarom?, als dit het juiste aantal is voor 2003, waarom werd dit dan niet in de AVA gezegd!
Ook de afdeling van Handling Systems van I-Pac doet op dit moment goede zaken voor o.a. voetbalplaatjes Manchester United is klant, maar ook hockey-cards in plastic doen het in Canada en VS zeer goed. Daar is een levendige handel in de cards van deze takken van sport. I-Pac is succesvol in de VS.
Dan kunnen zij (Innoconcepts) I-Pac wel naar de beurs brengen, maar het is beter eerst van de beurs af te gaan en dan, of gelijktijdig, grote investeerders aan te trekken en dan kunnen die van twee kanten profiteren. En vissen de bestaande aandeelhouders achter het net.
Het goedkoop van de beurs afhalen van Innoconcepts en daarna de volle winst van de moeder en dochter binnenhalen.
De financiele balans geeft een juist en goed beeld en dan is een prijs van tussen de 5,50 en 6 euro goedkoop te noemen, om van de beurs af te gaan.

Na informatie bij Innoconcepts kon nog niet gezegd worden wanneer de halfjaarcijfers 2004 kwamen. Medio 2004 of het derde kwartaal zouden er besluiten over I-Pac genomen worden, zei tijdens de AVA de heer Jansen Venneboer. Ook wij (Inno.) weten het zelf ook nog niet wat er met I-Pac gaat gebeuren.
Ook hadden wij contact met AFM over de 72% belang van Novem (Langerak), wat na juli 2004 eigenlijk 55% moet zijn. Dit blijkt volgens de AFM een adminstratieve voorwaarde van de AFM te zijn en dan moet eigenlijk het insider-register gesaldeert te worden met het reg. 1996 tot heden van de AFM.
Wij (red.XEA.nl) hebben ook tegen de AFM gezegd, dat een register duidelijk moet zijn en geen optel- en aftreksom moet zijn.
Maar er wordt aan een verbetering gewerkt, volgens de AFM!
Ook wordt de boekhouding van Innoconcepts in Hong Kong gedaan en de nieuwe regels gelden daar weer niet. Als wij alles nog eens nader bekijken, zal een bod op Innoconcepts ons niet verbazen.
Innoconcepts heeft veel stille waarden in zich, maar of dat door de aandeelhouders verzilvert gaat worden, is voor ons (red.) nog de vraag.

Vandaag is er plotseling extra vraag naar Innoconcepts en de koers doet ca. EUR 4,91.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL