VREDE voor ALTIJD, als J.F. Kennedy was blijven Leven?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 04/01/2023 10:43
Op 22 november 2022 was het 59 jaar geleden dat mijnheer Schouten bij de Avondschool op het Vrouwenkerkhof binnen kwam in onze engelse les bij Mijnheer Meijer.
Hij vertelde dat de President van de Verenigde Staten was neergeschoten in Dallas.
Later werd bekend dat J.F. K. was overleden. Dat wordt a.s. 22 november 60 jaar.
Er is nimmer officieel bekend gemaakt, maar de bewijzen wijzen steeds meer op het gedrag van de CIA en andere geheimdienst er achter hebben gezeten.
Onze nestor was kort daarna op "stage" en vernam toen al deze geruchten.
Ook het LIFE blad is in zijn bezit, met alle beschrijvingen en daar staat ook in van "toeschouwers", dat zij vanuit verschillende kanten "schoten". hoorden. DUS niet alleen uit dat Gebouw, van waaruit Oswald geschoten zou hebben.

De CIA had vel redenen om Kennedy te doden, want Kennedy wilde de macht van de CIA gaan beperken. Hij had al wat schoonmaak onder de top van de de CIA gehouden w.o. Allen Dulles. Ook speelde de Cubaanse president Fidel Castro een rol. Ook wilde Kennedy de oorlogzuchtigheid van de VS gaan beperken t.w. terugtrekking van de troepen uit Vietnam en onderhandelingen met de Russische Leiden N. Chroesjtjov, dus weg met de "Koude Oorlog"!

Op de Universiteit in Washington DC hield Kennedy een "toespraak en daarin deed hij een smekende oproep aan zijn "gehoor", deze plannen als Volk van de VS te ondersteunen. De Katholieke J.F. Kennedy wilde een "VREDE" in de gehele wereld bewerkstelligen, samen met de president van Rusland en daarna zou de "vrede doorrollen elders in de wereld.

Dat J>F. Kennedy dus de plannen van andere zou kunnen blokkeren bleek wel na zijn dood! Zijn opvolger Lyndon B. Johnson zette in op uitbreiding van de oorlog met Vietnam, maar hij kocht enige tijd voor de bekendmaking ervan, stevig in aandelen in de metaalindustrie. Dat hoorde onze "nestor" tijdens zijn verblijf aldaar.

De geplande "Vrede voor altijd", is helaas niet door gegaan!
Door 't afschieten van J.F. Kennedy ging die "Vrede in in rook op"!

John Fitzgerald Kennedy, ook bekend onder zijn initialen JFK, was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Vanaf 20 januari 1961 was hij de 35e en jongst gekozen president van de Verenigde Staten, totdat hij op 22 november 1963, tijdens een officieel bezoek in Dallas, op 46-jarige leeftijd in een open limousine werd vermoord.
Geboren:
29 mei 1917, Brookline (Massachusetts)
Overleden:
22 november 1963, Dallas (Texas)
Politieke partij:
Democratische Partij

Wij van de redactie zien veel vergelijkingen met de moord op Pim Fortuyn.
OOK hier veel onduidelijkheid.
Direct waren er op de plaats delict speurhonden en schoot de dader die achtervolgd werd door de chauffeur van Mijnheer Fortuyn niet dood. Hij mocht vermoedelijk Pim alleen maar doden! Ook de dader stelde eisen en nog steeds en krijgt steeds zijn gelijk! Hij lijkt een soort bescherming om hem heen hebben!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL