Heden zijn Fatsoen & Moed levensgevaarlijk! Uit ons archief van 31 augustus 1996

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/03/2023 11:13
Jawel, weer wat Wijlen Prof. Dr. B Smalhout
Vorige week werd in de parochie Kerk van de Heilige Engelbewaarder te Badhoevedorp de uitvaartdienst gehouden voor de4 20 jarige ex-stuent Joes Kloppenburg.De belangstelling was groot, want Joes was gestorven omdat hij twee, thans uiterst zeldzame, levensgevaarlijke eigenschappen bezat. Hij had "burgerlijk fatsoen" en hij had de "moed" gehad om dat ook te tonen!

De feiten(wij herhalen dit nog even red.) zijn thans nationaal bekend. Joes kwam in de Amsterdamse Voetboogsteeg een hem onbekende voorbijganger te hulp, die zonder enige aanleiding door een stel dronken vandalen werd aangevallen. Met het roepen van slechts vijf woorden tekende deze student zijn eigen doodvonnis. Hij zei alleen maar:" hee wat moet dat nou"!

WILDE BEESTEN
Dat bleek voldoende om de vier zuiplappen in wilde beesten te veranderen. Even later lag Joes bewusteloos en bloedend op straat. ZIJN hoofd was in elkaar getrapt en de hersenbeschadiging bleek dodelijk/

De Priester die de uitvaartplechtigheid leidde, vroeg zich, evenals talloze andere Nederlanders af, of we thans in een wereld leven waar de terreur van de straat de dienst uitmaakt, Het ANTWOORD is helemaal "ja"!

Diverse Kamerleden, maar ook de minister Winnie Sorgdrager, uitten hun diepe verontwaardiging over deze "misdaad".

MAAR is het Fatsoen & Moed van/bij de Club van Rutte op dit moment!?

Een verpletterende nederlaag en Klaver en Kuiken staan te juichen over i zetel winst, en Kaag van D66 zegt, wij gaan door!! Rutte vertelde dat hij alles nog eens moet bezien! Hoekstra voelde nog de meeste pijn en verteld dat er een lering getrokken moet worden uit de zware nederlaag, want het Nederlandse volk had laten zien dat Rutte & zijn club moest "ophoepelen"!

Een terechte conclusie, maar daar willen RUTTE & KAAG & hun club nog niets van weten!

Waar is het "fatsoen & Moed die student Joes Kloppenburg wel toonde mijnheer RUTTE & UW CLUB "!?

Wat zijn jullie door het ijs gezakt, door het fatsoen & moed nu niet per direct te tonen, zoals Joes dat per direct toonde!. Trots kan Joes en zijn familie zijn over zijn daad, maar jullie families kunnen dat niet meer zijn.
Joes betaalde daar de hoogste prijs voor, maar jullie bleven zitten.
Wat een zelf overschattingen hebben jullie!!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL