Stalboekje varkens 2022: Gezonde varkens met kruiden en andere natuurproducten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/04/2023 06:37
Kruiden en andere natuurproducten kunnen een rol spelen in een duurzame varkenhouderij. Het stalboekje varkens 2022 helpt varkenshouders de gezondheid van hun dieren op een natuurlijke manier te ondersteunen.
In 2009 verscheen het eerste stalboekje. Dit was gemaakt voor de biologische veehouderij. Sindsdien zijn de stalboekjes aangevuld met nieuwe middelen en aangepast voor toepassing in de gangbare varkenshouderij. In 2022 is er in het kader van het KOM-project kennisverspreiding natuurlijke middelen een nieuwe versie verschenen. Hierin zijn de gegevens geüpdatet en de vormgeving aangepast. Daarnaast is er voor alle middelen in het stalboekje duidelijk aangegeven of het middel biologisch toegelaten is en wat de kanalisatie is.

BRON
Stalboekje Varkens 2022 : handboek voor natuurlijke varkensgezondheidszorg met kruiden en andere natuurproducten
WFSR-uitgave / Wageningen Food Safety Research 2022.701.


2022
Wil jij als varkenshouder de gezondheid van je varkens ondersteunen met natuurlijke middelen, lees het stalboekje varkens 2022 dan hier. Een groot deel van de achtergrondinformatie voor dit stalboekje is ook te vinden op de Kruidenwiki, beschikbaar via de Groen Kennisnet Wiki omgeving.


zie meer op
https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/stalboekje-varkens-2022-gezonde-varkens-met-kruiden-en-andere-natuurproductenBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL