Frasers Property Limited publiceert H1 2021 resultaat

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/05/2022 13:28
Frasers Property Limited (FPL) heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt voor het eerste halfjaar eindigend op 31 maart 2022 ("1H FY22"). Hieronder vindt u de Performance Highlights van Frasers Property Industrial en commentaar van de CEO. In bijlage vindt u het volledige persbericht van Frasers Property Limited.

1H FY22 resultaten overzicht:

Frasers Property Industrial rapporteert een winst voor rente en belastingen ("PBIT") van EUR 137,4 miljoen voor 1H FY22 met een beheerd vermogen van EUR 7,2 miljard

Frasers Property Industrial: De vraag naar eersteklas faciliteiten drijft aanhoudend goede prestaties en sterke ontwikkelingspijplijn

Frasers Property Industrial: Performance Highlights per 31 maart 2022:

In 1H FY22 behaalde Frasers Property Industrial een winst voor rente en belasting ("PBIT") van EUR 137,4 miljoen.
De portefeuille van Frasers Property Industrial omvat 154 opgeleverde objecten verspreid over zes landen, met een netto verhuurbare oppervlakte van 4,0 miljoen m2 (NLA). De gecombineerde waardering van de activa onder beheer, die zowel voltooide objecten als objecten onder ontwikkeling omvat, bedroeg EUR 7,2 miljard.
In Europa: Non-REIT portefeuille bestaande uit 25 voltooide objecten met een totale waarde van EUR 0,7 miljard

De multinationale expertise van Frasers Property Industrial heeft een netwerk opgeleverd ter ondersteuning van de activiteiten van klanten in verschillende regio's, wat de vraag van huurders van hoge kwaliteit stuwt:
Momenteel worden 15 projecten ontwikkelt met een totale oppervlakte van 487.000 m2 en een bruto ontwikkelingswaarde (GDV) van EUR 0,8 miljard, waaronder 14 in Australië en één in Europa, waarvan de voltooiing in de komende twee jaar is gepland.
Voltooiing van twee ontwikkelingsprojecten met een totale bruto-ontwikkelingswaarde (GDV) van EUR 44,7 miljoen in Roermond en Breda in Nederland.

Strategisch gelegen grondposities van 2,9 miljoen m2 in Europa en Australië.

Sterke verhuuractiviteiten in 1H FY22 met vernieuwingen en nieuwe verhuur van 136.000 m2 in Europa. 97,8% bezettingsgraad in Europa met een gemiddelde looptijd (WALE) van 6,0 jaar.

Reini Otter, Chief Executive Officer van Frasers Property Industrial, zegt dat het bedrijf door de omvangrijke portefeuille en ontwikkelingspijplijn, blijft profiteren van de sterke marktdynamiek.

"De vraag van klanten die hun activiteiten en toeleveringsketens na de pandemie toekomstbestendig willen maken, in combinatie met historisch lage leegstand en vastgoedwaarderingen op recordhoogte, blijft onze sterke groei stuwen. Op sectorniveau hebben de afgelopen jaren aangetoond dat industriële en logistieke activa essentiële sociale infrastructuur vormen en van vitaal belang zijn voor het functioneren van onze steden. Dit betekent dat wij ons als industrieleider meer dan ooit moeten richten op innovatie op het gebied van welzijn, duurzaamheid en technologie en op het creëren van langetermijnwaarde voor klanten, investeerders en onze medewerkers.”

"Met een portefeuille van EUR 7,2 miljard, een omvangrijke pijplijn van 15 objecten ter waarde van EUR 0,8 miljard die momenteel in ontwikkeling zijn en een strategische grondbank van 2,9 miljoen m2, zijn we goed gepositioneerd om te profiteren van de sterke marktomstandigheden. De bijna 100% bezettingsgraad van onze multinationale portefeuille en de sterke huurhernieuwingen zijn een bewijs van het succes van onze strategie om hoogwaardige, toekomstgerichte industriële en logistieke faciliteiten te ontwikkelen.”


Zie bijgevoegd persbericht van Frasers Property Limited voor meer details. In geval van inconsistenties is het Engelse bericht leidend.


EINDE



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL