Round Hill Capital

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/02/2016 11:51
Round Hill Capital
Koopt vier residentiele portfolio’s in Nederland bestaande uit 954 woningen ter waarde van in totaal ongeveer EUR 100 miljoen.

Londen en Amsterdam, 2 februari 2016 – Round Hill Capital (“Round Hill”), een leidende Europese vastgoedspecialist en asset manager, maakt vandaag bekend dat het vier portfolio’s met residentieel vastgoed met een totale waarde van om en nabij de EUR 100 miljoen heeft gekocht. De 954 woningen met een totaal vloeroppervlak van meer dan 82,300 m2 zijn overgenomen van Amvest, MN Services, en private beleggers in onroerend goed.

Round Hill was na de financiële crisis de eerste buitenlandse investeerder die begon met de bouw van een substantieel portfolio van residentieel onroerend goed in Nederland. Met deze nieuwe acquisities komt de totale portfolio van Round Hill in Nederland op meer dan 8,000 eenheden.

Round Hill heeft met succes meer dan 100,000 woningen in Europa gekocht en gemanaged en is één van de grootste private verhuurders in zowel Nederland als Tsjechië.

De juridisch adviseur van Round Hill bij de aankoop was Loyens & Loeff en de aankoop van de portfolio’s werd gefinancierd door ABN AMRO.

Michael Bickford, oprichter en CEO van Round Hill, geeft het volgende commentaar op de acquisities:

“Round Hill heeft gedurende lange tijd bewezen een succesvolle investeerder in en manager van Europees residentieel vastgoed te zijn. We zijn verheugd om aan te kunnen kondigen dat we met deze acquisities onze residentiele portfolio in Nederland uitbreiden en gecommitteerd zullen blijven aan onze investeringsbenadering in Nederland, waar we verwachten dat we door zullen gaan met het aankopen van vergelijkbare assets, alsmede aan de uitbreiding van onze residentiele portfolio in de rest van Europa. Ook in de toekomst zullen wij onze residentiele portfolio’s op een verantwoordelijke manier beheren en er zorg voor dragen dat onze huurders de voordelen ondervinden van onze focus om op de lange termijn eigenaar te blijven en van onze benadering van vastgoedbeheer”

Over Round Hill Capital:

Round Hill Capital is een leidende Europese vastgoedspecialist en asset manager. Round Hill Capital heeft een lange en bewezen reputatie voor het succesvol identificeren van en investeren in Europees vastgoed met een hoge kwaliteit.

Round Hill Capital is een investeerder met een duidelijke focus en heeft ervaring met het oprichten en beheren van eersteklas operationele bedrijven, met succesvolle investering in en beheer van meer dan 100.000 woningen door geheel Europa en is op dit moment één van de grootste private verhuurders in Nederland en Tsjechië.

Round Hill heeft een bewezen track record op het gebied van het genereren van op risico aangepast rendement en investeert in en beheert vastgoed voor een aantal van 's werelds toonaangevende instellingen en particuliere investeerders. Meer informatie over Round Hill Capital is beschikbaar op: www.roundhillcapital.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL