TIE Kinetix sluit nieuw contract met HG International voor 100% digitalisering

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/06/2022 08:59
Breukelen, Nederland – 17 juni 2022 om 8 uur CEST – TIE Kinetix kondigt vandaag aan dat zij een vijfjarig contract hebben afgesloten met HG International B.V., een toonaangevende Europese leverancier van gespecialiseerde schoonmaak- en onderhoudsproducten. Met het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix zal de supply chain van HG 100% gedigitaliseerd worden.

De wens om de document uitwisseling met alle leveranciers 100% te digitaliseren wordt gedreven door het vergroten van de efficiency in de supply chain.

Als onderdeel van de overeenkomst worden de verschillende documentstromen aan de inkoopzijde samengevoegd in één totaaloplossing. Door de uitrol van een leveranciersportaal komen er meer mogelijkheden voor leveranciers om documenten uit te wisselen met HG International. De nieuwe oplossing zal meer leveranciers van HG International de mogelijkheid bieden om o.a. orders, orderbevestigingen, pakbonnen volledig digitaal uit te wisselen.

De keuze is op TIE Kinetix gevallen vanwege de jarenlange expertise in het automatiseren van documentstromen in de supply chain. Deze nieuwe samenwerking onderstreept de groeiende vraag naar het digitaliseren van het uitwisselen van documenten in de supply chain. Voor het succesvol digitaliseren van deze processen in het van groot belang dat alle leveranciers digitaal worden aangesloten, en niet uitsluitend enkele grote handelspartners. Het FLOW platform van TIE Kinetix is juist hiervoor ontwikkeld en biedt alle partijen (groot, middel en kleinbedrijf) de mogelijkheid om digitaal documenten uit te wisselen.

Dit document kan verwachtingen bevatten omtrent de financiële gang van zaken en de resultaten van de activiteiten van TIE Kinetix, alsmede bepaalde daarmee verband houdende plannen en doelstellingen. Dergelijke toekomstverwachtingen gaan uiteraard gepaard met risico's en onzekerheden omdat zij betrekking hebben op toekomstige gebeurtenissen, en als zodanig afhankelijk zijn van bepaalde omstandigheden die zich in de toekomst mogelijk niet zullen voordoen. Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen aanzienlijk afwijken van expliciet of impliciet gedane uitspraken over toekomstverwachtingen. Dergelijke factoren kunnen bijvoorbeeld veranderingen zijn in de uitgaven van bedrijven in belangrijke markten, in wettelijke veranderingen en veranderingen op de financiële markten, in het subsidieregime van de EU, in de salarisniveaus van werknemers, in toekomstige financieringskosten, in toekomstige overnames of afstotingen en in het tempo van technologische ontwikkelingen. TIE Kinetix kan daarom niet garanderen dat de verwachtingen zullen worden gerealiseerd. TIE Kinetix aanvaardt evenmin enige verplichting om in dit document gedane uitspraken te actualiseren.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL