Chantage door overheid werpt vruchten af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 05/01/2022 12:39
De vlag gaat uit bij de WEF-regering in Den Haag want winkeliers zijn opeens bereid om de coronapas te controleren.

Als je ze maar lang genoeg afknijpt, dan komt er vanzelf een punt waarop ze toegeven.


Mark Rutte kan zijn superieuren heel erg blij maken met het nieuws dat de winkeliers in ons land zijn gezwicht voor de chantage.

Het water staat hen meer dan aan de lippen en de meesten zijn op sterven na dood. Ze hebben schulden en waarschijnlijk is de grootste schuldeiser de overheid. De vriendelijke overheid die hen steun verleende door hen uitstel te verlenen voor het betalen van belastingen.

Geen kwijtschelding, maar uitstel, hetgeen betekent dat voor veel kleine middenstanders dit als een molensteen om de nek hangt.

Net voor de kerst de winkeliers en de horeca nog even goed te grazen nemen en ze worden vanzelf zo mak als lammetjes.

Dit klopt want nu valt het volgende ‘nieuws’ te lezen.

Waar winkeliers twee maanden geleden nog faliekant tegen het controleren van coronapassen waren, zijn ze nu midden in de lockdown toch voor. Brancheorganisatie INretail zegt tot veel bereid te zijn om uit de crisismodus te komen, waaronder het controleren van coronatoegangsbewijzen.

"We kunnen gecontroleerd en veilig open", aldus de belangenclub. "En zijn bereid daarvoor met extra maatregelen te komen." INretail stelt voor minder klanten per vierkante meter toe te staan. "Of het coronatoegangsbewijs invoeren, zoals omringende landen doen."

Ze (de Illuminati) zijn groot, ze zijn machtig en bovenal zijn ze arrogant. Het punt is nu gekomen waarop ze volkomen maling hebben aan mensen die hun plannen doorzien.

Onbeschaamd wordt een nieuwe regering geïnstalleerd waarvan de leden allemaal trouwe dienaars zijn van de satanische sekte die we Illuminati noemen.

Chantage is het handelsmerk van diezelfde Illuminati en het is de taak van Schwab I om dit eens mooie land het laatste zetje te geven.

Als je niet begrijpt dat onze regering eigendom is van het WEF, dan begrijp je ook niet waarom dezelfde WEF-lakeien weer allemaal vrolijk mee doen.

Hier een stukje van een lezersbrief naar het AD.

Binnenkort staat er een nieuw kabinet op het bordes. Dat wordt een keer tijd, want het huidige kabinet is al sinds 15 januari vorig jaar demissionair. Collectief afgetreden vanwege de toeslagenaffaire. Dat is natuurlijk geen beletsel om deel te nemen aan een volgend kabinet. Wat dat betreft geen enkele gene bij deze lieden. Eerst een brevet van onvermogen en vervolgens vrolijk verder alsof er niets gebeurd is. Rutte, Hoekstra, De Jonge, Schouten en Ollongren zitten daar in het geheel niet mee. Mevrouw Kaag gaat zelfs nog een stapje verder. Die is inmiddels twee keer afgetreden: de eerste keer collectief in januari en vervolgens nog eens in september naar aanleiding van het Afghanistan-debacle. Dit is toch allemaal niet te geloven?

Natuurlijk is het te geloven, wel als je weet wie er aan de touwtjes trekken.

zie & lees meer op
https://www.niburu.co/binnenland/17016-chantage-door-overheid-werpt-vruchten-afBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL