Nieuw lespakket: Biodiversiteit en kringlooplandbouw voor open teelten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/05/2023 06:01
Wageningen University & Research open teelten ontwikkelde samen met Yuverta LLO het lespakket ‘Biodiversiteit en kringlooplandbouw voor open teelten’. Dit lespakket is nu digitaal beschikbaar en te vinden op Groen Kennisnet.
Het lespakket ‘Biodiversiteit en kringlooplandbouw voor open teelten’ is ontwikkeld voor 3e en 4e jaar mbo studenten niveau 3 en 4 en bestaat uit 10 hoofdstukken. In deze hoofdstukken maken studenten kennis met het concept biodiversiteitsmonitoring en de ecologische- en economische aspecten van biodiversiteitsherstel. De hoofdstukken bestaan elk uit een theoretisch deel, opdrachten en verdiepende informatie.

Voor docenten is er een handleiding beschikbaar. Deze bevat naast een beschrijving van doelen en inhoud ook suggesties voor het gebruik van het lespakket en ideeën voor de toepassing van blended learning in de klas.


kijk voor meer op
https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/nieuw-lespakket-biodiversiteit-en-kringlooplandbouw-voor-open-teeltenBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL