Olivijn legt CO2 vast

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/04/2021 10:34
Het Nederlands Proces Technologie blad schrijft over greenSand's natuurlijke oplossing tegen klimaatverandering

Het olivijnconcept is niet door greenSand zelf bedacht maar is afgekeken van de natuur. In 2008 kwam Eddy Wijnker, CEO van greenSand, achter de werking van het mineraal olivijn mede dankzij Olaf Schuiling. De ontdekking dat olivijn CO2 vastlegt op natuurlijke wijze was nog niet heel lang geleden gedaan en was nog vrij onbekend. Dat het op dat moment alleen nog werd toegepast bij het zandstralen (olivijnzand is als één van de weinige zandsoorten niet schadelijk voor longen) zette Eddy aan tot actie. Nu, iets meer dan 12 jaar later, strijd Eddy tegen de opwarming van de aarde met greenSand Olivijn. Vervang andere soorten zand en stenen door zand en stenen van Olivijn en draag letterlijk een steentje bij is het idee.

De laatste paar jaar komt greenSand steeds meer in de media. Ook het Nederlands Proces Technologie blad heeft een stuk gepubliceerd over het olivijnzand van greenSand. Hoe werkt olivijn? Wat is de reactie tussen olivijn en CO2? Klik op de link hieronder en lees meer.

https://nptprocestechnologie.pmg.be/nl/preview/EPTbe2101W03_00/8bcfd31f172b5a61cb86c0dc0c33c90d7bd10fef

Neem deel en ga naar
https://www.greensand.com/nl/investeer

Wil jij ook olivijn toepassen? Kijk voor de verschillende toepassingen rond op onze website of stel je vraag via info@greensand.nl.

Samen naar een mooiere wereld, daar doen we het voor !
ga naar https://www.greensand.com/nl/nieuws/nieuwsberichten/npt-olivijnzand-legt-co2-vast

Waar blijven de Klimaat Fanaten?Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL