Ctac, tussen vonnis, UITSPRAAK RECHTBANK AMSTERDAM

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/10/2019 06:40
’s-Hertogenbosch, 18 oktober 2019 - Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Ctac) (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft vandaag kennisgenomen van de uitspraak van de rechtbank Amsterdam van d.d. 16 oktober 2019 waarin een beslissing is gegeven op een juridisch geschil tussen Ctac en een klant over de afwikkeling van de uitvoering van een in juli 2016 gesloten contract.

De rechtbank Amsterdam heeft geoordeeld dat de klant het contract rechtsgeldig mocht ontbinden. Ctac is in dat kader veroordeeld om een totaalbedrag van EUR 2.369.718,03 te voldoen. Dit betreft EUR 1.250.000 schadevergoeding en compensatie voor de proceskosten en een eerdere ongedaanmakingsvergoeding. Rekening houdend met BTW en het bedrag dat reeds in Escrow is gestort, resulteert deze uitspraak per saldo voor Ctac in een uitgaande kasstroom van EUR 1.576.000 en een bijbehorende resultaatimpact van EUR 1.254.000.

Ctac bestudeert de uitspraak van de rechtbank en beraadt zich over eventueel te nemen vervolgstappen, waaronder een mogelijk hoger beroep. Voorts worden de mogelijkheden onderzocht om de schade te verhalen op betrokken derden.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL