Duurzaam Verpakken door SUPERFOOFGURU.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/11/2020 16:37
Superfoodguru maakt gebruik van PLA voor de verpakkingen van onze producten, omdat wij denken dat dit de beste optie is gezien de toekomst.

De hoeveelheid uitstoot is vele malen minder vergeleken met plastic en glas. Deze besparing van de CO2 uitstoot zorgt voor een verminderde opwarming van de aarde.

Als bedrijf werken wij zo duurzaam mogelijk en kiezen daarom óók weloverwogen de materialen van onze verpakkingen, al onze 350 ml sapflessen zijn namelijk gemaakt van PLA. Ook de zakjes van onze Rawfood Balls zijn gemaakt van 100% suikerriet.
Naast Superfoodguru zijn er steeds meer bedrijven die ook duurzamer te werk willen gaan. Zo wilt Carrefour (supermarktgigant in Frankrijk) bijvoorbeeld voor 2025 alleen nog maar gebruik maken van recyclebare, herbruikbare of composteerbare verpakkingen. Zo zie je in Nederland dat biologische en ecologische supermarkt Ekoplaza steeds meer over gaat op bioplastic.

lees verder op
https://superfoodguru.shop/duurzaam-verpakken-pla/

Speciale kennis & mogelijkheden worden hier besproken.
Zeker voor verbetering en versheid van producten voor de consumenten en Milieu vriendelijk.
Maar ook voor beleggers om te weten!

met o.a.
Toekomst
Voor de toekomst is PLA een heel geschikt materiaal.

PLA is hernieuwbaar en het geeft geen schade aan de aarde. Daarmee zien we voor de toekomst duidelijke voordelen vergeleken met de andere materialen voor flessen.
In België en Duitsland zijn partijen wel al bezig met het recyclen van PLA. In Nederland wordt nu onderzoek gedaan om PLA recycling te starten, echter zal dit nog wel een aantal jaar in beslag nemen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL