Verizon certifies Gemalto's first Cat. 1 LTE M2M Solution for IoT

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/02/2016 07:15
- Verizon certificeert de eerste Category 1 LTE M2M-oplossing van Gemalto voor het internet der dingen (IoT)
Amsterdam, 8 februari 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat haar geavanceerde Cinterion® Cat. 1 LTE M2M module door Verizon is gecertificeerd voor aansluiting op het grootste en meest betrouwbare 4G LTE-netwerk in de VS. Producenten van M2M- en IoT-apparaten die nog gebruikmaken van 2G- of 3G-technologie beschikken nu over een sterke oplossing voor connectiviteit voor apparaten die moeten beschikken over de performance en levensduur van 4G-netwerken. Producenten van Machine to Machine (M2M)-apparatuur die gebruikmaken van het Verizon 4G LTE-netwerk hebben toegang tot de toekomstbestendige Category 1 oplossing die zorgt voor zeer efficiënte, kosten-optimale LTE-connectiviteit waarmee toepassingen zeer snel op de markt kunnen worden gebracht.

Gemalto en Verizon komen hiermee tegemoet aan de sectoreisen inzake M2M-geoptimaliseerde gegevenssnelheden, small form factor, gereduceerde latentie en versterkt energiebeheer voor een langere levensduur van de accu. De sterk verkleinde module is ideaal voor Industriële IoT (IIoT)-toepassingen zoals slim bemeteren, tracken and tracen en intelligente productie met een kleinere voetafdruk. De module sluit aan op bestaande Cinterion®-modules waardoor een gemakkelijke migratie mogelijk is, met een snellere time-to-market en minder ontwikkelingskosten voor klanten.

"Ons geavanceerde 4G LTE-netwerk heeft overal zijn betrouwbaarheid en kracht bewezen. De moduletechnologie van Gemalto biedt M2M- en IoT-klanten een naadloze overgang naar de omvang en betrouwbaarheid van ons netwerk," aldus Ro McNally vicepresident van Verizon Wireless.

"Onze LTE-module zorgt samen met het netwerk van Verizon voor nieuwe innovatiemogelijkheden voor producenten en ontwikkelaars van apparatuur," reageert Juan Carlos Lazcano, vicepresident M2M van Gemalto. "Tegen 2020 zal het IoT wereldwijd meer dan 26 miljard geïnstalleerde eenheden kennen1. Om de producenten van apparatuur te ondersteunen ontwikkelen wij oplossingen als deze Cat. 1 LTE-module. Zij kunnen hiermee intelligente producten ontwikkelen en aansluiten, en daarmee de levenscyclus van apparaten optimaliseren."


1 http://www.gartner.com/newsroom/id/2636073




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL